izmir_35
09.07.2007, 11:50
arkadaşlar kızım sınavda düşük puan aldı ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgün ham puan 186,254 okulda puan verecekmiş kızımın diploma notu 4.6 iyi bir okula yerleşdiremiyecekmiyim nasıl bir tercih yapacaz bilmiyorum bu puanla fikirlerizi alabilirmiyim
arkadaşlar kızım sınavda düşük puan aldı ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgün ham puan 186,254 okulda puan verecekmiş kızımın diploma notu 4.6 iyi bir okula yerleşdiremiyecekmiyim nasıl bir tercih yapacaz bilmiyorum bu puanla fikirlerizi alabilirmiyim
Ablacım öncelikle Hayırlısı Olsun diyorum. Taban puanlar yarın açıklanacak okuldan ne kadar puan gelir bilmiyorum ama puanı düşük gibi keşke biraz daha yüksek olsaymış...Ortalamasıda iyiymiş aslında yinede tercih hakkı doğacağına inanıyorum 20 tane okuldan birine yerleşir. Üzülme inş Üniversite sınavlarında daha güzel sonuçlar alacaktır. Başarılar dilerim.
izmir_35
09.07.2007, 11:57
tercih yapma hakkı var tercih yapma taban puanı 160
MısriKız
09.07.2007, 11:59
üzüldüm ablacım ya bende 700 puan almıştım istdğm okul 8oodeydide girememiştim neyse beni boşver:p hayırlısı olsun bakalım diploma notuda iyi ama sanırım anadolu meslek liselerine yeter umarım Anadolu lisesine girsin başarılar diliyorum
izmir_35
09.07.2007, 12:02
anadolu meslek lisesinde okuyanlar öss pek başarılı olamıyolarmış doğrumu
MısriKız
09.07.2007, 12:05
anadolu meslek lisesinde okuyanlar öss pek başarılı olamıyolarmış doğrumu
tabi en basşarılılar fen liseleri sonra anadolu liseleri
tabi en basşarılılar fen liseleri sonra anadolu liseleri abla ben kendi arkadaşlarımdan biliyom valla hepsi zehir gibi
MısriKız haklı fen liseleri her yıl üniversite sınav sonuçlarında ağırlıklı öğrenci kazandırıyor.Yinede öğrenci faktörünü unutmayalım eğer sınavlara iyi hazırlanacak olursa başarılı olacaktır.
izmir_35
09.07.2007, 12:22
üç yanlış bir doğruyu götürdüğü için çok boş bırakmış soruların yarısını cevaplamamış çok yanlışı yok emin olamadığı için yapmamış
üç yanlış bir doğruyu götürdüğü için çok boş bırakmış soruların yarısını cevaplamamış çok yanlışı yok emin olamadığı için yapmamış
Olsun cani sagolsun bu kadarinida yapmisya bir dahakine daha iyi olur.
Bu kadar basariyi yakalayamanlarda var allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.
Yerleşemezse bile üzülmeyin.Anadolu lisesi olmayan birçok kaliteli düz lise var.Okul puanıda kötü değil. İyi bir lisede iyi bir sınıfa yerleşir.Ama umarım anadolu lisesi olur.
Merhaba Canlar,
Umarım sınava girmiş olan bütün canlar güzel sonuçlar almıştır.
Böyle bir sistem içinde herkese allah kolaylık versin.
munzur_62
09.07.2007, 15:57
Evet Açıklandı 27 bin salak sıfır çekti bir insan nasıl 5 net çıkartamaz anlayamıyorum ya bunlar okula ne yapmaya gitmişler
nihallll
09.07.2007, 16:16
hiç üzülmeyin hayırlısı neyse olsun.çok başarılı düz liselerde var.olmadı oraları araştırın,birazda kendisi gayret ederse ileride üniversite sınavlarında başarılı olur.benimde kardeşim sınavlara girdi.bakalım nolcak nasıl tercihler yapıcak?
izmir_35
09.07.2007, 19:19
Evet Açıklandı 27 bin salak sıfır çekti bir insan nasıl 5 net çıkartamaz anlayamıyorum ya bunlar okula ne yapmaya gitmişler
haklısın can biz ne şartlarda onlara imkan sağlıyoruz ben yine şükrediyorum 27bine bakarak en azından kızımın okul tercih etme hakkı var birkaç okulla görüşdüm okul puanı güzel anadolu meslek olacak galiba