Orijinalini görmek için tıklayınız : Tayyipin Oğlu Raporda Çürük Çıktı
http://img100.imageshack.us/img100/7782/89589yy5.jpg (http://imageshack.us)
Oğul Erdoğan'a çürük raporu
İşçi Partisi'nin yayın organı olarak bilinen Aydınlık , Başbakan Erdoğan'ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan'ın 'kuşkulu' bir çürük raporuyla askere gitmediğini yazdı.
21.05.2007
Aydınlık'ın son sayısında yer alan iddiaya göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan, aldığı çürük raporuyla askere gitmedi. Dergide yer alan iddiaya göre Burak Erdoğan 2000 yılında Kasımpaşa Deniz Hastanesi'nden aldığı raporla çürüğe ayrıldı.
Aydınlık'ın iddiasına göre Ahmet Burak Erdoğan dönemin Baştabibi Tuğamiral A.Vehbi Alpman'ın imzaladığı rapora dayanarak askerlik görevinden kaçtı. Haberde, raporda Burak Erdoğan'ın testis kanseri tedavisi gördüğü bilgisinin yer aldığı ancak Erdoğan'ın böyle bir tedavi gördüğüne dair herhangi bir bilgiye ulaşılamadığı iddiası da yer alıyor.
Üzülmemek eldemi dersiniz.. Hem fakir hem çok ciddi hasta..akerlikten de yırtıp testis kanseri diye çürüğe çıkmış çok uğraşmamak lazım. nedir bu başbakanın çocuklarının yaşadıkları.. babaları millete hizmetle ömür geçirirken çocukları nelerle uğraşıyor.. zaten hasta birde memlekete askermi olacaklar.. :crying:
Bir hatırlatma yapayım Ahmet Burak Erdoğan hakkında;
"Tayyip Erdoğan'ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan, kamuoyunda pek görünmüyor. Ahmet Burak, bundan bir yıl önce gazetelerde kurduğu denizcilik şirketi için aldığı 5 milyon dolarlık gemiyle gündeme geldi. Daha önce, babası Belediye Başkanı iken ciddi bir vukuatla gazetelerde haber olmuştu. Sanatçı Sevim Tanürek'e çarpmış ve ölümüne neden olmuştu."
Bu da baba Erdoğan'ın askerliği..
http://img530.imageshack.us/img530/9773/rtegi7.jpg (http://imageshack.us)
BASBAKANIN OGLU , CURUK RAPORU ALARAK ASKERLIK YAPMAMIS !
eeee nolmuş yani
Babasi da Halicioglu'nda kantin subayligi yapmis
ve kendi deyisi ile YAN GELIP YATMISTI !
Tayyip dogal olarak askerligi KANTIN SUBAYLIGI
" GIBI " SANİYOR !
Babasi , yan gelip yatinca oglunun da askerlik yapmamasi dogal degil mi !!!
Ne diyelim ; armut dibine duser !!!
HATIRLATMA :
Başbakan Tayyip Erdoğan, 4 Eylül 2006’da Balıkesir'de TOKİ tarafından
yaptırılan 1276 konutun anahtar teslim töreninde konuşma yaptığı sırada “şehit
cenazesi görmek istemiyoruz artık” diye bağıran vatandaşı : "Canım kardeşim.
Bakınız askerlik herhalde yan gelip yatma yeri değil. Hepimiz askerlik
yapıyoruz. Hepimiz askerlik yaptık.” Sözleriyle cevaplamıştı. Erdoğan’ın
“askerlik yan gelip yatma yeri değil” sözleri Türkiye gündemine oturmuş ve
toplumun her kesiminden büyük tepki görmüştü..
çeşm-i naz 30.06.2007, 23:36 Babası ne ki oğlu o olsun
Yan gelip yatma sözünü nerden çıkardı bu adam diyordum meğerse canlı örnek varmış zaten önünde oğlu al babasını vur oğluna
ÖzgürEfe 30.06.2007, 23:39 Kantin Subayı... Bu kadar olur, aynı askerliği bizde yaptık ama Kantindeki çay çorba paraları sayarak değil, sabahtan akşama kadar abur cubur yiyerek değil, babamın evinde askerlik yaparak değil... Yan gelip yatmadan, Alnımızın akıyla yaptık. Katlanamıyorum bu adama elimde değil.
nanis_75 30.06.2007, 23:39 Babasinin oglu ne olacakki? Bu cocuk bide evlendi degilmi? canim türkiyemde böyle seyler olur.. Bir dönem hatirlarsaniz tansu hanimin ogluda savasin en siddetli döneminde denizde bes yildizli askerlik yapmisti.... Yazik bu körelmis halkima.. halada görmüyorlar tek yolu....
Comrat86 30.06.2007, 23:42 Cürüklük babadan oğula geciyor demek ki :D
anadolu75 30.06.2007, 23:45 babasi ne zaman dogru ciktiki oglu saglam ciksin.bu durumda babadan ogula gecmis.tayyipte curuk,ogluda curuk,akpde curuk.bu curukler ulkemizide curutecekler.
ne yazıkkı gemi alanlarada çürük raporu istemiyorlar.bunlar iyice türk milletini enayi yerine koyuyorlar.yersek tabi.eeeee insanın alacası içinde.
xolxol_12 01.07.2007, 01:23 YA bu Recep Tayyip Erdoğan da çok almaya başladı siyaseti dini dili ırkı mezhebi herşeyi bir kenara bırakıp insan gözüyle bakalım...
1-Toki konutlarının yarısı kendi adamlarına milletvekillerine gitti
2-Oğluna 300.000 dolara gemi aldı
3-Aha şimdide asker torpili falan çıkıyo
Ya Tayyip madem öyle allah allah deyip milletin önüne çıkma bu tayyip erdoğan milletin din yönünü kullanıyor...
tohumu kötü olan ağacın meyveside çürük olurmuş şaşmamak lazım:001_tt2: :001_tt2:
desert rose 01.07.2007, 01:29 Çürük Raporu doğru verilmiş ki :)
Adamların beyni çürük, bir de memleketi ellerinden kurtarabilseydik:wacko:
neyse gelecek de bir gün gelecek :innocent:
Merhaba Canlar,
Var bu ailede bir çürüklük....
cano62bln 01.07.2007, 01:43 fakirin fukaranın malını çalar mal varlığını açıklayamaz...
öyle böyle bir yolunu bulup oğlunu askere göndermez, ve sonra askere laf söler...
bunlar yetmiyormuş gibi bide üstüne müslümanlık taslarlar, nasıl bir müslümanlıksa bu...
diyecek çok şey varda en güzel sözü söylemeye sayılı günler var, o zaman görüşürüz...
erencan24 01.07.2007, 01:45 arkadaşlar biz bu adamlari büyüksehir ve refah partisindede gördük hepsini..amaçlarini ve gayelerinide gayet iyi gördük anladik biliyoruz..aslinda asil konuyu şuna indirgemek gerek bizden başka gören varmi bunu tartişmak gerek,ben hala bu ülkenin bu insanlari tanimadiğina ve amaç gayelerini bilmediklerine yada bilipte işine geldiğinden sustuklarini düşünüyorum,bu tayyip ve tayfasi benim gözümde hiç.... bana deselerki sana iki şecenek ya tayyipe oy vereceksin yada darağacina gideceksin ben darağacini tercih ederim..
tayyibe bir orduya iki :) sanki ordu süper de tayyip kötü ikiside birbirinden beter be kardeşim burdan türk milliyetçiliğini yükselttiğinin farkına varmalısın
Dün şu şekilde gelen bir mesaj aldım. Kimin yazdığını bilmiyorum ve aklısıra bana ceza vermek isteyen biri olduğu kesin :) ama inan bana düşürdüğün puanım hiç umrumda değil bunu başta belirteyim.. Bildiğin birşey varsa çıkıp bizimle paylaş derim sana. Bu şekilde puan üzerinden tepki vermen hiç hoş değil.. İsmini yazmanı isterdim doğrusu :)
Sana şunu belirteyimki benim Türk Milliyetçiliği yaptığım ve bunu yükselttiğim yok. Türk Milliyetçisi değilim işin sonucunda :).. Hangi cümlelerimde buna karar verdin anlamadım ama ortada olan bir gerçek var bunu bir şekilde görün artık.. Orduyu yüceltecek bir söylemim yok burada.. ne alaka kuruyorsun anlamıyorum cümleye bak "tayyibe bir orduya iki sanki ordu süper de tayyip kötü " Kimin kimden kötü olduğu başka bir topikde tartışılsın istersen. Bu orduyu ister beğen ister beğenme ama gidip askerlik yapmak zorundasın. T.C kanunları 18 yaşını doldurmuş her erkeğe bunu söyler..Kanunlar önünde kimse imtiyaz sahibi değildir.. Kaldı ki bu ordu çok kötü de olabilir buna ne sen ne de başkası böyle bir konuda karar veremez bunun tartışmaya açık başka konuları mevcut.. amaaaaa ne kadar kötü olursa olsun bu askerlik yapma durumunda bir değişikliğe sebebiyet veremeyeceği gibi bu gerçekliğide değiştiremez..
Anlamadığın bişey varsa yine belirteyim ""Bu vatanın her evladı gibi Tayyipin ve diğerlerinin oğluda gidip askerlik yapmak zorunda. Köylü Ahmetin oğlu gidip cephede savaşırken sırf babası Başbakan yada Bakan diye biri çıkıpda sahte (gerçekliği varsa bunuda ispat etsinler çünkü bu haber mayıs ayında yayınlanmıştır) raporlarla kaçamaz. Kimsenin buna hakkı yok. Cephede savaşıp şehit düşenlere "KELLE" diyen bir Başbakan kendisi kantinde "VATAN BORCU "ödemiştir. Bugün ortada bir savaş var ve hergün "ŞEHİT" haberleri dinlemekden bıkan bir millet var ortada.. Başkasının evladını savaşa yollamak kolay o zaman Tayyip oğlunuda yollasın o savaşın içine. Iraka asker yollamak için ne kadar istekli olduklarını gördük bu hükümetin.. Başkasının kanıyla hesap yapmak kolay öyle değilmi? Mehmetçiğin kanı dökülebilir çünkü onlar sıradan vatandaşların evlatları nolacak sanki analar doğuruyor nasılsa hergün.. Tayyip ve diğerlerinin çocukları savaşamaz onların daha yapacak çokkk projeleri ve yatırımları var!!!. Onlar süper çocuklar!!!!.. Askerliğe gelince bununla vakit kaybetmek doğru olmaz.. Bu ülkenin Kürt, Türk, Laz..okumuş, okumamış, köylü, şehirli çocukları yani benim kardeşim nasıl askerlik yapıyorsa bu çocuk ve onun gibilerde "YAPACAK.. YAPMAK ZORUNDA" bunun başka açıklaması yok.. Umarım anlamışsındır bunun milliyetçiliği körüklemeyeceğini...""
Kara Çadır İs Mi Tutar
Kara çadır is mi tutar
Martin tüfek pas mı tutar
Ağlayalım anam bacım
Elin kızı yas mı tutar
Gitme Yemen'e Yemen'e
Yemen sıcak dayanamam
Tan borusu er vurulur
Sen küçüksün uyanaman
Yemen yolu çukurdandır
Karavana bakırdandır
Zenginimiz bedel verir
Askerimiz fakirdendir
Gitme Yemen'e Yemen'e
Karışı'n toza dumana
Mektubunu sal kardaşım
Bacını koyma gümana
Tarlalarda biter kamış
Uzar gider vermez yemiş
Şol Yemen'de can verenler
Biri Mehmet biri Memiş
Ali Asker'in söylediği bu türkü aklıma geldi bu onların yaptıkları ilk değilki hata kimde Tayip'demi oğlundamı askerdemi sistemdemi? Askerlik artık ülkemizde gönüllü olduda benim mi haberim yok. Madem öyle sorulsun herkese gitmek istiyormusun diye. Bu vatan hemizin gerekirse hepmiz uğrunda ölürüz ama öyle senin paran var senin baban var diyenlere de söyleyecek bir çift lafımız olsun izin verin. Bu Türk Milliyetçiliği falan değildir. Ya kaçacaksın Türkiye yasalarına göre kaçak durumuna düşeceksin ya vicdanı red diyeceksin ya çürük alacaksın örnekte görüldüğü gibi yada Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayı red edecek iltica edeceksin çoğaltılabilir bu örnekler askerlik şuan mecburidir ama ben yapmam benim babam var diyemezsin diyosanda babana söyle yasa çıkarsın :)
halitseyfi 01.07.2007, 06:17 Şaşırmam, nedense bizlerin zenginleeri hep çürük,fakirleri askerlik yapacak kadar sağlamdır.
Vatan borcu fakire has birşeydir. Zenginin vatan borcu olmaz.
......................... töbe töbe töbe...:cursing: :cursing: :cursing:
sivaslı_sevda 01.07.2007, 14:06 İşte canım Türkiyem manzaraları çok görülmez başbakanın oglu askerlikmi yapsın ya kör kursunlar ona denk gelirde sehit yada gazi olursa. Adım atsalar torpil askerlik yapacak degilya. Kimlerin elinde kaldık :(
gülvegül 01.07.2007, 19:27 tayyibin oğlunun askerlik yaptını duysam zaten şok olurdum.Bu forumu okuyunca inanın hiç şaşırmadım.Sadece Kendisi kantinde çocuğu hiç çepheye gitmemiş bir adam diyebilir:
'askerlik yan gelip yatma yerimi?' 'şehitler kelle'
Yazık bilmezki askerlerin vatanı korumak için nöbet tuttuğunu,bilmezki bir kurşunla nice canların heba oldunu.
Büyükler boşuna dememiş başına gelince anlarsın diye.İnsanın bilmediği şey hakkında boş konuşması doğal şimdilerde aferin Tayyip doğallığını koruyomuş:garibbak:
George Bush'tan ogrenmistir askerlikten kacmayi ve de kacirtmayi. Ne de olsa bir akil hocasi var onunde. Bursa okuyan ogullari, Uskudar'da bir milyon dolar degerinde arsa sahibi ve gemi sahibi cikiyor ya oralar da ayrica muallak. Bu kadar yuzsuz bir adamdan ancak bu beklenebilirdi..
|