Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP Seçim Otobüsünde Fuhuş
CHP Seçim Otobüsünde Fuhuş
İSTANBUL (İHA)
İstanbul'un Kartal ilçesinde CHP'ye ait seçim otobüsünün içinde fuhuş yapan 2 kişi polis tarafından suçüstü yakalandı. Alınan bilgilere göre, dün gece saat 03.00 sıralarında, CHP seçim otobüsüne Kartal Sahil Yolu'nda 2 travestinin alındığı ihbarını alan polis ekipleri baskın düzenledi.
Otobüsün içinde kimsenin olmadığını iddia eden otobüs şoförü M.Ç. ve arkadaşı H.K. polisin ısrarlı davranışı sonucu kapıyı açtı. Polis ekipleri otobüsün içinde B.A. ve E.T. isimli 2 travestiyi buldu.
Otobüste bulunan 4 kişi polis tarafından ifadeleri alınmak üzere Kartal Merkez Karakol'una götürüldü. Polis tarafından suçüstü yakalanan şahıslardan H.K. suçlamaları kabul etmezken, 2 travestiyi sadece yolcu olarak aldıklarını söyledi. M.Ç. isimli şahıs ise kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi.
Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.
06.07.2007
KAYNAK = YENİ ŞAFAK
terbiyesiz,ahlaksız insanlar!
bunlara oy vermeyelim , milletin ahlakını bozar bunlar..........
:thumbdown
Otübüslerine bile sahip cikamiyorlar, vay beeeeeeeee
zamanaşımı 07.07.2007, 14:24 Çok yanlış bir şey ama aynı zamanda haberi veren gazeteninde objektif bir gazete olmadığı kesin.
bu olayda chp nin ne suçu var?şöförün densizliği.bir iki ahlaksızın yaptığını bi partiye yüklemek insaflızlık olmuyormu?partinin tek suçu araçları ve personeli seçerken daha dikkatli olmaması.
bakın arkadaşlar bu haber vatan gazetesinde de vardı ama orada chp demiyordu siyasi parti aracı diyordu.. artık siz düşünün bu yeni şafak gaztesinin ne için haber yaptığını...
hatırlarsanız ankaradaki bombalı eylemde ki bombacının köyü sivas ta alevi köyü idi ve hiçbir gazete bunu söylemedi sedece zaman ve bu yeni şafak gibi densiz gazeteler gündeme getirmeye çalışmış yani aleviliği karalamak amaçlı kullanmışlardır...oysaki terörün dini ırkı olamaz..
şimdi burdada aynı mantık kurulabilir aslında olay belki 2 densiz chp de çalısan şöförden ibaret ancak tutupta bunu chp yi karalamak amaçlı kullanırsan biz ler izin vermeyiz..
saygılar
Bekir Coşkun seçim otobüsünde fuhuşu espiriyle yorumladı
Seçim otobüsü(!)...
BENCE demokrasinin vazgeçilmez unsuru sayılan seçimler, biz Türklere farklı imkánlar sunuyor.
İşte; seçim otobüsü haline getirilmiş araçta kadın pazarlayıp fuhuş yaptırmak, yeryüzünde bir başka ülke vatandaşının aklına gelmeyecek şeydir...
Birincisi; polis "içinde parti büyüğümüz vardır" diye sataşmıyor. Memur "tayin işi için" içeri girip, "parti büyüğünün" elini öpmeye kalkmadıkça sorun yok.
İkincisi; verilen "yatırım" sözünün anında tutulduğu tek seçim otobüsüdür bu seçim otobüsü. Ya da "ileri hamlenin" gerçekleştiği tek yer.
Üçüncüsü; vatandaşın bir parça olsun kendisinin de "iktidar"a sahip olduğunu hissetmesi açısından en isabetli seçim.
*
Nitekim bu seçim otobüsünün pazarlamacı siyasetçisinin (!) orada toplanan vatandaşlara şu gibi konuşmalar yaptığı kuvvetle muhtemeldir:
"Aziz ve muhterem hemşerilerim... Bugün burada toplanmamızın nedeni kucaklaşmaktır... Birbirimizi kucaklayalım... Bakınız rakiplerimiz küreselleşmeden söz ediyorlar. İkide bir küreselleşme, küreselleşme diyorlar... Küreselleşme istiyor musunuz?.."
Seçim otobüsünün çevresindeki kalabalık bir ağızdan:
"İstiyoruz..."
"Size bir büyük, iki küçük küre ile en elle tutulur küreselleşmeyi kim temin edecektir?..
Meydandakiler:
"Bu parti..."
Seçim otobüsü siyasetçisi:
"Pekiiii... Bu kötü düzene son vermek için çıktık yola. Siz bizzat düzenin kendisi olmak istemez misiniz aziz vatandaşlarım?.."
"İsteriz..."
Seçim otobüsünün lideri:
"Arkadaşlar... Her seçimde size söz verdiler ama seçimden sonra elinize bir şey geçmedi... Elinizi attınız boş, elinizi attınız boş... Benim vatandaşlarımın eli boş kalmadı mı?.."
"Kaldı..."
"İşte şimdi sandığı önünüze koyacağız... Mührü ne yapacaksınız?.."
"Basıp koyacağız... Basıp koyacağız..."
"Hah işte gördünüz mü..."
Seçim otobüsünün etrafındakiler hep birlikte:
"Türkiye seninle gurur duyuyor... Türkiye seninle gurur duyuyor..."
HÜRRİYET
bakın arkadaşlar bu haber vatan gazetesinde de vardı ama orada chp demiyordu siyasi parti aracı diyordu.. artık siz düşünün bu yeni şafak gaztesinin ne için haber yaptığını...
arkadaşım ben yeni şafağın propogandasını yapmak için bu haberi eklemedim!
google'dan araştır bakalım başka hangi gazeteler ya da haber siteleri CHP adını kullanmış ya da kullanmamış.
terbiyesiz,ahlaksız insanlar!
Dogru haklisin,zaten Turkiyede sadece CHP liler fuhusluktan yararlaniyorlar, yok yok, solcular....belkide CHP nin parti programindada yaziyordur...belkide Baykal emir vermistir,ne dersin...??? :sarkazm Su an ayni AK partinin yobazlari gibi konustun....devam et...
bu olayda chp nin ne suçu var?şöförün densizliği.bir iki ahlaksızın yaptığını bi partiye yüklemek insaflızlık olmuyormu?partinin tek suçu araçları ve personeli seçerken daha dikkatli olmaması.
Aynen, bu olay baska partilerde olabilir, veya oluyordur ama yakalanmiyorlardir..burasi Turkiye...kimbilir bunun arkasinda neler vardir...vardir demiyorum, olabilir diyorum..
Dogru haklisin,zaten Turkiyede sadece CHP liler fuhusluktan yararlaniyorlar, yok yok, solcular....belkide CHP nin parti programindada yaziyordur...belkide Baykal emir vermistir,ne dersin...??? :sarkazm Su an ayni AK partinin yobazlari gibi konustun....devam et...
sen solcuları ne karıştırıyorsun ki chp sol değil sağ bir partidir.ne yani yaşar okuyan,ilhan kesici bunlar sol mu ? :D
ben yozlaşmaya karşı olan birisiyim.ve buna devam edeceğim sen merak etme.
chp eline beline diline sahip olmayanları örgütü içinde ver veriyor ve görevlendiriyorsa eline beline diline sahip insanlardan oy talep etmesin.
KarYanığı 07.07.2007, 15:16 terbiyesiz,ahlaksız insanlar!
sen oy kullanabiliomusun arkım?otobüste bi kaç kendini bilmezin yaptıgını bütün partiye mal ediosun yanlış yaptığın..haberi yayınlarsın insanlar arastırır doğruluğunu yanlışlığını sorun da olmaz bu şekilde!
sen oy kullanabiliomusun arkım?otobüste bi kaç kendini bilmezin yaptıgını bütün partiye mal ediosun yanlış yaptığın..haberi yayınlarsın insanlar arastırır doğruluğunu yanlışlığını sorun da olmaz bu şekilde!
Gerçekten çok doğru bir söz otobüs şöförünün suçunu bile CHP ye yıkacaklar kesin tayyibin işi :laugh:
evet kullanabiliyorum.
o zaman chp kendini çok iyi biliyorsa , kendini bilmez insanlara içerisinde yer vermesin.çocuk oyuncağı değil siyaset.
haberi yayınladım.ama forumun kurallarındandır açtığın konuya kendi görüşünüde bildirmek.bende kendi görüşümü bildirdim.sen de görüşünü bildiriceksen bildir.yok bildirmeyeceğim diyorsan da bana saldırma.o seçim otobüsü akp ya da saadet olsaydı şimdi bu topiğe 200 kişi yorum yazmışdı , o partileri ağır şekilde karalayan.
arkadaşım ben yeni şafağın propogandasını yapmak için bu haberi eklemedim!
google'dan araştır bakalım başka hangi gazeteler ya da haber siteleri CHP adını kullanmış ya da kullanmamış.
senin neyin propagandasını yaptığın belli yeni şafak okumaya devam et sen..
yazık sana ki gerici bi gazetenin haberini almış burda onu alet edip propaganda yapıorsun chp ye oy vermeyin die..geç bunları akp ertuğrul günayı aldına göre solcu olmuştur arkadaşlar ona oy verelim..chp misilleme yaptıya,, ilhan kesici yi alıp chp sağcı oldu diip dursunlar cahille sohbeti kesin ne desen boştur..
Bu olayı tüm partiye mal etmememek lazım.Ben oy vermeyeceğim zaten bunlara verenler düşünsün
senin neyin propagandasını yaptığın belli yeni şafak okumaya devam et sen..
yazık sana ki gerici bi gazetenin haberini almış burda onu alet edip propaganda yapıorsun chp ye oy vermeyin die..geç bunları akp ertuğrul günayı aldına göre solcu olmuştur arkadaşlar ona oy verelim..chp misilleme yaptıya,, ilhan kesici yi alıp chp sağcı oldu diip dursunlar cahille sohbeti kesin ne desen boştur..
işte sizin zihniyetiniz bu kadar ! haberin içeriğini değil de haberi yayınlayan gazeteye kafayı takmışsınız.
bu arada ben ilk defa o haberi medya24 haber sitesinden okudum.daha sonra google'dan haberin doğruluğunu araştırmak istedim ve önüme gelen bir yığın siteden ordan kopyala-yapıştır yapdım.ne var bunda bunu yapınca yeni şafak okuru mu oluyorsun.
işte sizin zihniyetiniz bu kadar ! haberin içeriğini değil de haberi yayınlayan gazeteye kafayı takmışsınız.
bu arada ben ilk defa o haberi medya24 haber sitesinden okudum.daha sonra google'dan haberin doğruluğunu araştırmak istedim ve önüme gelen bir yığın siteden ordan kopyala-yapıştır yapdım.ne var bunda bunu yapınca yeni şafak okuru mu oluyorsun.
yaptığın yanlış bi olay...sen diyorsunki bunlar ahlaksız oy vermeyin...partiyi yöneten adamlar fuhuş yapan iki adammı ki senin kafan o kadar basmıyomu.
yazık arkadaşım senin yaptığın iş akp lileri sevindirir...
haberi veren gazete belli kesimin gazetesi olunca innadırıcı gelmiyor
haberi veren gazete belli kesimin gazetesi olunca innadırıcı gelmiyor
TV'de görüntüleri var
sen solcuları ne karıştırıyorsun ki chp sol değil sağ bir partidir.ne yani yaşar okuyan,ilhan kesici bunlar sol mu ? :D
ben yozlaşmaya karşı olan birisiyim.ve buna devam edeceğim sen merak etme.
chp eline beline diline sahip olmayanları örgütü içinde ver veriyor ve görevlendiriyorsa eline beline diline sahip insanlardan oy talep etmesin.
Sen Ak partililer gibi konustugun icin ben sol diyorum. Senin kimin sol oldugunu veya olmadigini karar verme kapasidede oldugunu dusunmuyorum.
Dogru gorev verdigi zaman zaten kimin ne oldugu ortaya cikiyor. Birtane aletleri var, sectikleri insanlarin beyinlerini iyice suzebiliyorlar...sen ne biliyorsunki bir oyun degil, sen ne biliyorsunki bu insanlara verya bazilerine para verilmemis....burasi Turkiye,hersey yapilabilinir, yapti demiyorum dikkat edersen, cunku kesin olan birsey yok..... CHP nin oy almamasi icin hersey yapilabilinir....CHP yi cekemiyenlerde bunu yapmak icin elerinde geleni yaparlar...
TV'de görüntüleri var
Evet olay olmustur, bu kesin...ama bence bunun arkasinda baska seylerde olabilir..en azinda CHP ye ve diger partilere iyi bir ders oldu...
Evet olay olmustur, bu kesin...ama bence bunun arkasinda baska seylerde olabilir..en azinda CHP ye ve diger partilere iyi bir ders oldu...
Dediğim gibi tüm partiye mal edilmemeli.
İşte böyle haber olmaz.
Haberi okuyan kişi ister istemez Chp hakkında olumsuz bir düşünceye kapılıyor.
Sanki söz konusu fuhuş olayıyla Chp'nin bir alakası var. O Otobüs Chp'nin bile değildir bence mutlaka propaganda faaliyetleri çerçevesine kiralanmıştır.
Aynı tip haberleri medyada görürürüz.
Akp li belediye başkanı, Chp li milletvekili, Mhp li il meclis, vesaire üyesi sunu sunu yaptı. Kişilerin suçlarını yansıtırken parti kimliklerini ortaya koymak bence ahlaki değil.
KarYanığı 07.07.2007, 16:04 evet kullanabiliyorum.
o zaman chp kendini çok iyi biliyorsa , kendini bilmez insanlara içerisinde yer vermesin.çocuk oyuncağı değil siyaset.
haberi yayınladım.ama forumun kurallarındandır açtığın konuya kendi görüşünüde bildirmek.bende kendi görüşümü bildirdim.sen de görüşünü bildiriceksen bildir.yok bildirmeyeceğim diyorsan da bana saldırma.o seçim otobüsü akp ya da saadet olsaydı şimdi bu topiğe 200 kişi yorum yazmışdı , o partileri ağır şekilde karalayan.
sana saldırdığım falan yok!burdaki insanların eleştirilerini de saldırı olarak anlama!niye mi 200 kişi yorum yazardı çünkü o dediğin partilerin bunu yapması daha normal gelirdi o insanlara da o yüzden!
TV'de görüntüleri var
tv görüntüleri varsa bişey diyemem o zaman halkla kaynaşıyorlar diyelim insan tuttuğu partiyi her halde arkasında durmalı:devil2:
tv görüntüleri varsa bişey diyemem o zaman halkla kaynaşıyorlar diyelim insan tuttuğu partiyi her halde arkasında durmalı:devil2:
Gene dediğim gibi oy verecek olan düşünsün bu olayı
ya zaten dier vatan vs. gibi gazeteler küçük bir bölüm ayırmış vede chp flan yazmıor yani partiye mal etmiyor....
size yakın zamandaki bi olaydan örnek vereyim = sinop belediye başkanı ist ye gelior ve gece oteline gidince, şöför makam aracı ile gezerken araca travesti alıyor...polis basıyordu kameralar flan...haberlerde çok çıkmıstı ..herkes duymuştur kesin
peki soruyorum bu olayı akp li sinop belediye başkanına mal eden yada akp ye mal eden oldumu -- elbette hayır olay kapandı şöfer işten atıldı...
ama chp de olunca hemen karalama kampanyası başlıor...zaza ulaş gibi elemanlara meydan bırakmayın
şahsen ilk yorumumu yazarken ''kinayeli'' ve de mecazi bir üslup kullandım.
bu olayı tüm chp camiasına yıkmak gibi bir niyetim yok.
benim gözümde chp fuhuş yönünden olmasa bile diğer yönleri ile zaten ahlaksız gördüğüm partiler içerisindedir.
CHP Seçim Otobüsünde Fuhuş
İSTANBUL (İHA)
İstanbul'un Kartal ilçesinde CHP'ye ait seçim otobüsünün içinde fuhuş yapan 2 kişi polis tarafından suçüstü yakalandı. Alınan bilgilere göre, dün gece saat 03.00 sıralarında, CHP seçim otobüsüne Kartal Sahil Yolu'nda 2 travestinin alındığı ihbarını alan polis ekipleri baskın düzenledi.
Otobüsün içinde kimsenin olmadığını iddia eden otobüs şoförü M.Ç. ve arkadaşı H.K. polisin ısrarlı davranışı sonucu kapıyı açtı. Polis ekipleri otobüsün içinde B.A. ve E.T. isimli 2 travestiyi buldu.
Otobüste bulunan 4 kişi polis tarafından ifadeleri alınmak üzere Kartal Merkez Karakol'una götürüldü. Polis tarafından suçüstü yakalanan şahıslardan H.K. suçlamaları kabul etmezken, 2 travestiyi sadece yolcu olarak aldıklarını söyledi. M.Ç. isimli şahıs ise kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi.
Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.
06.07.2007
KAYNAK = YENİ ŞAFAK
Zaza kardeş,
Yazıları sonuna kadar okudum. Verdiğin yanıtlarda, "acaba, zaza-ulaş'ı yanlış mı anladım?!" diye.
Bakıyorum ki, kafan karışmış. Bu otobüs bir başka partinin de olsa, objektif değerlendirmen gerekmez miydi? Yani, sıradan bir konuyu Forum'a taşımaman gerekirdi!
CHP'ye oy vermeyeceksen, salt bu nedenle olacaksa, hangi partiye verirsen ver, demek ki, basit gerekçelerin var.
Oysa, senin aklımda kaldığı kadarıyla, yazılarında ilk kez bu denli sıradan bir konu gördüğümü söylesem bana kızmasın, değil mi.
Saygımla dost.
Dostlar,
İnsanların cinsel tecihleri kimi ilgilendiriyor ki?
Karıştırmayın lütfen. Tamamen insana özgü, kişiye mahsus bu konular. Travesti veya homoseksüel olsun, bize ne? Kime ne? Onlar'ı ben sadece insan olarak görürüm. Siyasi fikirleri önemli daha çok; seks yaşamları değil. Uzatmayın.
Serhatlı 07.07.2007, 16:29 bence sıradan bir olay bu işin bir parti arabasında olması ordaki kişilerin sorunudur ne kadar sevmesemde beğenmesemde CHP yi onlara mal edilemez ama yakalananlar parti içinde görevli vede makam sahibiyse ona bişey diyemem ayıplarım
Sözün Özü :bu tarz bir şey bizlere bişey kazandırmaz eğerki bir şekilde bunu kullanırsak çoğu zaman itiraz ettiklerimizden farkımız kalmaz ister CHP ister başka yeri destekleyelim ama bu tarz olaylara karışmayalım derim bizlere yakışmaz demokrat ım diyen birine hele hiç yakışmaz zaten bizle başedebilecek derecede değil CHP onun için onlara koz vermeyelim her şekilde kalitemizi koruyalım derim
Yaşasın Halkların Kardeşliği
BiN UmUt Adayları gümbür gümbür geliyor
Saygılarımla
erzincanlı_35 07.07.2007, 16:31 terbiyesiz,ahlaksız insanlar!
konuyu açan arkadaşım, böyle bir söylem hiç kimseye yakışmaz.2-3 kişinin yaptığını tüm partiye mal etmek doğru değil.ayrıca bu konuda objektif davrandığını düşünmüyorum, chp ye oy vermeyebilirsin ama milletin kime oy vereceğine de karışmak gibi bi hakkın yok...
Serhatlı 07.07.2007, 16:36 şahsen ilk yorumumu yazarken ''kinayeli'' ve de mecazi bir üslup kullandım.
bu olayı tüm chp camiasına yıkmak gibi bir niyetim yok.
benim gözümde chp fuhuş yönünden olmasa bile diğer yönleri ile zaten ahlaksız gördüğüm partiler içerisindedir.
işte kardeşimiz açıklamış daha bunu sorun haline getirmenin anlamı yok devam edenler zaten zihniyetlerini ne yapmak istediklerini anlatıyorlar
Saygılarımla
işte kardeşimiz açıklamış daha bunu sorun haline getirmenin anlamı yok devam edenler zaten zihniyetlerini ne yapmak istediklerini anlatıyorlar
Saygılarımla
avukatımısın sen onun,, karalasın karalasın sonrada öle bi niyetim yok desin..ne güzel valla.
ÖzgürEfe 07.07.2007, 16:41 Tamamen yanlış zaman ve tamamen yanlış yer... Bu yüzden Eline,Beline,Diline sahip ol...
Serhatlı 07.07.2007, 16:45 avukatımısın sen onun,, karalasın karalasın sonrada öle bi niyetim yok desin..ne güzel valla.
senin düşüncene hak verdiğim için teşekkür ettim
adam erdem göstermiş açıklamış hala ortamı germiyor
bu şekilde yazarak sen kaybedersin
burda ortamı yumaşatma görevi sana aittir çünkü o partiyi savunuyorsun aksi hareketler sana kaybeddirir
açıklama bana yeterli geldi
Cumhuriyet Halk partisi..ne hallere düsmüs...Aciyorum onlara..ama artik kirletmesinler solu,kendilerine sol diyip
ve bu topikte Chp propogandacilarini göremiyorum.nerdeler acaba?
genelde kücük bir elestiriye hemen ezberletilmis bilgilerle cevap verirlerdi..
gecenlerde Chp pendik gencligine üye bir delikanli ,bizi kiskanmayin
demisti..
chp nin secim otobüsünde travestilerle fuhusu yapilmasini kiskanacak kadar alcalmadik,adilesmedik KANDIRILMIS GENCLiK...
Serhatlı 07.07.2007, 16:53 Bekir Coşkun seçim otobüsünde fuhuşu espiriyle yorumladı
Seçim otobüsü(!)...
BENCE demokrasinin vazgeçilmez unsuru sayılan seçimler, biz Türklere farklı imkánlar sunuyor.
İşte; seçim otobüsü haline getirilmiş araçta kadın pazarlayıp fuhuş yaptırmak, yeryüzünde bir başka ülke vatandaşının aklına gelmeyecek şeydir...
Birincisi; polis "içinde parti büyüğümüz vardır" diye sataşmıyor. Memur "tayin işi için" içeri girip, "parti büyüğünün" elini öpmeye kalkmadıkça sorun yok.
İkincisi; verilen "yatırım" sözünün anında tutulduğu tek seçim otobüsüdür bu seçim otobüsü. Ya da "ileri hamlenin" gerçekleştiği tek yer.
Üçüncüsü; vatandaşın bir parça olsun kendisinin de "iktidar"a sahip olduğunu hissetmesi açısından en isabetli seçim.
*
Nitekim bu seçim otobüsünün pazarlamacı siyasetçisinin (!) orada toplanan vatandaşlara şu gibi konuşmalar yaptığı kuvvetle muhtemeldir:
"Aziz ve muhterem hemşerilerim... Bugün burada toplanmamızın nedeni kucaklaşmaktır... Birbirimizi kucaklayalım... Bakınız rakiplerimiz küreselleşmeden söz ediyorlar. İkide bir küreselleşme, küreselleşme diyorlar... Küreselleşme istiyor musunuz?.."
Seçim otobüsünün çevresindeki kalabalık bir ağızdan:
"İstiyoruz..."
"Size bir büyük, iki küçük küre ile en elle tutulur küreselleşmeyi kim temin edecektir?..
Meydandakiler:
"Bu parti..."
Seçim otobüsü siyasetçisi:
"Pekiiii... Bu kötü düzene son vermek için çıktık yola. Siz bizzat düzenin kendisi olmak istemez misiniz aziz vatandaşlarım?.."
"İsteriz..."
Seçim otobüsünün lideri:
"Arkadaşlar... Her seçimde size söz verdiler ama seçimden sonra elinize bir şey geçmedi... Elinizi attınız boş, elinizi attınız boş... Benim vatandaşlarımın eli boş kalmadı mı?.."
"Kaldı..."
"İşte şimdi sandığı önünüze koyacağız... Mührü ne yapacaksınız?.."
"Basıp koyacağız... Basıp koyacağız..."
"Hah işte gördünüz mü..."
Seçim otobüsünün etrafındakiler hep birlikte:
"Türkiye seninle gurur duyuyor... Türkiye seninle gurur duyuyor..."
HÜRRİYET
avukatımısın sen onun,, karalasın karalasın sonrada öle bi niyetim yok desin..ne güzel valla.
buna cevabın nedir sadece omu yapmış ?
AYRICA :Konu Bence kapatılsın
Forum seviyesine uygun değil
Saygılarımla
ugursarak 07.07.2007, 16:56 bu olayda chp nin ne suçu var?şöförün densizliği.bir iki ahlaksızın yaptığını bi partiye yüklemek insaflızlık olmuyormu?partinin tek suçu araçları ve personeli seçerken daha dikkatli olmaması.
Aynısı AKP seçim otobüsünde olsaydı ne olurdu acaba, o zamanda partiyi suçlamak yerine böyle sağ duyulu bir açıklama yaparmıydınız?
sivaslı_sevda 07.07.2007, 16:57 Chp'nin şuçu degildirki bu olay travesti aldıysa yoldan şöförü. Tabiki tasvip edilecek bi olay degil yanlış mekan. Zaten haber gerçekse emin degilim ilk defa duydum hakkıında işlem yapılmıştır söförün .Ne olaylar oluyor duyuyoruz gecmişte milletvekilleri evlerinde bayanlarla çiçek suluyorlardı :) İnsanlara prim vermekten baska bişey degil .
izmir_35 07.07.2007, 16:57 bence çok yanlış eleşdiriler bize bu tarz rençide edici eleşdiriler yakışmaz nerdeyse chpnin seçim otobünde fuhuş yapıldı diye sevineceksiniz unutmayalımki chpyi desdekleyen çoğunluk bizleriz kendimize hakaret ediyoruz
buna cevabın nedir sadece omu yapmış ?
onun gibi kim yapıyorsa onlara sözüm....orada adamın düşüncesini bilemeyiz ama mizahi bir şekilde ele almış..neyse daha bişe demiyorum dedikelrim yeterli artık.
Cumhuriyet Halk partisi..ne hallere düsmüs...Aciyorum onlara..ama artik kirletmesinler solu,kendilerine sol diyip
ve bu topikte Chp propogandacilarini göremiyorum.nerdeler acaba?
genelde kücük bir elestiriye hemen ezberletilmis bilgilerle cevap verirlerdi..
gecenlerde Chp pendik gencligine üye bir delikanli ,bizi kiskanmayin
demisti..
chp nin secim otobüsünde travestilerle fuhusu yapilmasini kiskanacak kadar alcalmadik,adilesmedik KANDIRILMIS GENCLiK...
chp yi destekleyen ,propagandacı, adi mi oluyor, şimdi bunumu dmeek istiyorsun???
yazılarımı oku belki bişe öğrenirsin senden önce biz vardık burada DELİKANLI
Serhatlı 07.07.2007, 17:06 onun gibi kim yapıyorsa onlara sözüm....orada adamın düşüncesini bilemeyiz ama mizahi bir şekilde ele almış..neyse daha bişe demiyorum dedikelrim yeterli artık.
mizah en büyük eleşdiridir yerden yere vurmuş bir tepki vermiyosan
arkadaşımızın açıklamarında vermemen lazım gelir o zaman
açıklamış abartdım diyor
o gazeteciye bunu yapsan aynı şeyi yaparmıydı imkanı yok
o yazıya bakınca arkadaşımızın yazdığı değil asıl sorun o açıklama sana göre mizah dır alay ediyor resmen rezaletin üzerine birde nerdeyse hakaret etmiş ama sen mizah de
bende fazla yazmayım anlaşılmaya bilir...
Saygılarımla
chp yi destekleyen ,propagandacı, adi mi oluyor, şimdi bunumu dmeek istiyorsun???
yazdigim yaziyi yine oku..yalnis anlamlar yükleme..ve benden önce burda olman sana hicbirsey kazandirmaz DELiKANLI!
Selam,
bence sen aciklamalari kendine göre negatif yorumluyorsun.....herkezin görüsü farklidir ve bizlere saygi duymak düser, bu konuyu böyle uzatip herhangi olumsuz tartisma cikarmak güzel degildir...............
Saygilar
yazdigim yaziyi yine oku..yalnis anlamlar yükleme..ve benden önce burda olman sana hicbirsey kazandirmaz DELiKANLI!
sen olaya birilerine ve partiye saldırarak giriyorsun benim 1. sayfadaki yazımı oku belki bişe anlarsın..
benim burada senden önce olmam senin yanıldıgını gösterir hani biz böle saçma bi iftiradan dolayı kaçacaz ya göya senin deyiminle
Selam,
bence sen aciklamalari kendine göre negatif yorumluyorsun.....herkezin görüsü farklidir ve bizlere saygi duymak düser, bu konuyu böyle uzatip herhangi olumsuz tartisma cikarmak güzel degildir...............
Saygilar
haklısın o kadar chp düşmanı varki uğraşmaktan yorulduk artık herşeyi negatif anlıyoruz..
herkes beni chp propagandacısı yada genclik kolu flan sanar şimdi
haklısın o kadar chp düşmanı varki uğraşmaktan yorulduk artık herşeyi negatif anlıyoruz..
herkes beni chp propagandacısı yada genclik kolu flan sanar şimdi
SEN eyer solcuysan(büyük ihtimalle deyilsindir) Chp yle mücadele et..Yilmaz güney kursununu fasiszme SIKARDI..KAN POLITAKASI YAPANA SIKARDI..SEN YALNIS TARAFTASIN...YADA avatarin yalnis
Arkadaşlar lütfen tartışmadan yorumlarda bulunalım..
Tartışma yaratanlar Topikten banlanacaktır..
İyi Forumlar.
Alevimen 07.07.2007, 18:28 topik kiltili ama şunu belirtmek istedim.
Tamam, bazıları bu seçimde ve CHP nin politikası ile uyuşmayabilir. Bu forumda yarı yarıya diyebiliriz.
Ama Allah aşkına bu haber CHP le ne ilgisi var anlamış deyilim. Miting esnasında mı oluyor böyle birşey? Hayır. Bir iki kişi eğer böyle etik dışı davranış yapmışsa'da tabii CHP nin prestiji zedelenir ama sarsılacağını zannetmiyorum.
Eminim yetkili kişiler, işçileriyle konuşup gerekli adımları yapacaklardır bundan şüphe etmiyorum.
İkincisi böyle haber yapmakda ne kadar etik bilmiyorum, sanki o insanlar hayvan mış gibi. Görevli olmadıkları zamanda istediklerini yapmakla özgürler kimsenin sex hayatı kimseyi ilgilendirmez. Kültürümüzde zaten açıkda sex hakkında konuşmak bir tabu gibidir, bu konuyu ele alıp bir siyasi partiyi kötü amaçlı karalamak art niyetten başka birşey olacağını sanmıyorum.
Ben oyumu CHP ye vermem ama bu kadarı fazla, ne demek CHP otobüsünde fuhuş. Manşet başlığı bile rezil, asıl ayıp bu haberi yapan gazeteyedir. Milleti galyana, gaza getirmektir bu.
Bu şekilde bir karalamayı ahlaksızca buluyorum. CHP yi sevmeyebilirsiniz ama bu şekilde karalamak medyada her duyduğuna "safça" inanmakdan başka birşey değildir.
İşin gerçeği bir çete var ve bu çete fuhuş yaptırıyor yeni yeni yöntemler bularak seyyar genelev tarzı icatlarda bulunuyorlar. Seçim döneminde işlerini rahatça yapabilmek için bu yöntemi seçmişler. Parti olarak neden CHP ismini seçmişler bunu bilemiyorum ancak DEHAP, TKP, EMEP vs seçselerdi rahat hareket edemezlerdi bu nedenle en devletçi partilerden olan CHPyi seçmiş olmalılar. Yeni Şafak, Vakit gibi gazeteler halkı isyana teşvik edip olay çıkartmak istiyor. Bu tarz gazeteler yüzünden az mı insanı vurdular? Az mı solcuyu-aleviyi-muhalifi ramazanda oruç tutmuyor diye dövdüler. Konunun kapatılması güzel olmuş. Konu açarken 3-4 kez düşünüp öyle konu açılmalı heleki bu tarz ahlaksızca karalamalar için.
|