Orijinalini görmek için tıklayınız : Yılan bebek
AnGeNehM 07.08.2007, 14:05 Bence bu habere daha çok şaşıracaksınız 2 haftalık bir olay ama en sağlığı çok yerindeydi.Hiç erkek çocuğu olmayan ailenin sanırım 7. çocuğu yani bu doğacakken babası 6 evde var bir yılan daha geliyor gibi birşey söylemiş.Ne kadar doğru bilemem ama görüntüler ürkütücü
Yılana benzeyen bir bebek dünyaya geldi. Anne babası şoka girdi. İşte o bebeğin görüntüsü...
http://www.internethaber.com/images/news/42602.jpg
Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde bir hastanede 10 gün önce Hasiba Kavarci isimli kadının 7. kızı olarak dünyaya gelen bebek, görenleri hayretler içinde bıraktı.
Adeta bir "yılanı" andıran bebeğin doğumunda görev yapan doktorlar bile açıklama yapmakta güçlük çekti. Doğumun meydana geldiği güne kadar kontrollerine düzgün olarak devam eden kadının bebeğinde herhangi bir problem görülmediğini belirten hastane yetkilileri, hiç erkek çocuğu olmayan anne Hasiba Kavarci'nin 7. kız bebeği dünyaya getirecek olmaktan dolayı üzüntülü olduğunu ifade etti. Annenin kocasının erkek evlat veremediği için kendisini terk etmesinden korktuğunu belirten hastane yetkilileri, doğacak bebeği kastederek doğumdan birkaç gün önce, "Evde altı tane var, yedinci yılan geliyor" şeklinde konuştuğunu iddia etti.
Bebeğin şeklini gören anne ve baba şoka girerken, hastane yetkilileri 10 günlük bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.http://www.internethaber.com/images/other/untitled-1.20070717232133.jpg
İŞTE O BEBEK
http://www.youtube.com/watch?v=f9k1_X4Jkvk
izmir_35 07.08.2007, 14:21 Allahım sen bizi koru daha neler göreceyiz
Haberi daha önce okumuştum fakat o haberde etik olmayacağı düşünülerek resim ve görüntüye yer verilmemişti.
ya insanın inanası gelmiyor,bu ne böyle.....
AnGeNehM 07.08.2007, 15:24 Haberi daha önce okumuştum fakat o haberde etik olmayacağı düşünülerek resim ve görüntüye yer verilmemişti.
Syn Ecevit ile Barış Akarsu nun yoğun bakım görüntüleri
Ünlülerin neredeyse yatak odası görüntüleri.İftiralar yalanlar etik oluyormuşta bumu etik olmuyormuş?
Her yaştan ve kesimden insana hitap eden ne tür düzenbazlıklar yapıyor medya..
Gözlerimi yaşarttılar doğrusu.Meğer neymiş türk medyası
tövbeestafurullah!!! vardır gene bilimsel bi açıklaması, erken doğum olabilir tam oluşmamış olabilir. umarım normal bi insana dönüşür...
Lazoşa_62 07.08.2007, 15:32 aslından yılandan öteye tanımlanmayan yaratıklar(UFO)lara benziyor. İşin özünde bugün insanlar doğal beslenmeden öteye yediklerimizden kaynaklanmaktadır.Doğanın dengesini bir günlük rahatları ve çıkarları için bozan insanların başına gelen olaylardır.Nükler silahların ve radyasyonun hatta akşama kadar seralarda gıdalara enjekte edilen gıdaların vucuda ve üreyen canlıya verdiği görüntüdür.
AnGeNehM 07.08.2007, 15:34 Olay nereden bakılsa 20 hünlük bir olay.O zaman ilk doğduğunda okuduğum haberlerde sağlıklı olduğunu okumuştum şimdi son durumunu araştırırken bir kaç resim daha gördüm ve ekliyeyim dedim.
Derisi ve kafası dahil herşeyi tamamen bir yılanı andırıyor.
Bismi Şah Allah Allah
http://img261.imageshack.us/img261/7357/harley1edited8ag.jpg http://http://www.emedicine.com/derm/images/11441270ichthyosis.JPG
http://www.socialtech.ca/ade/misc/harlequin.jpg http://www.nature.com/jid/journal/v127/n3/images/5700747i1.gif
http://www.ispub.com/xml/journals/ijpn/vol2n1/harlequin-fig3.jpg http://www.ispub.com/xml/journals/ijpn/vol2n1/harlequin-fig2.jpg
Güzelyürek 07.08.2007, 15:55 allah bizi korusun.bunlar çok korkunç şeyler.umarım böle çocuklar dünyaya gelmez.amam herşeyin bir sebebi var bunu unutmayalım
youtube daki videoyu izlerken farkettim arkadaşlar bebek avuç içi kadar bacakları parmak kalınlığında bile değil ve derisi daha oluşmamış bunun bir tek açıklaması olabilir çok erken doğum.
Güzelyürek 07.08.2007, 16:02 youtube daki videoyu izlerken farkettim arkadaşlar bebek avuç içi kadar bacakları parmak kalınlığında bile değil ve derisi daha oluşmamış bunun bir tek açıklaması olabilir çok erken doğum.
bu konulardan anlıyor musunuz.sağlıkçısın galiba? allahın takdirinden sual olunmaz...
koçgirli 07.08.2007, 16:07 Allah sonumuzu hayır ede
Demek oluyorki ALLAH bizi engüzel şekilde yaratmış, binlerce kez şükürler olsun, insan oğlunun acizliği birkez daha ispatlanmıştır. tıbben böyle durumlar olabiliyor ama bu yaşanan hadisede babanın sözüne karşılık verilmiş bir ikaz gibi... Sen bizi ve neslimizi Koru Allahım.
bu konulardan anlıyor musunuz.sağlıkçısın galiba? allahın takdirinden sual olunmaz...
toplum olarak bilimsel açıklamasını düşünmek yerine illaaki dünya dışı bişiler olduğunu hayal etmek ve kabullenmek daha bi kolayımıza geliyo!, lütfen arkadaşlar bukadarmı dar görüşlüyüz? bizim neslimizin aydın yetiştirdiğini ve aydın insanlar olduunu sanırdım, lütfen!
hayır uzman değilim ve iddaa ediyorum mutlaka bilimsel bi açıklaması vardır...
saygılar...
Zülcenah Çakmak 07.08.2007, 16:29 Bu tip hikayeler çok anlatılıyor, yine 20 yıl önce anlatılan benzer bir olayı hatırlattı..
Almanya'da 5 kız çocuğu olan bir anne baba illaki erkek çocuk istiyormuş.
Sözüm ona baba doğumdan evvel demiş ki,
"kör topal ne olsa kabülüm yeterki erkek olsun"
çocuk doğmuş, erkek.
Ama belden aşağısı yokmuş ve sözde bebeğin
avucu içinde arapça yazılı bir kağıt varmış.
Diyormuş ki, "erkek istedin al sana erkek..."
Ana fikir olarak, kız-erkek ayrımı yapılmaması için güzel hikayeler,
ancak inanılası gelmeyen ayrıntılarla dolu.
Görüntü gerçektir bir şey diyemem, ama labrys'ninde dediği gibi önce
bilimsel açıklığı var mıdır diye düşünün..
Allahım senin işine karışan kafirdir .Allah bizleri böyle bi azaptan korusun ..
youtube daki videoyu izlerken farkettim arkadaşlar bebek avuç içi kadar bacakları parmak kalınlığında bile değil ve derisi daha oluşmamış bunun bir tek açıklaması olabilir çok erken doğum.
erken doğumun yanı sıra kimyasalların etkisi ile genlerde bir bozulma da olabilir.
buda yılan bebeğin bilimsel açıklaması;
Suudi Arabistan'da bir çiftin doğan yedinci çocuklarının yılana benzemesinin ardından tıp dünyasından açıklama geldi.
Uzman Dr. Şükrü Cido, söz konusu hastalığın cildin koruyucu tabakasının çok hızlı üretiminden kaynaklandığını belirterek, "Bu hastalığa milyonda bir rastlanıyor. Tıp literatürüne 'Palyaço Bebek' hastalığı olarak da geçti" dedi.
Türkiye Hastanesi Çocuk Bölümü'nde görevli Uzman Dr. Şükrü Cido, Suudi Arabistan'da karşılaşılan "harlequin ichthyosis" hastalığı ile ilgili açıklamada bulundu. Daha önce bu türde iki doğuma şahit olduğunu ve bu hastalığa milyonda bir rastlandığını belirten Dr. Cido, "Normal şartlarda cildin üst tabakası üretme ve tüketim yapar. Cildin üst tabakasının aşırı miktarda ve çok hızlı üretim olduğu için kalınlaşma oluyor ve bu hastalık kendini belli ediyor. Bu kalınlığa bağlı olarak gerilme oluyor. Bu bebeğin yüzü de bu gerilme sonrası bu hale gelmiş" dedi.
Bu hastalıkla doğan bebeklerde aşırı su kaybı ve yüksek ateşe bağlı hastalıklar görülebileceğini ifade eden Cido, "Erken tanı konulursa tedavisi mümkün bir hastalık. Ama ömür boyu süren bir hastalık. Kalıtsal bir hastalık yani. Hem anne ve hem de babada bu hastalık varsa dünyaya gelecek dört çocuktan biri bu şekilde doğar. Diğer ikisi taşıyıcı olur ve sadece biri bu hastalık izini taşımadan dünyaya gelir" diye konuştu.
Söz konusu hastalığın hayatı zorlaştırdığını belirten Cido, "Ultrasonda belki yüz hatlarındaki değisiklik görülebilir ama sürpriz hastalık diye bunu ifade ederiz. Bu hastalığa estetiğin son noktası da denilebilir. Ama henüz kökten tedavisi mümkün değil. Özel kremlerle bu hastalık tedavi ediliyor. İki-üç ay içinde cilt normale döner ama bir gün sürmezseniz ciltteki gerilme ilerleyerek devam eder" şeklinde konuştu.
10 yıl öncesine göre tedavinin daha mümkün olduğuna dikkat çeken Uzman Dr. Şükrü Cido, şöyle konuştu:
"Yüzdeki gerilme nedeniyle İtalyan sokak palyaçolarından esinlenerek bu tür doğan çocuklara tıp literatürüne yerleşmiş 'Palyaço Bebek' denilir. Ailelere anlatması zor. Bizim de ilk gördüğümüzde şaşırdığımız bir hastalık ama tedavisi mümkün diye açıklama yaptığımızda aileler biraz olsun rahatlıyorlar".
Vikipedia.org sitesinde söz konusu hastalığın tanımı şu şekilde yapılıyor.
Harlequin tipi iktiyozis, ender görülen kalıtsal bir deri bozukluğu olup iktiyozis grubu bozukluklardan nonbüllöz iktiyozisin en ağır şeklidir. Yenidoğanlarda sıklıkla ölümcüldür ancak bu bozuklukla doğan ve halen hayatta olan kişiler vardır. Genel olarak cildin aşırı keratinleşmesi olarak tarif edilebilir. Harlequin İtalyan sokak tiyatrosunda palyaçoya benzer bir komedi karakteridir. Bu bozuklukla doğanların yüzlerindeki ifadeler bu karakteri andırdığından bu isim verilmiştir.
Bu bozukluk ile doğanların ciltlerinde kırmızıya çalar renkte, büyük baklava biçiminde pullar bulunur. Buna ek olarak göz ağız kulak gibi dış uzuvlar daralmıştır. Aşırı keratin yüzünden sertleşen cilt hareketi zorlaştırır ve cilt esnek olmadığından çatlar ve enfeksiyonu halinde ölümcül olabilecek yaralar oluşur. Bu bozuklukla doğan bebeklerde göz kapakları ters olarak doğar, doğum sırasında gözün kanamasına ya da hasar görmesine yol açabilir. Dudaklar kuru cilt yüzünden çekilmiştir ve bir palyaçonun gülüşüne benzer bir görünüm içindedir. Kulaklar ve burun gelişmemiş ya da tamamen yok olabilir. Kollar ayaklar ve parmaklar bükülmeye imkan vermeyecek derecede deforme olmuştur ve normalden küçüktür. Çok parmaklılık durumu da bu bozuklukta sıklıkla gözlemlenir.
Bebekler zırhla kaplı ciltlerinin normal ısı kaybını engellemesi yüzünden sıcaklık değişikliklerine karşı oldukça duyarlıdır. Bu hyperthermia adı verilen ve ölümcül olabilen vücut ısısının artması durumuna yol açar. Nefes alma da cildin sertliği yüzünden genişleyemeyen göğüs kafesi yüzünden oldukça zordur. Bu da solunum durmasına veya fenalaşmaya yol açabilir. Ayrıca cilt suyu iyi tutamadığından hastalarda sıklıkla dehidrasyon (su yetmezliği) görülür.
Tedavi
Bu bozukluk eskiden, yukarıda sayılan dehidrasyon, enfeksiyon, solunum bozuklukları ve aşırı ısınma gibi ikincil sebepler yüzünden oldukça ölümcül idi. En çok rastlanan ölüm sebebi ise enfeksiyonlardır. Ancak yenidoğanlara bakım şartlarının iyileşmesi ve Isotrex adlı ilaç sayesinde artık eskisi kadar ölümcül değildir. Halihazırda ergenlik döneminde olan ve hayatta kalan hastalar vardır.
Gerçek aileler
2005 yılında İngitere'de ITV1 de yayınlanan ve pek çok ülkede gösterilen, "Real Families" (Gerçek aileler) adlı bir belgesel yapılmıştır [1]. Halihazırda yaşamakta olan ve bu bozuklukla en uzun süre hayatta kalan Lucy (18 yaş) ve Hannah (15 yaş) Betts ile Dana ve Lara Bowen (8 ve 1½ yaşında) konu alan bu belgeselde onların günlük yaşamları gözler önüne serilmiştir.
Lucy ve Hannah hergün erken kalkıp ciltlerini yumuşatmak ve üretilen fazla keratini ciltlerinden kazımak için 2 saat banyo yapmaktadırlar. Daha sonra tepeden tırnağa bütün vücutlarını nemlendirici krem ile kaplarlar. Öğlenleyin ikinci bir kremleme ve akşam yatmadan önce cildi yumuşatmak için üçüncü bir kremleme yaparlar. Ciltlerinde çatlaklar yüzünden sürekli enfeksiyonlara karşı savaş verirler. Ciltlerindeki keratin tabakası normalin 14 katı hızda üremektedir.
Bu durumun kabaca milyonda bir görüldüğü söylenmektedir. Her 500 kişiden birinde bu bozukluğa yol açan resesif gen vardır. Birbiri ile akraba olmayan ve bu gene sahip iki kişinin bir araya gelmesi ihtimali 250 binde birdir. Bunlardan doğacak çocukların bu bozukluğa sahip olma ihtimali 4'te birdir.
..
Öte yandan bu hastalıktan muzdarip bazı bebeklerin görüntülerinin de internette yer aldığı belirten İhlas Haber Ajansı yetkililerinin ifade ettiği görüntülere ulaşabileceğiniz link adresi: http://www.thefetus.net/page.php?id=1448
denizandche 07.08.2007, 17:39 Bence bu habere daha çok şaşıracaksınız 2 haftalık bir olay ama en sağlığı çok yerindeydi.Hiç erkek çocuğu olmayan ailenin sanırım 7. çocuğu yani bu doğacakken babası 6 evde var bir yılan daha geliyor gibi birşey söylemiş.Ne kadar doğru bilemem ama görüntüler ürkütücü
Yılana benzeyen bir bebek dünyaya geldi. Anne babası şoka girdi. İşte o bebeğin görüntüsü...
http://www.internethaber.com/images/news/42602.jpg
Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde bir hastanede 10 gün önce Hasiba Kavarci isimli kadının 7. kızı olarak dünyaya gelen bebek, görenleri hayretler içinde bıraktı.
Adeta bir "yılanı" andıran bebeğin doğumunda görev yapan doktorlar bile açıklama yapmakta güçlük çekti. Doğumun meydana geldiği güne kadar kontrollerine düzgün olarak devam eden kadının bebeğinde herhangi bir problem görülmediğini belirten hastane yetkilileri, hiç erkek çocuğu olmayan anne Hasiba Kavarci'nin 7. kız bebeği dünyaya getirecek olmaktan dolayı üzüntülü olduğunu ifade etti. Annenin kocasının erkek evlat veremediği için kendisini terk etmesinden korktuğunu belirten hastane yetkilileri, doğacak bebeği kastederek doğumdan birkaç gün önce, "Evde altı tane var, yedinci yılan geliyor" şeklinde konuştuğunu iddia etti.
Bebeğin şeklini gören anne ve baba şoka girerken, hastane yetkilileri 10 günlük bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.http://www.internethaber.com/images/other/untitled-1.20070717232133.jpg
İŞTE O BEBEK
http://www.youtube.com/watch?v=f9k1_X4Jkvk
Çok şaşırdım.:huh: :huh: Paylaşımınız için sağolun.
Saygılar.
bluehero88 07.08.2007, 20:47 Bence hem bilimsel hem manevi yaklaşmak gerek...
Bilimsel olarak;tam olarak bilmesemde mantıken, bebeğin anne karnında gelişimini tamamlatamadıgı açık,anne karnındayken ailenin bir veya birkaç konuda dikkat etmesi gerekirken dikkat etmemiştir veya genetik, radyolojik veya kimyasal nedenlerden de boyle dogması kuvvetle muhtemel...
Manevi açıdan ise; anlamıyorum bu erkekleri bir erkek olamam ragmen evladın kızı erkeği mi olur.Tabi ki hayırlısı olur...Allah ne verdiyse odur.Hayırlsı ne ise zaten onu vermiştir Allah sana...O yavru Allah'tan sana hem emanet, hem sınavın hemde rahmettir...işte bu hep cahiliye aklı ile devam etmekten kaynaklanıyo hala cahiliye adetleri 1400yıl geçmesine rağmen çok yazık.Sen şükretme, bu işin altında bir hayır aramak yerine hep kız cocugun oluyo diye isyan et.Bu yuzden kadına kötü davran.Bebeğin cinsiyetini belirleyenin kendisi oldugunu bilme.Yaradan da sana bole bi cevap verir işte..Yani erkek olduysa noldu, sanki padişahsın.!!! soyun ürese nolur üremese nolur..Ne kaybın olur sanki.. malını mulkunu illa birine bırakmalısın sanki.Her şeyin sahibi Allah değil mi??
Allah bize bu tür şeyleri ibret olsun diye gönderiyo bence.Bir kere daha anladım her ne şartta olursa olsun her zaman halimize sahip oldugumuz şeyler için şükretmeliyiz
Zor birşey gerçekten zor :(:( Allah kimseye böle bir dert vermesin( bunu okuyan
,Allah Allah yada Amin desin arkadslar..lütfen)Allah bu aileyede sabır ve sebat ihsan eylesin, cocuga da acil şifalar versin...saygılar...
allahım korusun vallahi bakamadım ama insanın tügleri diken diken oluyor allahım kimsenin başına vermesin
"... tip dilinde 'collodion baby' denen ..."
Yeni bir hastalık değil yani, gerçekten çok üzücü, zor bir durum.
Isteyenler için, burda (http://images.google.fr/images?hl=fr&q=collodion%20baby&ie=UTF-8&oe=UTF-8&um=1&sa=N&tab=wi) aynı hastalık, başka bebeklerde var. :bitmisbu:
allah'hım bu aileye sabır versin ve başka kimsenin başınada gelmesin
çok üzüldüm görüntülere bakamıyorum bile,görüntüleri görünce şükrettim allah'ıma
Merhaba Canlar,
Bu nasıl bir yaratık böyle.
Gözlerime inanamadım vallahi.
Allah yardımcımız olsun.
nihallll 08.08.2007, 00:00 bu ne ya insan bakamıyor bile çok korkunç.kıyamet alameti dedikleri böyle şeyler olsa gerek.daha neler görücez kim bilir.Allah sonumuzu hayır etsin:eek:
harlequin ichthyosis (yılan bebek vakası) denilen bir hastalık bildiğim kadarıyla...türkiyede de 3 kez rastlandı galiba...90 lı yıllarda falan...tabi neden oluyor bilemem..bilimsel açıklaması nedir araştırmak lazım...
Syn Ecevit ile Barış Akarsu nun yoğun bakım görüntüleri
Ünlülerin neredeyse yatak odası görüntüleri.İftiralar yalanlar etik oluyormuşta bumu etik olmuyormuş?
Her yaştan ve kesimden insana hitap eden ne tür düzenbazlıklar yapıyor medya..
Gözlerimi yaşarttılar doğrusu.Meğer neymiş türk medyası
O zaman neymiş benim okuduğum medya etik kurallara dikkat ediyormuş..
ikincisi herkesi aynı kefeye koyarsan diğeri boş kalır...
Selina24 04.11.2007, 17:57 arkadaslar benden de size bir "maymun bebek". Tövbe tövbe.
http://www.youtube.com/watch?v=vY0K6WipI5o
denizandche 01.01.2008, 02:03 Hala yaşıyor mu bu bebek!
yeşiltepe 04.01.2008, 23:26 insan bakarken bile insanın ici ürperiyor allahım sen her şeye kadirsin yarabbim
allahım bu ne böyle bakamadım bile allah ailesine yardım etsin biz burdan bakarken bile dayanamıyoruz...
nesrinsir 05.01.2008, 00:18 Arkadaşlar inanamıyorum size...
Bu olay sadece bir cilt hastalığıdır ve de tedavisi mümkündür...
Bazı bebklerde ölümlere de yol açar ama tamamiyle yapılan yanlış tedavi sebeiyle olur bu...
lütfen bu tepkileri vermeyin hatta kınayın
o yılan (yazarken bile çok sinirleniyorum) sizin bebeğiniz olsa böyle bir tanımı kabul edermiydiniz?
Yapmayın arkadaşlar yapmayın...
yılan bebek değil onu böyle tanımlayan geri kafalı zihniyettir!
nesrinsir 05.01.2008, 00:23 Merhaba Canlar,
Bu nasıl bir yaratık böyle.
Gözlerime inanamadım vallahi.
Allah yardımcımız olsun.
sizden hiç beklemediğim bir tepkiydi açıkçası...
yazdığınız tüm o bilime yakın akılcı şeylerden sonra yaratık benzetmesi yakışmadı...
AnGeNehM 05.01.2008, 00:31 Arkadaşlar inanamıyorum size...
Bu olay sadece bir cilt hastalığıdır ve de tedavisi mümkündür...
Bazı bebklerde ölümlere de yol açar ama tamamiyle yapılan yanlış tedavi sebeiyle olur bu...
lütfen bu tepkileri vermeyin hatta kınayın
o yılan (yazarken bile çok sinirleniyorum) sizin bebeğiniz olsa böyle bir tanımı kabul edermiydiniz?
Yapmayın arkadaşlar yapmayın...
yılan bebek değil onu böyle tanımlayan geri kafalı zihniyettir!
Konuyu açan benim.Haberi aynen kopyaladım.
o tabir ettiğiniz geri kafalı zihniyete sahip değil burda merak etmeyin.
Tamamen okursanız babası doğmadan lanet okumuş gibi birşey yazıyordu orada.
Babası ''evde 6 tane var,yedinci yılan geliyor demiş''
Üstelik başlık dışında yılan bebekte demedim ben.
Eleştiri yaparken lafı ortaya atmayın üstüne alınan çok olur ve buda tartışma yaratır.
Toplu alıntı yapabilirsiniz.
:no:Saygi deyer Angenehm.
Oldumu bu?? ben seni bilmem ama ben öyle bir sey yapmazdim. Youtube`de aylardir gösterilen Suudi Arabistanda Ekmeyi icin calisan, Emekci Hatayli bir Ailenin Ismi ile birlikte onu Acik olarak konu etmek bence O, Aileyi rencide etmektir .. Belki senin iyi niyet yaklasimin var bu olaya karsi Ama isim verdin diye Basin belayada girebilir... Saygilarimi sunarim Sevgili Canlar
nesrinsir 05.01.2008, 02:15 Konuyu açan benim.Haberi aynen kopyaladım.
o tabir ettiğiniz geri kafalı zihniyete sahip değil burda merak etmeyin.
Tamamen okursanız babası doğmadan lanet okumuş gibi birşey yazıyordu orada.
Babası ''evde 6 tane var,yedinci yılan geliyor demiş''
Üstelik başlık dışında yılan bebekte demedim ben.
Eleştiri yaparken lafı ortaya atmayın üstüne alınan çok olur ve buda tartışma yaratır.
Toplu alıntı yapabilirsiniz.
siz bu zihniyette değilseniz üzerinize alınmayın...
babası mıdır böyle tanımlayan o alınsın
yok "insanın köpeği ısırmasını" haber sayan medya mı o alınsın o vakit...
sadece bu haberi böyle yorumlamayın...
çok gördüm ben, çocuğu normal bir bebekten farklı doğdu diye bir odada aç bırakıp ölmesini bekleyen aileleri, ölmeyince de daha büyük hasarla hastaneye getireni...yılan o değil dedim sadece bu zihniyet...
olayı sadece tıbbi bir vaka değil de Allahın yolladığı kıyamet habercisi gibi gören ve gösterenlere bu sinirim...(çünkü bu yorumlarla o alileler sanki allahın yarattığı kötü bir mahluku bir şeytanı yok etmişçesine kendilerini haklı görüyorlar)
Üstünüze alınmayın
arkadaslar benden de size bir "maymun bebek". Tövbe tövbe.
http://www.youtube.com/watch?v=vY0K6WipI5o
__________________________________________________ _________
__________________________________________________ ___________
YOU TUBE DE GÖSTERILEN HER SEY BIZIM SAHIPLENDIYIMIZ ALEVIFORUMDA OLUR OLMAZ SEYLERI ATLAMA HABERI YAPMIYALIM- RABBE HALEK SAMAVET-I VE AL ARDI CILT HASTALIKLI DOGAN BEBEKLERI ALAY EDERCESINE BURADA KONU ETMIYELIM :
BIZIM ALEVILIYIMIZ NEREDE KALIR SONRA - O, sözü gecen youtube de aylardir gösterimdeki cilt hastalikli dogan ve dogumundan hemen sonra ölen bebek suriyede ki Ailesini zaten perisan etmistir. YA ALIYEN
aglamak istiyorum ya.Allahım sen bizi bagışla.
tuncerbio 05.01.2008, 09:57 dünyada bu tip çocuklar ilk klez doğmuyor , daha önecede maymuna ya da diğer hayvanlara benzetilen çocuklar doğmuş ya da gelişimini tam olarak tamamlamamış cocuklarda dünyaya geliyor....
bilimde var olan delil ve unsurların gizlenmesi etik dışıdır ; birileri işine gelmediği için bunu saklamaya çalışabilir (bilinçli tasarımcılar )....
bu dünyadan her şey beklerim ben yılan bebek de ne oluyorki daha neler görecegiz
19Corumlu 25.01.2008, 15:29 videoyu daha önce youtube da izlemistim...
korktum hemde cok korktum... olamaz böyle bir sey dedim kendi kendime..
ama oluyormus demek ki..
söylemesi ne kadar kolay olsada aslinda korkmamak lazim... :(
halimize sükretmeliyiz ve aileye sabir diliyorum... cünkü "böyle" bir bebegi büyütmek cok zor olsa gerek..
neden bunu diyorum? cünkü insanlarimizin cogu, neden böyle oldu, neyi var diye soracaklarina aralarinda fisil fisil konusuyorlar ve o insanlarin bakislari bile insani öldürebiliyor...
Halimize sükredelim...
|