Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Rock'ın Babası' oyunu MHP'ye kullanacak
Asım Başaran’ın karşıladığı Erkin Koray’ın ziyaretinde Konacık Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Tosun da yer aldı.
Türkiye’yi, geçtiği zor dönemden ancak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kurtarabileceğine inandığını belirten Erkin Koray “Mevcut iktidarın ülkemizi ne hale getirdiği ortada. 22 Temmuz’da yapılacak seçimin, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimi. Ülkesini seven herkesin ülkesini kurtarmak için bu seçimlerde sandığa gideceğine eminim” dedi.
Asım Başaran da Erkin Koray gibi bir efsanevi sanatçının ziyaretinden ve söylediklerinden çok mutlu olduğunu belirterek, ülkeyi peşkeş çekenlerden hesap soracaklarını söyledi.
yenibirgün 02.07.2007, 21:58 Asım Başaran’ın karşıladığı Erkin Koray’ın ziyaretinde Konacık Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Tosun da yer aldı.
Türkiye’yi, geçtiği zor dönemden ancak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kurtarabileceğine inandığını belirten Erkin Koray “Mevcut iktidarın ülkemizi ne hale getirdiği ortada. 22 Temmuz’da yapılacak seçimin, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimi. Ülkesini seven herkesin ülkesini kurtarmak için bu seçimlerde sandığa gideceğine eminim” dedi.
Asım Başaran da Erkin Koray gibi bir efsanevi sanatçının ziyaretinden ve söylediklerinden çok mutlu olduğunu belirterek, ülkeyi peşkeş çekenlerden hesap soracaklarını söyledi.
Hiç güleceğim yoktu ya giden it gelen de kurt çok farkları var sanki. Ha var var kurt daha vahşi it kuyruk sallayınca ısırmıyor, kurt da her daim ısırıyo.
Ülkeyi peşkeş çekenlerden hesap soracaklar nasıl bizden habersiz çekersiniz biz daha iyi çekeriz bizim babamız sizinkini döver. poha :biggrin:
sevgili erkin koray yaşının da verdiği bir etkiyle sanırım bilmeden böyle bir davranışta bulundu:):)
Benim anlamadığım ülkeyi kurtaracak başka parti kalmadı da mı mhp ye inandı.Ülkeyi ilk fırsatta satacak kişilerden beklediği şeye bak
bakarsınız mhp gençliği rock çı olur :):):):)
bakarsınız mhp gençliği rock çı olur :):):):)
Yok yaw onlara damardan parçalar lazım :laugh:
Yok yaw onlara damardan parçalar lazım :laugh:
:001_rolle :001_rolle
anadolu75 02.07.2007, 22:42 erkin koraya bu hareket hic yakismiyor gittide itlerin partisine girdi.umarim pisman olurda geri adim atar.
Erkin Koray kendini bilmeden böyle bir halt etmis .
Burada birazda gündemden kalma ve yeni bir taraf bulma yani kafa kol iliskisi var gibime geldi. Sanatiyla gündemde kalamiyinca diger parkurlarda kosmaya basliyorlar böyleleri.
Hüseyin69 03.07.2007, 07:32 nedir bu siyasilerden türk milletinin cektikleri
millet deli danalar misali ordan oraya dönüp duruyor hatta gecmisi kanli olanlarla bile insanlar artik sarmas dolas el ele kol kola kumrular gibi flört etmeye basladi küresel isinma dünya sonu vs derken velhasil dünyanin sonu DENGELILER YERLERINI DENGESIZLERE biraktiginin kücücük bir örnegi
Westside 03.07.2007, 11:09 Alzheimer olmustur belki de hehe:)
Şaşırmadım. . :) Bekleyin daha neler göreceksiniz..
Atlılar geliyor atlılar, boynu gıratlılar mıydı :)
izmirksk 03.07.2007, 15:22 erkin koray mhp nin etkinliğine katılmıştı....büyük bir zevkle..o zaman kardeşime dedim ki,bu adam mhp li..bu haberi yeni okudum...içime doğmuştu...
:)
erkin koray anarşist değil mi yaw? hatta çocuğunu okula göndermedi bilke bu yüzden şimdi de mhp'li mi olmuş...
türküdostu 03.07.2007, 21:55 erkin koray abimiz biraz gaza gelmiş herhalde. üzüldüm açıkcası değerli bir insanın böyle saçmalaması. hem erkin koray değilmi kızını bu sistemde okutamam deyip devlet okuluna göndermeyen. bu sistemi yaratanlar mhp ve gericiler değilmi?
arkadas_62 03.07.2007, 22:00 eee rahmetlik cem karaca bile u dönüşü yapmişti ezan okumuştu hani yav bu rock çulara pek fazla güven olmaz bakalım it oglu itlerin kuru kafa milliyetçilerinin peşkeşligini yapanlar benliklerinden ödün verenler onurlarına bu kara lekeyi sürerken vicdanen rahat olacaklarmı...
sahrut75yagmur 05.07.2007, 01:38 Bir zamanlar Cem Karaca'da böyle bir döneklik yapmıştı.Sanırım yaş ilerleyince savunulan şeyler farklılaşıyor.Allah daha kötüsünü göstermesin!
Saygılarımla.
oda kenan evren gibi zannedersem acil sifalar dilemek lazım :)yasına vermek lazım ama yazık onun sarkılarını dinlerdim diyorum cunku artık dinlemeye gerek duymuyorum yakında konserlerine de cıkar miting konserleri ozan arif veya mustafa yıldızdoganla birlikte söler
gülvegül 05.07.2007, 02:57 rahmetliyi nasıl bilirdiniz canlar?
ben artık kötü biliyorum gerisi size kalmış...
|