Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirksk nin vedasi

izmirksk
23.07.2007, 23:34
değerli alevi forum üyeleri
herşeyin bir zamanı var..bizim zamanda doldu:sook
alevi forum moderatörlüğünden ayrılıyorum..ve büyük ihtimalle üyeliğindende ayrılıyorum..çünkü zamanımda olmaz...
en başta teşekkür etmem gerekenler var..
nerede ise 2 yıldır yol arkadaşlığı yaptığım, kıymetli arkadaşım erhan(alevimen)...
onu çok sert ve mesafeli bilirler ama aslında öyle değildir...özellikle arkadaşlarına ve dostlarına sahip çıkan ve arkadaş oluncada ancak o zaman tanıyabileceğiniz biridir..
o olmasaydı forumda bu dostluklar kurulmazdı....kendisine şükranlarımı iletiyorum..sağol erhan
bunun yanısıra tanımaktan mutlu olduğum ,ankh(fatoş) ,serap kerasus,çeşmi naz,garcia dost(atilla kardeşim),foodal(özlem),gülseren abla,yakapınarlı,serkan devrim,gannush,tuncerbio yoldaş,lion 12 kardeşim değerli bir dosttur (hayırlı tezkereler bu arada) ,adam,zahir,müttaki,lamekan,balta ,aslı(nesrin aslı) ,halit abi(halit seyfi) ve son zamanları tanıma fırsatı bulduğum rüzgar gülü ,dilek ali ve aklıma gelmeyen niceleri......
sağolun dostlar...

isimlerini unuttuklarımı kalbim unutmaz..şimdilik kusuruma bakmasınlar...ama en büyük teşekkürü o arkadaşları tanımamı, sağlayan bizleri buluşturan erhan a(alevimen e)
ya aslında erhan bu topiği açsaydı en azından jübilemi yapmış olurdum ama nasip böyle imiş..(övgülerede hiç gelemem):biggrin:
alevi forum benim ailem gibiydi..peki bu süre içinde ,gerek üyeliğimde ,gerekse moderatörlüğümde tarafsız kalabildim mi..
-hayır?
maalesef belli taraflara çok meylettim ve hakkınıda tam veremedim modluğun..kalbini kırdıklarımda oldu...
bu yanlışlarımı , inandığı davada yürürken gözü kararan bir insanın hatalarına versinler...
kalbini kırdığım herkesden binlerce kez özür dilerim...insan hatalarıyla olgunlaşıyor...aynı ailede bile bir sürü kavga oluyor...bunu aile içi tartışmalar olarak görebiliriz...
alevi foruma hakkım geçtimi ,bilmiyorum:no: :no: ...geçti ise binlerce kez helal olsun...

evet misyonumu tamamladım...bilimsel çalışmaları ve tartışmaları seven arkadaşlarla birgün belkide bilimsel seminerlerde karşılaşırız...daha önce söylediğim gibi 1+1 lisans,1 master ve 1 doktora olmak üzere yoğun çalışma temposundayım...ama buna rağmen okuldan kaçıp foruma girdiğim çok oldu..çünkü madem modum elimden geleni yapayım dedim..yapabildiğim kadarı ile...
değerli arkadaşlar,
aleviforuma sahip çıkın ,bu misyonu yüklenmek sizlerin omuzunda....
ben bir kez daha bu forumu açıp bir çok arkadaş tanımamı sağlayan değerli dostum erhan(alevimen)a teşekkür ediyorum...
ayrıca kalbini kırıp incittiğim yada tartışma ortamında kırıcı söz söylediğim alevi forum üyeleri kusura bakmasınlar...binlerce kez özür...
hoşçakalın arkadaşlar....

Allahaısmarladık

ÇaKıL
23.07.2007, 23:45
Eğitiminde başarılar.Herşey senin için daha güzel olması temennisiyle.

pazarcıklı
23.07.2007, 23:56
bundan sonraki eğitim hayatında başarılar dilerim umarım herşey gönlünce olur...hoşçakal...

alenya
24.07.2007, 00:07
güle güle eğitim hayatınızda sonsuz başarılar...

Lazoşa_62
24.07.2007, 00:09
Hepimiz için bu farum bir aile gibi.Senin ayrılamana taraftar değilim innıyorumki hiç bir arkadaşım taraftarda olamaz.
Bize allahaısmarladık demeni istemiyoruz. Mod luk görevi ağır gelebilir bu düşüncenede katılıyorum.Tabiiki öbür yandan okul ve işlemlerinden dolayı zamanında yoktur.

En azından arkadaşımın Üyelikten ayrılmamasını öneriyorum. Yüregi güzel insan bizimle kalman bizim için çok önemli.Ayda bir,altı ayda bir hatta yılda bir bu foruma üye olarak bir şeyler paylaşmanı bekliyorum. Sevgilerimle

tuncerbio
24.07.2007, 00:10
eğitim hayatında başarılar , bir gün tekrar bir araya gelmek umuduyla dostça kal.........

araknafobia
24.07.2007, 00:14
bu ülkede eğitim ön planda olması lazım zaten başarılar diliyorum...eminim en güzel şeyler senin le olur ....

sausen
24.07.2007, 00:15
Merhaba,

Belki sohbet etme fırsatımız olmadı ama yazılarından
takip ettiğim kadarıyla değerli bir insansın.
Eğitim hayatında başarılar diliyorum.
Umarım her şey dilediğin gibi olur.

Hoşçakal...

garcia
24.07.2007, 00:17
değerli alevi forum üyeleri
herşeyin bir zamanı var..bizim zamanda doldu:sook
alevi forum moderatörlüğünden ayrılıyorum..ve büyük ihtimalle üyeliğindende ayrılıyorum..çünkü zamanımda olmaz...
en başta teşekkür etmem gerekenler var..
nerede ise 2 yıldır yol arkadaşlığı yaptığım, kıymetli arkadaşım erhan(alevimen)...
onu çok sert ve mesafeli bilirler ama aslında öyle değildir...özellikle arkadaşlarına ve dostlarına sahip çıkan ve arkadaş oluncada ancak o zaman tanıyabileceğiniz biridir..
o olmasaydı forumda bu dostluklar kurulmazdı....kendisine şükranlarımı iletiyorum..sağol erhan
bunun yanısıra tanımaktan mutlu olduğum ,ankh(fatoş) ,serap kerasus,çeşmi naz,garcia dost(atilla kardeşim),foodal(özlem),gülseren abla,yakapınarlı,serkan devrim,gannush,tuncerbio yoldaş,lion 12 kardeşim değerli bir dosttur (hayırlı tezkereler bu arada) ,adam,zahir,müttaki,lamekan,balta ,aslı(nesrin aslı) ,halit abi(halit seyfi) ve son zamanları tanıma fırsatı bulduğum rüzgar gülü ,dilek ali ve aklıma gelmeyen niceleri......
sağolun dostlar...

isimlerini unuttuklarımı kalbim unutmaz..şimdilik kusuruma bakmasınlar...ama en büyük teşekkürü o arkadaşları tanımamı, sağlayan bizleri buluşturan erhan a(alevimen e)
ya aslında erhan bu topiği açsaydı en azından jübilemi yapmış olurdum ama nasip böyle imiş..(övgülerede hiç gelemem):biggrin:
alevi forum benim ailem gibiydi..peki bu süre içinde ,gerek üyeliğimde ,gerekse moderatörlüğümde tarafsız kalabildim mi..
-hayır?
maalesef belli taraflara çok meylettim ve hakkınıda tam veremedim modluğun..kalbini kırdıklarımda oldu...
bu yanlışlarımı , inandığı davada yürürken gözü kararan bir insanın hatalarına versinler...
kalbini kırdığım herkesden binlerce kez özür dilerim...insan hatalarıyla olgunlaşıyor...aynı ailede bile bir sürü kavga oluyor...bunu aile içi tartışmalar olarak görebiliriz...
alevi foruma hakkım geçtimi ,bilmiyorum:no: :no: ...geçti ise binlerce kez helal olsun...

evet misyonumu tamamladım...bilimsel çalışmaları ve tartışmaları seven arkadaşlarla birgün belkide bilimsel seminerlerde karşılaşırız...daha önce söylediğim gibi 1+1 lisans,1 master ve 1 doktora olmak üzere yoğun çalışma temposundayım...ama buna rağmen okuldan kaçıp foruma girdiğim çok oldu..çünkü madem modum elimden geleni yapayım dedim..yapabildiğim kadarı ile...
değerli arkadaşlar,
aleviforuma sahip çıkın ,bu misyonu yüklenmek sizlerin omuzunda....
ben bir kez daha bu forumu açıp bir çok arkadaş tanımamı sağlayan değerli dostum erhan(alevimen)a teşekkür ediyorum...
ayrıca kalbini kırıp incittiğim yada tartışma ortamında kırıcı söz söylediğim alevi forum üyeleri kusura bakmasınlar...binlerce kez özür...
hoşçakalın arkadaşlar....

Allahaısmarladık

forumdaki görev arkadaşım özgür,eğitiminde,yaşamında başarı ve mutluluklar dilerim.mod olarak devam etmeni isterdim,ancak insanın yaşamdaki görev ve sorumlulukları,zaman kavramı açısından senin özgün koşullarını bilmiyorum.ancak,forumdan ayrılmış olmak konusunda kesinlikle sana katılmadığımı bilmeni isterim.

vitamin
24.07.2007, 00:17
yolun açık ola emeklerin için teşekkürler bol şans hayatında

ÖzgürEfe
24.07.2007, 00:32
Eğitim yolculuğunda sana başarılar dilerim. Her şey gönlünce olsun...

ankh
24.07.2007, 00:35
Seni tanımış olmak bana forumun bir armağanıdır gurur duyuyorum seninle. Gitmeleri hiç sevmedim sevmeyeceğimde.

çeşm-i naz
24.07.2007, 07:51
Seni anlamak mucizeyi tanımaktır seni tanıdığım için mutlu ve onurluyum sende öyle anladın sen onu
işte gidiyorum sana da ciddi bişey yazılmıyor ki ama kısa zamanda çok sevdirdin kendini değil mi peşindeyim bende geliyorum
Akayizm gitti sen gidiyorsun ee benim de bavulum hazırdı zaten hoşçakal aleviforum hoşçakal benim 2.ailem....

Zahir
24.07.2007, 08:55
Güle Güle değerli moderatör. Seni tanımak gerçekten çok güzeldi. Özellikle eğitimin üzerine forumda bizlerle paylaştığın bilgiler bizi aydınlatmak için gösterdiğin çabalar takdire şayandır. Ben senden çok şey öğrendim. Bilim adamı olacaksın daha çok şey öğrenecem. Yarım kaldı bilgilerimiz ama sen eğitimini tamamla bilim adamı ol bizleri karanlıktan aydınlıklara çıkar.

Bu mesajımı okurmusun bilmiyorum ama şunu sölemek istiyorum;

Ben ikna edemedim ama sen Bilim adamı olarak Ateist arkadaşlara " Evet Arkadaşlar Buldum Tanrı Var" de :komik

Hadi bakalım Allah zihin açıklığı versin, kolaylık versin...

Yine görüşeceğiz çünkü sonsuzluk yurdu bizleri bekliyor...:komik

dedeoglu
24.07.2007, 09:22
Yeni hayatında başarılar dilerim. Belki pek vaktin olmayacak ama yine de burdan tamamen kopacağını düşünmüyorum. Yolun açık olsun.

YezdaN
24.07.2007, 11:36
herşey gönlünce olsun izmirli erzincan

Blackfox
24.07.2007, 12:09
Keşke seni yakından tanıma fırsatım olsaydı izmirli. madem ayrılma vakti gelmiş. sana eğitiminde başarılar dilerim. En içten, en derinden, bol şans.

İrMaK_D
24.07.2007, 12:24
eğitim hayatında başarılar herşey gönlünce olsun simdiye kadar formunda yaptıkların için çokkk teşekkürler... yolun açık olsun

erkan2434
24.07.2007, 13:14
Alışkanlık, anahtarı kaybolmuş bir kelepçedir

21.inde deli taylara benzer yüreğimiz...
Geçit vermez yüce dağ gibi heybetli, şahin bakışlarımızda mertlik ama yufkadır yüreklerimiz...
Biz ki sevdiklerimize toprak kadar vefalı biz ki sevdiklerine gün gibi, güneş gibi sadık, kardelen çiçekleri kadar sabırlı,
ki bizde iffet, ki bizde edep...
Biz sevdik mi başka severiz izmirliksk

mutluluk getirsin bütün arzular
ağlatmasın seni derin sancılar
kötü günler, bütün hasretler
dileğim tanrıdan, senden uzakta olsun izmirliksk

Seyduna
24.07.2007, 13:26
Bir matematikseveri forumda goremeyecegiz o zaman. Ne diyelim donusun muhtesem olsun artik :)

shahrud
24.07.2007, 13:48
Simdi kim bize Matematik, Bing bang, String Theory tartismalari acacak. Onemli olan bir yerlerde guzel dostlarin oldugunu bilmek. Dunya cok kucuk, nerede karsilasacagimiz belli olmaz. Sevgilerle..

Alevimen
24.07.2007, 16:56
Sevgili Özgür

Sen değerli bir insansın ve bu değerin zamanla dahada artacak bundan eminim. Ve umuyorum ki ilerde alevi vatandaşlarımıza büyük katkılarda bulunacaksın, o nedenle hedeflediğin noktalara mutlaka ulaşmalısın ki bu konuda sana güvenim var.
Seni daima iyi bir yoldaş olarak gördüm ve hissettim, ilerde burda daha az bulunman sosyal anlamda'da bir kayıp. Senin özel hayattaki birikimlerin olsun forum'da edindiğin tecrübe'de kaybedilmemesi gereken unsurlar.
İyi düşünüp karar verdiğini'de biliyorum senin için şu an zor dönem'de olabilir belkide, herkesin derdi kendisi için daha büyük gibi geliyor daima. Forum artık rayına oturdu ve senin bunda büyük emeğin var, sana çok teşekkür ediyorum ve forumun sebebiyle yaşadığın tüm rahatsızlıklar'dan dolayı özür dilerim, sabrın ve katkıların içinde çok teşekkür ediyorum.
Senin için bu forumun kapısı hep açık olacak. Bende irtibatı koparmak istemiyorum her ne kadar çok nadir msn'de konuşsakda. İler'de kim nerde olacak ne yapacak vs.. öğrenmek ve bilmek isterim.

readme
24.07.2007, 17:01
edindiğim daimi izlenime göre delikanlı, objektif ve akıllı birisin. yolun ve bahtın açık olsun. hatta diyebilirimki; sen bu ülke ye faydalı olabilecek potansiyel başarılı birisin. hislerim böyle yazdıklarına göre. yolun ve bahtın açık olsun. ilerde yaşlandağında gençliğindeki güzellikleri, çoşku ve öğrendiklerini unutmamaya gayret et!. ruhunun her zaman genç ve berrak kalması dularıyla..

Vapurmania
24.07.2007, 17:03
fazla sitede görmediğim bir moderatördün, olsun güle güle kolay gelsin

sertur
24.07.2007, 17:04
yolun açık olsun kardeşim, forum üyesi olarak bütün emeğin için bize ayırdığın vakit için teşekürler, seni yeniden aramızda görebilmek umuduyla hoşçakal...

aspava
24.07.2007, 17:24
herşey istediğingibi olması dileğiile başarılar senlee olsunn özgür cann

Urfalı
24.07.2007, 17:35
Forum için önemli bir aydın, bizler için düzgün bir arkadaş idin.
Yazdıklarını elden geldiğince okumayı bir çoğuna tercih ettim. Yine doğru olanı yaptığına eminim. Tanımasam da yanılmam.

Sevgiyle, saygıyla...

bıldırcın24
24.07.2007, 18:12
inanarak yürüdüğün yolun açık, sansın bol olsun................

hevalim
24.07.2007, 18:25
seninle hiç konuşma fırsatım olmadı sana eğitim hayatında çok çok başarılar dilerim

müttaki
24.07.2007, 22:19
seninle tanışmak bizim için bir şerefdir özgür hayatında başarılar dilerim :)

seni her zaman güzel anılarla anacağız... sevgin sermayen olsun

Agop
24.07.2007, 22:31
Kendine çok iyi bak arkadaş. Umarım başka bir zaman başka bir yerde yeniden karşılaşırız. Hayat boyu başarılar seninle olsun.

Westside
24.07.2007, 23:36
kendine iyi bak doktoradan vazgecme :)

halitseyfi
26.07.2007, 11:09
Sevgili can

Desene bilimsel yazıları okurken "izmirksk şimdi ortaya çıkar, bakalım ne yazacak" diye söylenmekten mahrum kalacağım.

Ayrılmana üzüldüm. Umarım hayatında amaç edindiğin çalışmalarının ürününü toplar ve başarıya ulaşırsın.

En içten dileklerimle sevgilerimi sunuyorum. Hızır yoldaşın olsun.

Şah-Mat
26.07.2007, 21:52
Merhaba izmirksk..,

En doğru kararı verdiğini düşünüyorum.Eğer ki hedefin ve ideallerin yüksekse bence bunu başarmak için bir takım fedakarlıklarıda göstermen zaten zaruri olarak ortaya çıkmaktadır.Bu ödevide gerçekleştirip gerçekleştirmemek sana kalmış.Bildiğin gibi sadece forum üzerinden az veya çok konulardaki bilgi alış verişleri ve tartışmalarımızdan birbirimizi tanıyoruz.Ama sorun tanışmak değil ..!

Sevgili Özgür ,

Yazdıklarından anladıgım kadarıyla kendini daha fazla geliştirmek ve daha yüksek bir kariyer yapmak için aramızdan ayrılmak zorunda oldugunu gösteriyor.Bizler uzayan kolun bizden olmasını ve içimizden birilerinin daha yükseğe çıkmasını çok fazla istediğimiz gibi bu emelinde ve emeğinin karşılığının alabilmeni çok arzu etmekteyiz.Bu konuda en ileriye gitmen bizleri gururlandıracaktır.Ayrıca ne olursa olsun "Kalem tutan eller" bizim yolumuzda yol göstericilerin ışığıdır.Sen bu ışığın daha fazla olması için çaba sarf ettikçe bizler bununla kıvanç duyacağız.

Hazreti Ali ne diyor " Bilmediklerini bilenlerden öğren; bildiklerini ise bilmeyenlere öğret! " sanırım bu konuda forumda elinden geldigince yardımcı olmaya çalıştın.Arkadaşlarda bunda hemfikir sanırım..:)

Umarım en ileriye en zirveye ulaşırsın..

İnsanlara ve insanlığa ışık tutarsın..

Eğitiminde başarılar.

Hak-Muhammed-Ali yardımcın olsun..

Hızır yoldaşın olsun.

Hu ...!

Kaptan75
26.07.2007, 23:20
Form a verdiğin tüm emeklerin için teşekkür eder ve eğitimin de başarılar dilerim.

trabzonlu
28.07.2007, 21:40
yolun açık olsun can seni tanımak ğüseldi

Şoreş
31.07.2007, 01:55
Güle güle, yolun açık olsun =)

mucizee
31.07.2007, 02:02
güle güle can.yolun açık olsun.hayattaki idaellerine kavuşman temennisiyle hoşçakal şen kal mutlu kal hep öyle kal.