Orijinalini görmek için tıklayınız : Coca Cola = Muhammed yok Mekke yok ?

KingAlevi
03.01.2006, 20:21
http://img485.imageshack.us/img485/2407/adszzzz4bj.png

Dün bir Internet sitesinde bu yukaridaki yazi baya ilgimi cekti. Bana pek inandirici gelmedi . Sizin bu konudaki görüsleriniz ne acaba?

Canan
03.01.2006, 20:24
bu dogru olabilir yanlis bilmiyorsam coca cola israil ordusuna baya yardim ediyormus filinstine karsi savasmalari icin.
ama islama karsi bir savasda olduklarini sanmiyorum....

Lon_Caner
03.01.2006, 20:38
Benim izledigim belgeselde COCA ve COLA icecegin icinde (bulunmasi zor bir fasulyedir.) Arapcasinin ters yazili$i buyuk bir tesaduf ama bana pek inandirici gelmedi.

ISIK
03.01.2006, 21:32
Evet evet arkadaslar bende bu yaziyi daha onceden gordum. Simdi benim bildigim Coca Cola markasi fazlasiyla Yahudilerin ellinde, aynen Mc Donalds gibi. Ve cogu muslumanlarin Yahudileri dusman olarak gordukleri icin bu coca cola yazisini dusmanlarindan gelmis olan bir mesaj olarak goruyorlarmis. Yani bu sekilde acikliyorlar, ama bunlar benim duyduklarima gore, bende tam olarak bilmiyorum arkadaslar. Eger yaniliyorsam kusuruma bakmayin. Ama herneyse bende pek fazla inanmiyorum? Bu Coca Cola yazisi gibi nice fotolar benzetmeler ve yazilar gordum internette. Simdi Allah in gucune gitmesin, ama Internette bir fotograf gordum, kesilmis domatesin yarisinda guya arabca "ALLAH" yaziyordu.

Optummm,

Isik

Bir Zeynep
03.01.2006, 22:11
Wow cok ilginc gercekten. Hemen kopyalamam lazim, ister esas olsun ister olmasin ; )))

Erki
04.01.2006, 11:59
Ilginc genede biraz oynanmisa benziyo.

eerkan82
04.01.2006, 14:16
evet biraz oynanmışa benziyor ama sayın kinalevi arkadaşım burada belirtme isteyeyim biz alevilerde CİHAD diye bir olay yok hatırlatayım.

saygılar.....

Oli
04.01.2006, 14:50
11 eylül ile ilgili böyle bir şey vardıya... word de bir yazı tipiyle 11 eylül yazıldığında uçak 2 kule ve israilin simgesi çıkıyordu.

Bunlar saçmalık yahu.. işsiz güçsüzler işe yarar bişey araştırsa şimdiye uzayda başka bir dünya bulurduk. Halkı oyalayacak oyuncak arıyorlar.

hulyaa
04.01.2006, 16:34
11 eylül ile ilgili böyle bir şey vardıya... word de bir yazı tipiyle 11 eylül yazıldığında uçak 2 kule ve israilin simgesi çıkıyordu.

Bunlar saçmalık yahu.. işsiz güçsüzler işe yarar bişey araştırsa şimdiye uzayda başka bir dünya bulurduk. Halkı oyalayacak oyuncak arıyorlar.

evet o bahsettigini bende gordum.aciksasi banada pek inandirici gelmedi belki gercektir ama ben pek inanmadim.

özgüreren
04.01.2006, 17:33
araplar herşeyi tersten görmekte çok ünlüdürler buda sapık bir arabın oyunu:)))

rockçı turna
04.01.2006, 17:41
araplar herşeyi tersten görmekte çok ünlüdürler buda sapık bir arabın oyunu:)))

insanlar niye arap deyince direk sapık kelimesini düsünür ki??? ayrıca bu örnekten cıkıp bütün araplarla ilgili bir cıkarım yapmakta ayrı bi beceri gerektirir herhalde

özgüreren
04.01.2006, 17:44
bu benim düşüncem ben şahsım adıma onları sapık olarak görüyorum..onlar hakkında bilgi sahipliğim var bunları burada yazamıyorum forum kurallarına aykırı..umarım anlarsın neden bahsettiğimi..saygılarımla

rockçı turna
04.01.2006, 17:55
bu benim düşüncem ben şahsım adıma onları sapık olarak görüyorum..onlar hakkında bilgi sahipliğim var bunları burada yazamıyorum forum kurallarına aykırı..umarım anlarsın neden bahsettiğimi..saygılarımla

ee yuhhh artık be. ben adam geri adım atacak, yanlıs anlasıldım v.s. diyecek die beklerken su cevaba bak. burası yüzyıllardır iftiralara ugramış, sapıklıkla suclanmış bir inancın adını tasıyan forum. burda baska halklar hakkında böyle sacma sapan seyler yazmaya hakkın yok. aynı ithamlar,iftiralar bizlere hala yöneltilirken sen burada böyele birsey zırvalayamazsın. hayatında kac tane arap gördünde böyle bir genelleme yapıyorsun. bunu yapabilmen için dünyada ki tüm araplarla konusmuslugun ve onların sapıklıgını gözlerinle görmüş olman lazım. yazıklar olsun sana. kendini su yazdıgın yazıyı okuyan arap kökenli bir insanın yerine koy ve utan!

Canan
04.01.2006, 18:06
tipik bir musliman yaklasimi kendilerinden basgasini dusunmuyorlar. coca cola amlemide yazilan seyler bence onemli degil asil onemli olan coca colanim insan haklarini ezmesidir.
coca cola fabrikalarinda calisan iscilerin cok kotu ortamlarda calsiyorlarmis, ve sendika kurmalari yasakmis. coca cola fabrikadarinda guvenligi saglamak amaciyla kendi polisleride varmis. adamlar kendi kendine resmen bir devlet kurmuslar..... bunun ustune kapatmak icinde fabrikalarinin bulundugu fakir africa ulkelerinde AID/HIV yardimi yapiyolar (tabi bu yardim kazandiklarinin yaninda hic birsey).
tsunami oldugundada biraz yardim gondermisler ama basga hic birsey icin (israil haric) yardim gondermiyolar..

Oli
04.01.2006, 18:07

kulaktan dolma karalama yapmazsan iyi olur... şu anda bir arapta türkiyede alevi denilen birileri var şöyle böyle (anla işte!) yapıyorlarmış diyordur belki. Her söylenen doğru olsaydı, dedikodu denen şey olmazdı. aaa güzel atasözü oldu valla, yoo yoo Olisözü oldu bu :3D_NG:

çiğerparem
04.01.2006, 18:08
benimde bildiğim cola'NIN büyük hissesi usame bin ladinin gerçekten tuhaf

Canan
04.01.2006, 18:10
ee yuhhh artık be. ben adam geri adım atacak, yanlıs anlasıldım v.s. diyecek die beklerken su cevaba bak. burası yüzyıllardır iftiralara ugramış, sapıklıkla suclanmış bir inancın adını tasıyan forum. burda baska halklar hakkında böyle sacma sapan seyler yazmaya hakkın yok. aynı ithamlar,iftiralar bizlere hala yöneltilirken sen burada böyele birsey zırvalayamazsın. hayatında kac tane arap gördünde böyle bir genelleme yapıyorsun. bunu yapabilmen için dünyada ki tüm araplarla konusmuslugun ve onların sapıklıgını gözlerinle görmüş olman lazım. yazıklar olsun sana. kendini su yazdıgın yazıyı okuyan arap kökenli bir insanın yerine koy ve utan!

tek kelime: bravo

Serkan_Devrim
04.01.2006, 18:20
ilk yazdığın yazı sapık bir arap kelimesini içeriyordu. anlayışla karşıladım. çünkü bir kişiden bahsediyordun. ama şimdi onları sapık görüyorum dersen bütün arapları kastetmiş olursun. kişisel davaları genelleştirmemeni tavsiye ederim. tahminen arabistan araplarını kastediyorsun. orda neler olduğunu bende biliyorum. ama bir milleti ve ya devleti komple itham edemezsin.

Asli
04.01.2006, 18:28
ben gerçek olduğuna inanmıyorum....

özgüreren
04.01.2006, 19:04
bana yuh olsun hemi:)) eyvallah ne diyim biz duyduklarımızdan ziyade gördüklerimize dayanarak söylüyoruz..neden gerçekleri söylemeyimki yarası olan gocunsun..ben genelleme yaptım bu arap ülkeleri hepsi içindedir..tek bir ülkeyi ele almak haksızlıktır demokrasiye aykırı:)))

Oli
04.01.2006, 20:07
bana yuh olsun hemi:)) eyvallah ne diyim biz duyduklarımızdan ziyade gördüklerimize dayanarak söylüyoruz..neden gerçekleri söylemeyimki yarası olan gocunsun..ben genelleme yaptım bu arap ülkeleri hepsi içindedir..tek bir ülkeyi ele almak haksızlıktır demokrasiye aykırı:)))

sana yuh hemde okkalı bir yuh...:36_1_6: tek ülkeyi ele almak haksızlık oluyor tüm arapları sapık yapmak gerçek oluyor. ne demeli şaırdım..

Serkan_Devrim
04.01.2006, 20:11
yorumlamaya değer bir yazı değil. sende tartışmaya değer biri değilsin.

rockçı turna
04.01.2006, 20:37

bende seni birsey sanmıstım ya... ne kadar pişkinmişsin:3D_NG (29 aleviforum sana agır gelir; bak etrafta ırkcıların cirit attıgı bir sürü forum var. oralarda belki bas tacı bile edilirsin ama burada yerin yoktur!

özgüreren
04.01.2006, 22:40
ben hepinizi seviyorum sizler ne kadarda arap yanlısı olsanız bile..ben kimliğimden çokca memnunum sizler gibi olmamak suçsa suçluyum..peygamber efendimizin dediği çok dopru ben arabım ama arap benden değil nede haklı..ama siz anlamazsınız belki bundan

Ezo
05.01.2006, 00:06
gereksiz ve ben asilsiz buluyorum bundan dolay konu kapatilmistir..