Orijinalini görmek için tıklayınız : İster İnanın İster İnanmayın !

LaDY
26.07.2007, 11:43
*Asabi çoban ot yemeyen koyununu tüfeğin dipçiğiyle dövmeye başladı. Tüfek ateş aldı ve çoban öldü. (BİTLİS)

*Köpeği ile ava giden acemi avcı, ihtiyaç molası verdi tüfeği bacaklarının arasına kıstırıp ihtiyacını karşılamak istedi o sırada köpek dizlerine atladı tetiğe dokundu avcı çenesinden giren fişekle öldü.(TOKAT)

*Tarlada otlayan iki koyun bir evin önündeki inşaat kumunu dağıttı. İki aileden beş kişi öldü.(GAZİANTEP)

*İki odayı yıkıp tek oda yapmak isteyen ev sahibi işi abarttı. Tek duvar için kazma yerine dinamit kullandı. Mahalleyi havaya uçurdu. Yaralandı. (TRABZON)

*Şaşkın köylü üç katlı evinin terasında kömürlükte buzağı beslemeye başladı buzağı büyüdü.250 kiloluk dev bir inek oldu. Bulunduğu odaya sığmayan inek üç katlı evden vinçle indirildi. (İZMİR)

*Karadenizli iki kardeş çatıdaki hurdaları satmak istedi. Abi çatıya çıktı demir yığınlarını asağıdaki kardeşine atmaya basladı. Kardeşi ise hepsini tuttu biri hariç: Buzdolabı. Onun da altında kalıp ağır yaralandı. Hastanede 'Hızlı attı tutamadım' dedi.(İZMİR)

umutTt
26.07.2007, 12:41
olabilir canım neyine inanmayalım işin içine türk girdikten sonra...paylaşımın için sağol

maymay
26.07.2007, 12:47
Daha önce verilmişti ablam, topiği bulamadım ama :)

LaDY
26.07.2007, 12:54
Daha önce verilmişti ablam, topiği bulamadım ama :)

arama yaptım bulamadım :sweatdrop
hehe link bulursan ekle buraya atalım kazana :biggrin:

Kartopu86
26.07.2007, 13:50
Heyy allahımm yaaa ne enterasan insanlar ve olaylar var :kapaligöz

pazarcıklı
26.07.2007, 14:45
*Karadenizli iki kardeş çatıdaki hurdaları satmak istedi. Abi çatıya çıktı demir yığınlarını asağıdaki kardeşine atmaya basladı. Kardeşi ise hepsini tuttu biri hariç: Buzdolabı. Onun da altında kalıp ağır yaralandı. Hastanede 'Hızlı attı tutamadım' dedi.(İZMİR)

buzdolabına çok şaşırmıştım zamanında gazetede resmiyle görmüştüm, tek katlı bi ev ama 3-4 metre var yükseklik nasıl böle bişeyi denemişler ilginç:confused1 ...

Güzelyürek
26.07.2007, 15:00
çok komikya.laydim sen beni güldürdün allahda seni güldürsün.karadenizliler hep saf ve komik oluyolar ya.teşekkürler can

nusayri
26.07.2007, 15:31
LADY, paylaşımın için teşekürler tebesüm etmeme neden oldun ,gece çalışıp gündüz yatığım için yeni uyandım foruma girdim ve ilk yazın dikatımı çekti entersan olayların paylaşımını iyi oldu sağol lady kardeş.

saygılarımla.

LaDY
27.07.2007, 00:55
Yer: Kayseri

Kayseri şehirlerarası otobüs terminalinde 38 AS 991 plakalı yolcu otobüsüne mazot alan muavin Z. T. deponun tam dolup dolmadığından emin olmak için çakmak çakarak kontrol etmek ister.
Sonuç: Buharlaşan mazotun parlaması ve muavinin yanık tedavisi için hastahaneye kaldırılması...

Yer: Karabük
demir çelik haddehanesinde çalışan bir işçi, sigarasını yakmak için 600 tonluk preslerin arasından emekleyerek geçti ve 2.450 santigrad derecedeki fırına ulaşmaya çalışırken son sigarasını yaktı..

Yer: Giresun
diş ağrısından kurtulmak için çenesine kurşun sıkan adam, kendi beynini dağıttı..

Yer: İstanbul, Sultanbeyli
Yuttuğu sineği öldürmek için ağzına Shelltox sıktı, zehirlenerek kendisi de öldü zamane uyanığı...

Yer: Erzurum
Birçok ülkede insanlar berbere gidip traş olurlar, ama hiçbir berber, masaj amacıyla müşterisinin kafasını sağa sola çevirirken boynunu kırmaz...

Yer: Bozcaada
Bankamatikten para çekerken başka bir ülkede elektrik çaprmasından ölmezsiniz. Türkiye'de ölürsünüz...

Yer: Adapazarı
Siz hiç arabası ile yolda giderken radyoda duyduğu göbek havasıyla coşup, göbek atmak için aracını kenara çeken ve otoyolda göbek atarken arkadan gelen aracın altında kalıp ölen duydunuz mu? (Söz konusu olay TEM
otoyolu Sapanca mevkiinde cereyan etmiştir...)

Yer: Konya
Aynı işyerinde, biri gündüz biri gece vardıyasında çalışan ve ikisi de işine motosiklet ile giden baba-oğulun, yolda karşılaşmaları normaldir, ama birbirlerine selam vermek içın ellerini sallarken, kaza yapıp ölmesi sadece bizde vaka-i adıyedendir...

Yer: Kocaeli, Dilovası
Hangi ülkede bir gemi mühendisı, kontrol etmek için gemi kazanına girdiğinde, biri başkası gelip kazan kapısını kapatır ve kazanı ateşler... ( bizim ülkemizde)

Güven iyidir ama kontrol daha iyidir (ALMAN ATASÖZÜ)
Güven iyidir ama kontrol gerekmez (TÜRK MANTALİTESİ)

Yer: Rize
Hangi ülkede; elektrik direğine yaslanıp, ayakkabısına giren taşı çıkarmak için ayakkabısını silkeleyen birisi, yoldan geçen bir başkası tarafından (cereyana kapıldığı zannedilerek, kurtarmak amacıyla temas etmeden) kürekle vurularak kurtarılmaya çalışılır?..

Yer: Trabzon
Siz hiç başka bir ülkede, bir insanın, tuttuğu futbol takımının maçı, ya da siyasi partinin şeçimi kazanıp kazanmayacağı hakkında bir "uzvu" üzerine iddiaya girdiğini, "eğer kazanamazsak, ben de bunu keserim" dediğini, iddiayı kaybedince Beşmele ile abdest alıp, iki rekat namaz kıldıktan sonra "onu" kestiği ve kan kaybından öldügünü duydunuzmu?..

Yer: Afyon
Siz hıç kahvehanede Okey oynanırken, İnsanların ve okey masasının üzerine inek düstügünü, duydunuz mu? Toprak damlardan oluşan tipik anadolu mimarisi, sineklenen ve paniğe kapılarak nereye bastığını bilemeyen Sarıkız'ın ağırlığına dayanamamıştır...

firariHH
27.07.2007, 01:05
komedi ya,böyle seyler sadece türkiyede yasaniyor.

Niwan
27.07.2007, 01:16
Kayseri'liye Çok Güldüm,Kesin Doğrudur Malesef Hemşerilerimin Bazen Gerçekten Anormal Saflığı Tutuyo.Hep Uyanıklık mı Yapacakalar? Bazende Saflıklarıyla Ön Plana Çıksınlar.:clown:

iyimser
29.07.2007, 20:37
komedi ya,böyle seyler sadece türkiyede yasaniyor.

valla öyle hiç şaşırmadım sonuçta türkiyede çok normal bunlar:)lady tşk ama paylaşımın için...

vitamin
29.07.2007, 20:54
bunların hepisi için şöyle desek uygundur sanırım
TÜRKLERE MAHSUS ÖLÜMLER:lol: :lol: :lol: :lol:

renat
29.07.2007, 21:21
piknik tüpünde kaçak varmı diye çakmakla kontrol yapanların çok olduğunu bilirdim ama bina içinde doğalgaz tesisatında kaçak varmı diye çakmakla kontrol edenini duydunuzmu ve sonuçiki kişi ölü beş kişi ağır yaralı bina şimdi
yıkık durumda yapanda komşum olur

denizandche
07.08.2007, 17:56
*Tarlada otlayan iki koyun bir evin önündeki inşaat kumunu dağıttı. İki aileden beş kişi öldü.(GAZİANTEP)

Ne alakası var?Ben anlamadım.:garibbak: :garibbak:

Saygılar.

denizandche
07.08.2007, 17:58
Yer: Afyon
Siz hıç kahvehanede Okey oynanırken, İnsanların ve okey masasının üzerine inek düstügünü, duydunuz mu? Toprak damlardan oluşan tipik anadolu mimarisi, sineklenen ve paniğe kapılarak nereye bastığını bilemeyen Sarıkız'ın ağırlığına dayanamamıştır...
Ben duydum.

Saygılar.

Garaoglan
07.08.2007, 18:04
ister inanin ister inanmayin !!

aleviforumu tesadüf googlede buldum hadi bi bakiim dedim bi daha birakamadim

:D :D

PAÜlü
04.09.2007, 22:56
01-07-2007, 01:58 PM
Fotoĝrafta Ommanın devlet hastanesinde ölen 18 yaşlı gencin resmi. Gencin cesedi gömüldükten sonra üç saat sonra babasının talebi üzerine kabirden geri çıkarılmıştı. Hastanede vefat eden genç aynı gün hoca tarafından yıkanmış, cenaze kılınıp defnedilmişti. Görgü tanıkların, akrabaların ve doktorların ifadelerine göre genç siyah saçlı, hiç bir yerinde kırık, dövülme veya işkence yeri olmadıĝı şekilde defnedilldiĝini ifade ediyorlar. Fakat gömüldükten üç saat sonra babası doktorların oĝlunun ölüme sebep olan dianoza şüphe eder ve oĝlunun kabirden çıkartılıp otopsi yapılmasına talep etmişti.

Üç saat önce defnedilen genç çıkarıldıktan sonra, onu gören aile fertleri ve tüm akrabaları şok olmuşlar. Çünkü kabire koydukları genç idi, fakat üç saat sonra önlerinde yatan saçları bem-beyaz olan, sanki çok ihtiyar bir insanın cesedi idi. Saçları beyaz, bütün bedenine inanılmaz seviyede işkence ve azab vermenin izleri bulunuyordu. Ellerin, kolların ve ayakların kemikleri kırık vaziyette. Kaburga kemikleri kırık ve bedenin içeresine inanılmaz bir şiddetle basık durumdaydılar. Bütün bedeni ve yüzü yekpare bir morluk hale gelmişti. Kurtuluşu artık ummayan ve sonsuz acıya mazhar olduĝu açık gözlerinden ve kurumuş kandan gencin inanılmaz bir işkenceye tutulduĝunu gösteriyor

Ölen gencin akrabaları İslam âlimlere yöneldiler. Onlar da durumu öĝrendikten sonra, hepsi dilbirliĝi ile Kabir azabının ibretli bir örneĝin olduĝunu ifade ettiler. Ki Allah (c.c) ve Peygamberimiz Muhammed (s.a.v.) Kabir azaptan haber veriyor ve ümmeti sakındıryorlar.

Şok geçiren baba oĝlunun şımarık hayat yaşayıp, çeşitli günahlarda bulunup namazlarını kılmadıĝını itiraf etti. (Alıntıdır)

PAÜlü
04.09.2007, 23:00
canlar burda fotograf var ama pek iç açıcı olmadıgı için göstermedim.Bide bu saatte görülmesi gereken bişey değil.Belki bu haberi duymussunuzdur. Eger öyleyse kusura bakmayın

naldökenli
04.09.2007, 23:01
uzun süredir aranızda degildim
ilk izlenim warmı böyleleri

PAÜlü
04.09.2007, 23:37
tabiki ne kadar dogru oldugu bilinmez!!!!!

aytek
05.09.2007, 11:30
Bir inşaat işçisi beşinci kattaki fazla tuğlaları aşağıya indirmek için görevlendirilir... O gün tek başınadır... İnşaattaki makaralı asansörü, beşinci kata kadar çeker ve halatı aşağıdaki ağaca bağlar...Beşinci kata çıkıp bütün tuğlaları, asanöre yükler ve aşağıya inip, halatı çözüp, asansörü, bilek gücüyle yavaş yavaş aşağıya indirmeyi düşünür...Akıllı ya! Buraya kadar her şey normal gibi...
Aşagıya inip, halatı çözmesiyle ayakları yerden kesilir.Çünkü tuğla yüklü asansör yaklaşık 500 kilodur... İpide bırakmayan, işine sadık kahramanımız havada (yaklaşık olarak üçüncü kat civarında) asansörle çarpışır, kafası tamda burda kırılır... Ama ipi bırakmaz, adam en yukarı kadar çıkar ve parmakları makaranın arasında kalır, parmaklar ise burda kırılır... Tam da o sırada yere çarpan asansörün içindeki tuğlalar etrafa dağılır, artık adam daha ağırdır ve adam aşağıya, asansör yukarıya çıkmaya başlar...Bir kez daha çarpışırlar havada, burda da bir ayağı kırılır...
Artık yere düşen (ki burda da leğen kemiği ve kolu kırılmıştır) adam acılar içinde kıvranmaktayken bu seferde asansörün ipi elinden kaçar ve boşta kalan asansör beşinci kattan adamın üstüne düşer, bir kaç kaburga da burda gider...
:taz:

Saygılar

küçük peri
05.09.2007, 11:33
ilginç şeyler inanılması imkansız gibi görülse de insan bu aklına uyduunu yapar mümkündür yani bu olaylar