Orijinalini görmek için tıklayınız : AKP iktidar olursa ne olur ?

araknafobia
11.07.2007, 13:50
sevgili arkşlar bir şeyi merak ediyorum ak parti tekrar iktidar olursa ne olacak çünkü şimdiden her şeyin ters gittiğine inanılıyo onun için laiklik cumhuriyetlik mitinkleri yapıldı eee peki tekrar iktidar olursa o zaman ne olacak birdahi secimlere kadar beklenecekmi yoksa yine türk halkımı sesini duyurmaya çalışacak ...

saygılar ...

esme
11.07.2007, 14:26
akp yi tek başına iktidara getirmicekler bu bir makanizma akp abd nin ırak a girmesi için gerekliydi islami tabanı durdurmak kontrol etmek için ama artık gerekli değil bence can rahat ol sistem akp yi içinde eritip yok edecektir.Artık işleri bitti bir günah keçisi gerekliydi herşeyi satmak için sattırdılar AKP de oportonist politikalar izleyerek kendi sonunu hızlandırdı.tutun ki koalisyon kurarak geldiler bitti artık tek başıma iktidarım benim dediğim olur borum öter devri diğer bütün partiler ve sivil toplum örgütleriyle uzlaşmaya gitmek zorunda kalacak.saygılar.

yagmur_yureklim
11.07.2007, 14:32
Şu adamı çıkıp biri alnından vursa ya,bir insandan bu kadarmı nefret edilir..

mamyy
11.07.2007, 14:38
bizim sayemizde gelicekler yeniden!

hasat
11.07.2007, 15:13
bugünkünden pekte farklı bir tablo ortaya çıkmaz kanımca.zaten bira vuç olan sol kendi arasında yine bölünecek aslan payını akp götürecek...

vitamin
11.07.2007, 15:37
kaldıkları yerden yaptıkları şeylere deam edicekler soyacaklar bizi aynen: )

Akgüney
11.07.2007, 15:41
tek basina iktidar olmayacak ama akp den kurtulamayacak türkiye

vitamin
11.07.2007, 15:45
tek basina iktidar olmayacak ama akp den kurtulamayacak türkiye

onlar heryeri öyle parsellediler ki yeni gelen hükümete sadece 5yıl bunların pisliklerini temizleme zmaanı verılmesı gerek : )
kadrolaşmalar bi kere başlı başına sorun nası halledecekler bilmiyorum tarihin en büyük yağmalaması oluyor ülkede yandaşlara çıkar sağlama ihale yolsuzlukları usülsüz atamalar yolsuzluk kaçakçılık

zazatürk
11.07.2007, 16:00
Şu adamı çıkıp biri alnından vursa ya,bir insandan bu kadarmı nefret edilir..

abartmayalım istersen. bize yakışmıyo bu tarz şeyler :thumbdown

Akgüney
11.07.2007, 16:05
onlar heryeri öyle parsellediler ki yeni gelen hükümete sadece 5yıl bunların pisliklerini temizleme zmaanı verılmesı gerek : )
kadrolaşmalar bi kere başlı başına sorun nası halledecekler bilmiyorum tarihin en büyük yağmalaması oluyor ülkede yandaşlara çıkar sağlama ihale yolsuzlukları usülsüz atamalar yolsuzluk kaçakçılık
evet haklisin =) ama bi sekilde artik su akp den kurtlmak lazim da nasil iste orasi mechul

araknafobia
11.07.2007, 16:10
:surrender :surrender bence en önemlisi gereken şey birlik vede beraberlik... :surrender :surrender

vitamin
11.07.2007, 16:12
evet haklisin =) ama bi sekilde artik su akp den kurtlmak lazim da nasil iste orasi mechul

haklısın ama onlarda çok kritik noktalarda krıtık hatalar yaptılar yoksa şuan her işleri garantiydi mesela yök yasası geçseydi askeriye imam kaynayacaktı cumhurbaşkanlığo işini basit gördüler eğer böyle yaygara çkacağını bilselerdi ilk geldikleri zaman cumhurbaşkanını halk seçsin yasasını geçirir kendini köşk'e çıkartırdı ama hesaplayamadıkları etkenler oldu işte onlardan kurtulmak mümkün değil can ben o yüzden ülkeden gidicem onları bitirsek değişen bişey olmaz ki o amerikada biri var ya o yönetiyor bunlaru fettullah
akp gitsede değişen bişey olmaz çok çekirdek bi şekilde önemli makamlarda adamları var ki şuan türkiyeyi abd ab cia mossad ve masonlar yönetiyor bunuda akp ve din istismarlığı şeklinde yapıyorlar adamlar istediğini yaptırıyor akp nin işleride şöyle oluyor arada hanı cok calısırsın dersın ya baba cok calıstım bıraz harclık ver gezım akpde oyle o kadar guzellık yapıyor snra büyük abilere diyor ki bn böyle bişey istiyom onlarda lafımı olur evlat ayıpsın diyorlar:devil2: :devil2:

canikocan
11.07.2007, 16:20
ne mi olur??
yaw akpnin seçim propogandasını söyleyim:::
dinciler için cennet diğerleri için(dinci olmayanları kabul etmiyolar ya) cehennemi getireceğiz allahın izniyle.

hernepeş
11.07.2007, 16:21
TÜrkİye İslam Devletİ Kurulur :=)

canikocan
11.07.2007, 16:28
türkiye islam devleti kurulmaz recep tayyip hoca cumhuriyeti kurulur hem bayrakta hazır allah yazısı olan bayrak nasıl ama kalite ya

hernepeş
11.07.2007, 16:33
türkiye islam devleti kurulmaz recep tayyip hoca cumhuriyeti kurulur hem bayrakta hazır allah yazısı olan bayrak nasıl ama kalite ya

cumhuriyeti de kurulmaz :=)

sir60
11.07.2007, 17:46
...............................

canikocan
11.07.2007, 17:48
le olur demeyin gercekten ben inanyorum ki gelmezler hani iyi düşün güzel düşün olsun diyenlerdenim ama ne olur gelmesin bu insanlar hayata bakış acımı deştiridler lanet olsun hepsine tv gazate okumuyorum

amaaan biz alıştık hergün yalancı hırsız rte yi tvde görmekten ama alışamadığım hergün yeni bir yalan buluor alkışlamak gerek gerçekten.

araknafobia
11.07.2007, 17:49
ya toplumda da herkesin dilinden ayrı bi söz çıkıyo ama gördüğüm kadarı ile kötü olacağını düşünüyom memleketimizin ...

hasat
11.07.2007, 17:51
bi şeye kırk kez olur dersen olurmus.hadi bakalım görecez olacak mı.etti 4

canikocan
11.07.2007, 17:59
hea bu arada ikinci akp sloganı:
seçin bizi kapatalım sizi... yada
erkeğede türban bizim hakkımız... yada
kaputu gözüken araba kalmasın hadi arabaları da kapatalım.. yada
kaapınızı da kapatın...
kısaca açık herşeyi kapatın..

nasıl yaratıcı olmuş demi

eryed
11.07.2007, 18:04

bence fetullah gülen islami devleti kurulur.rte sadece bi piyon.

anadolu75
11.07.2007, 20:05
amerika ve dinciler ulkeyi istila ederler.

nihallll
11.07.2007, 20:13
akp tekrar başa gelirse darbe olur bence.kan gövdeyi götürür 12 eylül benzeri bir şey yaşarız.(sonucunu tahmin etmek istemiyorum)

ALLI07
11.07.2007, 20:29
Korkarım ne yazıkki akp yine birinci parti çıkacak.Bir kısım akp oylarıda mhp ye kayıyor.Akp nin birinci hedefi kaybettikleri cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci raundunu almak.Ondan sonrasını kestiremiyorum.Buradaki asıl önemli konu Türkiyeyi perde arkasından yöneten,yönveren çifte vatandaşlı büyük sermaye gruplarının ne istediği.Çünkü onlar ne isterse,sonuç öyle çıkar.Her halükarda kim gelirse gelsin,onlar kazanır.

sulo76
11.07.2007, 20:36
akp en önemli kaynakları sattı gelecek hükümete satacak hiç birşey kalmadı. Gelecek hükümetin işi çok zor. bu enkazı nasıl kaldıracak... Bilen var mı? saygılarımla...

araknafobia
11.07.2007, 22:06
tekrar gelirse bu defa türkiye topraklarını satmaya başlar ... :(

canikocan
11.07.2007, 22:33
bakın eğer akp gelmezse kırk haramilerdeki gibi türkiyenin önü için; açıl susam açıl
ama akp gelirse kapan susam kapan denir.

araknafobia
11.07.2007, 22:43
şu konuyu açarmsıın ben anladığım kadarı ile akp başa gelmezse herkes kullanır diyosun türkiyeyi öylemi anlamışım ...

canikocan
11.07.2007, 22:45
şu konuyu açarmsıın ben anladığım kadarı ile akp başa gelmezse herkes kullanır diyosun türkiyeyi öylemi anlamışım ...

hayıııııııııırrr.
akp gelirse türkiyenin önü kapanır türkiye batar resmen
ama gelmeze türkiye o akp nin amblemindeki gibi aydınlık türkiyeye ilerler
yani akpnin amblemi ve icraatları zıtt

araknafobia
11.07.2007, 22:47
özür dilerim yanlış anlamışım ...

Blue_Love
12.07.2007, 00:29
Güzel İzmirimin sonunu getirir tayyeap holding....

gizemmm
12.07.2007, 01:02
ak parti iktidar olursa Türkiyenini beş yılı daha boşa geçecek. korkarım ki bu beş yıl bizi daha da geriye götürecek.

sahrut75yagmur
12.07.2007, 01:40
Yapılan istatisliklere göre ilk seçimlerinde 1'inci olan parti 2'inci seçimlerinde 2'inci oluyor 3'üncü seçimlerinde baraja takılıyor Türkiye'de.Yani AKP'nin bu 2'inci seçiminde 2'inci olması muhtemel...Lakin bir bayan olarak ve bir anne en büyük derdim kılık-kıyafet ,rahat dolaşamamak ve eğitimde ki dinci kadrolaşma bu beni çok üzüyor.Bu kadrolaşma ve türban da önümüzdeki 10 senenin kaybıyla telafi olur,ve düzelir.Oda ancak okumak ve aydınlanmak ve bölünmemekle çözüm bulur.
Birde onlara bakın.Dinci kaç parti var?Solum diyen ve sosyalistim diyen kaç kişi ve kurum...
Saygılarımla.

k.çağdaş
12.07.2007, 09:38
9_14 yaş arası cocukların oyunlarına alet edilmesine nediyosunuz
ve bunu görüntüleyenlerin tartaklan masına ya neden hale yok o bu diyoz tek partide bütün olmuyoz bölünüyoz tek elin nesivar cift elin sesi var hey???

okyanus
12.07.2007, 13:20
ilk seçildiklerinde olduğu gibi ben yine oturup hüngür hüngür ağlarım.

kolpa
12.07.2007, 13:28
.Yani AKP'nin bu 2'inci seçiminde 2'inci olması muhtemel...Lakin bir bayan olarak ve bir anne en büyük derdim kılık-kıyafet ,rahat dolaşamamak ve eğitimde ki dinci kadrolaşma bu beni çok üzüyor.Bu kadrolaşma ve türban da önümüzdeki 10 senenin kaybıyla telafi olur,ve düzelir.Oda ancak okumak ve aydınlanmak ve bölünmemekle çözüm bulur.
Birde onlara bakın.Dinci kaç parti var?Solum diyen ve sosyalistim diyen kaç kişi ve kurum...
Saygılarımla.

ak parti şimdiki hükümet döneminde türban serbestliğini getirmediyse bir daha hiç getiremez.İktidara geldiklerinden beri adım adım ilerlediler,türban konusunu ne zaman açsalar askeriyenin,belli zümrelerin tepkisini gördüler ve caydılar.Açıkçası ben mecliste bu rakamla daha çok "değişiklik" yapmalarını beklerdim,ama haklı olarak cesaretsizler.bir daha bu çoğunluğa ulaşırlar belki ama belli sınırların dışına çıkamazlar.

canikocan
12.07.2007, 13:30
aslında hertürlü haltı yedi bu hükümet en küçük örnek milli eğitimn altından girip üstünden çıktılar

araknafobia
17.07.2007, 19:40
ama bunu kimse görmüyo hele bazıları var görmemezlikten geliyolar ...

halitseyfi
17.07.2007, 19:48
Bu iktidarın ve gelecek olursa 2. iktidarının cezasını bizden çok çocuklarımız çekecek gibi görünüyor. Gençler sizde çekeceksiniz.

"Biz bu ülkeyi dedelerimizden devir değil, çocuklarımızdan emanet aldık"

Umarım emaneti yıkmadan, yok etmeden çocuklarımıza teslim ederiz.

zeytin_dalı84
17.07.2007, 20:01
orası meçhul değil arkadaşlar... denize düşen yılana sarılır misali kötünün iyisi olan partiye yani chpye oylarımızı vererek.. yoksa oylarımızı meclise çıkamayacak partilere vererek ak partiye prim kazandırırız başka bişey yapmayız..

araknafobia
17.07.2007, 20:03
doğru tek çare bu ...iş işten geçtikten sonra herkez nasıl bir yanlış yaptığını anlar ama dediğim gibi iş işten geçer ....

zeytin_dalı84
17.07.2007, 20:07
hıı bide şuda var eğer bu hükümet bir daha başa gelirse işte o zamn türkiye çıkılması zor bir uçurumda bulur kendini...işte bu yüzden bunları düşünerek lütfeb oylarımızı bölmeyelim ve meclise çıkabilecek partilere verelim.. bu zaman yok deniz baykalı sevmiyorum zamanı değil ....bu zaman birlik beraberliğin olması gereken zaman....

zeytin_dalı84
17.07.2007, 20:27
arkadaşlar dün burda ak partinin mitingi vardı adamlar 10 11 yaşlarında çocuklarıda alet ediyorlar seçim gösterilerine yok işte hepsine bisiklet dağıtıp arka sepetlerinede tayibin mektuplarını koymuşlar millete dağıtırıyolardı... artık inanamıyorum bu adamların yaptıklarına göz kulak olupta hala bunlara oy vercek olan kişilere...

kigılı
17.07.2007, 20:33
akp tekrar gelır,cumhurbaskanı buyuk bır ıhtımalle abdullah gul olur..denız baykal tekrardan olağanustu kurulda sarıgulle tartısır bırbırlerını yerler..diğer sol partıler meydanlarda küçük gruplar halınde hak adalet için hukuk için mucadele verır..buyuk bır ıhtımalle ıstanbulda su kesıntılerı baslar..fenerbahçe 4 sene daha sampıyon olur..dolar sevıyesınde kalır enflasyon duser asgarı ucret cok az artar.ama en kötusu alevıler her gecen gun bırbırınden uzaklasır...

es-es26
17.07.2007, 21:14
akp tekrar gelır,cumhurbaskanı buyuk bır ıhtımalle abdullah gul olur..denız baykal tekrardan olağanustu kurulda sarıgulle tartısır bırbırlerını yerler..diğer sol partıler meydanlarda küçük gruplar halınde hak adalet için hukuk için mucadele verır..buyuk bır ıhtımalle ıstanbulda su kesıntılerı baslar..fenerbahçe 4 sene daha sampıyon olur..dolar sevıyesınde kalır enflasyon duser asgarı ucret cok az artar.ama en kötusu alevıler her gecen gun bırbırınden uzaklasır...

akp baraja takılır,cumhurbaşkanı büyük bir ihtimalle Yılmaz Büyükerşen olur...Deniaz Baykalla,Mustafa Sarıgül barışır ve iktidara gelirler..Diğer sol partiler birleşerek hükümetin çalışmalarını begenir ve dışardan destek verir...Mevlam yağmur yağdırır,İstanbulda su sıkıntısı kalmaz.fenerbahce kümeden düser.Eskişehirspor şampiyon olur.1 YTl=10 dolar olur.Asgari ücret 2bin YTL olur.En iyisi de aleviler tek bir yumruk olur,ve ülkede barış sağlanarak alevi-sunni huzur içinde yaşarlar...

geriye tek bir şey kalıyor; Rüyamın gerçekleşmesi....:001_tt2: :001_tt2: :001_tt2:

Orkinos
17.07.2007, 22:35
AKP iktidar olursa ne olur?Bıraktıkları yerden devam ederler.Cumhurbaşkanlığı için de ortak bir aday tespit edilir ve seçilir...
AKP'yi iktidarda görmek istemeyenler darbe yapabilir mi?Yapabilir;ancak her darbe yeni şartları da beraberinde taşıdığından halk üzerinde umulandan farklı etkiler bırakabilir;yani darbeden önce neyi ortadan kaldırmak istemişsek,darbeden sonra o ortadan kaldırmak istediğimiz şey başımıza daha fazla bela olabilir...Bakınız,Eylül darbesi terörü ortadan kaldıracaktı.Kalktı mı?
Bunun için eli kalem tutan bir alevi olarak,demokrasinin bir erdem olduğunu düşündüğümden,sandıktan çıkana saygı duyulması gerektiğine inanıyorum.
CHP'nin başında sayın Sarıgül olsaydı biz değil,AKPliler kara kara düşünüyor olacaktı.

Gülom
17.07.2007, 22:43
peki tekrar iktidar olursa o zaman ne olacak birdahi secimlere kadar beklenecekmi yoksa yine türk halkımı sesini duyurmaya çalışacak ...

saygılar ...

Allah askina ne halkin sesi, secen zatan Turk halki degilmi? Ak parti gelirse...gericilige devam...birileri aya gitmeynen ugrasin, bizler halen Alevi koylerine cami, mecburu din dersleri, mescid vs ugrasalim..kim bilir bizde yanda cennete aya gideriz....:rolleyes:

izmirksk
17.07.2007, 22:46
Allah askina ne halkin sesi, secen zatan Turk halki degilmi? Ak parti gelirse...gericilige devam...birileri aya gitmeynen ugrasin, bizler halen Alevi koylerine cami, mecburu din dersleri, mescid vs ugrasalim..kim bilir bizde yanda cennete aya gideriz....:rolleyes:
aya gideli çok oldu:)

YezdaN
17.07.2007, 22:56
ak partinin başkanı olan zat bugün bir açıklama yaptı tek başına iktidar olamazsam bu işi bırakırım
ayyy çok üzüldük :lol: :001_tt2: :p :biggrin: :clown: :stuart:

araknafobia
17.07.2007, 23:02
ortalığa bakıyo tabi soldan o kadar bağımsız aday varki oda işini garantiledi nasıl olsa solun oyları bölünür bende ikdidar olurum diye ...

sıra neferi
17.07.2007, 23:09
hepimizi satar:pisman

araknafobia
17.07.2007, 23:17
zaten ekonomik yonden ülkenin demirbaşları satıldımı daha neyimizi satsınki ...

ezgede
17.07.2007, 23:35
AKP tek başına iktidara gelirse, tek başına yiyecek
İkili koalisyon olursa çaldıklarını ikiye bölecekler,
Üçlü koalisyonda ise çalınanlar üçe bölünecek. bu durumda kar oranı azalacak ve asla tercih edilemez.
Bu durum sadaca AKP için geçerli değil, CHP ve MHP içinde geçerli
Gelen, çalacak, satacak, yandaşlarına pay edecek, çocuklarına gemiler alacaklar, orman arazilerini parselleyip işgal edecekler,
Rantı yüksek Halk arazilerini kamulaştırıp el koyacaklar.
Arada bir siyasi mesajlarda verecekler.
Bölünmeye karşı çıkacaklar, türban üzerinde ve cumhuriyet ile laiklik üzerinde politika yapacaklar.
Şehitlerin tabutlarını oy sandığına çevirecekler.
Sonra muhalefet ayaklanacak ( artık yeter) sıra bizde diyecek
Yeniden seçim gündeme gelecek srası gelen kalanı yağmalayacak.
Biz yiyici vatan düşmanlarının kim olacağını oylarımızla tesbit edip, nasıl yağmaladıklarını seyredip aramızda tartışarak deşarz olacağız.
Hepsi bu
Bu güne dek böyleydi.
Bu halkla bundan sonrada böyle olacak.

araknafobia
17.07.2007, 23:38
niye böyle olsunki seçmenler hep bir partideki başkanının peşinden gitti bence chp nin başkanı değişecek vede ikdidarlık yolunda adam akıllı eşitliği bilecek birisi gelecek herşey rayına oturacak ...

readme
17.07.2007, 23:38
''nokta'' dergisinin başına gelenler in aynısıda akp nin başına gelebilir.. 3 ay öncesini hatırlayalım bi.. andıç olayları...

açelya
18.07.2007, 00:05
tayyep ile 5 yıl daha mı? aman yarabbi anamı da alır bu memleketten giderim hatta babam sağ olsa onuda alır giderim nefrettttt ediyorum ondan. ama herhalde yine o gelecek.

meymane
18.07.2007, 00:47
22 temmuzdan sonra hepimiz cenete gidecegiz:wink:

araknafobia
18.07.2007, 18:37
bu seçim de eğer başa gelirlerse tamamdır ...cahiliye dönemi başlıyor demektir..

sili_yagmur
18.07.2007, 18:57
arkadaşlar eger akp başa gelırse kı gelıcekk ne olucagını hepımız kestırıyoruz zaten.önemlı olan bızım bılınclı davranmamız.demokrat insanlar solcular eger bır olursak cok daha ıyı seyler ortaya cıkar.bu ukeyı gerıcı,ırkcı faşistlerın elıne bırakmayalım

ONU®
21.07.2007, 13:45
O zaman takkelerinizi ve kara çarşaflarınızı hazırlayın. :)

canikocan
23.07.2007, 00:47
yakındır artık ne olacak hep beraber görecezz

esmerim26
23.07.2007, 00:58
teseddürünü hazırla türkiyemm!!

karaşar
23.07.2007, 01:34
Tayyip ilk yurtdışı gezisini abdye yapar. bushtan ve fettullahtan icazet alır ve film kaldığı yerden devam eder.

sahrut75yagmur
23.07.2007, 02:40
Bence artık bu sorunun karşılığı alındı....

Artık kendimizi ( %46,6 lık oyuyla artık daha rahat bir iktidardır )buna alıştırmalıyız...

Saygılarımla.

Seyduna
23.07.2007, 09:05
Bugunden itibaren yapilacaklari gozlerimizle gorerek, bu topikte tahminde bulunmaya gerek olmayacagi artik kesin.

araknafobia
23.07.2007, 09:18
evet saygıdeğer arkşlar akp %46 bir payla yine ikdidar ...
bunun tek nedenini merkez sağın çküntüde olduğundan dolaı kaynaklandı vede bütün sağcıların görmüş olduğu tek partinin de ak parti olduğundan dolayı oyların bir çoğunu aldı..

yazıklar olsun diyorum vede baykalı istifaya davet ediyoruz ....

Seyduna
23.07.2007, 11:05
Bir de Baykal'in aciklamasini cok merak ediyorum. Muhtemelen

'Halkimiz bize ana muhalefet gorevini verdi, bu gorevi en iyi sekilde yerine getirecegiz'

'Bu secim gecti, onumuzdeki secimlere bakacagiz.'

'Oyumuzu %19'dan %20`ye cikarttik, gelecek secimlerde %21`i hedefliyoruz'

gibi aciklamalar yapacaktir.

- Bir insan oluyken romatizma olur mu?
- Kemikleri bu kadar sizlarsa olur :(

araknafobia
23.07.2007, 11:07
BAYKAL İSTİFA BAYKAL İSTİFA BAYKAL İSTİFA

aleviburak58
15.06.2008, 21:12
abartmayalım istersen. bize yakışmıyo bu tarz şeyler :thumbdown

Bence yakışıyor ben bu konularda çok hassasımdır vallahi o adamı sünnilerin milliyetçilerin kanını içsem oh demem nefret ediyorum ayrım yapanla ayrım yaparım ben onlar ayrımı hak ediyor onlar bizi ayırıyor bize kötü gözle bakıyorlar ve ibadet hanemizde yapılan cemlerimize mum söndü karalaması yapıyorlar bence sen bunları abartmayarak abartıyorsun doğru değilmi? canlar

aleviburak58
15.06.2008, 21:18
ve saygı değer canlar artık baykalıda indirmemiz gerek yahu canlar herife muhabirler soruyor deniz baykal aleviye benziyorsunuz diye itte diyorki nerem aleviye benziyor elimmi elim benziyorsa söyleyin kopartıp atayım o eli vede saygı değer canlar bu devlet bizi taa zamanında ayırmış biz ayrımcılık yapmışız çokmu tc kimlik numaralında bizi ayırt etmek için tc kimlik numaramızın son 2 hanesi çift rakkam örn:00 gibi amma velakin sünnilerde bu örn:01 gibi yani demek isteiğim bunlar bizi taa evvelinden ayırmışlarr biz onlara ne yapsak azz!..

yeşiltepe
15.06.2008, 23:28
olurda kapatılrsa ne olur koca bir hic ve yeni bir parti kurulur yine yeniden devam eder ve kimsede cıkıp neden devam ediyorsunuz diyemez zaten arkadaşlar bu siyaset başka bir şeye benzemez onun icin tabi onlarda kendilerine göre bir yolunu bulmuşlardır vede kapatılırsa eminim onu devreye sokucakalar bizler istemesekte olucak ama asıl ondan sonraki sürecte neler olucak bence onu düşünmeli herkes onun icin akp kapatılır bilmem ne partisi olarak yeniden bir partiyle gelir bunlar işte örneklerde var refah partisi kapatıldı ne oldu sonucunda fazilet partisi oldu ve devam ediyorlar onun icin şimdi bir sürü yasaklar gelcek ve bu yasakalardan sonra oluşacak partinin başında kim olucak bunlar merak edilemli gercekten bu ülkeye yakışırmı yakışmazmı bilmiyorum artık minareyi calan kılıfınıda uyduruyordur dilerimki bundan sonraki sürec herkes icin hayırlısı olur

AristocraT
15.06.2008, 23:36
Daha ne olsun..%95 le kpps sınavını kazanmış öğretmenler kadro dışı dururken,hemşireler öğretmen oluyor diye söylentiler var.Bundan daha acıklı bişey olabilr mi