Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 ağustos istek topiği
Serhatlı 01.08.2007, 14:23 selamlar ahalli yeni bir ayın ilk gününde yine bir istekler programı ile karşınızdayız gene sizden istek gelene kadar ilkler bizden size hediye güzel bir gün güzel bir ay geçirmek dileğiyle
ilk istekler de benden ayrıca haftanın konuğu garcia için:grup yorum haklıyız kazanacaz
vede cezam için : aynur doğan :şire
ii dinlemeler
Güzelyürek 01.08.2007, 14:35 yeni bir ay ve ilk günü hepimize bütün isnsanlığa dosluk getirsin.biraz komik oldu ama ne yapım içimden gldi gülmeyin haa.. ben şükriye tutkundan sunam ve rengarenk türkülerden kirpiğin kaşına yı dinlemek istiyorum.mümkkün mü?
"urettin rencber - kalbimdeki yangin"istiyorum kuzen
kardesche 01.08.2007, 14:36 ali ekber eren 'ben aklımı gözlerine takmışım' teşekkürler
Serhatlı 01.08.2007, 14:39 yeni bir ay ve ilk günü hepimize bütün isnsanlığa dosluk getirsin.biraz komik oldu ama ne yapım içimden gldi gülmeyin haa.. ben şükriye tutkundan sunam ve rengarenk türkülerden kirpiğin kaşına yı dinlemek istiyorum.mümkkün mü?
her zamanki gibi ikiside sırada ii dinlemeler
Serhatlı 01.08.2007, 14:41 "urettin rencber - kalbimdeki yangin"istiyorum kuzen
ne demek hemen sırada kuzen ii dinlemeler:001_tt2:
Serhatlı 01.08.2007, 14:42 ali ekber eren 'ben aklımı gözlerine takmışım' teşekkürler
sırada can böyle kal
Serhat abicim canım abim ben geldim :001_rolle
Serhatlı 01.08.2007, 14:45 Serhat abicim canım abim ben geldim :001_rolle
batmandan diyarbekire bir bilet aldım sen için :D
DERSİM_Gülay 01.08.2007, 14:53 :walkman: Selamlar Türkü Dostlari Mİkaİl Aslandan Dare Goze Adli Zazaca Türküyü çalar Misiniz.tuncelİlere Gelsİn
abim cevdet bağcandan çatgelin varsa bi zahmet şimdiden tşkrler
Serhatlı 01.08.2007, 14:55 yeni üyemiz dersim gülay hoşgeldin aramıza sen için ahmet kaya dersimliler forumradyosundan hoşgeldin ikramı
batmandan diyarbekire bir bilet aldım sen için :D
Selda'dan aldın değil mi :) tren bileti olsun lütfen, ben de kola yaptım sana ellerimle :)
Atilla Abim için, "Arif Sağ- Dam başında Sarı Çiçek" çalar mısın Serhat Abicim :)
Atilla abim ter dökerken moral olur hehehe :devil2:
Serhatlı 01.08.2007, 14:57 Selamlar Türkü Dostlari Mİkaİl Aslandan Dare Goze Adli Zazaca Türküyü çalar Misiniz.tuncelİlere Gelsİn
dersimliler için sırada can
Serhatlı 01.08.2007, 14:57 abim cevdet bağcandan çatgelin varsa bi zahmet şimdiden tşkrler
ben teşekkür ederim anlayışın için hemen sırada
Serhatlı 01.08.2007, 15:03 Selda'dan aldın değil mi :) tren bileti olsun lütfen, ben de kola yaptım sana ellerimle :)
Atilla Abim için, "Arif Sağ- Dam başında Sarı Çiçek" çalar mısın Serhat Abicim :)
Atilla abim ter dökerken moral olur hehehe :devil2:
maşşallah sende bana ter döktürdün türkünün ismini yazsana bacıım ne uğraşdırıyon beni:cursing: arif sağ feridem atilla abi için sırada :thumbup1:
DERSİM_Gülay 01.08.2007, 15:08 TeŞekkür Ettİm
maşşallah sende bana ter döktürdün türkünün ismini yazsana bacıım ne uğraşdırıyon beni:cursing: arif sağ feridem atilla abi için sırada :thumbup1:
ne güzel yaratmış beni yaradan :devil2:
Dam başında sarı çiçek oy oy
Burdan kalkak Ürgüp'e göçek
nenni de Feridem nenni
.........
kıymetimi bilmedin oy oy
bir kötüye düşte gör .....
ee bulmuşsun işte :biggrin:
Mustafa Özarslan- Bir ay doğar ilk akşamdan gecenden...
Çalarsanız sevinirim.
Serhatlı 01.08.2007, 15:26 Mustafa Özarslan- Bir ay doğar ilk akşamdan gecenden...
Çalarsanız sevinirim.
şuan yayınlıyorum ii dinlemeler
Gardaş, ben de geldim.Sevenlerim dediğim herkese benden bir türkü rica edebilirmiyim.Sevgi ve saygının yüreğinizden eksik olmaması dileğiyle.Türküye ad koymak zor gönlünden geçeni isteyeyim.
Serhatlı 01.08.2007, 15:58 Gardaş, ben de geldim.Sevenlerim dediğim herkese benden bir türkü rica edebilirmiyim.Sevgi ve saygının yüreğinizden eksik olmaması dileğiyle.Türküye ad koymak zor gönlünden geçeni isteyeyim.
gönlümden geçenler
yavuz bingöl :hüseynik
okanmurat öztürk:germir bağları
musa eroğlu :,pınar başından bulanır
dost kervanı: geçti dost kervanı
sanırsam yeterli teşekkür ederim
Gardaş, ben de geldim.Sevenlerim dediğim herkese benden bir türkü rica edebilirmiyim.Sevgi ve saygının yüreğinizden eksik olmaması dileğiyle.Türküye ad koymak zor gönlünden geçeni isteyeyim.
annneeeemmmm gelişine kurban, çok özlemişem seni :crying:
Serhat abi, annem için "Mühür Gözlüm" istiyorum :) kimden gelirse kabulüm :)
gene annem için "Neşet Ertaş-Ne güzel yaratmış seni yaradan" :)
bir de babam için "Altın Hızma Mülayim" :)
Serhatlı 01.08.2007, 16:13 annneeeemmmm gelişine kurban, çok özlemişem seni :crying:
Serhat abi, annem için "Mühür Gözlüm" istiyorum :) kimden gelirse kabulüm :)
gene annem için "Neşet Ertaş-Ne güzel yaratmış seni yaradan" :)
bir de babam için "Altın Hızma Mülayim" :)
hepside sırada :clap:
Serhatlı 01.08.2007, 16:31 Yolcu
Bir anadan dünyaya gelen yolcu
Görünce dünyayı gönül verdin mi
Kimi büyük kimi böcek kimi kurt
Merak edip hiç birini sordun mu
İnsan ölür ama uruhu ölmez
Bunca mahlukat var hiç biri gülmez
Cehennem azabı zordur çekilmez
Azap çeken hayvanları gördün mü
İnsandan doğanlar insan olurlar
Hayvandan doğanlar hayvan olurlar
Hepisi de bu dünyaya gelirler
Ana hakkı sen bu sırra erdin mi
Vade tekmil olup ömür dolmadan
Emanetçi emanetin almadan
Ömrünün bağının gülü solmadan
Varıp bir canana ikrar verdin mi
Garip bülbül gibi feryad ederiz
Cehalet elinde küsmü kederiz
Hep yolcuyuz böyle gelir gideriz
Dünya senin vatanın mı yurdun mu
.
Neşet Ertaş
kırşehir abdalları vede feryal öney den iki farklı yorum
eline koluna sağlık neşet usta
Serhat'ım sadece bana özel olacak bu istek ''Erdal Erzincan'dan olabilir Nem Kaldı'' rica edebilirmiyim.
Serhatlı 01.08.2007, 17:01 Serhat'ım sadece bana özel olacak bu istek ''Erdal Erzincan'dan olabilir Nem Kaldı'' rica edebilirmiyim.
hemen sırada ablam
NOT: yimah zamanı 30 dakika kadar ara ardından isteklere devam bana afiyet:biggrin:
merhaba kardeş ii yayınlar...ben hepsini birden istesem sen çalabildeklerini yayınlasan olmazmı...(afiyet olsun şişko olacan sen bu gidişle..heheh)
1-koma mizgin--şev
Wa dîsa bû şev
Xewa min nayê
Van şevên tarî
Dawî lê nayê
2-goran bregovic---ederlezi
3-aynur doğan--yummayın kirpiklerini...
çok oldum demi..kimlere gelsin gün ışığım olan anneme ve dostlarıma...
yine ben geldim..ya bi türkü var ama kimin sölediğini bilmiyorum..ben sözlerini yazam sana olurmu..hani belki vardır sende..:innocent: :whistling :rolleyes:
Aşan Bilir
Aşan Bilir Karlı Dağın Ardını
Çeken Bilir Ayrılığın Derdini
Bülbül Kaça Aldın Gülün Nargını
Gül Alıp Satmanın Zamanı Değil
Yaprak Gazel Olmuş Duruyor Dalda
Vefasız Güzelden Bize Ne Fayda
Bu Ayda Olmazsa Gelecek Ayda
Ölürüm Vaz Geçmem Sevdiğim Senden
Selvinin Dalları Boyundan Uzun
Yavrular Gözüme Bir Salkım Üzüm
Ölmeden Görseydi O Yari Gözüm
Koyun Kuzu Kurban Olur O Zaman
Serhatlı 01.08.2007, 17:32 merhaba kardeş ii yayınlar...ben hepsini birden istesem sen çalabildeklerini yayınlasan olmazmı...(afiyet olsun şişko olacan sen bu gidişle..heheh)
1-koma mizgin--şev
Wa dîsa bû şev
Xewa min nayê
Van şevên tarî
Dawî lê nayê
2-goran bregovic---ederlezi
3-aynur doğan--yummayın kirpiklerini...
çok oldum demi..kimlere gelsin gün ışığım olan anneme ve dostlarıma...
meraba kartanesi goran bregovic eksik onun yerine amır diab tamally mahak sırada
şişko olamıyom sadece göbek yapıyor valla:mad:
meraba kartanesi goran bregovic eksik onun yerine amır diab tamally mahak sırada
şişko olamıyom sadece göbek yapıyor valla:mad:
kartanesi ewet o benim:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
teşekkür ederim..yayın çok güzel....
Serhatlı 01.08.2007, 17:43 kartanesi ewet o benim:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
teşekkür ederim..yayın çok güzel....
dinleyicilerim kültürlü:biggrin: :biggrin:
Güzelyürek 01.08.2007, 17:59 merhaba.dağlar benim size var mı zararım türküsünü istiyorum.kimden olursa olsun dinlerim yeter ki çalınsın.moralim çok bozuk iyi gelecek.teşekkür ederim
Serhatlı 01.08.2007, 18:01 merhaba.dağlar benim size var mı zararım türküsünü istiyorum.kimden olursa olsun dinlerim yeter ki çalınsın.moralim çok bozuk iyi gelecek.teşekkür ederim
umarım iyi gelir iki tane dağlar çalışması sırada
Güzelyürek 01.08.2007, 18:17 mazlum çimenin bir türküsü vardu tam hatırlamıyorum adını şöyleydi... sözümü tutamadım yar unutamdım gibi mevcut mudur sizde
Serhatlı 01.08.2007, 18:19 mazlum çimenin bir türküsü vardu tam hatırlamıyorum adını şöyleydi... sözümü tutamadım yar unutamdım gibi mevcut mudur sizde
unutamadım mazlum çimen sırada
merhaba serhat
senden gıderayak mustafa özarslan beyhude yı istesem çalarmısın?
iyi yayınlar
Serhatlı 01.08.2007, 18:42 merhaba serhat
senden gıderayak mustafa özarslan beyhude yı istesem çalarmısın?
iyi yayınlar
hemen sırada abi yusuf hayaloğlundan sonra
sağolasın
Merhabalar...tuncay akdoğan bi nehirki ömrüm parçasını çalabilirseniz sevinirim...İyi yayınlar...
Serhatlı 01.08.2007, 20:41 Merhabalar...tuncay akdoğan bi nehirki ömrüm parçasını çalabilirseniz sevinirim...İyi yayınlar...
hemen sırada sağolasın
Çok teşekkürler...erdal güney saklımdasın parçasını çalabilir misiniz?bunun ardından güzel gider:)iyi yayınlar
Serhatlı 01.08.2007, 20:53 Çok teşekkürler...erdal güney saklımdasın parçasını çalabilir misiniz?bunun ardından güzel gider:)iyi yayınlar
bende var ama şuan bulamadım yayını bitirmem gerekiyor sen için cevdet bağca bilesin sırada can
ayrıca reşo :zine rewhat23 için
|