Orijinalini görmek için tıklayınız : GP'ye minibüs teşhiri

Bakır
18.07.2007, 19:10
GP'ye minibüs teşhiri

Genç Parti'nin 'Ezilenler İktidar Olacak' demogojisinin gerçek yüzünü seçim minibüsü sundu

Adapazarı'nda seçim çalışmaları yapan GP Sakarya il teşkilatına ait üzerinde "Ezilenler iktidar olacak" yazısı ile partinin sahibi Cem Uzan'ın fotoğrafı bulunan seçim minibüsünün penceresi açılınca çıplak gerçek görünür oldu.

http://img479.imageshack.us/img479/7105/uzansloganmx2.jpg

Fakat minibüsten önce yalanlarını ve temsil ettikleri sınıf ve çıkarları kendileri ortaya koyuyorlar. İşçi ve emekçiler için asıl nefret ve kin uyandıracak olan partinin İstanbul milletvekili adayı İbrahim Tatlıses'in "Sizin için aday oldum. Şimdi teknenin birinde, Bodrum'da 18 yaşında kızlarla gezmesini bilmez miyim?" sözleridir.

Bir minibüsün açılan camından ve bir milletvekili adayının ağzından tüm çıplaklığıyla sergilenen gerçek tüm burjuva partilerin ve burjuva parlementerizminin gerçeğidir. Yalanlara kanma! Yalanlara ve seni bunlara pazarlamaya kalkan Cem Vakfı Başkanı İzzettin Doğan gibi işbirlikçi, kraldan çok kralcı, ezenden çok ezencilere kanma!

KAYNAK = ALINTERİ

Bakır
18.07.2007, 19:13
gerçek yüzlerini kendi minibüsleri ortaya çıkarmış.........ibo'nun sözleride ne mal olduklarını ortaya koyuyor........

Westside
18.07.2007, 19:14
Şunları söyle bari daha inandırıcı...

http://img468.imageshack.us/img468/8679/cemuzansecimslogani11cf5.jpg

munzur_62
19.07.2007, 08:48
Şunları söyle bari daha inandırıcı...

http://img468.imageshack.us/img468/8679/cemuzansecimslogani11cf5.jpg

Genc partiye isci partisinden daha cok guveniyorum bazilarinin baskanlarinin ne oldugu belli degil bir yandan abdullah ocalanla foto cektirir bir yandan turkiyenin bolunmez butunlugunu savunur

munzur_62
19.07.2007, 08:50
Genc parti isci partisinden daha guvenilir bir partidir bazi partilerin baskanlarinin ne oldugu belli degil bir yandan abdullah ocalanla foto cektirir bir yandan turkiyenin bolunmez butunlugunu savunur

CaNCa
19.07.2007, 10:36
westside'nin burada sırf uzan'ı karalamak için gösterdiğin fotoğraf herkesin hayatında zaman zaman olabilecek kesitlerden bir görüntü. siz hayatınızda hiç o işareti yapmadınız mı? yapmamış olabilirsiniz bravo herkes sizin kadar beyefendi olamıyor demekki (!) isterseniz birazda sayın perinçek'in fotolarını araştırın.. cem uzan'ı karalama kampanyası bağlamında her kesimin erdoğan'ın başlattığı siyasi linçte mutakabat içinde olup, buna destek vermeleride ilginçtir. halbuki akp'nin 2002 seçimlerinde tek başına iktidarının nedeni, 3 kasım 2002 seçim gününden 70 gün önce kurulan bir parti olan GP'nin aldığı 2 buçuk milyon oyla (%7.5) dyp ve mhp'nin barajı geçememeleriydi. aslında bu anlamda erdoğan uzan'a minnettar olmalı. alevilerin bütün istemlerini programlarına alan tek parti olmaları nedeniyle, atılan tüm çamurlara rağmen erdoğan dahil birçok parti liderin daha faydalı olacağı kesin. ben oy vermeyeceğim ama umarım barajı aşarlar ve bu siyasi linç kampanyalarına en iyi cevabı mecliste verirler.

alenya
19.07.2007, 11:14
o fotorafdaki pozda garip olan ne kızınca hepimiz ağzımızı bozuyoruz o işaretleri kullanabiliyoruz.vatandaşa ananı götür,lan,kelle gibi kelimeleri kullanan siyasilerden daha doğal.minübüs olayına gelince cam açılınca 2 harf gitmiş bundan polemik yaratmak bence mantıksız.oyumu genç partiye vericem.

Westside
19.07.2007, 15:02
o fotorafdaki pozda garip olan ne kızınca hepimiz ağzımızı bozuyoruz o işaretleri kullanabiliyoruz.vatandaşa ananı götür,lan,kelle gibi kelimeleri kullanan siyasilerden daha doğal.minübüs olayına gelince cam açılınca 2 harf gitmiş bundan polemik yaratmak bence mantıksız.oyumu genç partiye vericem.

Bu adam senin benim gibi bir adam degil.Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetmeye talip!!!Bilmem anlatabiliyor muyum.Hem adam yıllarca bankaların icini bosaltmıs,bilmem ne kadar dolandırmıs vs... sen hala kalkmıs bu adamı savunuyorsun.Size söyleyecek söz bulamıyorum oyunuzu gönül rahatlıgıyla verin.

munzur_62
19.07.2007, 15:11
Bu adam senin benim gibi bir adam degil.Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetmeye talip!!!Bilmem anlatabiliyor muyum.Hem adam yıllarca bankaların icini bosaltmıs,bilmem ne kadar dolandırmıs vs... sen hala kalkmıs bu adamı savunuyorsun.Size söyleyecek söz bulamıyorum oyunuzu gönül rahatlıgıyla verin.

Hangi parti ülkeyi yönetmeye talip değildir ben gp li değilim ama işçi partili birinin bunları yazması biraz garip bir olay önce kendi başkanınıza bakın ne olduğu belli değil

deniz60
19.07.2007, 15:48
arkadaşlar doğu perincek bugün bizim ülkemize başkanlık edemez bunu herkes bilir aslında çok güzel başkanlık eder ama edemez amerikan emparyalizmin tüm ipleri bu adamın elinde

huseyn
19.07.2007, 15:51
işte gerçek yüzleri:D

Westside
19.07.2007, 16:01
Hangi parti ülkeyi yönetmeye talip değildir ben gp li değilim ama işçi partili birinin bunları yazması biraz garip bir olay önce kendi başkanınıza bakın ne olduğu belli değil

Bizim gizlimiz saklımız yok o resimler basan biziz zaten ama Fethullahcı medya ve sizin gibi solcu gecinenler ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Sen önce Doğu Perincek'in oraya neden gittigini ögren.Ayrıca Irak'ta ,Flistin'de insan katliamı yapanlarla görüsen Tayyiplere bu kadar sesiniz cıkmıyor Perincek deyince birden cosuyorsunuz orası da anlasılmaz.

munzur_62
19.07.2007, 16:09
Bizim gizlimiz saklımız yok o resimler basan biziz zaten ama Fethullahcı medya ve sizin gibi solcu gecinenler ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Sen önce Doğu Perincek'in oraya neden gittigini ögren.Ayrıca Irak'ta ,Flistin'de insan katliamı yapanlarla görüsen Tayyiplere bu kadar sesiniz cıkmıyor Perincek deyince birden cosuyorsunuz orası da anlasılmaz.

Heralde Gerçek Solcu sensin Değilmi tayyip ile perimçeğin hiç bir farkı yok ikiside aynı b.k

alenya
19.07.2007, 20:23

ya neden objektif düşünemiyorsunuz anlıyamadım?arkadaşın dediği gibi işci partili biri bunları nasıl yazar?bu arada ben perinceğede oy verdim.ama mantıklı düşünmek lazım bu seçim farklı.mhp ve akpnin gücünü kırmak için genç parti.parti politikalarıda hoşuma gidiyor.

topayın
19.07.2007, 22:01
siz genç partiye parti gözüylemi bakıyosunuz şaka partisi o nerden nasıl çalarım nasıl dolandırırım derdinde siz burda bile konuyu döndürüp işçi partisine getirebiliyorsunuz zaten bi faşist dmeyi bellemişsiniz bide adamın kendisinin yayımladığı fotoğrafları çıkarıp göstermeyi bukadar boş olmayın sevmiyo olabilirsiniz ama açıklamasını yaptığı hatta kendini dünyaya açıkladığı konularda boş konuşup sadece kendinizi yerle bir edersiniz bi konuyada perinçeği karıştırmayın konuşuyosanız genç partinin tüzüğünü programını yapısını tartışın buarada o beğendiğiniz ve partiden saydığınız genç partinin söylemlerini aydınlıktan aldığını yakalandığı zaman çantasında altı çizili ve alıntı yapılmış 2 adet aydınlık olduğunu unutmayın

alenya
19.07.2007, 22:45
arkadaşım bu benim kişisel tercihim ben genç partiye oy vrme sebebini açıkladığımı sanıyorum.kapsamlı düşünürsek benim mantığım bana göre doğru size yanlış gelebilir.ben sol görüşlüyüm.dikkat ederseniz parti liderini diil parti adını verdim.

Seyduna
20.07.2007, 16:27
hahaha, otobus olayi gercekten super olmus :) Nasil da yakalamislar :) Bravvo..

ONU®
21.07.2007, 16:00
Ulaş'ın ve Westside'ın fotoğrafları herşeyi anlatıyor.

taner51
21.07.2007, 17:09

1. Beraat: BDDKnın itirazı da reddedildi Tarih: 04.01.2006

2. Beraat: . Uzan’a beraat!!! Bilirkişilere rüşvet vermek suçlamasıyla açılan davada Genç Parti Lideri Cem Uzan suçsuz bulundu! Haber Tarih: 16.12.2005

3. TMSF’ye hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Genç Parti Lideri Cem Uzan suçsuz bulundu! Haber Tarih: 20.12.2005

4. Beraat: Cem Uzan MSG davasından beraat etti Tarih: 10.03.2005

5. Beraat: Orman Bakanlığı davasından beraat Tarih: 23.6.2004

6. Beraat: Haksız rekabetten beraat Tarih: 29.1.2004

7. Beraat: Yine beraat etti Tarih: 29.1.2004

8. Beraat: Asliye Mahkemesinde bir beraat daha Tarih.: 02.06.2004
GP Genel Başkanı Cem Uzan, hakkında Başbakan Recep Tayyip Erdoğana hakaret ettiği gerekçesiyle açılan bir davadan beraat etti.

9. Beraat: Cem Uzan hakkında, Başbakan Recep Tayip Erdoğana görevinden dolayı basın yoluyla hakaret ettiği iddiasıyla Küçükçekmece 2. Asliye Ceza Mahkemesinde 2004 yılında bir dava açılmıştı. Davaya bakan mahkeme bugün yaptığı duruşmada Cem Uzanın beraatına karar verdi.
Cem Uzanın Başbakan ile ilgili olarak kullandığı ifadelerin hukuka aykırı olmadığına kanaat getiren Mahkeme, Başbakan Erdoğanın avukatlarının talebini reddetti.17 Mart 2006

10. Beraat: Hakkında, Fikir ve Sanat Eserleri Kanununa muhalefet ettiği iddiasıyla İstanbul 3. Fikri ve Sınai Haklar Ceza Mahkemesinde açılan davadan 21 Mart 2006 Salı günü beraat etti.

11.Rosamara’nın başvurusunu inceleyen mahkeme de 28 Nisan 2006 tarihinde Vodafone`a peşkeş çekilen Telsim’in tüm aktiflerine tedbir koydu.
Bu aktiflerin arasında Telsim’ in tüm Roaming gelirleri de bulunuyordu.

12. Danıştay’dan; TMSF’nin Kepez Elektrik T.A.Ş.’ye yolladığı ödemeye çağrı mektubunun yürütmesinin durdurulması kararı çıktı.26.7.2006

13.Danıştay 13. Dairesi, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu`na (TMSF) devredilen İmar Bankası`ndan doğan zararların tahsili amacıyla Cem Uzan`ın eşi ve çocuklarına çıkarılan ödeme emirleri ile ödemeye çağrı yazılarının yürütmesini durdurdu.27.7.2006

14. Yargıtay 14. Hukuk Dairesi, Çukurova Elektrik´in mallarına el konulmasına imkan sağlayan yerel mahkeme kararını bozdu. 60.000 TAPU ÇEAŞ´A AYNEN İADE! 28.7.2006

15.ÇEAŞ BİR DAVA DAHA KAZANDI Çukurova Elektrik A.Ş., kendisine haksız olarak çıkarılan vergi borcu ve onun cezasını ödemeyecek. 1.8.2006

16. “ÇEAŞ’IN GELİRLERİ VE MALLARI KULLANILAMAZ” Yargıtay 14. Hukuk Dairesi 11.8.2006

17. ADABANK’IN SATIŞI DURDURULDU Mahkeme, Adabank davasına müdahil olan davacı Cem Uzan’ın aleyhine telafisi imkansız zarar oluşabileceği gerekçesiyle Adabank’ın hisselerinin satışını durdurdu. 3.10.2006

18. BDDK üyesi Kemal Çevik ile e-posta yoluyla haberleştikleri iddia edilen Kemal ve Hakan Uzan ve grubun bir yöneticisi beraat etti. 6.10.2006

19. YARGITAY YİNE ÇEAŞ´I HAKLI BULDU! Daha önce ÇEAŞ´ın mallarına Danıştay´daki dava bitmeden el konulamayacağına dair karar veren Yargıtay, bu karara direnen Adana Mahkemesi´nin kararını tekrar bozdu. Haber Tarih: 13.10.2006 23:48:55

20.Cem Uzan´a yayın yoluyla hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Fatih Altaylı, 400 bin YTL tazminat ödemeye mahkum oldu. 21.10.2006

21.Danıştay 13. Dairesi, Cem Uzan´ın 5.5 yaşındaki oğluna çıkarılan 7.5 katrilyonluk ödemeden sorumlu tutulamayacağına hükmetti. Yüksek Mahkeme´nin bu kararı, halen devam eden aynı nitelikteki pek çok dava için emsal teşkil ediyor. Yüksek Mahkeme´nin bu kararı ile kendisine herhangi bir kaynak aktarıldığı tespit edilemeyen kişilerden banka zararının talep edilmesi tamamen önlenmiş oluyor. 16.12.2006

22.Danıştay, TMSF´nin Kepez Elektrik T.A.Ş.´ye yolladığı ödemeye çağrı mektubundan sonra ödeme emrinin de yürütmesini durdurdu. 18.12.2006

23. YARGI, TMSF´YE BİR KEZ DAHA DUR DEDİ!!! 29.12.2006

24.DANIŞTAY; ÇEAŞ´A YAPILAN HUKUKSUZLUĞA SON VERDİ
Çeaş´a verilen para cezası Danıştay´dan döndü. Haber Tarih: 24.01.2007 23:30:00
Rekabet Kurulu tarafından haksız ve hukuksuz bir karar sonucu Çeaş’a kesilen 9.557 milyon YTL’lik idari para cezası, Danıştay 13. Dairesi tarafından iptal edildi.

25. YARGITAY, ADABANK´IN SATIŞINA ONAY VERMEDİ
01.02.2007
Mahkeme kararının ardından Yargıtay da Adabank hisselerinin satışını durdurdu

26 Yargıtay Hukuk Genel Kurulu; 2007 / 14-47 esas ve 2007 / 43 No´lu kararıyla; ÇEAŞ´ın mallarına el konulmasına imkan sağlayan Adana 4. Sulh Hukuk Mahkemesi´nin 2006 / 735 E. ve 2006 / 1209 E. sayılı dosyalarından verilen direnme kararlarını ÇEAŞ lehine bozdu. 16.02.2007

27.GP’ye Hazine yardımı tedbirine red. İstanbul 8’inci Asliye Mahkemesi, Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu’nun (TMSF) tedbir talebinin davayla ilgisi bulunmadığını bildirdi.

biraz araştırmacı olalım.RTE söylemleriyle hareket etmeyelim...

Ayrıca bu adam çaldıysa da yatırımı Türkiyeye yaptı, Türkiye de istihdam sağladı.Diğerleri gibi çaldığını kaçırmadı.
49 tane çimento fabrikası ne demek.o dönemler dışarı çimento gönderiyorduk şimdi ise o fabrikalar fransız ve portekizlilerin elinde onlar bize satıyorlar.Herşey oöyle göründüğü kadar basit değildir...

taner51
21.07.2007, 17:12
http://www.youtube.com/watch?v=dWsaF0eb_Cw

5-6 aya kalmaz Cem Uzan adam mı değilmi görürüz..