Orijinalini görmek için tıklayınız : Patlayan cep telefonu öldürdü

firariHH
04.07.2007, 22:33
12698

İnanılmaz ama gerçek. Gömlek cebindeki telefon sıcaktan bomba gibi patladı

22 yaşındaki bir genc, cep telefonu pilinin patlaması sonucu öldü. Patlama sonucu kaburga kemiklerinden birisi kalbe saplanması sonucu öldü.

ABD medyasına da yansıyan, Çin gazeteleri kaynaklı habere göre, bir fabrikada sıcak havada çalışan adı açıklanmayan 22 yaşındaki Çinli işçinin cep telefonu, gömlek cebinde patladı.

Çin'in Gansu bölgesinde meydana gelen olayda, Çinli gencin cebinde patlayan telefonu pilinin kaburga kemiklerinden birinin kırılmasına yol açtığı ve kalbe saplanan kaburga kemiğinin ölüme yol açtığı belirtildi

Arkadaslar Haberi biraz önce okudum,cok ilgimi cekti.Gercekten inanilmaz bisey resmen cebimizde bomba tasiyoruz.Sicak havalarda gezerken veya güneslenirken Telefonunuzu gölge´ye birakalim.Yoksa Bizimde Cebimizde filan Patlar.:blink:

Westside
04.07.2007, 22:41
Gecenlerde de benim telefonumun pili şişti arkadaşlar.Şaka değil gercek.Ben de korktugum icin çöpe attım.

firariHH
04.07.2007, 23:05
Gecenlerde de benim telefonumun pili şişti arkadaşlar.Şaka değil gercek.Ben de korktugum icin çöpe attım.

dikkat etmek lazim cok tehlikeli birsey ,resmen bomba tasiyoruz üstümüzde

vitamin
04.07.2007, 23:19
2.el bataryalar yada yansanayi ürün almadığınız sürece sorun yoktur genelde onlar patlıyor

Alevimen
04.07.2007, 23:24
İsim yapmış kaliteli markalarda sorun yok. kaçak mal ve ucuza yapılan cep telefonlarda olabiliyor. Örneğin nokia'lar için özel web site var, şarjın üstünde bulunan numarayla orijinalliği kontrol edebiliyorsunuz.
burda haber cebimizde bomba taşıyoruz çok abartılmış. hangi marka ve model bari onuda açıklasınlar.

firariHH
04.07.2007, 23:37
İsim yapmış kaliteli markalarda sorun yok. kaçak mal ve ucuza yapılan cep telefonlarda olabiliyor. Örneğin nokia'lar için özel web site var, şarjın üstünde bulunan numarayla orijinalliği kontrol edebiliyorsunuz.
burda haber cebimizde bomba taşıyoruz çok abartılmış. hangi marka ve model bari onuda açıklasınlar.

haklisin kacak veya ucuz telefonlarda olabilir,hangi marka ve model oldugu aciklanmamis.Cebimizde bomba tasiyoruz :) sanirim biraz abartmisim :)

izmirksk
04.07.2007, 23:42
başlığı görünce teör saldırısımı dedim ilk başta:)
çünkü cep telefonları içlerine yerleştirilen bombalarla öldürücü olabiliyor..yapılacak tek şey,o numarayı çaldırmak:):)

KızıLSakaL
04.07.2007, 23:50
bide teli hangi cebe koyduğumuzda önemlii en güvenlisi arka cep galiba :D

Hüseyin69
05.07.2007, 00:45
haklisin kacak veya ucuz telefonlarda olabilir,hangi marka ve model oldugu aciklanmamis.Cebimizde bomba tasiyoruz :) sanirim biraz abartmisim :)

hem kacak hem ucuz hemde uzun zaman dir kullanilan pillerden kaynaklaniyor.
marka ve model zaten aciklanmaz cünki o firmanin güveni itibari kariyeri söz konusudur.