Selamlar,
Bu forum pek bilinmezken, üye sayısı iki elin parmağını geçmezken chatlak alper nickiyle yazan bir moderator vardı uzunca bir zamandır ne yazısına rastladım, ne de kendisini online gördüm...Hala bazı forumlarda moderator görünüyor ama merak ettiğimden soruyorum, bıraktı mı formu neden yazmıyor ya da görünmüyor...Yahut bana mı öyle geldi?
Selamlar,
Bu forum pek bilinmezken, üye sayısı iki elin parmağını geçmezken chatlak alper nickiyle yazan bir moderator vardı uzunca bir zamandır ne yazısına rastladım, ne de kendisini online gördüm...Hala bazı forumlarda moderator görünüyor ama merak ettiğimden soruyorum, bıraktı mı formu neden yazmıyor ya da görünmüyor...Yahut bana mı öyle geldi?
kendisi yogun okul programindan dolayi foruma giremiyor ama yaza tekrardan aramiza olacak zaman zaman giriyor vakit buldukca..sorun suan icin okulundan dolayii
kendisi yogun okul programindan dolayi foruma giremiyor ama yaza tekrardan aramiza olacak zaman zaman giriyor vakit buldukca..sorun suan icin okulundan dolayii
bende merak etmiştim... alevi değil galiba.. ve eski konularda sinirlendiği bazı şeyleride okumuştum... moderatörmüş herhalde sonradan küşmüş diye düşünmüştüm.
bende merak etmiştim... alevi değil galiba.. ve eski konularda sinirlendiği bazı şeyleride okumuştum... moderatörmüş herhalde sonradan küşmüş diye düşünmüştüm.
Alevidegildir kendisi, küsme gibi bir olay yok kendisi okulundan dolayi giremiyor...
chatlakalper
09.01.2006, 14:59
Merhaba sevgili dostlarım. Bir gün birisi yokluğumdan dolayı birşey söyleyecekmi diye bekliyordum en sonunda onurtt hatırlamış beni sağolsun :) Eda'nın söyledikleri doğrudur. Universite programlarından dolayı artık eski sıklıkta foruma giremiyorum buda beni bir hayli üzüyor gerçekten foruma belki haftada bir kez girebiliyorum o zamanda yeni mesajların sayısı 7 sayfayı geçiyor hepsini inceleyip cvp yazamıyorum yönetim odasıdnaki yazılar, özel mesajlar derken zaten zaman geçmiş oluyor.şuan dada kurban bayramı tatilinden dolayı bu kadar uzun bir mesaj atıyorum :) yoksa iki kelimeyle geçiştirmek durumda kalırdım. Yaza tekrar katılacağımı umuyorum aranıza sevgiyle kalın.... Hepinize iyi bayramlar...
herkes unutur biz unutmayız...