Orijinalini görmek için tıklayınız : Genel Bilgilerimiz...

meh33
17.02.2005, 15:08
Canlar herkes buraya email,msn,yahoo messager bilgilerini girerse farklı yerlerde olsak bile hep birlikte olma imkanımız olabilir... ( bu benim düşüncem eğer istemeyen veya kötü bi düşünce olduğunu söyleyen varsa Saygıdeğere adminler bu mesajımın silinmesini istiyorum...)

msn : meh33_07@hotmail.com
yahoo : meh33_07@yahoo.com
e-mail : meh33@mynet.com
Yaşadığım Yer : Türkiye/Antalya

Alevimen
17.02.2005, 19:03
Dostum bi bilgileri Profilinizden ayarlayabilirsiniz. Bakınız yaptığınız tüm kayıtlarda msn,yahoo ve nerden katıldığınız bilgiler yazmaktadır. Ve nickinizin üzerine tıklandığında hakkınızda daha çok bilgiler okunabilir, tabii siz bu bilgileri daha önceden profilinizden ayarlamalısınız. herkeze geçerlidir. öyle bi zorunluluk yoktur isteyen hakkındaki bilgileri doldurur...

meh33
17.02.2005, 20:50
Ben kendi adıma söyliyem ben yaptım bildiğim bütün yerleri doldurdum ama başka kimsede göremiyorum ondan böyle bir konu açmıştım... Ben bu dediklerinizi biliyorum... Saygılar...

tanyeri24
17.02.2005, 20:55
Ben kendi adıma söyliyem ben yaptım bildiğim bütün yerleri doldurdum ama başka kimsede göremiyorum ondan böyle bir konu açmıştım... Ben bu dediklerinizi biliyorum... Saygılar...
Forum daha henüz yeni. üye sayımızda çok deyil. daha herşey başlangıçta zamanla düzelmeler olacakatır..

Duncan
18.02.2005, 02:01
meh 33 en güzelini yapmışsın kardeşim açıkça dürüstçe takıl sen elbet anlayanı bulursun :3D_NG (7)

ayrıca yazarın uye adına tıkaldıgında gereklı bılgılere ulasabılırsın :bitmisbu:

yaraLiCeyLan
04.03.2005, 16:39
Duncan bazen anlsilmiyorsun ne yapsanda)))

ilerici_gençlik_derneği
09.03.2005, 22:18
arkadaşlar diğer diyaloglar forumu derken sizinle irtibata geçmek için açılan bir forum şeklinde yorumlamayın alevimen arkadaşımızın dediği gibi kendi profilinizden ayarlayabilirsiniz bunları. lütfen diğer diyaloglar bölümünü gerektiği gibi kullanalım yanlış anlaşılmalar olmasın teşekkürler......

Duncan
10.03.2005, 02:22
arkadaşlar diğer diyaloglar forumu derken sizinle irtibata geçmek için açılan bir forum şeklinde yorumlamayın alevimen arkadaşımızın dediği gibi kendi profilinizden ayarlayabilirsiniz bunları. lütfen diğer diyaloglar bölümünü gerektiği gibi kullanalım yanlış anlaşılmalar olmasın teşekkürler......
:3D_NG (8) Haklısın irtibat senin işin değil mi ? !!!
Ben üyemizin yazısında olumsuz bir yön bulamadım çok dürüstçe ve iyiniyet taşınarak yazılmış lütfen daha dikkatli olalım sayın mod :24:

munzur_hozat
06.04.2005, 00:37
daha yeni bir forum sanırım birbirmizi zamanla tanırız

meh33
13.04.2005, 22:34
Eğer bi yanlış msjm varsa lütfen bu konu silinsin..

Saygılar...

Alevi_cocuk
15.04.2005, 09:24
konuyu çok uzatıyorsunuz yazmak isteyen varsa yazsın gerekli gerksiz mesaj yollamayalım arkadaşlar tek tek bu konuyu eleştirirsek konuyu açan adam pişman olacak
benden konuya yardım ; E-mail; Che_baris1089@mynet.com
Msn; denizim_41@hotmail.com

BARI?IN VE ÖZGÜRLÜ?ÜN DA?LARINA YÜRÜYORUM Y???TSEN USLAN BEN?

Duncan
15.04.2005, 15:44
Konu açılalı baya oldu ama güncellenmiş bence problem yok