Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas / İmranlı / Arık köyü

mehmet
05.01.2006, 19:14
slm ben aslen sivas imranlı arıklıyım ama köumu hıç görmedim hatay antakyada oturuyorum arık lı dostalarıma sesleniyorum bana köyumu anlatın lutfen hiç gitmemişimdir ama bir nebze olsun memlektli bir insanımla sohbet etmek istiyorum tabiki tum SİVASLILARA saygılar selamlar...

makbule0658
06.04.2006, 17:02
Merhabalar Mehmet.Arık lı değilim ama eniştem senin arık köylü. Köyüne hiç gitmedim ama video dan seyrettim.güzel köy. Umarım bir gün sende köyüne kavuşursun.özlem ve merakın giderilmiş olur. Hepimiz hasret iz köylerimize:bitmisbu:

Şoreş
06.04.2006, 17:17
Arık köyü bir Alevi Abdal köyüdür.Sivasdaki 2 Abdal köyünden biri.

ismail
08.04.2006, 20:43
selm arıklı deılız ama hemşerimize selam verelim bende kuzköylüyüm(zımeglı)

eskici
09.04.2006, 20:49
mrh ben komşu köyden.Arık ıbilmem ama duymusumdur.
soreş Che nin resmi güzel iiiii koymuşsun

Şoreş
09.04.2006, 20:51
mrh ben komşu köyden.Arık ıbilmem ama duymusumdur.
soreş Che nin resmi güzel iiiii koymuşsun

Teşekkür ederim can bencedeçok güzel ;)

keklikoluk köyü
03.10.2006, 18:37
Merhabalar. Köyümüzün fotoğrafları foruma da eklendi. ALEVİ KÖYLERİ = AKDENİZ = KAHRAMANMARAŞ GÖKSUN KEKLİKOLUK KÖYÜ'NE HOŞGELDİNİZ kısmına bakabilirsiniz.Arık'tan köyümüzün gelini var.

Keklikoluk-46
04.10.2006, 06:52
Merhabalar. Kahramanmaraş Göksun Keklikoluk Köyü'ndenim.Köyümüzü kuran Alevi inançlı ve Kürtçe konuşan Koçgiri Aşireti mensubu büyüklerimiz, Sivas İmranlı-Doğançal (Yazıkoy),Söğütlü (Gundé Kuppo), Eskidere (Gundé Nahalé),Delice; Sivas Zara ve Erzincan Refahiye-Gümüşakar (Koçgiri) ve çevresindeki yerleşim birimlerinden gelip Binboğa Dağları’nın batısında, yaklaşık 1630 rakımlı Keklikoluk Köyü’nü yurt edinmişler, 1877 – 1882 yılları arasında Keklikoluk’u kurmuşlar. Köyümüzün fotoğrafları foruma da eklendi. ALEVİ KÖYLERİ = AKDENİZ = KAHRAMANMARAŞ GÖKSUN KEKLİKOLUK KÖYÜ'NE HOŞGELDİNİZ kısmına bakabilirsiniz.

46-Keklikoluk
06.10.2006, 07:27
Merhabalar. Kahramanmaraş Göksun Keklikoluk Köyü'ndenim.Köyümüzü kuran Alevi inançlı ve Kürtçe konuşan Koçgiri Aşireti mensubu büyüklerimiz, Sivas İmranlı-Doğançal (Yazıkoy),Söğütlü (Gundé Kuppo), Eskidere (Gundé Nahalé),Delice; Sivas Zara ve Erzincan Refahiye-Gümüşakar (Koçgiri) ve çevresindeki yerleşim birimlerinden gelip Binboğa Dağları’nın batısında, yaklaşık 1630 rakımlı Keklikoluk Köyü’nü yurt edinmişler, 1877 – 1882 yılları arasında Keklikoluk’u kurmuşlar. Köyümüzün fotoğrafları foruma da eklendi. ALEVİ KÖYLERİ = AKDENİZ = KAHRAMANMARAŞ GÖKSUN KEKLİKOLUK KÖYÜ'NE HOŞGELDİNİZ kısmına bakabilirsiniz.

cavuscan
21.10.2006, 00:32
ben arıklıyım
fakat ankarada aşıyorum
köyümüzün internet sitesi var oldukçada aktiftir. www.arikli.com
ayrıca www.arikder.com

rockçı turna
21.10.2006, 00:48
slm ben aslen sivas imranlı arıklıyım ama köumu hıç görmedim hatay antakyada oturuyorum arık lı dostalarıma sesleniyorum bana köyumu anlatın lutfen hiç gitmemişimdir ama bir nebze olsun memlektli bir insanımla sohbet etmek istiyorum tabiki tum SİVASLILARA saygılar selamlar...

ben sivaslı deilim ama köyüne ait etkileyici bir ağıt ın varlıgından seni haberdar etmek isterim. su tv de cıkan bir klipte sizin köyden yaslı bi teyze söylüyor agıdı. bunun dısında nilüfer akbal da güzel söyler.