Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayramlar

ISIK
06.01.2006, 15:07
Merhaba Arkadaslar,

Bayramlar hakkinda bana kim tam olarak anlamlarini ve nasil olustuklarini anlattabilir? Mesela Kurban bayrami yaklasiyor..Bunun tam anlami ne ve nasil baslamistir? Ve bu bayramlar nerde yazilmistir? Cok merak ediyorum. Mesela bizler bayram kutlamayiz, sadece Kurban bayraminda buyuklerimizi arayip Kurban Bayramlarini kutlariz...bu kadar yani.

tskler

ISIK

kavakli
06.01.2006, 15:11
vallaha buradan orenmen biraz zor aslinda uzun olur burada anlatilmasi bazi kitaplar oku ozelikle elinin altinda internet varsa mutlaka arastir kesinlikle bulacaksin bayramlar hakkinda bazi syler kolay gelsin

ISIK
06.01.2006, 15:13
Sevgili Kavakli,

Internete, yani Googleden baktim, ama herhangi net aciklama bulamadim. Onun icin sizlere sordum. Yinede tskler!!!

Sevgilerimle,

Isik

kavakli
06.01.2006, 15:13
himm bibakalim sana linkleri buraya yazarim oki?

ISIK
06.01.2006, 15:15
Kavakli,

Evet evet harika olur. Simdi bayramlari genel olarak biliyorum, ama nerden, nasil ve kimmin baslatigini merak ediyorum..

Cok tskler

Isik

mercan
06.01.2006, 15:18
Kavakli,
Evet evet harika olur. Simdi bayramlari genel olarak biliyorum, ama nerden, nasil ve kimmin baslatigini merak ediyorum..
Cok tskler
Isik

seni meraklı şeyy ..dur bende merak ettim şimdi o linklere bende bi göz gezdirim enisi :))

soleylem
06.01.2006, 15:22
Kurban bayramı Hz. İbrahim'in Oğlunu Kurban edeceği gün gökten bir koç'un inmesiyle başlamıştır bildiğim kadariyla ama sen yinede yazılı kaynaklara göz at daha derin bilgi için