Orijinalini görmek için tıklayınız : Yazıcıoğlu'ndan Sivas Şehitleri'ne saygısızlık!

Amedli
04.07.2007, 00:43
http://img245.imageshack.us/img245/2025/bbpmuhsinyqf1.jpg (http://imageshack.us)Sivas olaylarının 14. yılında, birçok siyasi parti temsilcilerinden mesajlar gelirken, Muhsin Yazıcıoğlu, gündeme ilişkin açıklamasında yakılan 35 kişiyi de katliamın sorumluları arasında saydı.

BBP Eski Genel Başkanı ve Sivas bağımsız milletvekili adayı Yazıcıoğlu, 1993'te Çorum ve Kahramanmaraş valilerinin izin vermediği şenliklere Sivas Valisi'nin izin vermesini eleştirdi. Yazıcıoğlu, "Bu olayın sorumluları Sivas'a gidip bu provokasyonu yapanlar, orada bu olaylara sebep olanlar ve başta hükümet olmak üzere, İçişleri Bakanı ve o dönemin Sivas Valisidir" dedi.

BU insanlar kana doyar mi acaba?

zazatürk
04.07.2007, 00:54
ya ben de okudum da gazete de. orda kastettiği provakatörleri otelin etrafındakiler olarak algıladım. bi de diyo ki "herkes işin içine bbp yi de sokmak istiyo ama arif sağ dahil 33 kişi bizim parti binamıza sığındılar ve ortalık yatıştıktan sonra güvenli bi şeklide dışarı çıkarttık onları. buna arif sağ ve diğerleri şahittir". ilginç buldum açıkçası...

Volcano
04.07.2007, 03:04
Bu haberi okumuştum.Ben bu adama inanmam.Yaşayanlardan dinlemek lazım.Bir de anma gününe mhp,gp,dp v.s de katılmış.Bu oy denen şey insana neler yaptırıyor bea...

Hüseyin69
04.07.2007, 04:31
bu tür dengesiz zeka özürlü katillerden nasil bir aciklamalar beklerdinizki?
ben sasirmadim

gülvegül
04.07.2007, 05:04
ben bu adamı tanımam tanımasam da olur.bbpde orda dursunda.adam iyi bir konuya değinmiş aslında katliamın sorumluları o dönemim sivas valisi ve iç işleri bakanı eğerki devlet devlet olsaydı orda 33 canımız yanmazdı.otelin önüne askeri dayasaydı kim yakardı otelide canlarıda.ki olayların başladığı saatle yangının çıktığı saat farkına bakarsak bir ordu yığılabilirdi otel önüne.
insanoğlu nezaman kana doyduki buzaman doysun zor Melkanlı çok zor...

nusayri
04.07.2007, 07:19
bu adamın geçmişine bakın madımak katlimını yapanlardan ne farkı var, aynı zihniyetin ürünleridir.

saygılar.

eldorado
04.07.2007, 09:43
madımağın yanmasındaki fikir ve yobazlaşmış zihniyetler adına başrolü oynayan insanlardır bunlar...ki kendi üzerlerindeki bu büyük vebali kaldırmak için kendi paylarına düşen suçu başkalarına atacak kadar da ikiyüzlü olduklarını bir kez daha ispat ettiler..

munzur_62
04.07.2007, 10:27
Bırakın bu adamı ya adinin teki ne dediği belli değil mhp den ne farakı var bunun

şair
04.07.2007, 11:12
Kendİ DÜŞÜncelerİnİ YaŞam BİÇİmlerİnİ Ortaya Koyan Şaİr Yazar Foklor Gurubu Ekİplerİ Hangİsİ Pravksoyon Yapti Sazi Ve SÖzÜyle SÖylemlerİnİ Dİle Getrenler Suclu Mu Oluyorlar KonuŞmayalim Mi Susalim Mi Bunu Mu İstİyorlar YÜz Yilardir Yakildik Asildik SÜrÜldÜk Gİzlendİk Ama Dİmdİk Ayakta OldĞumuzu İÇİne Sİnderemeyen GerİÇİler Her TÜrden Saldiriyorlar Kervan Durmaz Yolumuzu Bİze Unuturamayacaklar. Madimak A TaŞ YaĞarken Hangİsİ AŞaĞiya Gelen TaŞlari Atti Bu Bİr Olgunluk DeĞİlmİdİr Bunun Neresİ Pravksİyon Oluyor Çocuk YaŞli Demeden Yakanlarin SuÇu Yok Mu Bunumu SÖylemek İstİyorlar Sİvas İÇİn Bu Kara Lekenİn Nasil Sİleceklerİnİn Hesabini Yapsinlar Oturduklari Yerde Atip Tutmassinlar Önce Madimaki Yaktilar Sonra DÖnercİ Lokantasi Yaptilar Bİr MÜze Yapilmasi İÇİn UĞraŞi Olmayanlarin Yaramiza Tuz Basmaya Da Haklari Yoktur.bİz Yandik Bİz Yanariz Onlar Bİzİm Canimiz Bu Aciyi Bİzde N Daha İyİ Anlayanda Olmaz Birak Ne Derlerse Desİnler Bİz DoĞru BİldİĞİmİz Yolda Tek Bİr KİŞİ De Kalsak YÜryeceĞİz.

Birak Dost MÜnkÜrÜ DÖksÜn Kurdunu
Bİz Muhamed Alİyİ Sevenledenİz
KizilbaŞ Dİyorlar Birak Desnler
Bİz Haberİ Muhamede Yolariz

Alİyİ Sevdİ Dİyorlar Birak Desİnler
Bİz Haberİ Muhamede Yolariz

Bİrlİk İken İkİlİĞe Saptilar
Muhamed Dedİler Yezİde Taptilar
Kerbelada İŞkenceyİ Yaptilar
Muhamed Te Bİlİr Bİz Alİye Gİderİz

Şİİrİn Tamamini Sonra YazacaĞim.

Madimak Yaniyor Dİye
Duyuldu Bİr Haber
Ne BaŞbakan HÜkÜmet
Yapmadi Bİr Şey Asker

Yandilar Dİrİ Dİrİ
İÇlerİnde Bİrİ
Yarap Nasil Azaptir
İnsanlik Yokmu Dedİ

GerÇrktende O GÜn İnsanlik ÖlmÜŞtÜ İnsanlar Yanarken DiŞarda SevİnÇ ÇiĞliklari Vardi Kendİ İnsanina Bu Kadar Kİn Ve Nefret Besleyen İnsanlarin Bunu Neden Yatiklarini Bu DÜŞÜncelerİn Nereden Ve Nasil BeslendİĞİnİn De Pİskolok Sosyoloklar Tarafinda Da AraŞtirilmasi Gerekİr. Saygilar

anadolu75
04.07.2007, 12:02
bu ve bunun gibilerinden sivas sehitlerine saygi beklenemez.nasil olurda sivasli olur.

açelya
04.07.2007, 12:34
yaw bu adamın beyni ne kadar ki düşüncesi ne olsun zırvalıyor işte bişeyler söylemek için konuşuyor.

Danışan
04.07.2007, 12:42
yaw bu adamın beyni ne kadar ki düşüncesi ne olsun zırvalıyor işte bişeyler söylemek için konuşuyor.

Doğru söze Ne Denir ki Beyninin % 1 i Çalışıyor onuda oy almak için ileri geri konuşarak harcıyor zavallım... İnsanları kandırmak bu kadar kolaymı ?

YoRuM78
04.07.2007, 12:45
bbp nin diger faşist partilerden ne farkı varki..iyiki yakıldılar demedigi kalmıs..ne demesini bekliyordunuz ki?

candaş
04.07.2007, 12:48
hem faşit hem yobaz... bunu adam yerine koyupta sözlerini değerlendirmiceksin bunalrla savaşacaksın...madımakta canlarımız yanarken bu itler yan tarafta seyrediyordu hatta otelden çıkmaya çalışanları otele geri sokuyordu ellerinde sopalarla....

bbp =akp+mhp siz düşünün gerisini