Orijinalini görmek için tıklayınız : şu seçim günleri

erkan2434
14.07.2007, 04:37
canlar
sağıma
soluma
önüme
arkama
yukarı
aşağı
bakıyorum

her yerde seçim nutukları afişleri
ben oy kullanmaktan vaz geçtim

bakıyorum siyasetteki insanlar hep aynı
kimi yerini safını düşüncesini değiştirmiş
ama yine aynı kişiler

ben şuna inanıyorum kimin babası gelse
kendi çocuğuna bakar...

karara vardım ki benim bi bakana başkana ihtiyacım yok
kendi kendimi yönetecek kapasitem var ve kendime oy veriyorum

ve mutlaka birileri gelecek kim olursa olsun elimden gelen bi destek varsa vatanım ve toplum için hazırım ama ben hiç birine inanmıyorum

a partisi gelse a cılar
b partisi gelse b ciler

ben ne a olurum ne de b 'e
ben benden başkası olamam

onlar kendini mitinglerde her yerde şov yapsın kimin için benim için mi
bizim için mi kendileri içinmi

bukadar masraf bu kandar rant neden

demekki ya a 'cı olacan yada b'ci
(saysak alfabede yetmez )

vaat veriyolar nutuk veriyorlar laf ta laf
kendi paralarını mı veriyorlar
onlar iş veren patronlarmı

biz den al bize vermek için nutuk atak şov yap................

suzi34
14.07.2007, 09:22
Haklısın erkan2434 fakat 23 Temmuz sabahı daha karanlık günlere uyanmamak için en azından kötünün, iyisini bulmak ve oy kullanmak zorundayız.Hepimiz aynı şekilde düşünürsek yine ezilen halk olacak. Bizim yapmamız gereken vatandaşlık görevimizi yerine getirmek.Bütün seçimlerde siyasetcilerimiz sağolsunlar bol keseden atıyorlar buda yeni birşey değil alıştık artık.Yalnız şunuda unutmamak lazım akp iktidarına kadar kimse köylüsüne ananıda al git lan demedi,askerinden kelle diye bahsetmedi,türban sorununu ulamaya danışma gereği görmedi.Bunlara dur demek içinde oyumuzu 22 Temmuzda kullanmak zorundayız bunada mecburuz.Gelecek için, çocuklarımız için,aydınlık bir Türkiye ve kardeşce yaşamak için 22 Temmuzda yapmamız gerekeni yapmak zorundayız....

saygılar

suveydiyeli
14.07.2007, 18:00
umarım halk en iyisini seçecektir ..

taylanasan
14.07.2007, 19:44
Yahu Bugün Çok Sinirliyim. MHP Çalıştığım Dükkanın Önüne Stand Açtı , Birde Seçim Arabası Getirmişler Bangır Bangır Akşama Kadar Kafam Şişti. İstanbul/Sahrayıcedide Pazarın Girişinde . Neyse Az Önce Bitti Kurtuldum.

eldorado
14.07.2007, 20:58

en iyisi derken hangi parti?
düzen partilerin en iyisi kapitalizimın en iyi savunucusudur...

erkan2434
15.07.2007, 02:13
Haklısın erkan2434 fakat 23 Temmuz sabahı daha karanlık günlere uyanmamak için en azından kötünün, iyisini bulmak ve oy kullanmak zorundayız.Hepimiz aynı şekilde düşünürsek yine ezilen halk olacak. Bizim yapmamız gereken vatandaşlık görevimizi yerine getirmek.Bütün seçimlerde siyasetcilerimiz sağolsunlar bol keseden atıyorlar buda yeni birşey değil alıştık artık.Yalnız şunuda unutmamak lazım akp iktidarına kadar kimse köylüsüne ananıda al git lan demedi,askerinden kelle diye bahsetmedi,türban sorununu ulamaya danışma gereği görmedi.Bunlara dur demek içinde oyumuzu 22 Temmuzda kullanmak zorundayız bunada mecburuz.Gelecek için, çocuklarımız için,aydınlık bir Türkiye ve kardeşce yaşamak için 22 Temmuzda yapmamız gerekeni yapmak zorundayız....

saygılar

ben değilim

bu seçim değilmi çoğunluk neyi seçerse

erkan2434
15.07.2007, 02:14

ne seçecek

az seçilen kötü
çok seçilen iyi

erkan2434
15.07.2007, 02:17
Yahu Bugün Çok Sinirliyim. MHP Çalıştığım Dükkanın Önüne Stand Açtı , Birde Seçim Arabası Getirmişler Bangır Bangır Akşama Kadar Kafam Şişti. İstanbul/Sahrayıcedide Pazarın Girişinde . Neyse Az Önce Bitti Kurtuldum.

bütün partilerde var hepside aynı rahatsızlığı veriyo
bi de sesin kalitesi o kadar düşük ki ne olduğu da anlaşılmıyo

erkan2434
15.07.2007, 02:21
en iyisi derken hangi parti?
düzen partilerin en iyisi kapitalizimın en iyi savunucusudur...

bundan başka ne olabilirki