Westside
16.07.2007, 21:22
http://img444.imageshack.us/img444/6250/740qy7.jpg
Seçime kısa bir süre kalırken toplumun önde gelenleri de tercihlerini netleştiriyor. TRT program yapımcı ve sunucusu gazeteci Banu Avar da tercihini açıklayanlardan...
Banu Avar bu seçimde İşçi Partisi'ne oy vereceğini açıkladı.
http://ip.org.tr/lib/pages/detay.asp?goster=haberdetay&idhaber=740
isci partisine verse ne yazar barajin altinda bogulan bir partiye giden oylar coplugu gitmis gibi geliyor bana.
Westside
16.07.2007, 21:52
isci partisine verse ne yazar barajin altinda bogulan bir partiye giden oylar coplugu gitmis gibi geliyor bana.
Baraj puttur arkadaslar.Bu secimde putları hep beraber kıralım.
promethe
17.07.2007, 21:30
Emperyalizmin yüzünü tüm çıplaklığıyla sergileyen ve onu iyi tanıyanlar elbette işçi partisi'ne oy verecektir.
banu avar aday olsa işçi patisinden çok oy alır.
seçimini saygıyla karşılıyorum programları çok kaliteli ve gerçekleri insanın alnının ortasına vuran bir gazeteci.
Banu Avar emperyalizme karşı onurlu duruşundan dolayı, avrupadaki, amerikadaki ayak oyunlarını yerinde takip edip gözler önüne serdiği için takdir ettiğim bir kişilik. Fakat zaman zaman histerik milliyetçi argümanlarında etkisi altında kalabiliyor. Her seçim mevcut olan ama %1 bile oy alamayan bir partiye verilen oyları, düşüncelerin meclise yansıyamaması açısından çok gerçekci bir tavır olarak görmüyorum.
bellatrix62
18.12.2007, 23:38
seçimi gayet güzel bir parti idi ama malesef yine baraj altında kaldı
seçimi gayet güzel bir parti idi ama malesef yine baraj altında kaldı
sevgili can seçimler biteli baya bi oldu..şimdi bu konuyu tekrar konuşsak ne olur konuşmasak ne..ve topikteki en son mesajın tarihi 20/07/2007..forum kurallarına göre;
18. Uzun zaman cevap yazılmayan konulara cevap vermeyin! Uzun zaman: 1 hafta.
Eğer çok acil ve son derece yararlı bir cevap ise o zaman yazabilirsiniz.
çok acil bir cvp olduğunu düşünmüyorum açıkçası..
iyi forumlar...
İşçi Partisi bence tartışılması gereken bir parti!
Ben sol adına birşey katabileceğine inanmıyorum ancak.
makaay2077
19.12.2007, 03:24
Programlarını beğendiğim bi yapımcı keşke tercihini gerçekçi soldan yana kullansaydı.İp denilen opurtinist mezarlığı değilde Sosyalist fidanlığa oy atsaydı.