Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaç Paralık Adamsın?
Bir İnsanın Vücudunu Oluşturan Tüm Organlar Parçalanıp Satıldığında 42.5 Trilyon Lira Ediyormuş. En Pahalı Parça ise "kemik iliği"ymiş.
Yani birisi Gelip Size; "Kaç Paralık Adamsın Len "diye Çıkışırsa, Gönül Rahatlığıyla "42.5 trilyonluk adamım" diyebilirsiniz :biggrin:
Serhatlı 25.07.2007, 19:24 Bir İnsanın Vücudunu Oluşturan Tüm Organlar Parçalanıp Satıldığında 42.5 Trilyon Lira Ediyormuş. En Pahalı Parça ise "kemik iliği"ymiş.
Yani birisi Gelip Size; "Kaç Paralık Adamsın Len "diye Çıkışırsa, Gönül Rahatlığıyla "42.5 trilyonluk adamım" diyebilirsiniz :biggrin:
nerde bozdururuz acaba göçüp gitmeden değerlendirsek kendi kendimizi:biggrin:
Erkekler daha ucuz ama, bil bakalım neden? :D
ben genelde kilon kaçpara derim onun için sanırım ekstra bi hesap yapmak lazım:)
Erkekler daha ucuz ama, bil bakalım neden? :D
biliyorum da :p niye :biggrin:
biliyorum da :p niye :biggrin:
Söylersem dayak yerim :D En iyisi susmak.
eldorado 25.07.2007, 20:51 yahu madem 42.5 trilyonluk bir adamım,valla devlet baba karşısında şimdi mahcup oldum...ssk primlerine bakın bu kadar değerli BEN i 300 ytleye sigortalamışlar...
ciyeri beş para etmez de deriz bazen cehalet işte sözümüzü geri almalıyız
Türkiyede insan degerinin ne oldugu belli:) bizim degerimiz ne olursa olsun kıymet bilinmedikten sonra..
trabzonlu 25.07.2007, 21:33 demek vücudumuzunda parası belli oldu sıra karakterimiizn kaç paralık olduğunda mı?
Bir İnsanın Vücudunu Oluşturan Tüm Organlar Parçalanıp Satıldığında 42.5 Trilyon Lira Ediyormuş. En Pahalı Parça ise "kemik iliği"ymiş.
Vaybe o kadar degerimiz varmista bilmiyormusuz. Hatirlattigin icin sagol LaDY.
Danke.....
sahrut75yagmur 25.07.2007, 22:58 İnsanlar zaten herşeye para gözüyle bakmaya başlamışken LEYLA senin onları böyle bilgilendirmen çok hoş ,ayrıca evet biz erkeklerden bu konuda yine daha değerliyiz MAY MAY'ın dediği gibi...
insanların para gücünün,para değerinin değil de;sevgi değerinin tartıldığı günleri görmemiz umuduyla...
Leyla bilgi için sağol.
Saygılarımla.
benderli 25.07.2007, 23:06 ya benim paraya cok feci ihtiyacım var bazı gereksiz parcaları cıkartsam (dalak pankreas )olurmu sonra zengin olunca geri taktırırım he olmazmı... bana bi adres:):)
vayy be ne değerliymişiz.aman organ mafyaları duymasın böbreği bırakıp kemmik :p felan satarlar... :sweatdrop
evet lady çok doğru demişsin yani para ediyoz desene hemde iyi bi para:)ama bazı insanlar için kanı beş kuruş etmez diyolar nedense oysa herşeyi para ediyo gerçe oda kişilik meselesi:)))tşk paylaşımın için...
serdar_adas 05.12.2007, 14:08 arkadaşım o zaman her yer servet kaynıyor hahahahahahahahahha
|