Orijinalini görmek için tıklayınız : 8 Temmuz istek topiği

çeşm-i naz
08.07.2007, 03:23
Merhaba iyi geceler dostlar
gece gece nerden çıktı bu topik demeyin bugün de böyle olsun
Çeşm-i naz'lı türkü seyri sizlerle

Alevimen
08.07.2007, 04:22
ooo dılan hanım erkenciyiz bugün :)
sana ve canan için Grup Hiyazz diyelim (sende var = bütün evren semah döner) ve online OLMAYANLARA bu sefer tersi olsun :)

Alevimen
08.07.2007, 04:24
yahu bide bir kürtçe mp3 vardı sende bayan söylüyor, adı nedir bilmiyorum. son zamanlarda pek çalmıyorsun ama eskiden çok geliyordu listeye.. bilmem ne kadar yardımcı oldum :)

çeşm-i naz
08.07.2007, 04:25
ooo dılan hanım erkenciyiz bugün :)
sana ve canan için Grup Hiyazz diyelim (sende var = bütün evren semah döner) ve online OLMAYANLARA bu sefer tersi olsun :)

Velle bende bilmiyorum abi piknik işi heycan yaptı galiba uyku yok yayındayım:D
Canan ve sana ve bana gelsin o zaman

çeşm-i naz
08.07.2007, 04:28
yahu bide bir kürtçe mp3 vardı sende bayan söylüyor, adı nedir bilmiyorum. son zamanlarda pek çalmıyorsun ama eskiden çok geliyordu listeye.. bilmem ne kadar yardımcı oldum :)

Sena Dersimi Baran Bari velle abi bende senin geldiğini gördüm hemen sıraya aldım kalbin temizmiş:D

Alevimen
08.07.2007, 04:28
Velle bende bilmiyorum abi piknik işi heycan yaptı galiba uyku yok yayındayım:D
Canan ve sana ve bana gelsin o zaman

bu ara beyin okuma cihazın hayırlı olsun doğru mp3 :)

Jilwan
08.07.2007, 05:03
Iyi geceler,

sen birazdan uyu, erken kalkican. Ne yazik ki, sevdigim parca calinamadi, ama basini yorma, siradaki sarki veya türkü, erhana, sana ve bütün forum ailesine gelsin.

Sevgilerle
Canan

çeşm-i naz
08.07.2007, 05:07
Iyi geceler,

sen birazdan uyu, erken kalkican. Ne yazik ki, sevdigim parca calinamadi, ama basini yorma, siradaki sarki veya türkü, erhana, sana ve bütün forum ailesine gelsin.

Sevgilerle
Canan

İyi Geceler canan abla

Yok valla uyku falan kalmadı uyumadan gidicem pikniğe:D:D
Ya arşivim format gazabına uğramış bende anlamadım bazı klasörlerim silinmiş Ahmet Kaya gibi:crying: :crying:
Teşekür ederim sırada ki türkü sana...:crying:

ÇaKıL
08.07.2007, 05:10
Canım benim için ne çalacan bi de bakim .Çalacağın türküyü bende sana ve uyuz Ayten'e ve Fatoş'a Leyla'ma hibe edeyim.

çeşm-i naz
08.07.2007, 05:15
Canım benim için ne çalacan bi de bakim .Çalacağın türküyü bende sana ve uyuz Ayten'e ve Fatoş'a Leyla'ma hibe edeyim.

Annem Annem benim güzel annem senin için bütün türküleri çalarım
sana ve ablalarıma gelsin türkü senin türkün sırada annem iyi ki geldin hep bizimle ol hemi:001_wub:

Alevimen
08.07.2007, 05:18
ne annesi? evlatlık verecek kızımız yok :biggrin:

çeşm-i naz
08.07.2007, 05:23
ne annesi? evlatlık verecek kızımız yok :biggrin:

hehe Selda annem benim 2.annem:001_wub:
evet çünkü sizin evlatlık kızınız olcam dimi az kldı abi bekle ne kaldı şurda kışa:D
zelemele munzur o senin için abi:)