Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 Temmuz istek ve görüş topiği
çeşm-i naz 01.07.2007, 12:57 Merhaba dostlar
Uzun süredir sizlerler türkülerimizi paylaşamıyordum ne yazık ki ama artık birlikteyiz..
Temmuz geldi kapımıza çattı kara gün lanet gün burnumuzun ucunda...
Çeşm-i naz'lı türkü seyrine sizlerin eşliğinde devam etmek istiyorum bu topikten bana ulaşabilirsiniz...
Türkülerin dili aleviradyo.com çeşm-i naz'lı türküler sizlerle canlar...
merhaba arif sağdan insan olmaya geldim türküsünü çalarsanız sevinirim.
çeşm-i naz 01.07.2007, 13:11 merhaba arif sağdan insan olmaya geldim türküsünü çalarsanız sevinirim.
Arzu sizin için İnsan olamaya geldim...
Comrat86 01.07.2007, 13:17 Mustafa Özarslan-Tunceli turna semahı (emin degilim)
çeşm-i naz 01.07.2007, 13:18 Mustafa Özarslan-Tunceli turna semahı (emin degilim)
Mustafa Özarslan ladik semahı var Ahmet Kaya turna Semahı var hangisi can ben sana ikisinide çalayım:)
Oy ablacımm naptın böyle yüreğine sağlık gülümmm
Birtek sana istiyorummm tanımdığım teni çalarsan sevinirim benim küçüğüm çok seviyorum mutlu olsun bugün istiyorum.:001_wub: :107:
çeşm-i naz 01.07.2007, 13:47 Oy ablacımm naptın böyle yüreğine sağlık gülümmm
Birtek sana istiyorummm tanımdığım teni çalarsan sevinirim benim küçüğüm çok seviyorum mutlu olsun bugün istiyorum.:001_wub: :107:
Ablammmm canımm seni seviyorum hemde çokk sende mutlu ol hemde çok hepte yanım da ol yarın yanındayım ha türkü ikimiz için :)
Bende de sana Merdana mina o zaman seni seviyorum...:001_wub:
eldorado 01.07.2007, 13:47 he he...türk sanat müziği istiyorum ben....
çeşm-i naz 01.07.2007, 13:49 he he...türk sanat müziği istiyorum ben....
Mesala:uzgunsok:
eldorado 01.07.2007, 13:52 lale devri olabilir....
çeşm-i naz 01.07.2007, 13:53 lale devri olabilir....
Abi benimle kafa buluyorsun herhal nettin üzgünüm tsm yayınlamıyorum ben heriiii:biggrin: :clown:
eldorado 01.07.2007, 13:56 tamam öle olsun....tsm düşmanı seni...
ferhat tunç tan bir türkü olsun....
çeşm-i naz 01.07.2007, 13:59 tamam öle olsun....tsm düşmanı seni...
ferhat tunç tan bir türkü olsun....
yok abi düşman değilim de dinlemem genelde :innocent:
Tamam abi can dostum:biggrin:
deniz gözlüm 01.07.2007, 14:17 merhaba öncelikle iyi yayınlar ben Sabahat Akkiraz'dan Deli Gönül u.h istiyorum çalarsan sevinirim.
çeşm-i naz 01.07.2007, 14:19 merhaba öncelikle iyi yayınlar ben Sabahat Akkiraz'dan Deli Gönül u.h istiyorum çalarsan sevinirim.
eldorado 01.07.2007, 14:21 yılmaz erdoğanın berfinim adlı şiiri...aha bunuda yayınlamada bak radyoyu kapatıyormuyum kapatmıyormuyum he he......tsm düşmanı...
çeşm-i naz 01.07.2007, 14:23 yılmaz erdoğanın berfinim adlı şiiri...aha bunuda yayınlamada bak radyoyu kapatıyormuyum kapatmıyormuyum he he......tsm düşmanı...
:D:D:D
Abim yaaa tehdit mi ediyon hemşoya bu yapılır mı heçç anammm:)
Yılmaz Erdoğan yeni bir sayfada sana bakmak şiirini yayınlayım sana bir tokat türüküsü gelsin ikimize olar mı:)
Hey onbeşli on beşli
Tokat yolları taşlı
Onbeşliler gidiyor kızların gözü yaşlı...:innocent:
Selam,
Grup Hiyazz`dan bütün evren semah döner benim ve sevgili Alevimen Erhan icin calarsaniz cok sevinirim. Sagolun.
Iyi yayinlar
Canan
(Erhan tolles Lied :kiss: )
çeşm-i naz 01.07.2007, 14:46 Selam,
Grup Hiyazz`dan bütün evren semah döner benim ve sevgili Alevimen Erhan icin calarsaniz cok sevinirim. Sagolun.
Iyi yayinlar
Canan
(Erhan tolles Lied :kiss: )
İstek Erhan abime ise onun sevdiği iki türküyü yayınlayayım daha çok sevinir bence teşekür ederim...:)
İstek Erhan abime ise onun sevdiği iki türküyü yayınlayayım daha çok sevinir bence teşekür ederim...:)
Tamam olurda, bu parcanin ama önemli bir anlami var. tesekkür ederim.
Canan
çeşm-i naz 01.07.2007, 14:48 Tamam olurda, bu parcanin ama önemli bir anlami var. tesekkür ederim.
Canan
Tamam onu da çalıcam :)
Arşivde vardı ama şuan bulamıyorum bulurum yayınlarım:)
ozarslan 01.07.2007, 14:49 merhaba didem can iyi yayınlar. varsa arşivinde gülcihan koç tan "çok özledim dersim seni" adlı türküyü yayınlar mısın. teşekkürler
çeşm-i naz 01.07.2007, 14:51 merhaba didem can iyi yayınlar. varsa arşivinde gülcihan koç tan "çok özledim dersim seni" adlı türküyü yayınlar mısın. teşekkürler
Merhaba Hakan
Çok Özledim Dersim seni Senin için sırada teşekür ederim...
ozarslan 01.07.2007, 15:24 didem kolay gelsin. inanırmısın sen olunca radyonun tadı başka oluyor. ilkay akkaya dan "munzur"u tüm canlar ve kendin için yayınlar mısın.
çeşm-i naz 01.07.2007, 15:27 didem kolay gelsin. inanırmısın sen olunca radyonun tadı başka oluyor. ilkay akkaya dan "munzur"u tüm canlar ve kendin için yayınlar mısın.
Teşekür ederim Hakan türkülerin güzelliği :)
İlkay akkaya senin için...:)
eldorado 01.07.2007, 15:37 didem kolay gelsin. inanırmısın sen olunca radyonun tadı başka oluyor. ilkay akkaya dan "munzur"u tüm canlar ve kendin için yayınlar mısın.
ya ne demezsin...tsm düşmanı o....
mendili eline adlı bir türkü var eğer hatırladıysan çalarmısın..o yoksa nurettin rençberden ezo olsun..
çeşm-i naz 01.07.2007, 15:42 ya ne demezsin...tsm düşmanı o....
mendili eline adlı bir türkü var eğer hatırladıysan çalarmısın..o yoksa nurettin rençberden ezo olsun..
yaaa abim velle düşmanı değilim:stuart: :stuart: :clown:
velle hatırlamadım abim kim söylüyordu ezo senin için geliyor:)
Ablasının gülü aleviforum için istiyommm herkese olsun
Kızılırmaktan sevgi güzellik ister :001_wub: :biggrin:
çeşm-i naz 01.07.2007, 16:04 Ablasının gülü aleviforum için istiyommm herkese olsun
Kızılırmaktan sevgi güzellik ister :001_wub: :biggrin:
Teşekür ederiz ablacımm
benim sevgi güzelim .....
dağlara bile yazamadığım
yüreğime basamadığım
hasretinden yatamadığım sebebim sensin...
tut ellerimden tut ne olursun tut ellerimden tut
yüreğimden tut....
desert rose 01.07.2007, 16:16 merhaba kolay gelsin. madem TSM çalınıyo arada Zekai Tunca- Bir Gülü Sevdim ya da Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam. TSM den bunlar yoksa THM isteyeyim
Deniz Güney- Vurgundur Sevdam
yoksa Altan Civelek- Deniz Gözlüm ya da Karaduman
o da yoksa Beyhan Aksoy-Baharıma Gül Aç
o da yoksa Songül Güner- Sevdan Ayazdır Bana
umarım birinden biri vardır :innocent: :whistling
çeşm-i naz 01.07.2007, 16:22 merhaba kolay gelsin. madem TSM çalınıyo arada Zekai Tunca- Bir Gülü Sevdim ya da Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam. TSM den bunlar yoksa THM isteyeyim
Merhaba gül :)
Canım yayın formatımıza uymadığı için TSM çalmıyoruz sen engin abime bakma TSM düşmanı diye çıkardı adımı :biggrin:
Öyle istekler istedin ki hiçbiri arşivimde yok TSM dinlemediğimden olsa gerek:stuart: :stuart:
nasıl tutturdun şaştım :)
Ama istekleri leyla ablam için istemişsin ben onun sevdiği türküleri arka arkaya çalayım:)
Bir an evvel gelsinde yine istek listesini yapsın bana 4 gözle bekliyorum :biggrin:
özlem özdil deli gönül
zülfü livaneli aşkın elinden
emre saltık munzur dağında bir kuş
leyla ablam için...
desert rose 01.07.2007, 16:27 Merhaba gül :)
Canım yayın formatımıza uymadığı için TSM çalmıyoruz sen engin abime bakma TSM düşmanı diye çıkardı adımı :biggrin:
Öyle istekler istedin ki hiçbiri arşivimde yok TSM dinlemediğimden olsa gerek:stuart: :stuart:
nasıl tutturdun şaştım :)
Ama istekleri leyla ablam için istemişsin ben onun sevdiği türküleri arka arkaya çalayım:)
Bir an evvel gelsinde yine istek listesini yapsın bana 4 gözle bekliyorum :biggrin:
özlem özdil deli gönül
zülfü livaneli aşkın elinden
emre saltık munzur dağında bir kuş
leyla ablam için...
İyi de Didemcim ilk iki istek TSM idi gerisi THM'ydi :innocent:
neyse bu yazdığım parçalar ablamın sürekli dinledikleri arasındandı sende de bulunur diye düşünmüştüm. pardon :innocent:
bi de yayın formatına uygun değil dedin de aklıma düştü, ablam arada çalıyodu sanki :confused1 hani bana dediği şuydu forum çizgisine uygun her şeyi çalabilirsin :wink:
neyse Ahmet Kaya'dan-Şiire Gazele çalar mısın? bu vardır :clown:
eldorado 01.07.2007, 16:28 merhaba kolay gelsin. madem TSM çalınıyo arada Zekai Tunca- Bir Gülü Sevdim ya da Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam. TSM den bunlar yoksa THM isteyeyim
nihayet beni anlayan biri çıktı...tsm düşmanı didem ....neyse ben ayşegülden kızılcıklar oldumu adlı türküyü istiyorum...ne et ne yap bul ve çal...hadi bakalım kolay gelsin...
çeşm-i naz 01.07.2007, 16:32 İyi de Didemcim ilk iki istek TSM idi gerisi THM'ydi :innocent:
neyse bu yazdığım parçalar ablamın sürekli dinledikleri arasındandı sende de bulunur diye düşünmüştüm. pardon :innocent:
bi de yayın formatına uygun değil dedin de aklıma düştü, ablam arada çalıyodu sanki :confused1 hani bana dediği şuydu forum çizgisine uygun her şeyi çalabilirsin :wink:
neyse Ahmet Kaya'dan-Şiire Gazele çalar mısın? bu vardır :clown:
Ben kendi yayın formatıma uymuyor bilmem leyla abla çalıyor olabilir :confused1TSM ve THM içinde sölemiştim:)
Ezgin sırada....:)
nihayet beni anlayan biri çıktı...tsm düşmanı didem ....neyse ben ayşegülden kızılcıklar oldumu adlı türküyü istiyorum...ne et ne yap bul ve çal...hadi bakalım kolay gelsin...
abiiii valla değilimm bezen dinliyorum ama bazen:biggrin:
senin isteğin doğrultusunda şunu da söyleyeyim bu hafta hareketli türküler yayınlamayacağız bu kararı aleviradyo.com ailesi olarak aldık
Sivas şehitlerimiz için....
slm ben ferhat tunctan kayip istemek istemistim birde bunu erken dinlemek dilemistim cunku uzun sure online kalamiyacam calisiyorum arkadaslarrin isi var nette mumkunse.deyilse caniniz sagolsun kuveytten saygilar selamlar.
çeşm-i naz 01.07.2007, 16:41 slm ben ferhat tunctan kayip istemek istemistim birde bunu erken dinlemek dilemistim cunku uzun sure online kalamiyacam calisiyorum arkadaslarrin isi var nette mumkunse.deyilse caniniz sagolsun kuveytten saygilar selamlar.
Merhaba
Ferhat Tunç sizin için ve bu istekte son olsun arkadaşlar şimdilik türkü seyrimiz burda benimle sona erecek
görüşmek dileğiyle...
Unutmayın gülmek için çok sebebiniz var çevrenize bakın yeterli hoşçakalın..
desert rose 01.07.2007, 16:42 Seyfi Yerlikaya-Yana Yana ( yana yana kana kana, insan sevdik doya doya) çalabilir misin Didemcim, Sivasta yanan canlara atfedilen bir türkü :001_unsur onlar için gelsin :(
selamlar bana bir türkü yada gitarlı-bağlamalı bir türkü desem kabul görür mü acep?
desert rose 01.07.2007, 16:48 Seyfi Yerlikaya-Yana Yana ( yana yana kana kana, insan sevdik doya doya) çalabilir misin Didemcim, Sivasta yanan canlara atfedilen bir türkü :001_unsur onlar için gelsin :(
neyse kendim çalayım :innocent:
selamlar bana bir türkü yada gitarlı-bağlamalı bir türkü desem kabul görür mü acep?
Özlem Özdil- Anadolu sizin için gelsin mi?
Ezgili Yürekler ile Merhaba :)
desert rose 01.07.2007, 17:18 biraz TSM gidiyorum umarım şikayet eden yoktur :)
Sibel Can-Lale Devri, Engin abim için gelsin
Zekai Tunca-Gülü Susuz Bırakmam da gözümün nuru ablama LaDY'me gelsin :)
isteklerinizi bekliyorum dostlar :)
Serhatlı 01.07.2007, 17:22 kolay gelsin canının istediği bir şey yayına göre forum ahalisine
ısrarla istek dersen bir daracık pencere
desert rose 01.07.2007, 17:24 kolay gelsin canının istediği bir şey yayına göre forum ahalisine
ısrarla istek dersen bir daracık pencere
Birgitay Aktaş ve Bir Daracık Pencere senin için sırada Serhat abi :) müsadenle bi de ablama gitsin, dinleyemiyor ama ne çalsam ablama çalacam bu gün :001_unsur
alevi_siyah 01.07.2007, 20:35 Arkadaşlar yayındayım :D
Selam,
bir ogul büyütmelisin Grup Yorumdan calarmisin ltf?
Teskkür ederim ve iyi yayinlar
Canan:ehyani
alevi_siyah 01.07.2007, 20:48 Selam,
bir ogul büyütmelisin Grup Yorumdan calarmisin ltf?
Teskkür ederim ve iyi yayinlar
Canan:ehyani
hemen gelıyor canan biliyorsun ıstemen yeter :p
desert rose 01.07.2007, 21:49 arkadaşlar yayın bende.iy idinlemeler:)
EREN izm 01.07.2007, 21:51 mazlum çimenden feryadına isyan parcasını çalarsan sevinirim :)
desert rose 01.07.2007, 22:01 mazlum çimenden feryadına isyan parcasını çalarsan sevinirim :)
tabi ki isteğiniz sırada :)
desert rose 01.07.2007, 22:51 pek saygı değer aleviforum sakinleri:abilerim ablalarım,canlar,dostlar...neredesiniz ya:(isteklerinizi bekliyorum.hadi canlanın biraz.
sıradaki şarkımız sarıl kendine.canom(alevi_siyah) için çalıyorum.:stuart:
alevi_siyah 01.07.2007, 22:56 pek saygı değer aleviforum sakinleri:abilerim ablalarım,canlar,dostlar...neredesiniz ya:(isteklerinizi bekliyorum.hadi canlanın biraz.
sıradaki şarkımız sarıl kendine.canom(alevi_siyah) için çalıyorum.:stuart:
sağol gulom sarıl kendıne çok seviyorum yaw
Kaptan75 01.07.2007, 23:07 Bacım ben öncelikle oğlum Eren için Mahsuniden a güzüelim incinmesin çankaya yı istiyorum.
Teşekkür ederim.
desert rose 01.07.2007, 23:20 Bacım ben öncelikle oğlum Eren için Mahsuniden a güzüelim incinmesin çankaya yı istiyorum.
Teşekkür ederim.
sanırım bahsettiğiniz Aşık Mahsuni Şerif-Selam Saldım, isteğiniz sırada :)
mrb can,
yıldırım budak tan "alageyik" ezgisini çalarsan sevinirim. bu türkü aileme, leylama ve forum üyelerine gelsin,
iyi yayınlar...
desert rose 01.07.2007, 23:55 mrb can,
yıldırım budak tan "alageyik" ezgisini çalarsan sevinirim. bu türkü aileme, leylama ve forum üyelerine gelsin,
iyi yayınlar...
isteğiniz gelecek ancak biraz zaman alabilir :sweatdrop
Ezgili Yüreklerde sıradaki parça size olsun :)
Ablam adına da teşekkürler...
Kaptan75 02.07.2007, 01:02 Mahsuni den A güzelim nerde kaldı o günler i istiyorum.Tüm Canlara selamlar.
Kaptan75 02.07.2007, 01:06 cemo doğandan dokunman keyfine istiyorum.
desert rose 02.07.2007, 01:32 Mahsuni den A güzelim nerde kaldı o günler i istiyorum.Tüm Canlara selamlar.
cemo doğandan dokunman keyfine istiyorum.
arşivimde bulunmuyor üzgünüm, başka bi arzunuz varsa yerine getireyim :)
izmir_35 02.07.2007, 01:45 madımakda yanan canlarımızı saygıyla anıyor ve onların anısına Muhlis Akarsu dan haniya gençliğim ömrüm hani ya türküsünü istiyorum tam olarak türkünün adı bumu emin değilim ama çalarsanız sevinirim can
işallah gelecek bizim için daha aydınlık olacak
desert rose 02.07.2007, 02:06 madımakda yanan canlarımızı saygıyla anıyor ve onların anısına Muhlis Akarsu dan haniya gençliğim ömrüm hani ya türküsünü istiyorum tam olarak türkünün adı bumu emin değilim ama çalarsanız sevinirim can
işallah gelecek bizim için daha aydınlık olacak
Muhlis Akarsu- Demokrasi Neredeyse Oradayız gelecek sizin için :) iistediğiniz türküsü arşivimde bulunmuyor :(
|