Orijinalini görmek için tıklayınız : Barış bugün toprağa verildi
Bodrum’da trafik kazası geçiren müzisyen ve oyuncu Barış Akarsu’nun doktoru Op. Dr. Abdullah Servet, “Yapılacak her şeyi yaptık. Hastayı tıbbi tedaviyle destekledik ama kurtarma umudumuz azaldı” dedi. Yakınları bu açıklamadan sonra fenalık geçirdi.
Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve Bodrum’da bulunan Özel Bodrum Hastanesi’nde tedavi altına alınan Barış Akarsu’nun sağlık durumu hakkında basın toplantısı düzenleyen hastanenin başhekimi Opt. Dr. Abdullah Servet, sanatçı için yapılabilecek her şeyi yaptıklarını söyledi. Servet, şöyle konuştu: “Yapılacak başka bir tedavi yöntemi yok. Yapılan tedavi ve desteklere rağmen kurtarma umudumuz azaldı. Bazı organlarda yetmezlik olunca biz hastayı tıbbi tedavi ile destekledik. Ama bugün fonksiyonları daha kötüye gidiyor Bu nedenle hastayı kurtarma umudumuz azaldı.”
Doktorun açıklamasının ardından aralarından Barış Akarsu’nun yakınları ile bir televizyon dizisinde birlikte rol aldıkları Merve Sevi ve hayranları sinir krizi geçirdi. Açıklamanın ardından bayılanlara müdahale hastanede yapıldı.
Barış Akarsu hastaneye getirildiğinde solunum ve kalp fonksiyonları durmuştu.
Akarsu’nun kafatasında meydana gelen kırıklar meydana gelmişti ve beyin ödemi oluşmuştu..
SEVENLERİ HASTANE ÖNÜNDE BEKLİYOR
Akarsu’nun yakınları tedavisinin yapıldığı Özel Bodrum Hastanesi’nin girişinde üç gündür bekliyor.
Akarsu’nun sağlık durumu ile ilgili gelişmeleri takip etmek isteyen çok sayıda basın mensubu ve bazı televizyonlara ait canlı yayın araçları da hastane önünde.
Akarsu’nun yoğun bakımda tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesine gelerek, doktorlarıyla görüşen Sanatçı İlhan Şeşen, kazanın meydana geldiği Torba kavşağında daha önce de benzer kazalar olduğunu söyledi. Şeşen, “Bu olayı bir cinayet olarak değerlendiriyorum. Torba kavşağındaki olay kaza değil cinayettir. Burada o kadar çok arkadaşımız kaza yaptı ki bu olaya mutlaka çözüm bulunmalı. Ama önce Barış bir iyileşsin. Hepimiz Barış’ın iyileşmesi için dua edeceğiz. Tıbbın bittiği yerde bu başlar” dedi.
Kazadan sonra gözaltına alınan kamyon şoförü Halil İbrahim Çetin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Çetin’in, “İzmir’den gelip Bodrum’a gidiyordum. Kavşağa yavaşlayarak girmeme, selektör yapıp korna çalmama rağmen Torba tarafından gelen araç aniden kavşağa girdi. Ne fren yapmaya ne de yönümü değiştirme fırsatım oldu. Sürücünün kavşağa bakmadan hızla gireceğini tahmin edemedim. Çok üzgünüm” dedİği öğrenildi.
Kazanın meydana geldiği Torba kavşağında çalışan Torba Taksi Kooperatifi Başkanı Ziya Cazgılı, söz konusu kavşakta 2 yıldır trafik lambasının bulunmadığını söyledi. Cazgılı, “Kavşakta çok sayıda ölümlü trafik kazası meydana geldi. Sürücü kursları, kursiyerlerine bu kavşakta eğitim veriyorlar. Bu çok tehlikeli, çok sayıda turist servisi de bu kavşağı kullanıyor. Acilen bu kavşağa trafik ışıklarının takılması lazım” dedi.
Kazayı ilk duyduğumda akllıma Kerim Tekin ve Arkadaşım Savaş geldi. İkiside öldüklerinde çok gençtiler ve ikiside trafik kazasında ölmüştü.. Kerim Tekin hem yaşıtımdı hemde Alevi toplumundan biriydi. Savaşta arkadaşımdı.. ikiside bu anlamda ne zaman aklıma gelse içim yanar..
Barış Akarsuyu katıldığı yarışmada çok beğenmiş ve birinci olması gerek diye düşünmüştüm.. Şimdi de diyorumki O kadar genç ki hayatının baharında henüz..Allah yardımcısı olsun.. Allah gençliğine bağışlasın.. Genç acısı çok beter bişey.. Daha yapacak çok şeyi var bu hayatta.. Umarım iyileşip hayata sıkı bir dönüş yapar..
Gerçekten çok üzücü bir durum. Barışın nörolojik fonksiyonları tamamen durmuş ve doktorları nörolojik açıdan herhangi bir ilerleme ihtimali olmadığını belirtti. Bu durumda hayatta kalmayı başarsa bile beyin çalışamayacağı için, hareket ve düşünce mekanizması işlemeyen boş bir beden olarak yaşayacak. Bu aşamadan sonra kendisi adına en hayırlı durum neyse umarım o olur. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.
allah sevenlerine bağışlasın ne diyelim ki Kerim Tekin ve ve Gökhan Semiz(Grup Vitamin) kimseye üzülmedim.
EREN izm 02.07.2007, 18:43 Çok üzüldüm. inş iyileşir
barış çok iyi bir ses ve efendi bir kişilikti çok üzüldüm ya insallah bir mucize olurda gözlerini açar onu çok seviyorum umarım biran önce sağlığına kavuşur barış bir alevi organizasyonunda kıvırcık ali 1,2 türkü söyleyip hemen kaçarken barış nerdeyse bir saat konser vermişti hiç bir ücret talep etmeden
EREN izm 02.07.2007, 18:46 Arkadaşlar en son aldıgım bilgiye göre Barış AKARSU gözlerini dünyaya kapamış :(:(:(
Serhatlı 02.07.2007, 18:47 Bodrum’da trafik kazası geçiren müzisyen ve oyuncu Barış Akarsu’nun doktoru Op. Dr. Abdullah Servet, “Yapılacak her şeyi yaptık. Hastayı tıbbi tedaviyle destekledik ama kurtarma umudumuz azaldı” dedi. Yakınları bu açıklamadan sonra fenalık geçirdi.
Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve Bodrum’da bulunan Özel Bodrum Hastanesi’nde tedavi altına alınan Barış Akarsu’nun sağlık durumu hakkında basın toplantısı düzenleyen hastanenin başhekimi Opt. Dr. Abdullah Servet, sanatçı için yapılabilecek her şeyi yaptıklarını söyledi. Servet, şöyle konuştu: “Yapılacak başka bir tedavi yöntemi yok. Yapılan tedavi ve desteklere rağmen kurtarma umudumuz azaldı. Bazı organlarda yetmezlik olunca biz hastayı tıbbi tedavi ile destekledik. Ama bugün fonksiyonları daha kötüye gidiyor Bu nedenle hastayı kurtarma umudumuz azaldı.”
Doktorun açıklamasının ardından aralarından Barış Akarsu’nun yakınları ile bir televizyon dizisinde birlikte rol aldıkları Merve Sevi ve hayranları sinir krizi geçirdi. Açıklamanın ardından bayılanlara müdahale hastanede yapıldı.
Barış Akarsu hastaneye getirildiğinde solunum ve kalp fonksiyonları durmuştu.
Akarsu’nun kafatasında meydana gelen kırıklar meydana gelmişti ve beyin ödemi oluşmuştu..
SEVENLERİ HASTANE ÖNÜNDE BEKLİYOR
Akarsu’nun yakınları tedavisinin yapıldığı Özel Bodrum Hastanesi’nin girişinde üç gündür bekliyor.
Akarsu’nun sağlık durumu ile ilgili gelişmeleri takip etmek isteyen çok sayıda basın mensubu ve bazı televizyonlara ait canlı yayın araçları da hastane önünde.
Akarsu’nun yoğun bakımda tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesine gelerek, doktorlarıyla görüşen Sanatçı İlhan Şeşen, kazanın meydana geldiği Torba kavşağında daha önce de benzer kazalar olduğunu söyledi. Şeşen, “Bu olayı bir cinayet olarak değerlendiriyorum. Torba kavşağındaki olay kaza değil cinayettir. Burada o kadar çok arkadaşımız kaza yaptı ki bu olaya mutlaka çözüm bulunmalı. Ama önce Barış bir iyileşsin. Hepimiz Barış’ın iyileşmesi için dua edeceğiz. Tıbbın bittiği yerde bu başlar” dedi.
Kazadan sonra gözaltına alınan kamyon şoförü Halil İbrahim Çetin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Çetin’in, “İzmir’den gelip Bodrum’a gidiyordum. Kavşağa yavaşlayarak girmeme, selektör yapıp korna çalmama rağmen Torba tarafından gelen araç aniden kavşağa girdi. Ne fren yapmaya ne de yönümü değiştirme fırsatım oldu. Sürücünün kavşağa bakmadan hızla gireceğini tahmin edemedim. Çok üzgünüm” dedİği öğrenildi.
Kazanın meydana geldiği Torba kavşağında çalışan Torba Taksi Kooperatifi Başkanı Ziya Cazgılı, söz konusu kavşakta 2 yıldır trafik lambasının bulunmadığını söyledi. Cazgılı, “Kavşakta çok sayıda ölümlü trafik kazası meydana geldi. Sürücü kursları, kursiyerlerine bu kavşakta eğitim veriyorlar. Bu çok tehlikeli, çok sayıda turist servisi de bu kavşağı kullanıyor. Acilen bu kavşağa trafik ışıklarının takılması lazım” dedi.
MESAJ DA HATA VAR
Acil şifalar dilerim
Kazayı ilk duyduğumda akllıma Kerim Tekin ve Arkadaşım Savaş geldi. İkiside öldüklerinde çok gençtiler ve ikiside trafik kazasında ölmüştü.. Kerim Tekin hem yaşıtımdı hemde Alevi toplumundan biriydi. Savaşta arkadaşımdı.. ikiside bu anlamda ne zaman aklıma gelse içim yanar..
Barış Akarsuyu katıldığı yarışmada çok beğenmiş ve birinci olması gerek diye düşünmüştüm.. Şimdi de diyorumki O kadar genç ki hayatının baharında henüz..Allah yardımcısı olsun.. Allah gençliğine bağışlasın.. Genç acısı çok beter bişey.. Daha yapacak çok şeyi var bu hayatta.. Umarım iyileşip hayata sıkı bir dönüş yapar..
Evet benim de Kerim Tekin aklıma geldi ki Barış Akarsuyu her gördüğümde Kerim Tekin aklıma geliyordu.Umarın sonları aynı olmaz...
sağdan soldan öldüğüne dair haberler yayınlanıyor ama henüz bişey yokmuş doktoru anlatıyor
alevikızı_yeliz 02.07.2007, 19:36 Haluk Levent ve Barış Akarsu en ii iki ses rockta.Barış savasıveriyor Haluk abısıde basında bekliyor.Katıldıgı yarısmada bırıncı olması ıcın hep oy gonderdım cunku o hak edıyordu ama bunu hak etmıyordu bukadar kendını sevdırdıkten sonra gidemez daha yenı baslamıstı yardım konserlerıne daha yapacak cok ısı vardı hep bir kız cocougum olacak omuzlarımda gezdırecegım dıyordu ne olur dön barış ne olur bi kız cocugun olsun gezdır omuzlarında SÜRMELİ BARIŞIMIZ DÖN ADIN GİBİ BARIS KUR AZRAİLLE KAL YANIMIZDAA :(Nude Lindsay Lohan saver
erzincanlı_35 02.07.2007, 19:45 kazayı duyunca çok üzüldüm, inşallah bir mucize gerçekleşir de tekrar hayata dönüp kaldığı yerden devam eder.allahtan umut kesilmez.dualarımız onunla....
Bildiğim kadarıyla Muhlis Akarsuyla bir akrabağlığı var.Kendisi alevi olabilir...
NiSAN_Rojda 02.07.2007, 22:03 Barış Akarsu ölemez...ölmemeli....neolur artık aç gözlerini Barış Akarsu:crying: :crying: :crying:
Dünyada o kadar kötü insan varki,yaşamayı haketmeyen onlar gitsin...
Kal sen............kapama gözlerini Barış Akarsu
inş iyileşir
kaza haberini alt yazı ile öğrendim ve ne acı dedim ailesi o an tv izliyor ve oğullarının kaza haberini alt yazı ile öğreniyorlar
umutlar tükenmemeli...
çeşm-i naz 02.07.2007, 23:12 Bildiğim kadarıyla Muhlis Akarsuyla bir akrabağlığı var.Kendisi alevi olabilir...
Barış amasralı muhlis akarsu ile akrabalığını bilmiyorum ama Barış'ın alevi olduğunu biliyorum yarışma da pir sultan abdal kolyesi takmış ve sormuşlar dı bu ne diye oda sölemişti ben aleviyim ve kolyenin açıklamasını yapmıştı...
Gerçi şu durumda alevi olmasının bir ayrıcalığı yok genç bir insan ailesi sevenleri var allah onu sevenlerine ailesine bağışlasın tez zamanda iyileşsin
Hızır yoldaşı olsun eli üstünde olsun kolyesi yardımcısı olsun
Allah Allah:innocent:
Allah Ailesine Sevenlerine Sabır Versin. İnşallah iyileşir sanatına Müziğine kaldığı yerden devam Eder. Belki bu forumda da Her gün Defalarca Direksiyon Başına geçen arkadaşlarımız var Lütfen Dİkkatli Kullanın Arkadaşlar arabayı. Hız Yapmayın 30 dakika Geç gidin evinize Ama sağ Salim gidin.
Herşeyden Öte bir insan kolay yetişipte buralara gelmiyor hepimiz görüyoruz Ne zahmetlerde yetiştirildik. ve Çocuklarımızı Yetiştireceğiz Allah Herkesi Hz. Ali'nin yüzü hürmetine Korusun.
evet barış akarsu alevi ama didem arkadaşımızında dediği gibi gencecik bir insan alevi ve sunni olması farketmez barış akarsu yardım konserleriyle,losemi çocuklar adına verdiği konserleriylede iyi bir insan kanıtlamıştır umarım sağlığına kavuşur ya çok üzüldüm bir mucize olsun ve açsın gözlerini Allah onu ailesine ve sevenlerine bağışlasın
Benim anlamadığım neden bu tür şeyler belli kişileri buluyor.Bir Kazım Koyuncu bir Kerim Tekin ve ötekileri...
cano62bln 02.07.2007, 23:42 ünlü biri olmasaydı belkide böle olmazdı...kaderin çilvesi işte, bu yüzden herşeyin hayırlısı olsun...
Allah rahmet eylesin. Şöhret bazen insanlara erken ölümler getirebiliyor. Herşeyin dozunu iyi ayarlamak lazım.
bazen kaderin olur herşey bazense sadece yazılan kaderindeki rolünü oynarsın alkışlar başlar perdeler iner ışıklar kapanır...
kimse kaderinden kaçamaz ama
umarız iyileşir...
Barışa herkes çok çok üzüldü.. O bunu haketmiyor bence.. Ve sanırım Barış Alevi Kökenli.. :(
sivaslı_sevda 03.07.2007, 01:10 İnşallah iyileşir bunu çok istiyorum daha gencecik ölümü haketmiyor üstelik doğum gününde olacak sey degil :( dualarım onunla. ALLAH yardımcısı olsun .
Hüseyin69 03.07.2007, 07:28 hmm sadece baslik dikkatimi cekti
icerigi ilgi alanimin disinda
gereksiz yorum ve polemikciklerden sakinmak gerek:001_rolle
Kartopu86 03.07.2007, 09:09 Barışş:crying: Allah'ım ne olursun o'nun ölmesine izin verme:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
Alevimen 03.07.2007, 09:29 çok yerde okudum internette.. daha önce duymamıştım, Türkiyede ünlü birisi mi?
vankedisi 03.07.2007, 09:31 allah ona yardım etsin...ölmesini istemiyorum...keşke bir mucize olsa da barış ölmese...
NiSAN_Rojda 03.07.2007, 09:53 çok yerde okudum internette.. daha önce duymamıştım, Türkiyede ünlü birisi mi?
çok ünlü birisi değil..yani yeni çıkmıştı albümü,dizi de baş rol oyuncusuydu,dizinin tutulması,barışın daha çok tanınmasında büyük rol oynadı...zaten Türkiyede anadolu rock çok fazla popüler değil.. çok kalitesiz pop sanatçılar çıkıyor iki gün sonra herkes tanıyor...benim için türküden sonra anadolu rock geliyor...
arkadas_62 03.07.2007, 10:48 çok mükemmel degerli bir ses iyi bir insandı ama tanrı yaptigi iyliklerden tertemiz yüreginden ötürü onuda bu kötülük ve kirliliklerle dolu dünyadan erken almaya çalişiyor ben şuna inaniyorum daima iyi insanlar genç yaşta bu dünyayı terk ediyor yapacak bişey yok bende kendisini ve sesini çok begeniyorum ama elden ne gelir insanın yazgısı ne yazilmişsa onu buluyor kader denilen şey ip ince bir yol ve biz bu yol üzerinde nereye gittigimizi ne zaman ölecegimizi bilmeden usul usul ilerliyoruz yinede kendine acil şifalar diliyorum düzgün baba yardimcisi olsun...
Blue_Love 03.07.2007, 15:55 çok yerde okudum internette.. daha önce duymamıştım, Türkiyede ünlü birisi mi?
Türkiyede sanatla uğraşan ve efendi olan ender kişiliklerden biri.Cem karacanın varisi olarak gösteriliyor.Diğerleri gibi magazinle falan işi olmaz çıkar işi neyse onu yapar. Kaza geçirmeden önceki günlerinde ise lösemili çocuklar yararına bir yarışma ve konser düzenliyordu...
ÇAPA'NIN PROFESÖRÜ BARIŞ İÇİN BODRUM'DA
İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atilla İdrisoğlu, Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan sanatçı Barış Akarsu’nun sağlık durumuyla ilgili, "Hastanın genç olması her şeyi değiştirebilir" dedi.
Akarsu’nun yoğun bakımda tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesi’ne gelen Prof. Dr. İdrisoğlu, sanatçının sağlık durumuyla ilgili doktorlarından bilgi aldı.
Prof. Dr. İdrisoğlu, hastaneden ayrılırken yaptığı açıklamada, Akarsu’nun sağlık durumunda bir değişiklik göremediğini kaydetti.
Prof. Dr. İdrisoğlu, şöyle dedi:
"Hasta, ventilatöre bağlı olarak uyutuluyor. Uyuyan bir insandaki genel tablo. Ama ciddi bir travma geçirmiş. Bu durumun çok benzer örnekleri var, ama beklemek dışında başka bir şey söyleyemeyeceğim. Hastanın genç olması her şeyi değiştirebilir ya da... Burada sadece beyni düşünmemek lazım, tüm vücudu düşünmek lazım. Beyin iyiye gidebilir, ama başka bir organ bize problem çıkarabilir. Onun için bütün vücudu kontrol altına almak önemli. Yoğun bakım ünitesindeki doktor arkadaşlar bu konuyla ilgileniyorlar." Bir gazetecinin hastaneye gelmesini kimin istediği sorusuna Prof. Dr.
İdrisoğlu, "Ailenin isteği üzerine geldim" yanıtını verdi.
Özel Bodrum Hastanesi yetkilisi Opr. Dr. Abdullah Servet de Akarsu’nun başka bir hastaneye sevk edilmesine gerek olmadığını, gerekli tedaviyi yaptıklarını anlattı.
Servet, "Destek tedavisine devam ediyoruz. Buna rağmen organlarda belirli aksaklıklar var. Onun için iyileşme yok. Bu, daha da kötüleşme biçimine dönüşebilir" dedi.
Barış Akarsu’nun annesi Hatice Akarsu’nun sağlık durumuyla ilgili bir soruya ise Opr. Dr. Servet, "Kontrolümüz altında. Korkulacak bir şey yok" yanıtını verdi.
alevi_che 03.07.2007, 17:29 Umarım çabuk iyileşir.Rock müziği için çok önemli bir insan.
"Barış’ın babası: Onu beraber çağıralım"
Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu, medya mensuplarına seslenerek, “Sakın onun sevenlerini umutsuzluğa sevk edecek haberler yapmayın. Onu beraber çağıralım” dedi.
BODRUM - Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu, “Benim ülkemde trafik kazalarından, cinayetlerden ve terörden hiç kimsenin canı yanmasın” dedi.
Geçen Cuma günü geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve 4 gündür Bodrum’da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi edilen sanatçı Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu, oğlunun tedavi gördüğü hastane önünde gazetecilerle konuştu.
BARIŞ’A SAHİP ÇIKIN
Oğlunun ismini 1979 yılında “Barış” koyduğunu ifade eden Akarsu, “Ben, tüm dünyada ve ülkemizde barış olsun diye oğlumun ismini Barış koydum. Lütfen Barış’a sahip çıkın” dedi.
Oldukça bitkin ve yorgun gözüken baba Akarsu, basın mensuplarından olumsuz haber yapmamalarını isteyerek, “Siz de onu çok seviyorsunuz, Barış’ı sevmeyen basın mensubu olamaz. Onu beraber çağıralım. Sakın ha onun sevenlerini umutsuzluğa sevkedecek haberler yapmayın. İnadına, inadına, inadına olumlu haberler yapın” diye konuştu.
BİR KİŞİ DAHA O KAVŞAKTA ÖLÜRSE...
Barış Akarsu’nun tüm ülke tarafından sevildiğini belirten Akarsu, “Tüm ülke onu sevdi. Lütfen ona sahip çıkın. Onun milyonlarca sevgilisi var. Barış’a sahip çıkın. Oğlumun ve tüm Türkiye’nin ihtiyacı barış” diyerek bağırdı.
Türkiye’de yaşanan trafik kazalarına isyan eden baba Akarsu, şöyle konuştu: “Benim ülkemde trafik kazalarından, cinayetlerden ve terörden hiç kimsenin canı yanmasın. Ana yürekleri yanmasın istiyorum. Türkiyem benim güzel ülkem. Bu ülkede trafik kazalarında binlerce insan ölüyor. İlk kez Bodrum’a geldim, yollara baktım, yollar karanlık. Bir kişi daha o kavşakta ölürse bunun hesabını soracağım, beni yalnız bırakmayın.”
Gözyaşlarına hakim olamayan Akarsu, yakınları tarafından hastanenin içine götürüldü.
Kızılırmaklı 04.07.2007, 20:00 Atvde yayınlanan yarışmanın başından beri onu tutardım ve birinci geldi...
Gerek sesi gerek kişiliğiyle düzgün biri...
Alevi olduğunu bilmiyordum, pekde önemi yok...
Ben olay esnasında tatil için torbadaydım ve ne yazıki hergün gidip geldiğimiz o kavşak 2kızın hayatını sonlandırdı...
Umarım Barış da onların arasına katılmaz ve aramıza döner...
Biliyorum bu çok zor ama allahdan umut kesilmez :crying: :crying: :crying:
inşallah iyi olur cok üzüldüm
izmir_35 04.07.2007, 20:21 tek dileyim Allahım onu bize bağışla bunu bize çok görme gencecik insanlarımızı bu şekilde kaybetmek çok acı umarım aramıza geri döner
EREN izm 04.07.2007, 21:36 yok daha yaşıyomuş :) inş düzelecek
5 gündür uyku nedir bilmiyoruz, fanatigi olan kardesim günlerdir mumlar yakiyor barisin annesi pozitif enerjisinizi duanizi eksik etmeyin dedigi icin dua edip duruyo mum yakip duruo....dakika basi haberleri,internetdeyiz....celiskili blgiler geliyo sürekli...
son 24 saat diyor doktorlar, cok kritik....durumu kötüye gitmis dedi reha muhtar...sonra babasi cikti biz inaniyoruz sizde inanin dedi....o kadar direncliler ki...az önce kardesim merveyle konustu durumu ayniymis....
baris icin dua edelim canlar lütfen...o digerleri gibi degil o kadar dogal insani degerleri olan bi insan ki...orda burda aciklama geregi bile duymadi yaptigi iyilikleri..nolur onun icin dua edin
:(
ölümü erken getriyor demissiniz ya öldü mü hayir hala kalbi atiyo mu ? evet atiyo lütfen ölüm demeyin...........ünlü olmasaydi böyle olmicakti diyenler olmus ünlü olmasaydi da bodruma asik bi insan baris....yine o kavsaktan gecicekti....ünlü olmus olmamis.....offfff ...... gecen hafta 2 yildir tümörle savasan arzu ölmüs......sonra sivas anmalari vardi......simdi de baris....micir dan 9 kisi ölmüs......cok üzülüorum cokkk
Onikiimamlar yardımcısı olsun hızır arkasında dursun Allah onun sevenlerine bağışlasın ....
tez zamanda sağlıgına kavusur umarım
Westside 04.07.2007, 22:31 Çok üzüldüm .Daha cok genc.Allah yardımcısı olsun.
EREN izm 04.07.2007, 23:13 arkadaŞlar Son Haberden Aldigim Bİlgİye GÖre BariŞ Akarsu Vefat EtmİŞtİr. Doktorlarin Ve Aİlesİn Verdİgİ Bİlgİ...
Allah Rahmet Eylesİn :(:(:(
gülvegül 04.07.2007, 23:21 evet doğrudur vefahat etti Allah rahmet eylesin.Ailesine de yardımcı olsun
horasan66 04.07.2007, 23:26 işallah iyileşir. allah yardımcısı olsun
bedo_aysn 04.07.2007, 23:28 allah rahmet eylesın barıs akarsu az önce 11 sularında hayata gözlerini yumdu basımız sağolsun
EREN izm 04.07.2007, 23:29 işallah iyileşir. allah yardımcısı olsun
Abi ne iyileşmesi vefat etti..
Babasının konuşması oldukça duygulandırıcıydı Tv de izledim daha yeni vefat etmiş.
Temiz, namuslu, dürüst bir insan imajı veriyordu. Böyle temiz güzel gençlerin erken ölmesi çok üzücü.
Barışa sahip çıkalım.
KızıLSakaL 04.07.2007, 23:37 allah rahmet eylesin...... ailesine sabırlarr
sivaslı_sevda 04.07.2007, 23:42 Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun çok üzüldüm kötü bi olay günlerdir iyileşmesini bekliyordum :'( ailesine sabır diliyorum .
ah canım benim ya gencecik çocuktu daha hayalleri umutları vardı çok üzgünüm ya işte ölümlü dünya biranda herşey değişiyor allah tüm sevenlerine sabır versin
izmirksk 04.07.2007, 23:43 Allah rahmet eylesin
hasankahraman07 04.07.2007, 23:44 Ne yazık ki Barış'ı kaybettik :(
çeşm-i naz 04.07.2007, 23:47 off çok üzüldüm gençecik çocuk babası nasıl feryat etti çok üzüldüm
Toprağı bol olsun
Seni de Unutmayacağız barış:(
alevi_che 04.07.2007, 23:59 Tüm sevenlerinin başısağolsun
Allah hepimize hayırlı olumler nasip etsın hep bunu derim...insanların gence yasta olmesine hele hele trafik kazasıdan olmesine uzuldugum kadar hıc bir sey uzulmem..hepimizin bası sagolsun...:crying:
Kerim'ler,Kazım'lar,Barış'lar bir günde cimilli ibolar,ismail türütler ölsün niye hep biz...
Garaoglan 05.07.2007, 00:06 Allah Rahmet eylesin
Ailesinin ve sevdiklerinin basi sag olsun,cok aci verici durum:crying:
izmir_35 05.07.2007, 00:15 gözyaşları içinde yazıyorum çok acı verici Allah rahmet eylesin böyle acı gösdermesin ailesine sabır versin
çok üzücü bir durum..umarım bundan sonrası için önlemler alınır..daha fazla bu tür kazalarda insanlarımızı yitirmeyelim...ailesine sabır diliyorum barışın...
allah mekanını cennet eylesin
Alevimen 05.07.2007, 00:18 Sevenlerin başı sağolsun.
Kaza nasıl oldu bilgilendirici sayfa var mı?
cano62bln 05.07.2007, 00:21 öncelikle çok zor tabikide Allah rahmet eylesin..
Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin
şimdi beni düşündüren tek şey ; o kavşaktaki gerekli düzenleme için barış'ın ölmesi mi gerekiyordu
umarım başka barış'lara bişey olmaz...
Gözlerin boşluğa dalıp gider
Shipsiz bakışların
benim olsun isterim
Sırların acıdan ağlar örer
Kendi kayboluşların
sende dursun isterim
Ağladım seninilk defa
Elimde parçalanmış bir
hayat var aslında
Hapsoldum söylediğim yalanlara
Çıkışlar hep kapanmış
ruhum dar sokaklarda
Mekanın cennent olsun barış. seni çok sevmiştik....
esmerim26 05.07.2007, 01:18 allah sabır versin ailesine allah rahmet eylesin çok üzüldüm:(
Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin.O daha çok gençti;ama ölüm onu zamansız ziyaret etti .
Allah rahmet eylesin!!!
çok yazık oldu gencecik..ailesine sabır dilerim.
Elenorin 05.07.2007, 01:57 Hepimize ıslak ıslak baktıracak ne yazık ki!
Ölen bir insan, Işık içinde yatsın.
.
Allah Rahmet Eylesin. Ailesine sabir dilerim. Iyiler cok yasamiyor maalesef.
ÖzgürEfe 05.07.2007, 09:46 Genç insanları kaybetmek gerçekten çok acı. Allah geride kalanlara sabır versin.
Toprağı bol olsun.
hala şoktayım nası ölür bu çocuk ya ölüm sana hiç yakışmadı barış abi :(
Kartopu86 05.07.2007, 10:15 O kadar çok üzgünüm ki :crying: ..İnanasım gelmiyor Barış artık yok başka Barış'larda mı sıra yoksa? Ne olurdu kazanın gerçekleştiği yerde trafik ışıkları olsaydı...O çok gençti hayallerini yeni yeni gerçekleştiriyordu ama herşey bir anda mahvoldu.. O lanet olası kazar önlenebilirdi...
Ah be Barış'ım ölüm işte ansız zamansız geliyor ve öyle bir acı bırakıyorki tıpkı şimdiki gibi..:crying: Mekanın cennet olsun ailene, sevenlerine Allah sabır versin.Seni Unutmayacağız!
munzur_62 05.07.2007, 11:05 Her gun bınlercesi boyle oluyor olumune uzuldum ama bıraz fazla abartıldı
husniyeak 05.07.2007, 11:11 Dün akşam odam da oturuyordum o esnada babam odama girdi kızım Barış Akarsu öldü deyince şok geçirdim. Sanki çok yakınımı kaybetmiş gibi gözyaşlarıma hakim olamadım. Sabaha kadar uyuyamadım. Ben onun iyileşeğine inanıyordum O daha çok gençti ama ölüm genci yaşlıyı dinlemiyor. Diğer yarışmalarda ünlü olanlar gibi kendini hiç bozmadı bizden biri gibiydi ve emin adımlarla ilerliyordu. Mekanın cennet olsun BARIŞ senin tek suçun iyi olmaktı........
insanlarn yüzlerini göremiyorum
bogazim dügüm dügüm cözemiyorum
tutsam su karanligi tutsamda yiksam.........
baris gitti....bizlerin dualari onu geri getiremedi gözyaslarimizda geri getirmicek biliyorum ama dayanamiyorum onun gibi gencecik umutlari olan her zaman iyilik pesinde kosan biri neden gider erkenden bu dünyadan neden vazgecer.....dayanamadi baris.......icimi az da olsa rahatladan tek sey var oda yasasaydi daha cok aci cekecegini biliyodum.....
Baris seni unutmicaz....mekani cennet oldu onun biliorum...
biz belki 3 gun sonra unutucaz ama ailesi bi ogul verecek topraga....onlara allah sabir versin basimiz sagolsun:(
ugursarak 05.07.2007, 11:44 Barış geleceğin yıldızıydı bence, Barış Manço'dan sonra halkın sevgisini o derece fazla kazanabilecek en öndeki insandı. Çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin
Serhatlı 05.07.2007, 12:07 allah rahmet eylesin gerçekten genç bir kayıp mekanı cennet olsun
umarım bu olay dan ders çıkarması gerekenler anlamışlardır trafik in çocuk oyuncağı olmadığını vede yetkililerde biraz daha tedbir alırlar günümüzün en büyük sorunlarından biri olan trafik can almaya devam ediyor eğerki bu şekilde devam ederse dahada olacağa benziyor
trafik de kendi hayatını vede başkasınınkini hiçe sayanlar gerekli dersi çıkarırlar
inşallah
Kılıç Ali 05.07.2007, 12:53 nur içinde yat barış, mekanın cennet olsun....
"Barış’ın son yolculuğu"
Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve 5 gün ölümle pençeleşen Barış Akarsu’nun kalbi dün gece durdu. Barış Akarsu, bugün memleketi Amasra’da son yolculuğuna uğurlanacak.
BODRUM - Barış Akarsu, yoğun bakımda 5 gün süren çabalara rağmen kurtarılamadı. 28 yaşında hayata veda eden Barış Akarsu’nun kalbinin durduğu açıklandı.
Oyuncu ve şarkıcı Barış Akarsu, geçen cuma günü Bodrum’da trafik kazası geçirmiş, arabada bulunan arkadaşları Zeynep Koçak (20) ve Nalan Kahraman (37) hayatını kaybetmişti. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Bodrum Özel Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Barış Akarsu, 5 gün süreyle ölümle pençeleşti.
5 gün süreyle sevenlerinin, hayranlarının yalnız bırakmadığı Barış Akarsu’nun dün saat 21.00 sıralarında kalbinin durduğu açıklandı.
Hastane önünde, televizyon ve internet başında umutla bekleyen sevenleri, doktor Abdullah Servet’in duyurduğu haberle gözyaşlarına boğuldu. Operatör doktor Servet, “Maalesef bu gece Barış Akarsu’nun kalbi durdu. Beklenen bir olay. Sonunda böyle bir olay olabileceğini öngörmüştük. Bu 3 gün önce olabilirdi, 3 gün sonra olabilirdi. Maalesef bu akşam meydana geldi. İkinci defa kalbi çalıştıramadık ve Barış’ı kaybettik” dedi.
TÖREN MEMLEKETİ AMASRA’DA
Haberi duyunca hastane önünde toplananlar gözyaşlarına boğuldu, bayılanlar oldu.
Barış'ın öldüğü duyulunca hastanenin önünde izdiham yaşandı.
Tepkiler nedeniyle büyük bir izdiham yaşanırken Akarsu’nun cenazesi, güçlükle hastaneden çıkarılıp, ambulansla Bodrum Havalimanı’na götürüldü.
Akarsu’nun Amasra’dan bir otobüsle “geçmiş olsun” dilemek amacıyla gelen hemşehrileri de, cenazeyi taşıyan ambulansa, havaalanına kadar eşlik etti. Uçakla önce İstanbul’a getirilen cenazeyi, Atatürk Havalimanı’nda Seyhan Müzik’in sahibi Mehmet Seyhan, gazeteci Yüksel Aytuğ, yakınları ve sevenleri tarafından karşıladı. Barış Akarsu, İstanbul’dan da sevenleri tarafından, bugünkü son yolculuk için memleketi Amasra’ya uğurlandı.
FOTOĞRAFLARA İNCELEME BAŞLATILDI
Bu arada, ölüm haberinin açıklanmasından önce sanatçıyı yoğun bakım ünitesinde tedavi görürken, gizlice çekilen fotoğraflarının bazı internet siteleri ve televizyonlarda yayınlanması tepkilere neden oldu.
Bu gelişme üzerine, savcılığın talimatı ile hastaneye gelen jandarma olay yeri inceleme ekipleri, Barış Akarsu’nun tedavi gördüğü odadan parmak izi aldılar.
Dr. Abdullah Servet, gizlice çekilen ve bazı kanallarda servise konan fotoğraflarla ilgili Bodrum Cumhuriyet Savcılığının inceleme başlattığını belirterek, “Savcı ile bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.
erzincanlı_35 05.07.2007, 13:29 barışa allahtan rahmet; ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.duyunca çok üzüldüm, çok gençti daha yapacak çok şeyi vardı.
Mesut Demiroğlu 05.07.2007, 13:33 Barış'a Allah'tan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum.Ben de çok üzüldüm sesi ve oyunculuğu ile yetenekli bir insandı.
eldorado 05.07.2007, 13:46 öncelikle allah rahmet eylesin..
türkiyede hergün trafik kazalarında insanlar yaşamlarını yitiriyor..
şuanda bile biryerlerde oluşan kazadan ötürü ölen insanlar var ve kimse onların isimlerini ve nerede olduğunu bilmez,günlük yaşamlarına devam eder...şimdi sadece ünlü olduğu için hayatını kaybetmiş bir insan hakkında yazılanları okudukca diğer insanlara yapılan haksızlığı görüyorum...insan hayatı çok önemli ama bu şekilde isim yapmış insanlara verilen değeri birazda diğer insanlara göstermemiz gerek...
dilberaerzingan 05.07.2007, 13:53 Türkiyede ölümler ucuz olmus,yasamak mucize haline gelmis.Yazik daha cok gencti,umutlarina yazik,planlarina,gelecegine...Gözlerindeki isik daha senelerce parlamaliydi,cok üzüldüm tarifsiz.
inanın çok üzüldüm,hele birde barısı ünlenmeden dinleyip daha sonra başarılarını izlemek büyük bir onurdu kdz.ereğli halkı olarak...
keşke türkiyenin tanıdıgı barış akarsu değilde sadece bizim gibi bir avuç insanın tanıdıgı barıs olarak kalsaydı:( belkide şimdi bunları yaşamamış olurdu...
izmir_35 05.07.2007, 15:05 Her gun bınlercesi boyle oluyor olumune uzuldum ama bıraz fazla abartıldı
abartılan nedir arkadaşım bunlar türkiyeye mal olmuş insanlar aylarca evimizin içinde ailemizden biri gibi severek beyenerek her gün gözümüzün önünde olan insanlar ve gencecik bir insan ben abartıldığını düşünmüyorum belkide barışın ölümü sizin dediğiniz gibi binlercesinin ölümünü engelleye bilir bence abartılmalı ki o kavşağa bir çözüm bulunmalı ve başka barışlar ölmemeli
Trafik kazasına çok canlar verdik halada veriyoruz,dün gece gencecik bir yıldız daha kaydı henüz yaşamının baharında trafik canavarına yenik düştü. Allah rahmet etsin, ailesine Allah sabır versin,hepimizin başı saolsun.
izmir_35 05.07.2007, 15:14 öncelikle allah rahmet eylesin..
türkiyede hergün trafik kazalarında insanlar yaşamlarını yitiriyor..
şuanda bile biryerlerde oluşan kazadan ötürü ölen insanlar var ve kimse onların isimlerini ve nerede olduğunu bilmez,günlük yaşamlarına devam eder...şimdi sadece ünlü olduğu için hayatını kaybetmiş bir insan hakkında yazılanları okudukca diğer insanlara yapılan haksızlığı görüyorum...insan hayatı çok önemli ama bu şekilde isim yapmış insanlara verilen değeri birazda diğer insanlara göstermemiz gerek...
bence bu diğer insanlara yapılan bir haksızlık değil tam tersi bilmediğimiz o insanları yaşadıkları göz önüne seriyor ve böyle acılar yaşanmaması için ünlü insanlarımızın ölümü böyle bu kavşağın hatalı olduğunu ve önlem alınması gerektiğini gündeme taşıyor ve hataların ortaya çıkmasında acıda olsa yarar sağlıyor yanlışları düzeltmek adına
NiSAN_Rojda 05.07.2007, 15:17 abartılan nedir arkadaşım bunlar türkiyeye mal olmuş insanlar aylarca evimizin içinde ailemizden biri gibi severek beyenerek her gün gözümüzün önünde olan insanlar ve gencecik bir insan ben abartıldığını düşünmüyorum belkide barışın ölümü sizin dediğiniz gibi binlercesinin ölümünü engelleye bilir bence abartılmalı ki o kavşağa bir çözüm bulunmalı ve başka barışlar ölmemeli
çok güzel cevaplamışsın ablacım.
o kadar üzüldüm ki yorum bile yazamıyordum munzur arkadaşımız biraz saçmalamış.....gencecik insana yazık oldu..yeni yeni bir yerlere gelecekken yarım kaldı her şeyi.....kaliteli bi insandı....hala inanasım gelmiyor ölümüne.yakışmıyor barışa ölüm..dizisini görünce o gülen yüzünü görünce içim acıyor..sürmeli gözleriyle ıslak ıslak bakamayacak artık,yerin cennet olsun barış akarsu...yüreğimizde yaşayacaksın.....Allah annene babana dostlarına sabır versin
Baris Akarsu seni cok seviyoruz ... bir Barisimizi daha kaybettik , NEDEN ??? bunun sorumlulari hesap verecekler ... baska canlar trafik kazalarinda ölmesinler ... arabada bulunan diger 2 bayanada tekrar allah rahmet eglesin ... TÜM TÜRKIYENIN VE AMASRANIN BASI SAGOLSUN .... mekani cennet olsun...
eldorado 05.07.2007, 15:25 abartılan nedir arkadaşım bunlar türkiyeye mal olmuş insanlar aylarca evimizin içinde ailemizden biri gibi severek beyenerek her gün gözümüzün önünde olan insanlar ve gencecik bir insan ben abartıldığını düşünmüyorum belkide barışın ölümü sizin dediğiniz gibi binlercesinin ölümünü engelleye bilir bence abartılmalı ki o kavşağa bir çözüm bulunmalı ve başka barışlar ölmemeli
türkiye ye nasıl mal oluyormuş,sanat adına kalıcı bir esermi bırakmış?sizin gözünüzde çok önemli biri olabilir ama ben sadece trafik kazasında hayatını kaybeden bir insan olarak görüyorum...
iki gün önce tokat turhal karayolunda meydana gelen bir kazada,üç genç kardeşimiz hayatını kaybetti,biri ise ağır yaralı yaşamla mücadele veriyor...bu insanlar asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan emekci insanlar...arkalarında bıraktıkları aileleri zaten yoksul...ve şimdi size söyleyecek hiçbir söz bulamıyorum...
kötüyüm dipteyim bogazim dügüm dügüm ne söylicemi napmam gerektigini kestiremiorujm bilemiorum tek bildigim sey baris artik yasamiyo ve ben bunu kabullenemiorum o kdr zor bi durum ki daha onunla beraber yapicak cok sey vardi daha onun umutlari vardi....baris :( özlenileceksin asla unutlmicaksin
izmir_35 05.07.2007, 15:33 türkiye ye nasıl mal oluyormuş,sanat adına kalıcı bir esermi bırakmış?sizin gözünüzde çok önemli biri olabilir ama ben sadece trafik kazasında hayatını kaybeden bir insan olarak görüyorum...
iki gün önce tokat turhal karayolunda meydana gelen bir kazada,üç genç kardeşimiz hayatını kaybetti,biri ise ağır yaralı yaşamla mücadele veriyor...bu insanlar asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan emekci insanlar...arkalarında bıraktıkları aileleri zaten yoksul...ve şimdi size söyleyecek hiçbir söz bulamıyorum...
can benimde söylemek isdediğim okavşakda yeterince insan öldü ünlü birinin ölmesi bu kavşağı gündeme getirdi çözüm bulunması adına barış ölmüş olsada bir iyilik yapdı çünkü o ünlü biri bu olay gündemde olacak ve senin yazdığı o insanlar gibilerinin belkide ölümünü engelleyecek bu da bana göre en büyük eseri olacakdır umarım bir ölüm kavşağını gündeme taşımak trafik kazasında yok olan tüm canlarımızı Allah rahmet eylesin
türkiye ye nasıl mal oluyormuş,sanat adına kalıcı bir esermi bırakmış?sizin gözünüzde çok önemli biri olabilir ama ben sadece trafik kazasında hayatını kaybeden bir insan olarak görüyorum...
bilmezsin tabi onun yaptiklarinI!
cunku o yasarken medya hic onun yaninda olmadi !
kanser hastalari,lösemili cocuklar,uyusturucuya ve savasa karsi kac konser verdi baris kac gece hic susmadan sarkilarini söyledi bilmezsin tabi!
ve simdi nasil mal olmus diyorsun öyle mi? onun yaptiginin onda birini kim yapiyodu ????
cikari icin iyilik yapan biri degildi baris hic göz önünde olayimda yaptigim iyilik icin yaptigim konserrleri görsünler demiodu cunku o icinden gelerek yapiodu
COK SEVIYORUZ SENI BARIS ASLA UNUTULMAYACAKSIN
üzüldüm.... tanrıdan kendizine rahmet ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum
Blue_Love 05.07.2007, 20:08 türkiye ye nasıl mal oluyormuş,sanat adına kalıcı bir esermi bırakmış?sizin gözünüzde çok önemli biri olabilir ama ben sadece trafik kazasında hayatını kaybeden bir insan olarak görüyorum...
kalıcı eser bıraktığını göremezsin çünkü o magazinci değil her yaptığı şeyi reklam uğruna tvlerde söylesin o magazinci değil ünlü olunca değişmedi. Barış ölmeden önce lösemili çocuklar adına yarışmalar düzenledi. Sanat adına tabikide kalıcı eserler bıraktığı besteleri gibi...
eldorado 05.07.2007, 20:11 benden alıntı alarak yorum yapan arkadaşlara söyleyeceklerimi ö.m den söyledim...söyledikleriminde arkasındayım..artık kişileştirmeyin konuyu...
sunagngr 05.07.2007, 20:45 allah tüm sevdiklerine sabır versin değerli bir insandı allah rahmet eylesin bedeni burada olmasada o her zaman aramızda olacak
Vallahi kimseye değil de Allah ana babasına sabır versin gencecik güzel ve önünde güzel ibr geleceği olan bir çocuktu.Çok üzüldüm...Sevdiklerimizin kıymetini bilelim...
sahimerdan_60 05.07.2007, 21:04 ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun mekanı cennet alsun
anadolu75 05.07.2007, 21:06 allah rahmet eylesin.ailesinede bassagliği diliyorum.iyi bir insandı.
Allah rahmet eylesin.Yazık ki çok gençti...
erencan24 05.07.2007, 21:35 genç ölüm zor ölüm gerçekten..allah rahmet eylesin..sevenlerine ailesine allah sabir versin,çok zor bu ölümü kabullenmek
taylan mahir 05.07.2007, 21:44 ailesine sabır diliyorum.açılacağı çok denizler vardı.
EREN izm 05.07.2007, 21:52 walla heln inanamıyom gerçekten. allah rahmet eylesin :(:(
Barış AKARSU'ya Allah rahmet eylesin,ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim.
diablo21 05.07.2007, 22:49 sesi cok guseldi allah rahmet eylesin.ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim.
zazaozgun 05.07.2007, 22:51 herkesin erkendir ölümü ama bu çok erken oldu.ölümün böylesi çok üzücü ihmalkarlık işte ... herşeyden önce insan... allah rahmet eylesin,geride bıraktıklarına sabır versin...
genç ölümü zor oluyor ölüm her doğan canlının kaderi ama bu kadar erken olmamalıydı.allah-u teala taksiratını affetsin mekanı cennet olsun
:36_1_48: :32: :34:
http://www.ekolay.net/haber/images/06072007011415_65_488707aka.jpg
Barış Akarsu son yolculuğunda
Bartın'ın Amasra İlçesi Belediye Başkan Ali Yıldırım, Akarsu'nun cenazesinin bugün öğlen defnedileceğini söyledi.
Yıldırım, Akarsu'nun cenazesinin Bartın Devlet Hastanesi morgundan alınarak Amasra'daki evine götürüleceğini, daha sonra İskele Camisi'nde kılınacak namazın ardından Amasra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceğini ifade etti.
Ekiplerinin mezarlıkta hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Yıldırım, "Bodrum'a giderek Barış'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldık. Daha sonra İstanbul'a döndüğümde acı haberi duyunca çok üzüldüm. Ailesiyle birlikte sanatçının cenazesini kente getirdik. Akarsu, Amasra'yı temsil eden, hepimizin önemli bir parçasıydı. Yaşamını yitirmesiyle ilçede herkesin bir parçası kayboldu" dedi.
Barış'ın isminin Amasra ile özdeşleştiğine dikkat çeken Yıldırım, Akarsu'nun adını Amasra'daki bir sokağa ya da parka vermeyi düşündüklerini belirtti.
Bu arada, Amasra'nın ilçe merkezinde "Dualarımız Barış İçin" yazılı Akarsu'nun posterini görenler, duygulu anlar yaşadı.
Bodrum'da 30 Haziran'da geçirdiği trafik kazasının ardından komaya giren 28 yaşındaki şarkıcı Barış Akarsu 4 Temmuz'da hayatını kaybetmişti.
toprağın bol olsun barış daha bize güzel şarkılar söyleyecektin ama ölümün ne zaman nerden geleceği belli olmuyor işte hepimizin en sonunda gideceği yer
Allah rahmet eylesin.. Bukadar abartmanın gereği yok ama, ölen sadece Barış değil, hergün biryerlerde insanlar ölüyor.. Bence ölenin arkasından abartılı yasları bırakıp kendi hayatımız ve diğer yaşıyanlar için neler yapabilceğimizi konuşmak lazım..
Bu araba kazası bir vesile oldu nasılsa birgün herkes ölücek fakat arkada kalanlar hala yaşayanlar için zor oluyor :bitmisbu: :bitmisbu:
türküler_sevdam 06.07.2007, 11:27 çok gençtin barış, yapacak daha çok şeyin vardı, ama olmadı buraya kadarmış. mekanın cennet olsun..allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin :(
yağmuryüreklim 06.07.2007, 11:45 Allah rahmet eylesin.. Bukadar abartmanın gereği yok ama, ölen sadece Barış değil, hergün biryerlerde insanlar ölüyor.. Bence ölenin arkasından abartılı yasları bırakıp kendi hayatımız ve diğer yaşıyanlar için neler yapabilceğimizi konuşmak lazım..
evet hergün onca insan ölüyor... her biri için yas tutmamız mümkün değil elbette,ama BARIŞ gibi göz önünde olan sevilen genç bir sanatçının ölümüne de duyarsız kalmamak gerekir . Yapılanların hiç biri abartı değil duyarlılık bence.
Allah rahmet eylesin ,allah ailesine sevenlerine sabır versin
Mekanın cennet olsun BARIŞ :bitmisbu:
KarYanığı 06.07.2007, 12:05 tepede beyaz bir saray..
sarayda soytarı bir kral..
kara haber onun işi..sıra kimdee...
mekanın cennet olsun ey BARIŞ..
dilberaerzingan 06.07.2007, 12:12 Aci ölüm genc ölüm
Bu nasil gitmek gülüm
Karahaber tez geldi
Bugün agliyor gözüm
Giden yelinen gitti
Solan gülinen gitti
Feryadi bende kaldi
Esen yelinen gitti
Haberin yalan gelse
Gördügüm bir düs olsa
Sen gelirsin aklima
Nerde bir gonca solsa
Yollarda kaldi gözüm
Eridi bitti özüm
Taze bir fidan soldu
Bugün agliyor gözüm
Giden yelinen gitti
Solan gülinen gitti
Feryadi bende kaldi
Esen yelinen gitti
(Bilal ercan)
evet hergün onca insan ölüyor... her biri için yas tutmamız mümkün değil elbette,ama BARIŞ gibi göz önünde olan sevilen genç bir sanatçının ölümüne de duyarsız kalmamak gerekir . Yapılanların hiç biri abartı değil duyarlılık bence.
Allah rahmet eylesin ,allah ailesine sevenlerine sabır versin
Mekanın cennet olsun BARIŞ :bitmisbu:
Ozaman iki satırda olsa Barış'la aynı arabada olan ve hayatını kaybeden iki genç kızıda anmanı ve Allah'tan rahmet dilemeni beklerdim.. Duyarlılık budur!
Ozaman iki satırda olsa Barış'la aynı arabada olan ve hayatını kaybeden iki genç kızıda anmanı ve Allah'tan rahmet dilemeni beklerdim.. Duyarlılık budur!
Çok Haklısın Allah Onlarında Ailelerine sabır versin ölüm her nerden kim için olursa olsun zor dayanılması katlanması kötü bir acıdır.
"Islak Islak’ı söyleyerek uğurladılar"
Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun cenaze töreni bitti. Amasralılar Barış’ın tabutunu taşırken Islak Islak’ı söyledi. Barış, dedesinin yanına gömüldü.
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_866453370.JPG (www.resimupload.com/ds866453370_barış_cenaze.html)
BARTIN - Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrasında yaralanan ve tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybeden şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu’nun cenazesi, Bartın’ın Amasra ilçesinde kılınan namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi
Tabutu karanfillerle süslenen Akarsu’nun cenazesinin Amasra’ya getirilişinde vatandaşlar izdiham oluşturdu, sanatçının kız kardeşi Nesrin ile yakınları da sinir krizleri geçirdi. Akarsu’nun hayranları Amasra’ya akın ederken, cenazesi İskele Camii’ne getirildi. Barış’ın tabutunun üzerine annesi Hatice’nin isteği üzerine havlu ve seccade konuldu.
AMBULANS VE DOKTOR TAKVİYESİ
Tören için Kültür Park’ta toplanan kalabalık için çok sayıda ambulans ve doktor hazır bulundu. Amasra Belediyesi önünde toplanan çok sayıda kişi de ellerinde Akarsu’nu fotoğraflarının yanı sıra karanfiller taşıdılar.
“YAVRUM SEN BURAYA YAKIŞMIYORSUN”
Anne Hatice ve baba Selahattin Akarsu, çocuklarının tabutuna sarılarak bir süre ağladı. Akarsu’nun, anneannesi ile babaannesinin yanı sıra yakınları da sinir krizleri geçirdi. Anneanne Nazire Kökdemir, “Yavrum sen buraya yakışmıyorsun. Güzel dişlim” diyerek ağladı. Cenaze namazının kılınması sırasında imam, cemaate yönelik “Ailesinin isteğiyle Akarsu’nun cenazesi tekbir ve dualarla taşınsın. Alkış istemiyorlar” dedi.
GÖZYAŞLARI, YAĞMUR VE ISLAK ISLAK
Cenaze namazının kılınmasından sonra sanatçının tabutu bir süre omuzlarda taşınarak Amasra Belediyesi’nin cenaze aracına konuldu. Barış’ın posterlerinin açıldığı kortejde yer alan vatandaşlar, sanatçının seslendirdiği “Islak Islak” şarkısını söylediler ve Barış toprağa verilirken yağmur başladı.
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_256113061.JPG (www.resimupload.com/ds256113061_barış_cenaze_2.html)
Amasra’daki vatandaşlar, gözyaşları içinde yol kenarında uzun koridorlar oluşturarak cenaze aracına karanfiller attılar. Amasra Şehir Mezarlığı’na getirilen Akarsu’nun cenazesi, yaşanan izdiham nedeniyle zorlukla defnedilebildi
http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_658232616.JPG (www.resimupload.com/ds658232616_barış_cenaze_3.html)
Akarsu’nun annesi, oğlunun mezarına kürekle toprak attı. Babası da elindeki çiçekten koparttığı yaprakları mezarın içine bıraktı. Sanatçının mezarlığına gelen çok sayıda seveni dua etti. Anneannesi ve dedesiyle büyüyen Barış, dedesinin yanına gömüldü.
CENAZE TÖRENİNE KATILANLAR
Cenaze törenine Akarsu’nun yakınları, Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Bartın Milletvekili Asım Kulak, gazeteci Yüksel Aytuğ, sanatçının Yalancı Yarim dizisinde rol aldığı Merve Sevi ile bazı rol arkadaşlarının yanı sıra Yabancı Damat dizisinin başrol oyuncularından Özgür Çevik ve çok sayıda vatandaş katıldı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar ile çok sayıda kişi de cenaze törenine çelenk gönderdi.
Amasra’daki reklam panolarına, Barış Akarsu’nun “Kalbimizdesin” yazılı büyük posterleri konuldu.
YOĞUN BAKIM FOTOĞRAFLARINA SORUŞTURMA
Bu arada Barış Akarsu’nun Özel Bodrum Hastanesi’nde yoğun bakım yatağında çekilen fotoğrafları ile ilgili soruşturma başlatıldı. Akarsu’nun komadaki halini gösteren fotoğrafların bazı yayın kuruluşlarında yer alması üzerine Özel Bodrum Hastanesi yönetimi, savcılığa suç duyurusunda bulundu.
cok uzulduk sesı kısılıgı ınsanlıgı ıle ornek olabılecek kısılerden bırıdı tum sevdıklerıının bası saolsun
sivaslı_sevda 06.07.2007, 18:01 Bütün ölümler zor ama genç ölümü daha bi başka içim acıyor günlerdir iyileşecegini beklerken ölüm haberini aldık. ALLAH rahmet etsin sevdiklerine ailesine sabırlar .
Allah rahmet eylesin sevenlerine ve ailesine Allah sabır versin böyle içi dışı bir , böyle mütevazi bir insanın bu genç yaşta hayata gözlerini kapaması benide çok üzdü sanki ailemden birini kaybetmiş gibi içim yandı ama tabii ateş düştüğü yeri yakar esas ailesinin içi bitmemecesine hayat boyu yanacak asıl ailesi bu ayrılık ateşini hiç dindiremiyecek Allah onlara sabır versin ve yardımcısı olsun :kapaligöz
sesleniş 06.07.2007, 18:30 Özdemir Asaf bir şiirinde der ki:
Daha doymamışız yaşama,
Günlerimiz dün bir,bugün iki.
Sakın bir şey bırakma yarına;
Yarın yok ki...
Barış Akarsu için herkes gibi ben de çok üzüldüm.Ailesine ve tüm sevdiklerine sabır diliyorum.
Hayata dair sonsuz umut biriktiriz içimizde ve teker teker tüm beklentilerimizin gerçekleşeceği günü sabırsızlıkla bekleriz.İyi ya da kötü mutlu ya da mutsuz nasıl olacağını bilmeden yarını beklemek yerine "anı" yaşamak isteyenler için güzel bir şiir olduğunu düşünüyorum...Hadi, tüm ertelemelerinizi iptal edin!!!Kimbilir belki yarın gerçekten yoktur:(
Kendisiyle Amasra'da Muhabbet Etme Fırsatı Bulmuştum.Gerçekten Çok Sıcak Kanlı Samimi Bir Kişiydi.Malesef Çok Erken Aramızdan Ayrıldı Allah Rahmet Eylesin.Ailesine Sabır Diliyorum..
Comrat86 06.07.2007, 18:46 Allah rahmet eylesin.Cok gencti henüz.
Allah rahmet eylesin.. Bukadar abartmanın gereği yok ama, ölen sadece Barış değil, hergün biryerlerde insanlar ölüyor.. Bence ölenin arkasından abartılı yasları bırakıp kendi hayatımız ve diğer yaşıyanlar için neler yapabilceğimizi konuşmak lazım..
Arkadaş sana bi nebzede olsa katılıyorum yaşayanlar için neler yapabileceğimizi konuşmak bölümüne.Duyarlı olmamız gerektiği için artık başka Barışlar ölmemesi için bu tür kazaların olduğu trafik işaretlerinin olmadığı yerlere trafik ışıklarının konması için bizler vatandaş olarak ne yapabiliriz.O kavşakta 18 kişi hayatını kaybetmiş ve kimsenin ruhu duymadı,en azından şimdi bişeyler yapmamız gerek.Biz bir imza kampanyası başlattık iki günde 250 imza topladık bunu hepimiz çevremizde yapabiliriz.Artık sessiz kalmayalım bir gün bizimde başımıza gelebilir.Vatandaş olarak sessizliğini bozmazsa daha çok insanımızı trafiğe kurban veririz,2 gün ah vah edip sonra hayat devam ediyor deyip unutuluyor.Aksi taktirde ölenler devletin umrunda bile değil...LÜTFEN DUYARLI OLALIM
divrigili 06.07.2007, 19:53 Arkadaşlar barış akarsu alevi miydi? Bana biraz öyle geldi ama...
Comrat86 06.07.2007, 20:06 Ben de öyle duydum olabilir.
Mekanları cennet olsun.Aleviliği konusunda ben de öyle birşey duydum ama emin değilim.Yanlış bilgi vermek istemem.
çeşm-i naz 06.07.2007, 20:16 Toprağı bol olsun
Konular birleştirildi
EREN izm 06.07.2007, 20:46 sende gittin be barış abii :(:(
İşte Dünyanın En İyi Taraftarı
http://www.forzabesiktas.com
nihallll 06.07.2007, 23:22 mekanı cennet olsun.allah sevenlerine sabır versin.güzel bi sesi vardı ve oyunculuğu da fena değildi.acı bi kayıp oldu.:bitmisbu:
türküler_sevdam 06.07.2007, 23:57 barışım mekanın cennet olsun. kısa sürede kendini ne kadar çok sevdirdin. allah ailene ve tüm sevenlerine sabır versin. (oysaki yapacak daha çok şeyin vardı)
gülvegül 07.07.2007, 01:00 Çok Haklısın Allah Onlarında Ailelerine sabır versin ölüm her nerden kim için olursa olsun zor dayanılması katlanması kötü bir acıdır.
Evet benim anlamadığım ve Barışın ölümüne üzülemediğim noktada bu. Belki beş gün direndiği için belkide sanatçı olduğu için ha belki de insan olduğu için barışın ölümüne tepki büyüktü ama unutmamak lazım orda iki can daha yitti üçününde ailesine allah sabır versin.
unutulan iki can için...
yağmuryüreklim 07.07.2007, 09:37 Ozaman iki satırda olsa Barış'la aynı arabada olan ve hayatını kaybeden iki genç kızıda anmanı ve Allah'tan rahmet dilemeni beklerdim.. Duyarlılık budur!
Evet haklısın...Allah rahmet eylesin onlar içinde üzüldük elbette ama toplum olarak bu tür olaylarda duyarlı olabilmek adına ayrıntıları gözden kaçırıyoruz ne yazık ki ..."hayat ayrıntılarda gizlidir" cümlesini sadece laftan ibaret sanıyoruz..
Dün BARIŞ AKARSU'nun haberlerini okurken 23 yaşında bir arkadaşımızın sabah işine giderken trafik kazasında öldüğünü öğrendik:sad: Barış'ın kaza geçirdiği arabayı 4 ay önce ehliyet alan kız arkadaşının kullandığını yazıyor gazeteler
Bende 1 saat sonra ehliyet sınavına giricem ve eğer ehliyet alabilirsem o direksiyonun başına geçemiycem sanırım:sad:
Evet benim anlamadığım ve Barışın ölümüne üzülemediğim noktada bu. Belki beş gün direndiği için belkide sanatçı olduğu için ha belki de insan olduğu için barışın ölümüne tepki büyüktü ama unutmamak lazım orda iki can daha yitti üçününde ailesine allah sabır versin.
unutulan iki can için...
Amin aminnnn
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
barisim topragin bol olsun...
EREN izm 07.07.2007, 18:39 mekanı cennet olsun :(:(
Barış Akarsu'nun alevi olup olmadığından emin değilim ama annesi ve babasını gördüğümde bunlar kesin alevidir dedim.
alevigirl 08.07.2007, 01:53 Barış'ın ve diğer iki arkadaşının ailesine Allah sabırlar versin...Hepsi çok gençti...Gerçekten dayanmak çok zor... Mekanı cennet,toprakları bol olsun...
hatice keleş 08.07.2007, 18:18 toprağın bol mekanın cennet olsun BARIŞ:32:
dilberaerzingan 09.07.2007, 13:15 Evet benim anlamadığım ve Barışın ölümüne üzülemediğim noktada bu. Belki beş gün direndiği için belkide sanatçı olduğu için ha belki de insan olduğu için barışın ölümüne tepki büyüktü ama unutmamak lazım orda iki can daha yitti üçününde ailesine allah sabır versin.
unutulan iki can için...
Benim onlar aklima bile gelmedi,Barisa üzüldüm tek zaten kiz süratli kullanmasaydi barista ölmezdi.Barisin eceli oldu.
Benim onlar aklima bile gelmedi,Barisa üzüldüm tek zaten kiz süratli kullanmasaydi barista ölmezdi.Barisin eceli oldu.
Öyle deme can sonuçta oda insan kendi canınıda kaybetti böyle olsun istermiydi hiç.Allah rahmet eylesin..
birçok ünlü sanatçı kayıp ettik bu kadar üzülmemiştim ama barışa çok üzüldüm ağladım daha gencicikti hayatın baharındaydi bence nazar değdi çok yakışıklıydi gözleri mükembeldi
dilberaerzingan 12.07.2007, 13:26 Bir sonsuz rüyaya acilmis gözler
Yummayin yummayin kirpilerini
Kim ondan daha cok özler hayati
Cagirin cagirin sevdiklerini
Bilmemki adini onun kim saklar
Simdiden unutmus onu kucaklar
Besbelli üsütür kara topraklar
Soymayin soymayin giydiklerini
Aynur dogan(ihlamurlar Altinda)
|