Orijinalini görmek için tıklayınız : Winampteki İlginç Özellik ...

araknafobia
09.07.2007, 20:56
efet arkşlar WİNAMP ın ilginç bir özelliğini keşfettik hayırlı olsun :clap:

arkşlar winampı saydam hale yane şarkı solendiğinde şu işlemi sırası ile yaparsanız sizde neler olduğunu görürsünüz ...yapın vede görün çok beğenceksiniz şahsım tarafından denenmiştir ...

birinci aşamada wınamp ta şarkı dinliyo olucaz ..ondan sonra nul yazıcaş karşımızıza bi sayfa çıkacak esc ye basacaz ondan sonra tekrar L yazacaz karşımıza tekrar sayfa çıkacak vede esc ye basacaz bu su sefer son olarak soft yazacaz vede wınapa bakacaz tabe şarkı çalıyo olması lazım ...

işlemi kapatmak için yine aynı şekilde yapmamız lazım ...

:thumbup1: :thumbup1: :thumbup1:

rockçı turna
09.07.2007, 21:48
bunu daha çnce denemiştim ben...cok sinir bozucu geldi bana. zaten artık winnap ta kullanmıyorum, orjinal xp sürümü istiyor.

Danışan
09.07.2007, 21:55
Hiçbiry şey anlamadım :) En baştan güzel güzel anlatırsanız bizde öğrenebiliriz.

araknafobia
10.07.2007, 00:07
Hiçbiry şey anlamadım :) En baştan güzel güzel anlatırsanız bizde öğrenebiliriz.

ilk olarak winamp ta müzik dinliyo şekilde olman lazım ondan sonra müzik çalarken sen klavyeden nul yazacaksın karşınına bi sayfa açılacak esc ye basıp kapatacan ve bu sefer L ye basacan tekrar aynı sayfa çıkacak onuda esc basıp kapatacan son olarak soft yazacan vede olacakk ...

EREN izm
10.07.2007, 00:14

aynen :D:D

araknafobia
10.07.2007, 00:23
bi üsteki mesaja bakarsan anlattım :D

araknafobia
10.07.2007, 00:40
bi üsteki mesaja bakarsan anlattım :D

sausen
10.07.2007, 00:44
Merhaba Canlar,

Ben eskiden winamp kullanıyordum.
Uzun zamandar beri Windows Media Player kullanıyorum.
Ve çok memnunum. Bir kaç ek program kullanarak ses kalitesini,
mükemmel hale getirebilirsiniz. Tabi iyi bir ses sisteminiz varsa.
Ayrıca geniş özellikleri olan bir program.
Saydamlık özelliği de Msn Live da olduğu gibi.

araknafobia
10.07.2007, 00:46
evet media playerde güzel ve kapsamlı bir program .....

akarsu
14.07.2007, 20:07
transparan biisi çok güzel paylasim saol:D:D