Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 ağustos istek topiği
Serhatlı 03.08.2007, 14:11 selam ahalli
istek yayınımız başlamışdır yine sizden istek gelene kadar ilkler biz forumradyosundan sizlere armağan güzel bir gün geçirmek dileğiyle
ayrıca ilk isteklerimiz mameki,ankh ve eldorado için
ahmet aslan :zeremi
yılmaz erdoğan :berfin
aynur doğan :şire
eldorado 03.08.2007, 14:13 destina....kolaygelsin serhat...
EREN izm 03.08.2007, 14:13 İlk istek benden olsun bugün benim dogüm günüm ahmet kayadan dogum günün kutlu olsun parcasını istiyorum çalarsan sevinirim.
iyi günler :)
Serhatlı 03.08.2007, 14:14 destina....kolaygelsin serhat...
hemen abi sıraya alıyorum
Serhatlı 03.08.2007, 14:17 İlk istek benden olsun bugün benim dogüm günüm ahmet kayadan dogum günün kutlu olsun parcasını istiyorum çalarsan sevinirim.
iyi günler :)
hemen sıraya alıyorum can ahmet kaya doğum günün kutlu olsun
ayrıca forum radyosu doğumgünü hediyesi :
served kocakaya doğumgünümde bugün doğanlara armağan
EREN izm 03.08.2007, 14:20 hemen sıraya alıyorum can ahmet kaya doğum günün kutlu olsun
ayrıca forum radyosu doğumgünü hediyesi :
served kocakaya doğumgünümde bugün doğanlara armağan
Çok Teşekkür ederim :):):)
selamm serhatlıyy bana bir şeyler yayınlarsın artık mesela yine cengiz özkandan :)
RoJbiN_DiLaN 03.08.2007, 14:32 yasemin göksu_aldı gitti parcasını istiyorum çalarsan sevinirim...
bu parçayı başta sana serhatlı ve bütün aleviformdaki canlara armağan ediyorum...
teşekürler....
Serhatlı 03.08.2007, 14:41 selamm serhatlıyy bana bir şeyler yayınlarsın artık mesela yine cengiz özkandan :)
hemen sıraya alıyorum
Serhatlı 03.08.2007, 14:47 yasemin göksu_aldı gitti parcasını istiyorum çalarsan sevinirim...
bu parçayı başta sana serhatlı ve bütün aleviformdaki canlara armağan ediyorum...
teşekürler....
hemen sıraya alıyorum ben vede burdaki canlar için yayınlıyorum. bende arif sağ dan sunam ı sana armağan ediyorum
deniz gözlüm 03.08.2007, 16:36 İyi yayınlar Hasret Gültekin'den ''Gün Olaydı'' çalarsan sevinirim.
Güzelyürek 03.08.2007, 16:38 iyi yayınllarrrr....rengarenk türkülerden kirpiğin kaşına değdiği zaman olabilir mi
Serhatlı 03.08.2007, 16:48 İyi yayınlar Hasret Gültekin'den ''Gün Olaydı'' çalarsan sevinirim.
gecikme için özür dileyerek hemen sıraya alıyorum
Serhatlı 03.08.2007, 16:49 iyi yayınllarrrr....rengarenk türkülerden kirpiğin kaşına değdiği zaman olabilir mi
hemen sıraya alıyorum gecikme için kusura bakmayın
burmadere 03.08.2007, 17:05 merhaba..
ben bugün sizden NESİMİ ÇİMEN'DEN
işittim feryadını
kırıldı belim
gelmek mümkün değil
bağışla beni
adlı türküyü istiyorum
çalarsanız çok sevinicem.
bu türkü eşim yenere,aileme ve tüm dinleyenlere gelsin..:rolleyes:
Güzelyürek 03.08.2007, 17:07 kusur ne demek.erdal erzincandan be felek sein elinden türküsü var mı sizde o yoksa al mendil de olabilir eğer ikiside varsa ikiside olur
Serhatlı 03.08.2007, 17:16 merhaba..
ben bugün sizden NESİMİ ÇİMEN'DEN
işittim feryadını
kırıldı belim
gelmek mümkün değil
bağışla beni
adlı türküyü istiyorum
çalarsanız çok sevinicem.
bu türkü eşim yenere,aileme ve tüm dinleyenlere gelsin..:rolleyes:
geçende istemişdin ama bu isimle kayıtlı olarak bir şey bulamadım
Serhatlı 03.08.2007, 17:21 kusur ne demek.erdal erzincandan be felek sein elinden türküsü var mı sizde o yoksa al mendil de olabilir eğer ikiside varsa ikiside olur
her zaman ki gibi ikiside sırada
RoJbiN_DiLaN 03.08.2007, 17:24 yeniden merhaba serhatlı ben sizden umut altınçag_hasretim seni
calabilirmisiniz mümkünse,bu parçayı ilk başta size ve sevdasına hasret çekenlere gelsin.:001_wub:
bu arada yorumunuz için teşekürler ama sorularım daha bitmedi.:no:
burmadere 03.08.2007, 17:25 evet birara yine istemiştim
ama istediğim türkü bu değildi
ozaman mustafa özarslandan şu fani dünya
kardeş türküler sarı gelin
aynu haşhaş şu karşı yayla
aynur doğan ve mikail aslan -ninnaye
Serhatlı 03.08.2007, 17:28 yeniden merhaba serhatlı ben sizden umut altınçag_hasretim seni
calabilirmisiniz mümkünse,bu parçayı ilk başta size ve sevdasına hasret çekenlere gelsin.:001_wub:
bu arada yorumunuz için teşekürler ama sorularım daha bitmedi.:no:
teşekkür ederim ben ve dediğin adres için yayınlıyorum
nerde ne zaman hangi konuda ne sorusu :D:biggrin:
Serhatlı 03.08.2007, 17:31 evet birara yine istemiştim
ama istediğim türkü bu değildi
ozaman mustafa özarslandan şu fani dünya
kardeş türküler sarı gelin
aynu haşhaş şu karşı yayla
aynur doğan ve mikail aslan -ninnaye
hemen sıraya alıyorum ablam
Serhatlı 03.08.2007, 17:38 ayrıca aynur doğan ve mikail aslan ninnaye sadece canlı konserde söylenmiş bende yok bulursam yayınlayacam onun yerine canım efendim :aynur doğan mikail aslan :elgajiye
Güzelyürek 03.08.2007, 17:57 mustafa özarslan dan bir kuş gibi...lütfen
Serhatlı 03.08.2007, 18:01 mustafa özarslan dan bir kuş gibi...lütfen
sırada can şuan çalıyor
sahrut75yagmur 03.08.2007, 18:05 Selam Serhat,
kolay gelsin...Senden istek olarak Mazlum Çimen 'den Gönlüm adlı parçasını ve Aynur Doğan'dan İncir Ağacı türküsünü isteyebilirmiyim?
Saygılarımla.
Güzelyürek 03.08.2007, 18:08 kimin sölediğini bilmiyorum.galiba grup yol du heralde yansın hozat diye bi türkü var onu dinletir misiniz
Serhatlı 03.08.2007, 18:14 Selam Serhat,
kolay gelsin...Senden istek olarak Mazlum Çimen 'den Gönlüm adlı parçasını ve Aynur Doğan'dan İncir Ağacı türküsünü isteyebilirmiyim?
Saygılarımla.
hemen sırada iyi dinlemeler
teşekkür ederim
Serhatlı 03.08.2007, 18:14 kimin sölediğini bilmiyorum.galiba grup yol du heralde yansın hozat diye bi türkü var onu dinletir misiniz
hemen sırada
SElam,
bana grup munzurdan veya mikael aslandan herhangi türküyü yayinlarmisin? Tesekkür ederim ve iyi yayinlar.................bütün kürt ve türk dostlara gelsin..............Pradon, bütün dünyalilara gelsin...........hepimiz kardesiz
SElam,
bana grup munzurdan veya mikael aslandan herhangi türküyü yayinlarmisin? Tesekkür ederim ve iyi yayinlar.................bütün kürt ve türk dostlara gelsin..............Pardon, bütün dünyalilara gelsin...........hepimiz kardesiz
Saygilar
Serhatlı 03.08.2007, 18:23 SElam,
bana grup munzurdan veya mikael aslandan herhangi türküyü yayinlarmisin? Tesekkür ederim ve iyi yayinlar.................bütün kürt ve türk dostlara gelsin..............Pradon, bütün dünyalilara gelsin...........hepimiz kardesiz
grup munzur: güzelliğin on pare etmez
mikail aslan :kırmanciye
aynen katılıyorum sesimizi duyarabildiğimiz heryere herkese yayınlıyorum
sahrut75yagmur 03.08.2007, 18:31 Serhat küsmüyüz,
değilsek bir istek(2) daha yazabilirmiyim.Nurettin Rençber'den SUS,Onur Akın'dan NE OLUR BİR SABAH KAPIM ÇALINSA adlı eseri yayınlarsan sevinirim.
Saygılarımla.
Serhatlı 03.08.2007, 18:40 Serhat küsmüyüz,
değilsek bir istek(2) daha yazabilirmiyim.Nurettin Rençber'den SUS,Onur Akın'dan NE OLUR BİR SABAH KAPIM ÇALINSA adlı eseri yayınlarsan sevinirim.
Saygılarımla.
ikiside sıradahemen yayınlıyorum küs olsak diğerlerini artı memleket isterim i çalmazdım :p
NOT:konu içerisinde tartışırken anlaşamaya biliriz o kişiler arasıdır. AMA burası forum geneline hitap eden biryer onun için herşeyi bir kenara bırakıp yayın yapıyoruz öyle birşey söz konusu olamaz bile
ayrıca küs değilim az kırıldım :yorgun:
şaka yok öyle birşey
iii dinlemeler bendende saygılar
Canommm çok teşekkür ediyorummm isteğimi çalmışsın dinleyemedim ama yeni geldim hastaneden. Gene çok güzel gidiyor yayın elin kolun ağrımasın valla ben sabah hızımı alamadım oynaya oynaya hastaneye giden bir deli benimdir heralde :116: :107:
Yorulmuşsun kardeşimmm bende bir parça istiyorum Brındar bitek sana gelsin kahrımızı çekiyon okadar:walkman: :detective :001_wub:
Serhatlı 03.08.2007, 19:07 Canommm çok teşekkür ediyorummm isteğimi çalmışsın dinleyemedim ama yeni geldim hastaneden. Gene çok güzel gidiyor yayın elin kolun ağrımasın valla ben sabah hızımı alamadım oynaya oynaya hastaneye giden bir deli benimdir heralde :116: :107:
Yorulmuşsun kardeşimmm bende bir parça istiyorum Brındar bitek sana gelsin kahrımızı çekiyon okadar:walkman: :detective :001_wub:
:D:biggrin: :biggrin:
ben gene senin istediğini çalım hem dinlemiş olursun
Canommm oyyy sağolasın valla dinlettim mamekiye bitane daha istedi hızını alamadı:lol: :lol:
Hüseyin Turandan valla ben yanlış anlamadıysam ''Acayip hayvanlara bezirsen''
miş istiyo ben elçiyim hiç dinlemedim çalarsan dinleyecem:biggrin: :blush:
Serhatlı 03.08.2007, 19:20 Canommm oyyy sağolasın valla dinlettim mamekiye bitane daha istedi hızını alamadı:lol: :lol:
Hüseyin Turandan valla ben yanlış anlamadıysam ''Acayip hayvanlara bezirsen''
miş istiyo ben elçiyim hiç dinlemedim çalarsan dinleyecem:biggrin: :blush:
hemen sıraya aldım ablama selam o nerde
Ablan tatilde telden dinlettim dün çok hüzünlenmişdi çok özledim hepinizi diyordu valla yakındır dayanamaz hazretimize:rolleyes: :thumbup:
|