Orijinalini görmek için tıklayınız : 8-9 Ağustos İstek Topiği
Serhatlı 08.08.2007, 13:49 Selam ahalli
yine bir Radyo istek topiği ile karşınızdayız güzel bir gün geçirmek dileğimle her zamanki gibi yine ilkler sizden istek gelene kadar biz aleviradyo dan sizlere armağan
ilk yayınladıklarım
lizgem vede yitirilen için
yasemin göksu :lizgem
aynur doğan :yitirilen
ilk isteği ben yapamm grup kızılırmaktan ne yayınlarsan kafidir teşşekk,ür şimdidenn :)
Güzelyürek 08.08.2007, 14:02 her zaman ki gibi ilk isteğim rengarenk türkülerden kirpiğin kaşına değdiği zaman.iyi yayınlar
yitirilen 08.08.2007, 14:03 Selam ahalli
yine bir Radyo istek topiği ile karşınızdayız güzel bir gün geçirmek dileğimle her zamanki gibi yine ilkler sizden istek gelene kadar biz aleviradyo dan sizlere armağan
ilk yayınladıklarım
lizgem vede yitirilen için
yasemin göksu :lizgem
aynur doğan :yitirilen
canım benim çok teşekkür edrim yüreğine sağlık
bende senin için umut altınçağdan yitirilen i istiyorum
iyi yayınlar
RoJbiN_DiLaN 08.08.2007, 14:04 herkese merhaba
ahmet kaya-doruklara sevdalandım
çalabilirmisiniz...SAYGILARIMLA
bu parcayı alevi formdaki bütün canlara armagan ediyorum.
(b Rh -)yenİ Dogan Bebege Acİlen Kan Lazim
--------------------------------------------------------------------------------
istanbulda oturan arkadaslar lütfen bu dogan yeni bebeğe yardımcı olalım.
bu yarın bizim bebegimizde olabilir....
tel:05383055967
benim buradaki arkadaşlardan bir ricam daha var lütfen biraz daha duyarlı olmamız gerek sizin kanınız tutmasa bile mutlaka bir tanıdıgınız vardır...
TEŞEKÜRLER
eldorado 08.08.2007, 14:04 yeni türküden destina...kolay gelsin..
Serhatlı 08.08.2007, 14:06 ilk isteği ben yapamm grup kızılırmaktan ne yayınlarsan kafidir teşşekk,ür şimdidenn :)
dün gece seyrimde :grup kızılırmak sen için
Serhatlı 08.08.2007, 14:07 her zaman ki gibi ilk isteğim rengarenk türkülerden kirpiğin kaşına değdiği zaman.iyi yayınlar
hemen sırada
Serhatlı 08.08.2007, 14:08 canım benim çok teşekkür edrim yüreğine sağlık
bende senin için umut altınçağdan yitirilen i istiyorum
iyi yayınlar
hemen bende kendim için sıraya alıyorum
Serhatlı 08.08.2007, 14:09 yeni türküden destina...kolay gelsin..
hemen abi asıl sana kolay gelsin :D
Serhatlı 08.08.2007, 14:10 herkese merhaba
ahmet kaya-doruklara sevdalandım
çalabilirmisiniz...SAYGILARIMLA
bu parcayı alevi formdaki bütün canlara armagan ediyorum.
(b Rh -)yenİ Dogan Bebege Acİlen Kan Lazim
--------------------------------------------------------------------------------
istanbulda oturan arkadaslar lütfen bu dogan yeni bebeğe yardımcı olalım.
bu yarın bizim bebegimizde olabilir....
tel:05383055967
benim buradaki arkadaşlardan bir ricam daha var lütfen biraz daha duyarlı olmamız gerek sizin kanınız tutmasa bile mutlaka bir tanıdıgınız vardır...
TEŞEKÜRLER
hemen sıraya alıyorum
artı acil şifalar dilerim
yitirilen 08.08.2007, 14:20 çok teşekkür edrim saol günün en güzel yanı buydu....
Serhatlı 08.08.2007, 14:38 az torpil yapacam müsadenizle
mikail arslan :zere mi :Piro_62
aynur doğan :şire :şoreş
için
Güzelyürek 08.08.2007, 14:42 ban böle çok içime ileyecek içinden hangisi geliyorsa güzel bi türkü dinletirmisiniz.böle beni alsın başka yerlere götürsün teşekkür ederim şimdiden
Serhatlı 08.08.2007, 14:47 ban böle çok içime ileyecek içinden hangisi geliyorsa güzel bi türkü dinletirmisiniz.böle beni alsın başka yerlere götürsün teşekkür ederim şimdiden
musa eroğlu : çoban yıldızı
bakalım işe yarayacak mı:ilgili:
yitirilen 08.08.2007, 14:53 kardeş türküler ahirim sensin
canım benim çalarmısın yaaaaa,
tüm canlara gelsin ve biricik eşime
Serhatlı 08.08.2007, 14:57 kardeş türküler ahirim sensin
canım benim çalarmısın yaaaaa,
tüm canlara gelsin ve biricik eşime
eşin vede tüm canlar için
Bende kızılırmaktan sorguda eserini rica etsem nasıl olur?:)O yoksa umut altınçağdan veng dame hewal de olur.
Serhatlı 08.08.2007, 15:00 Bende kızılırmaktan sorguda eserini rica etsem nasıl olur?:)O yoksa umut altınçağdan veng dame hewal de olur.
ikiside sırada ikisini çalsakda olur
köyden indim le cane batmana vardım
batmandan diyarbekire bir bilet aldım
kara tren bozuldu silvan düzünde.
o yaban yollarda hasrete kaldım.
le cane ah cane hasretim sana cane ...
düşmüşem derdine yüreğim yanar cane...
batman treni kardaş sirenlerle gidiyor
sevenler bir olmuş gözyaşların döküyor
bir ihtiyar oturmuş cigarasın sarıyor
de bana de halo bu ayrılık biter mi
le cane ah le cane hasretim sana cane
düşmüşem derdine yüreğim yanar cane....
ikiside sırada ikisini çalsakda olur
daha önce süper bi dj sin demişmiydim:D teşekkürler
Aynur Doğan :) Daye daye :)
Serhatlı 08.08.2007, 15:10 köyden indim le cane batmana vardım
batmandan diyarbekire bir bilet aldım
kara tren bozuldu silvan düzünde.
o yaban yollarda hasrete kaldım.
le cane ah cane hasretim sana cane ...
düşmüşem derdine yüreğim yanar cane...
batman treni kardaş sirenlerle gidiyor
sevenler bir olmuş gözyaşların döküyor
bir ihtiyar oturmuş cigarasın sarıyor
de bana de halo bu ayrılık biter mi
le cane ah le cane hasretim sana cane
düşmüşem derdine yüreğim yanar cane....
HEMEN sırada
Aynur Doğan :) Daye daye :)
buda sırada
slm kolay gelsin bende mikail aslandan hal yamano yada hasret gültekinden sür umut tarlalarını istiyorum çalarsan sevinirim.
Serhatlı 08.08.2007, 15:37 slm kolay gelsin bende mikail aslandan hal yamano yada hasret gültekinden sür umut tarlalarını istiyorum çalarsan sevinirim.
mikail arslan canlı seslendirdiği için bende konser kaydı yok bulursam yayınlayacam sonra hasret gültekin sen için sırada
Güzelyürek 08.08.2007, 15:40 yavuz bingöl dağlar benim size varmı zararım.
Serhatlı 08.08.2007, 15:42 yavuz bingöl dağlar benim size varmı zararım.
sırada hemen yayınlıyorum
Güzelyürek 08.08.2007, 16:13 erdal erzincandan al mendili istiyorum olur mu?
Serhatlı 08.08.2007, 16:20 erdal erzincandan al mendili istiyorum olur mu?
sırada
Güzelyürek 08.08.2007, 16:33 nurettin rençeber:eski yara
oğuz aksaçtan:adıyaman ve bir sehar vakti
şükriye tutkun:sunam
bunların hepsini istesem olur mu?
Serhatlı 08.08.2007, 16:35 nurettin rençeber:eski yara
oğuz aksaçtan:adıyaman ve bir sehar vakti
şükriye tutkun:sunam
bunların hepsini istesem olur mu?
zaten hep sen istiyon:D tamam hepsini yayınlayacam
Güzelyürek 08.08.2007, 16:48 napıyım yani istemi mi? baktım radyoda hareket yok sende sıkılma die işte.bide çok seviyom napıyım işte.bak görürsün neler neler daha isticem
Güzelyürek 08.08.2007, 16:50 :)
napıyım yani istemi mi? baktım radyoda hareket yok sende sıkılma die işte.bide çok seviyom napıyım işte.bak görürsün neledr neler daha isticem bu yanlışlıkla ikince kez geldi yani öle işte
eldorado 08.08.2007, 16:51 lale devrini çalabilirmisin serhat....kolay gelsin he he sıradaki arkadaş:p ...sizin oralar biraz serindi galiba:sweatdrop
Serhatlı 08.08.2007, 16:54 napıyım yani istemi mi? baktım radyoda hareket yok sende sıkılma die işte.bide çok seviyom napıyım işte.bak görürsün neler neler daha isticem
:)
napıyım yani istemi mi? baktım radyoda hareket yok sende sıkılma die işte.bide çok seviyom napıyım işte.bak görürsün neledr neler daha isticem bu yanlışlıkla ikince kez geldi yani öle işte
teşekkür ederim
Güzelyürek 08.08.2007, 16:58 :walkman: tamam bende teşekkür edrim.koma amed var mı sizde. hayniko galiba adı çalar mısınız
Serhatlı 08.08.2007, 16:58 lale devrini çalabilirmisin serhat....kolay gelsin he he sıradaki arkadaş:p ...sizin oralar biraz serindi galiba:sweatdrop
şuan çalıyor aman diyim ben cevaplayamam valla seni bayağı terlediyoruz ama ben kaçarım :biggrin:
ayrıca sen için ferhat göçer :yıkılmışım ben canlı kayıt hemide
Serhatlı 08.08.2007, 17:00 :walkman: tamam bende teşekkür edrim.koma amed var mı sizde. hayniko galiba adı çalar mısınız
var sırada ilk isteklerin bitsin onuda çalacam
Güzelyürek 08.08.2007, 17:18 teşekkür ederim çok çok çok
Tüm Türküler şuan Hastanede yatan Suyunsesi Asude ablamız için..
Serhatlı 08.08.2007, 18:06 Tüm Türküler şuan Hastanede yatan Suyunsesi Asude ablamız için..
ayrıca tüm dualarımızda onunla
yavuz bingöl :bekle kar altında kalan buğday tanesi Suyunsesi Ablamız için
gün ağarınca boynum bükülür
dalarım uzaklara gönlüm sıkılır
sorma ne haldeyim
sorma kederdeyim
sorma yangınlardayım zaman zaman
sorma utanırım
sorma söyleyemem
sorma nöbetlerdeyim başım duman
ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş
kor kor ateşler yanıyor içimde
aşkı beni kül ediyor...
canom58_ 08.08.2007, 18:21 merhaba bende bir istek istiyorum
onur akın seviyorum seni
yüregine saglık
Serhatlı 08.08.2007, 18:23 merhaba bende bir istek istiyorum
onur akın seviyorum seni
yüregine saglık
hemen sırada
canom58_ 08.08.2007, 18:26 ok teşekkür ederim yüregince yaşa serhat
canom58_ 08.08.2007, 18:31 çok ama çoook kocaman teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Serhatlı 08.08.2007, 18:34 merhaba bende bir istek istiyorum
onur akın seviyorum seni
yüregine saglık
ok teşekkür ederim yüregince yaşa serhat
çok ama çoook kocaman teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben teşekkür ederim
Selam,
Haluk Leventten Portakal cicegide benim istegim, sagol
Canan
sıra neferi 08.08.2007, 18:40 ben grup yorumdan 'ena sevri' arap halk marşını istiyorum.arap halkına gelsin..teşekkür ederim.
istersen biraz yardımcı oluyum :) grup yorumun marşlarımız albümünden bulabilirsiniz :)
Serhatlı 08.08.2007, 18:44 Selam,
Haluk Leventten Portakal cicegide benim istegim, sagol
Canan
valla kusura bakma o isimle çıkmıyor bende, deliveren sen için
Serhatlı 08.08.2007, 18:47 ben grup yorumdan 'ena sevri' arap halk marşını istiyorum.arap halkına gelsin..teşekkür ederim.
istersen biraz yardımcı oluyum :) grup yorumun marşlarımız albümünden bulabilirsiniz :)
grup yorum marşlarımız albümü :neşit el tahir
sıra neferi 08.08.2007, 18:49 grup yorum marşlarımız albümü :neşit el tahir
o da olur:) şimdi dinliyorum..çok saol
yağmuryüreklim 08.08.2007, 19:06 merhaba can iyi yayınlar....Muatafa özarslan'dan armut ağacına yaslanmayasın türküsünü yayınlarmısın
Serhatlı 08.08.2007, 19:09 merhaba can iyi yayınlar....Muatafa özarslan'dan armut ağacına yaslanmayasın türküsünü yayınlarmısın
hemen sırada
canım benim ii yayınlar...bende ''nazlı nazlı'' adlı türküyü istiyorum mümkünse..
''yollarına karmı yağdı gelmedin nazlı nazlı''
birde belki sende vardır ''dario moreno---arkadaşımın aşkısın''...arkadaşının aşkına bakmasın kimse..zordur..mutsuzluğa yol açarsınız...:thumbup1:
gejj gülü:rolleyes: :rolleyes: :001_rolle
canımcım ya bide mümkünse ''yummayın kirpiklerini''...çokkk sevdiğim bir yüreğe gitsin benden....
Serhatlı 08.08.2007, 19:23 canım benim ii yayınlar...bende ''nazlı nazlı'' adlı türküyü istiyorum mümkünse..
''yollarına karmı yağdı gelmedin nazlı nazlı''
birde belki sende vardır ''dario moreno---arkadaşımın aşkısın''...arkadaşının aşkına bakmasın kimse..zordur..mutsuzluğa yol açarsınız...:thumbup1:
gejj gülü:rolleyes: :rolleyes: :001_rolle
hemen sırada ''dario moreno'' arkadaşımın aşkısın çıkmıyor onun yerine mesut ol sen
gulagej :rolleyes:
Serhatlı 08.08.2007, 19:25 canımcım ya bide mümkünse ''yummayın kirpiklerini''...çokkk sevdiğim bir yüreğe gitsin benden....
hemen aynur dan ayrıca birde musa eroğlu ndan
hemen sırada ''dario moreno'' arkadaşımın aşkısın çıkmıyor onun yerine mesut ol sen
gulagej :rolleyes:
hehhe ben şimdi buldum dario moreno:001_tt2: :001_tt2: gejgülü farkı...heheh
canımcım saol saol saol....
ya çok oluyorum ama canım kardeşim Şoreş için grup çığ ''benim ömrüm'' ü istiyorum...
sadece Şoreşime gitsin benden...
Serhatlı 08.08.2007, 19:32 ya çok oluyorum ama canım kardeşim Şoreş için grup çığ ''benim ömrüm'' ü istiyorum...
sadece Şoreşime gitsin benden...
tamam şoreş için çalıyoruz
sevgilim eylem güzelim benim
yitik bir ülkeyi korumaya değil
yeniden kurulacak bir ülkeyi
aşkla örmeye benzer devrimci olmak
Fransada yaşayan canımdan çok sevdiğim bir insan için bunuda çalabilirmisin...söz bugünlük uğramayacam bidaa...
bide sana gelsin bu parça...
demin farkettim de uzun zaman oldu Özlem Özdil-Deli Gönül dinlemeyeli :)
alışkanlıklarımdan vazgeçmek istiyorum ama olmuyor :p
bir de ardından Birgitay Aktaş- Bir Daracık pencere gelse....
aaaa bir de Grup Özgürlük-Süphan Dağlım gelse, dinlesem o en saf halime dönüp, çocukluğumu düşlesem avluda umursamaz koşuşturmalarımı... çok mu şey istemiş olurum abicim :001_unsur
bir yanım acıyarak büyürken tüm acılara inat içimde saklanan çocuğa gelsin mi :001_unsur
Serhatlı 08.08.2007, 19:42 sevgilim eylem güzelim benim
yitik bir ülkeyi korumaya değil
yeniden kurulacak bir ülkeyi
aşkla örmeye benzer devrimci olmak
Fransada yaşayan canımdan çok sevdiğim bir insan için bunuda çalabilirmisin...söz bugünlük uğramayacam bidaa...
bide sana gelsin bu parça...
beni eylem güzeline benzetmek neci benden olsa olsa eylem çirkini olur :biggrin:
teşekkür ederim uğramada bi daha:w00t: :001_tongu
sıra neferi 08.08.2007, 19:46 birden fazla istek hakkımız varsa grup özgürlük türküsünden 'gününü umuda ayarla' parçasını çalarsamısınız.forum üyelerine gelsin
Serhatlı 08.08.2007, 19:47 demin farkettim de uzun zaman oldu Özlem Özdil-Deli Gönül dinlemeyeli :)
alışkanlıklarımdan vazgeçmek istiyorum ama olmuyor :p
bir de ardından Birgitay Aktaş- Bir Daracık pencere gelse....
aaaa bir de Grup Özgürlük-Süphan Dağlım gelse, dinlesem o en saf halime dönüp, çocukluğumu düşlesem avluda umursamaz koşuşturmalarımı... çok mu şey istemiş olurum abicim :001_unsur
bir yanım acıyarak büyürken tüm acılara inat içimde saklanan çocuğa gelsin mi :001_unsur
gelsin tabi hepside sırada iyi dinlemer
Serhatlı 08.08.2007, 19:48 birden fazla istek hakkımız varsa grup özgürlük türküsünden 'gününü umuda ayarla' parçasını çalarsamısınız.forum üyelerine gelsin
tüm forum için sırada can
sıra neferi 08.08.2007, 19:54 son olarak yenigünden 'sıra neferi' parçasını istiyorum...kendim için :D
şimdiden teşekkürler..
Serhatlı 08.08.2007, 19:56 son olarak yenigünden 'sıra neferi' parçasını istiyorum...kendim için :D
şimdiden teşekkürler..
dolayı çalmıyoruz :biggrin:
kusura bakma kardeş o ezgi arşivim de yok :blush:
TüRKü DiYaRı ile merhaba Türkü Dostlarım :)
İsteklerinizi buradan alabilirim...
sıra neferi 09.08.2007, 19:58 ben hilmi yarayıcıdan 'al beni yar' türküsünü istiyorum..antakyalılara gelsin:)
ben hilmi yarayıcıdan 'al beni yar' türküsünü istiyorum..antakyalılara gelsin:)
tamam Antakyalılara gelsin :) ondan önce Antakyalılara özümüzden bir kaç parça gelsin ;)
|