Orijinalini görmek için tıklayınız : Eğitime Destek Olmak Ister Misiniz?
soleylem 04.01.2006, 12:34 www.ntvmsnbc.com a giriyorsunuz.
"Ülkemizin geleceğine sahip çıkalım'a tıklıyorsunuz
1 bilgisayar okula bağışlanıyor.
>Benim tıkımla hangi sponsor firmanın hangi okula bilgisayar
bağışladığını anında görüyorum.. :))
"T?kla, eğitime destek ol"
NE OLUR TIKLAYIN:)
www.ntvmsnbc.com (http://www.ntvmsnbc.com) a giriyorsunuz.
Bana göre bu işler "taşıma suyla değirmen dönmez"e güzel misal oluyor.
Hükümet ve birlikte Devlet hiçbir işe yaramıyor. 10 000 000 milyon öğrenci var diyelim 10 000 tanede biligisayar bağışlansın. Alır o bilgisayarı müdür, chat yapar. Yakında Türkiye Cumhuriyeti de bir sponsor alacak bu gidişle... DİGİTÜRKİYE CUMHURİYETİ mesela, yada TÜRKKOÇ CUMHURİYETİ.
özgüreren 04.01.2006, 17:25 çok iyi bişeye benziyo bide site açılsa yoğun sanırım tekrar denerim sağol ilgin için
Hüseyin69 04.01.2006, 18:00 www.ntvmsnbc.com (http://www.ntvmsnbc.com) a giriyorsunuz.
ben tiklamiyorum devlet diyanete akittigi paralarla adim basi cami yapacagina böyle birseyler yapsin silahlarar gereksiz bir sürü seylere aktadigi kaynagi gerekli olan seylere aktarsin devlet para kum gibi birakin vatandasin yakasini zaten yakayi bir türlü birlestiremiyor
soleylem 05.01.2006, 09:37 arkadaşlar yapacağınız şey kardeşlerimiz için devletin yapacağı yok yapacağınız basit bir tık.. bizde kötülüğe kötülükle karşılık vermek yoktur unutmayın!!!!
devlet eğitime sırtını dönmüş tarikatlar peşinde koşuyor diye ben geriden gelen çocuklarımızın eğitimi için grekli olan bilgisayarlar için bir tıkı esirgeyecek değilim...
thunderstorm 28.01.2006, 10:19 Egitim devletin görevidir! Avrupa'daki çalisan insanlar ne kadar biligsayar alabilirler? Belki bir kaç yüz tane, belki bin tane, ama her yere yeter mi? Yine bazi yerlerde olmayacak bilgisayar (genellikle dogu tarafi oluyor). Belki bir tane holding sahibinin bir aksam yemeginin parasi, 3 tane ögrencinin bir yillik okul masrafidir... Egitim devlet'in görevidir, vatandaslardan para istemeye hiç hakklari yok, zaten yeterince vergi ödüyor vatandas.
Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Efes Pilsen, UŞAK MERKEZ, Halit Ziya Uşaklıgil İlköretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
hadi hayirli olsun bi sey bu kadar kolay olamaz ama neyse
Alevimen 28.01.2006, 10:46 www.ntvmsnbc.com (http://www.ntvmsnbc.com) a giriyorsunuz.
bilgisayar bağışı ile alakası yok sadece 'xyz kişi/firma sizin adınızda bağışda bulunmuştur' yazar. bu bağış 1 kuruş veya 1 ytl olabilir biz bunu bilemeyiz çünkü bilgi verilmiyor.
vallaha dostum oraya bilgisayar bagisliyoruz diye yazmislar ama bende pek inanmadim dedigin gibi 1 kurusta olabilir baska bisilerde zaten kaymagini baskalari yiyo bu gibi olaylarda genede icimden geldi tikladim insallah faydasi olur
Alevimen 28.01.2006, 13:19 bilgisayar bağışı ile alakası yok sadece 'xyz kişi/firma sizin adınızda bağışda bulunmuştur' yazar. bu bağış 1 kuruş veya 1 ytl olabilir biz bunu bilemeyiz çünkü bilgi verilmiyor.
benim mesajımda ne yazıyordu? 'BİLGİSAYAR BAĞIŞLANIYOR İLE DİREK OLARAK ALAKASI YOK' dedim, isterseniz kendiniz o sayfayı açıp okuyun: Bilgisayar eğitimine destek diyor, başka bişey deyil. bağiş nekadar belli deyil fakat 1 kuruş bile büyük katılımda destekçi olur.
zulfikar_orak 28.01.2006, 17:33 Tıkladım iyi birşeyler yaptığımı hissettim mutlu oldum.Sağolasın candost soleylem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|