Orijinalini görmek için tıklayınız : şaron gidiyor

BÜYÜKDOGU
05.01.2006, 02:47
Şaron ölüyormuş duydunuz mu?
Hadi bi dua edelim de tezinden olsun...

Lamekan
05.01.2006, 03:30
anlaşılan sende gitmişsin sanada güle güle şarondan önce :)

Yakapınarlı
05.01.2006, 03:49
lamekan sen beni güldürdünde allahda seni güldürsün hiç güleceğim yoktu:)))

Lamekan
05.01.2006, 03:51
lamekan sen beni güldürdünde allahda seni güldürsün hiç güleceğim yoktu:)))

Dileyim o durki iyi insanlar için herdem mutluluk ve sağlık olsun ve bizler iyi insanlarız gülmek tüm dostlarımızın hakkkı... Sen saol

Oli
05.01.2006, 11:16
iki düşman aile varmış, birgün iki taraftan birinin bir büyüğü ölmüş. Diğer ailenden bu haberi duyan birisi koşmuş ağasına demiş ki; "müjde"
Ağa "ne oldu hasımlarım ayrıldı mı?" demiş. "yoo! hasımlarının bir büyüğü öldü!" demiş.
Ağa "böyle müjde mi olur, ölümden müjde olmaz. Ben de zannettim ki aralarında anlaşmazlık çıkmış evleri dağlmış" demiş.

Ben iyi yazamasamda. Ölüme sevinmenin doğru olmadığını anafikir edinen bir olay. annem anlatmıştı. Biz ne kadar uyuyoruz, o ayrı. Mesela Türkeş öldüğünde "başbuğumuz öldü" diyerek dalgaya alındığını hatırlıyorum.

İnsanoğluyuz işte...:3D_NG (22

özgüreren
05.01.2006, 17:39
buyukdoğu ayıp etmiş hep beraber dua edelim tez zamanda iyileşsin ve eski günlerdeki gibi şenlikler devam etsin.!!!bombaların gölgesinde yaşamak kimileri için bir oyun ise kimileri içinde çok zordur bunları yaşamıyoruz çok şükür peki bunları yaşatanlara ne demeli!!!

YOZCAY
12.01.2006, 13:01
OLİ NİN VURGUSUNU İYİ ANALİZEDEN HERKES ANLAMALIDIRKİ

Şaron yada bilnen kaçıncı faşist ölse bile bu faşizmin bitişi anlamı taşşımaz.Ölüme sevinilmez bizim kültürümüzde ama öldürenin yok olması,kahrolması mücadelemize ve onun kesintisizliğine bağlı.