konyalı
10.08.2007, 09:49
Acaba Hz Ali'nin sizin peygamberiniz olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bu konuda benim merakımı giderirseniz sevinirim.LÜtfen detaylı anlatın iyi anlamak istiyorum.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar Hz. Ali'yi nasıl görüyorsunuz? konyalı 10.08.2007, 09:49 Acaba Hz Ali'nin sizin peygamberiniz olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bu konuda benim merakımı giderirseniz sevinirim.LÜtfen detaylı anlatın iyi anlamak istiyorum. canerkan 10.08.2007, 12:30 sen olmadığınımı düşünüyorsun erkan2434 10.08.2007, 13:58 Acaba Hz Ali'nin sizin peygamberiniz olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bu konuda benim merakımı giderirseniz sevinirim.LÜtfen detaylı anlatın iyi anlamak istiyorum. merakını gidermek istiyosan kaynakları araştır forumu araştır H.Z ALİ ne senin dir ne benim eğer istersen olursun ALİ erkan2434 10.08.2007, 14:04 sen olmadığınımı düşünüyorsun Bütün peygamberler bu yüce görevi eksiksiz olarak yapabilecek ve kendilerine vahyolunan ilâhî hükümleri insanlara teblig edebilecek kudret ve kabiliyette yaratilan mümtaz ve sadik kullar, Allah tarafindan seçilen ilâhî elçilerdir. izmir_35 10.08.2007, 14:30 ben peyganberimiz olduğunu düşünmüyorum ama ALLAHIN hikmet sahibi oldugu nadir kullarında biri ayrıca peyganberimiz HZ Muhanmet bunu inkar edemeyiz heralde ayrıca sorunda bir art niyet sezdim koçgirli 10.08.2007, 14:58 elbette ki peygamberimiz değil peygamberimiz HZ.Muhammed Mustafa(s.a.v)dir HZ.Ali(r.a)ise bilindiği gibi peygamber efendimizin yanında yetişmiştir gerek ahlaki ve dini gerekse ilmi yönünden HZ.Ali,Efendimizin bilgilendirmesi ile yetişmiştir peygamberlik vasfı dışında HZ.Muhammed(s.a.v)efendimize en yakın olanda HZ.Ali olduğundan biz deriz ki 'Ali bizim şahımız Muhammed padişahımız' kimileri de Hz.Ali(r.a) yehaşa Allah dediğimizi iddia ediyor böyle ithamlardan Allah'a sığınırız selametle canlar canerkan 10.08.2007, 15:22 canlar ben yanlış anlamışım özür dilerim ben hz.muhammet sizin peygamberiniz değilmi anladım.mürşidim muhammed,rehberim ali,pirim hacı bektaş'ı veli. aspava 10.08.2007, 15:59 eğer hz.Ali'yi hz.Muhammed Mustafa (s.a.v)'i ve onlara olan inancımızı ayrıntılıı anlatmamızıı beklersenn burada yer kalmaz bununla ilgilii bölümlerimiz topiklerimiz mevcut arama butonundan bakarsann bulacaksın (eğer samimiysenn öğrenmek istediğindee) zatenn arkadaşlar çok güzell ifadee etmişlerr ''Ali bizim şahımız Muhammet padişahımız '' bu okadar güzel bir sözdür kii zatenn anlatılmak istenen apaçık belirtilmiştir ben herzaman hz.Muhammed efendimizi peygamberim olarak bildimm öylee öğretildii bana ama hz. Ali efendimizin yerii bizler için apayrıdır o Allah'ın arslanı gönüllerimizin sultanıdır ... |