Orijinalini görmek için tıklayınız : Hamile kadın karnına ilan almış

izmirksk
21.07.2007, 19:01
ingilizce bilenler okusun lütfen..türkçe arattım türkçesini bulamadım..bir tek yalçın izbul bey bunu ingilizce öğreniminde kullanmış ama o da türkçesini yazmamış,sadece bir kaç kelimeyi çevirmiş .........
haber için link (ingilİZce bilenler okurlarsa insanın neleri paraya dönüştürdüğünü görecekler)
http://www.ijsmp.com/forums/index.php?showtopic=1402&mode=threaded

neyse, haberin verildiği zaman 8 aylık hamile olan kadın ,şiş olan karnını billboard olarak kullanmış..yani ilan almış
başka birisi alnını ilan tahtası olarak kullanınca ,bu bayanında aklına böyle bir fikir gelmiş..o da alnını kullanmak yerine , 8 aylık hamile iken karnını kullanmaya karar vermiş....
türk olsa idi bu bayan,türkün zekası diyecektim:)kız çocuğunu büyütmek için yeterli parayı sağlamaya çalışacakmış..
ilk zamanları(hamile olmak ve yalnız olmaktan dolayı) çok zorluk çekmiş fakat kızının ihtiyaçlarını karşılamak , ona bakmak için extra paraya ihtiyacı varmış ,bunu kazanmak için böyle bir şey denemiş..
hamile olduktan sonra bebeğin babası ile yolları ayırmış...
ilginç ,hamile iken şişkin olan karnını ilan tahtası olarak kullanmak:)
ama en ilgincide kullanılacak reklam:)

ankh
22.07.2007, 01:02
Enterasannnnnnn bence güzel fikir hem çocuğunun masraflarını karşılayacakmış bizim ünlülerde kullanıyo çocuklarının doğumlarını ilk görüntülerini bu hiç yoktan iyi bir amaca yönelik.

ahmet_kaya_44
29.07.2007, 11:45
geçenlerde buna benzer bişiy daha okumuştum yine bi kadın çocuğunu okutmak için alnına ilan almıştı. helal olsun ne diyim.

Garaoglan
29.07.2007, 15:22
ya bende göbekliim hani gören 7-8 aylik hamile zanneder

yani ilan vermek isteyen olursa ö.m bildirsin

:D:D:D

yusufçukgecegez
29.07.2007, 15:48
orta katı kiraya vermek dedikleri bu oluyor herhalde.

hevalim
29.07.2007, 16:07
ilginç ama yinede tebrik etmek lazım