Orijinalini görmek için tıklayınız : garanti arkadaş bul,kızlarla sohbet

hezdar
02.07.2007, 22:12
www.garantiarkadas.com

bir sitenin reklam almasını anlayabilirim ancak
bu tarz bir reklam alması,özellikle de aleviforumun böyle bir reklam alması ağzımın dakikalarca açık kalmasına sebep oldu

kızların msn'i,cep numarası,
kızlarla chat,sohbet,cam sohbeti
bu kızlar arkadaş arıyor tarzında salakça ve sapıkça içerikleri olan,toplumun ve insanlığın gelişmesinde en ufak bir rol oynamayı bırakın tam aksi yönde rol oynayan bir sitenin reklamının yerinin aleviforum olduğuna inanmıyorum
bunu görmek beni çok üzdü,
madem forum bu kadar zor durumda,çöpçatan sitelerinin reklamına ihtiyaç var kapatın forumu olsun bitsin,
ya da adını değiştirelim,

Danışan
02.07.2007, 22:46
www.garantiarkadas.com

bir sitenin reklam almasını anlayabilirim ancak
bu tarz bir reklam alması,özellikle de aleviforumun böyle bir reklam alması ağzımın dakikalarca açık kalmasına sebep oldu

kızların msn'i,cep numarası,
kızlarla chat,sohbet,cam sohbeti
bu kızlar arkadaş arıyor tarzında salakça ve sapıkça içerikleri olan,toplumun ve insanlığın gelişmesinde en ufak bir rol oynamayı bırakın tam aksi yönde rol oynayan bir sitenin reklamının yerinin aleviforum olduğuna inanmıyorum
bunu görmek beni çok üzdü,
madem forum bu kadar zor durumda,çöpçatan sitelerinin reklamına ihtiyaç var kapatın forumu olsun bitsin,
ya da adını değiştirelim,

Yürekten Katılıyorum Bizim toplumumuza böyle bir Yaklaşım Asla Yakışmaz.
Biz Bize Can Cana Yeteriz Öyle Yerlerde İŞimiz olmaz !

Nesimi
02.07.2007, 22:50
Bu tarz "Bayan arkadaş bul, msn, telefonda, internette sohbet et" sonra ne yaparsan yap tarzı siteler elbette bu siteye yakışmaz. Kadınları kapitalist zihniyet cinsel obje olarak sunuyor ve bu işten rant elde ediyor.

Alevimen gelince bu siteyi reklam filtresine alır. Malum otomatik reklamlar çıkıyor. konuyu kapatıyorum.

çeşm-i naz
02.07.2007, 22:50
Bunu adminimize öm yoluyla belirtebilirdiniz bu kadar abartmaya gerek yok bunlar google reklamları neye hacet topik açtınız anlayamadım herneyse kilit!

Alevimen
02.07.2007, 23:17
iyide hatırladığım kadarıyla bu adresi zaten filtreye almıştık, bundan bir kaç ay evvel ilk kez çıkmıştı.. garantiarkadas.com olarak bittiğine emin misiniz? hmm tekrar karşınıza çıktığında bana tam olarak hangi topikde çıktığını bir zahmet söyleyin..