Orijinalini görmek için tıklayınız : Bin Umut İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Doğan Erbaş Kimdir?

Amedli
13.07.2007, 23:25
http://img181.imageshack.us/img181/4936/doganerbas0bj2.gif (http://imageshack.us)
Seçim Bölgesi:İstanbul 2. Bölge
Aday Sıra No:Bağımsızlar 13. Sıra
Meslek:Avukat
Tahsil:Yüksek
Doğum Yeri:Malatya - Doğanşehir
Doğum Tarihi:1964
Site::binumutistanbul.com

1964 Malatya / Doğanşehir / Çığlık köyü doğumluyum. İlk, Orta, Lise Eğitimimi Doğanşehir de tamamladı.

1980 Askeri darbe sonrasında yargılanması nedeniyle, eğitimine bir süre ara verdikten sonra 1985 yılında, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine girdi.

1990 yılından itibaren İstanbul da serbest avukatlık yaparken, İnsan Hakları, Demokrasi ve Özgürlük Mücadelesinde yer almaya başladı.

1999 Şubatı’nda başlayan İmralı yargılamaları Abdullah Öcalan'ın savunmasını üstlenen Avukatlar grubu içinde yer aldı.

Bu süreçte hem İmralı’da hem de yargılamaları sonrasında AİHM’ de devam eden duruşmalara katıldı.

Eylül 2000 ile Aralık 2002 arasında iki yılı aşkın süreyle sonradan kapatılan Halkın Demokrasi Partisi ( HADEP ) İstanbul İl Başkanlığı ve Parti Meclisi üyeliği görevinde bulundu.

Daha sonra eski DEP Milletvekillerinin de içinde yer aldığı, Demokratik Toplum Hareketi ( DTH ) tartışmaları ve çalışmalarının içinde yer aldı.

DTH’ni başlatan 14 kişilik koordinasyon kurulu çalışmalarına katılarak, Demokratik Toplum Partisi'nin kuruluş çalışmaların da bulundu. DTP'nin kurucu üyelerinden olup, oluşan ilk Parti Meclisi'nde yer aldı.

Daha sonra DTP İstanbul İl Başkanı olarak atandı. Ve 2006 Mayısında yapılan ilk kongresinde İl Başkanı olarak seçildi.

Bu görevim devam ederken 22 Temmuz Seçimlerinde İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili adayı oldu.

Bin Umut İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Doğan Erbaş: Baykal Kin ve Nefret Tohumları Ekiyor
İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Doğan Erbaş, seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, 'bu seçimlerde kirli oyunlar dönüyor, biz bu oyunları bozacağız' dedi.

İstanbul 2. Bölge Bin Umut Adayı Doğar Erbaş, Beyoğlu, Okmeydanı, Şişli Feriköy ve Kağıthane Çağlayan'da seçim bürolarının açılışına katıldı. 'Oy namustur namus satılamaz', 'Erbaş Meclis'e' ve 'Oylar Doğan'a Doğan Meclis'e' sloganlarıyla coşkulu bir karşılama yapılan Erbaş, AKP ve CHP'ye yüklendi.

Erbaş, seçim öncesinde bağımsız adayların birleşik oy pusulasına dahil edilmesini eleştirerek 'Dün birbirilerine düşman olanlar bize karşı kardeş oldular. Bu seçimde kirli oyunlar dönüyor. Biz bu oyunları bozacağız' diye konuştu. Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bağımsızlara oy vermeyin, onlar Meclis'te ne yapabilir' sözlerini de hatırlatan Erbaş, 'Uzun zamandır kimseye nasip olmayan bir çoğunlukla Meclis koltuklarındaydınız. Siz ne yaptınız? 'Kürt sorunu' dediniz; 12 yaşındaki Uğur'a sıkılan 13 kurşunu görmediniz. 'Üstüne gideceğiz' dediniz; bombacı subaylar neredeyse beraat edecek duruma geldi' diye konuştu. Baykal'ın da tehlikeli bir yarış içinde olduğuna dikkat çeken Erbaş, "Kürt olana, Alevi olana, farklı olana düşman kesilmiş' dedi. CHP-MHP koalisyonu tartışmalarının yapılmasına da dikkat çeken Erbaş, 'Baykal kin ve nefret tohumları ekiyor' dedi. Erbaş'ın konuşması sık sık 'Faşist Baykal' sloganları ile kesildi

benderli
14.07.2007, 00:15
ya arkadasım bırakın su bagımsızları onlarıda gördük secildikten sonra vekilliklerini satıyolar barajı aşamayan partilere bir vekil 20 vekil bizim sorunlarımızı cözemez simdi yobazları indirme zamanı birlik olmamızın zamanı söylediklerinize kendiniz de inanmıyosunuz bize bakanlar gerekiyo bize mecliste uyuyacak adamlar gerekmiyo sunu anlayın artık bu nasıl bir düşmanlıktır biz hiç bir zaman BİR olamayız biz hiçbir zaman bütün olamayız büz hiçbir zaman iktidar olamayız.......OYUMUZ C H P YE YOBAZLAR BİRDAHA İKTİDAR OLMASIN DİYE

GELİN CANLAR İLK DEFA BİR OLALIM

Serhatlı
14.07.2007, 00:59
ya arkadasım bırakın su bagımsızları onlarıda gördük secildikten sonra vekilliklerini satıyolar barajı aşamayan partilere bir vekil 20 vekil bizim sorunlarımızı cözemez simdi yobazları indirme zamanı birlik olmamızın zamanı söylediklerinize kendiniz de inanmıyosunuz bize bakanlar gerekiyo bize mecliste uyuyacak adamlar gerekmiyo sunu anlayın artık bu nasıl bir düşmanlıktır biz hiç bir zaman BİR olamayız biz hiçbir zaman bütün olamayız büz hiçbir zaman iktidar olamayız.......OYUMUZ C H P YE YOBAZLAR BİRDAHA İKTİDAR OLMASIN DİYE

sanırsam CHP li lerle karıştırdın hangi seçimde gördün bu ve benzeri bağımsızları meclis de nerde yaşıyon ne hakkında konuşuyon bir fikrin varmı:lol: :lol: :lol:

Ayrıca neyi bırakalım sana kalsak sonumuz vahim :biggrin: :biggrin:

ayrıca beğenmediğin 20 vekil dediklerinden sadece ceza alanlar 4veya 5 kişi nerdeyse bir halk ın kaderini değişdirdi 20 ile 40 veya az fazlası daha neler yapar düşünebilirmisin yardımcı olmamıza gerek yokdur heral

bence benderli bu işler sana göre değil takıntılarından dolayı önünü arkanı sağını solunu net göremiyorsun senin o yobaz dediklerini bizzat iktidar yapan CHP dir ve CHP zihniyetidir olun destekleyin bakalım CHP yi başı MHP ile birleşecek sende çıkacan ben can ım ben alevi yim diyecen Ben sana ne derim dışardan acep ?
kendi insan ına ihanet edenden bana dost olmaz :sweatdrop :sweatdrop

paranoyalardan kurtulun elimizdekilerle ne yaparız ona bakalım sonuçda bu ülkede yobaz larda yaşıyor ama çok büyük yara aldılar AKP onların zirvesi gibi bişeydi zamanın daki erbakan gibi ve tükendiler sistem onlarıda eritti ki bunlar ın içinde çok sivri olanlarda mevcuttu şimdi chp bunların yanında ne yapabilir anca sözcülük AMA bu arkadaşlar sistemle zaten barışık olmayan düzensizliğe adeletsizliğe parada pulda gözü olmayan kişilerdir bazılarının kiler gibi ne yatı katı yazlığı nede çifte pasaportları vardır

Saygılarımla

Amedli
14.07.2007, 12:37

Sen düneyin Deniz Baykal'in TUNCELi KONUSMASINI dinledin mi?

Baykal Tunceli de,PKK ile mücadele konusunda ve Kuzey Irak'a girme konusunda bir tek kelime etmedi.Halbuki Bati illerinde saatlerce Nutuk atiyor'terörle mücadeleymis,SINIR ötesI müdahaleymis'...cart curt

bu Baykal'in siyaseti bölgeye göre degisecek kadarmi OTURAKLI?

VAZGECiN BAYKALDAN!

Akgüney
14.07.2007, 12:39
bagimsiz adaylari niye konusuyoruz ki onlardan ne bekleyebiliriz?

Amedli
14.07.2007, 13:11
bagimsiz adaylari niye konusuyoruz ki onlardan ne bekleyebiliriz?

neden böyle Kaba Taslak düsüncelerden kurtulamiyorsunuz?
Bagimsiz adaylardan nasil birsey beklemiyorsun?
Chp nin adaylarinda ne buldun?

benderli
14.07.2007, 20:27
:) sanırsam CHP li lerle karıştırdın hangi seçimde gördün bu ve benzeri bağımsızları meclis de nerde yaşıyon ne hakkında konuşuyon bir fikrin varmı:lol: :lol: :lol:

Ayrıca neyi bırakalım sana kalsak sonumuz vahim :biggrin: :biggrin:

ayrıca beğenmediğin 20 vekil dediklerinden sadece ceza alanlar 4veya 5 kişi nerdeyse bir halk ın kaderini değişdirdi 20 ile 40 veya az fazlası daha neler yapar düşünebilirmisin yardımcı olmamıza gerek yokdur heral

bence benderli bu işler sana göre değil takıntılarından dolayı önünü arkanı sağını solunu net göremiyorsun senin o yobaz dediklerini bizzat iktidar yapan CHP dir ve CHP zihniyetidir olun destekleyin bakalım CHP yi başı MHP ile birleşecek sende çıkacan ben can ım ben alevi yim diyecen Ben sana ne derim dışardan acep ?
kendi insan ına ihanet edenden bana dost olmaz :sweatdrop :sweatdrop

paranoyalardan kurtulun elimizdekilerle ne yaparız ona bakalım sonuçda bu ülkede yobaz larda yaşıyor ama çok büyük yara aldılar AKP onların zirvesi gibi bişeydi zamanın daki erbakan gibi ve tükendiler sistem onlarıda eritti ki bunlar ın içinde çok sivri olanlarda mevcuttu şimdi chp bunların yanında ne yapabilir anca sözcülük AMA bu arkadaşlar sistemle zaten barışık olmayan düzensizliğe adeletsizliğe parada pulda gözü olmayan kişilerdir bazılarının kiler gibi ne yatı katı yazlığı nede çifte pasaportları vardır

Saygılarımla

evet kardesim bu isler sana göre ceza almayan o yirmi vekil az yada fazlası hiçbirsey yapamaz...BEN SENİN İNSANINA DOST OLMAK GİBİ BİR CABAM YOK:uhhm:
benim demek istedigim bu hükümet ya akp _chp mhp_chp yada daha kötüsü mhp_akp kurulacak o zaman senin bagımsız vekillerin ne iş yapacak yada buzamana kadar ne iş yaptı o çok düzgün insanlar kursalardı bir parti baraj sorunu olmasaydı ... chp ye oy yok derdim ama

MAZOT BİR YTL ALTINA İNECEK OYUMUZ C H P YE BAGIMSIZLARA OY YOK

GELİN CANLAR BİR OLALIM C H P DE BULUSALIM:ilgili: :ilgili: :ilgili: :ilgili: :ilgili:

benderli
14.07.2007, 20:34
birisi cıksın desin ki bagımsızlar bu güne kadar sunları sunları yaptı yada yapacak ondan dolayı bagımsızlara verelim:)

chp bu zaman kardar bize hiç birsey yapmadı ama yinede simdi chp diyorum yoksa akp yine iktidar

mazot sekiz ykr altına ineçek oylar C H P YE :):)

GELİN CANLAR BİR OLALIM MÜNKÜRE KILIÇ ÇALALIM

Serhatlı
15.07.2007, 01:31
:)

BEN SENİN İNSANINA DOST OLMAK GİBİ BİR CABAM YOK

:001_tt2: Allah Senden Razı olsun AMAN diim olmada yoksa nasıl izah ederim sen gibi bir düşünceyi

yalnız kalmaman dileğiyle :clown:

WeRoz62
15.07.2007, 02:13
eger fasıstlere karsı bır olmak ıstıyorsak baraj sorunu olmayacak yanı kesın gıdecek ınsanlar bagımsızlara cıkmaları ıcın mesela bursada 60bın oy lazım bu akpnın oylarınıda calacaktır cunku akp12 m.vekılı 15bın oyla burdan cıkmıstır ama eger o sene bagımsızlar olsaydı belkıde bu sekılde cıkamıyacaklardı chpye verın dıyo bazı arkadaslar chp ye verecegıme akp ye verırım daha ıı dır oyle karsılastıralım denız baykal hangı cem evıne bunca senedır bır tugla koymus bızım oyumuzu hersene alıyolar ama bız ıcın hıc bırsey yok oylarınıza yazık olacak

benderli
16.07.2007, 23:45
:001_tt2: Allah Senden Razı olsun AMAN diim olmada yoksa nasıl izah ederim sen gibi bir düşünceyi

yalnız kalmaman dileğiyle :clown:

allah senden de razı olsun izah etme zaten benim gibi bir düsünceyi
korkma ben yanlız kalmam hiç kalmadım saol yinede:yamukgul:

bagımsız diyosunuz ne yapcaklar bu insanlar bize bu zamana kadar ne yapdı bize bi allah aşkına bi söyle ondan sonra de bagımsızlara oy verin de
hep diyosun ki chp söyle kötü chp ye verdiginiz oylar mhp ye gidiyo peki bagımsızlara verdigimiz oy nereye gidiyo bana bi de ya

ben yine diyorum ki kötünün iyisine chp ye verelim çünkü akp den bizi o kurtaracak bütün sol partiler bunu destekliyo ama bagımsız adaylar bizi bir kez daha B Ö L Ü Y O bunu bi anlayın ya

ben koyu bi chp li degilim atatürkün partisi oldugu içinde vermiyorum meçbur oldugum için veriyorum...

lütfen biri bagımsızların bu zamana kadar yapdıkları işleri bi açıklasın yada yapabilecekleri:uhhm: :uhhm:

teşşekkürler....

sausen
16.07.2007, 23:57
Merhaba Canlar,

Geçenlerde Okmeydan'ında dinledim kendisini tutarlı şeyler söylüyor.
Güzel bir konuşma yaptı.
Kitlesi de oldukça fazla ve büyük ihtimalle kazanır.

Amedli
17.07.2007, 02:07
Sükrü erbas Malatya/Dogansehirli bir Kürt Alevidir...