firariHH
23.08.2007, 23:42
Mısır'da doğan çocuk görenleri hayrete düşürdü.
13436
Mısır'ın Luxor kentinde bir hastanede doğan çocuk görenleri hayrete düşürdü. Kurbağa şeklinde olan bebek, doğduktan 2 saat sonra öldü.
Mısr El Yovm gazetesinin haberine göre, kurbağa bebek dün Luxor Şehir Hastanesi'nde dünyaya geldi. Anne ve babasının ismi açıklanamayan bebek ile ilgili doktor Muhammed Azami, "Cenin şeklindeydi. Karnı var fakat beli yok denilecek kadar azdı. Yüz şekli ise kurbağayı andırıyordu. Doğduktan 2 saat sonra tüm müdahalelere rağmen kurtaramadık" dedi.
Hastanenin cenini incelemeye aldığı bildirilirken, Mısır gazeteleri haberi "Estağfirullah", "Tövbe Yarabbi" gibi başlıklarla duyurdu.
13437
Benim cok ilgimi cekti sizlerle Paylasmak istedim.
tmordueri
24.08.2007, 00:42
Ben nedense çok hayret etmedim.Son zamanlarda bir iki kere daha bu tarz habere tanık olmuştum.Ondan olsa gerek.Normal gelmeye başladı artık böyle şeyler.
Paylaşımın için teşekkürler.
bu gercek mi gercekse allahım kimsenin başına vermesin allahım korusun
:confused1 bencede allah kimsenin başına vermesin ama artık son zamanlarda bu tür şeyler çok oluyo acaba gerçekmi yoksa miyatür falanmı?
Böyle hastalıklar oluyor, ve tıp çoktan biliyor bunu, ama polemik yapılıyor hep...
"Kurbağa bebek" ... :bitmisbu:
onur melis
27.08.2007, 02:24
hatayda maymuna benziyen bir çocuk dogdu 4 ay önce oda çok ilgi gördü ama yaşama şansı olmadı bu bebeginde olacagını sanmıyorum
onur melis bebek zaten doğduktan sonra ölmüş
maymun bebek yılan bebek kurbağa bebek ne bu ya Allah sonumuzu hayır eylesin
habibyenimol
27.08.2007, 21:26
benim okuduklarıma göre bu tip olayların yorumu kıyamet alametleri yani normal olmayan şeylerin gerçekleşmesi ve sıklaşması tabi bi de bilimsel açıklaması var küresel ısınmadan olabilir
Findorin
27.08.2007, 21:52
Bilimsel birçok açıklaması olabilir elbet genetik bozukluk,akraba evliliği,anne hamileyken alkol sigara uyuşturucu vs kullanmış olabilir veya herhangi bir çiftleşme sonucuda olabilir yani buna tıp cevap verecektir vermiştirde.Üzücü olan tarafı böyle olayların artması.:garibbak:
habibyenimol
27.08.2007, 22:00
Bilimsel birçok açıklaması olabilir elbet genetik bozukluk,akraba evliliği,anne hamileyken alkol sigara uyuşturucu vs kullanmış olabilir veya herhangi bir çiftleşme sonucuda olabilir yani buna tıp cevap verecektir vermiştirde.Üzücü olan tarafı böyle olayların artması.:garibbak:
inşallah dediğin sebeblerden kaynaklanıyordur eğer diilse allah sonumuzu hayır etsin
Findorin
27.08.2007, 22:02
inşallah dediğin sebeblerden kaynaklanıyordur eğer diilse allah sonumuzu hayır etsin
Başka bir açıklaması yoksada dediğin gibi Allah sonumuzu hayır etsin.
çok ilginç bir olay aslında. ama son zamanlarda gerçekten buna benzer olaylar çok fazla arttı. Allah sonumuzu hayır etsin.
suveydiyeli
02.09.2007, 19:26
Bunun nedeni tamamen genetik bir bozukluktur...Bu tip doğumlar zaman zaman olmaktadır dünyada..Ancak son yıllarda artmıştır..bebeğin gelişimi anne karnındayken olumsuz etkilenmektedir.Özellikle beyin ve sinir sisteminin gelişememesi tamamen bu tip sonuçlar vermektedir.....Bence bunları ilahi nedenlerle açıklamak yanlış olur, bilim zaten nedenini açıklıyor...
Kimyasal ve biyolojik silahlar,çevre kirlenmesi,gebelikte yanlış beslenme, gebelikte geçirilen ateşli hastalıklar,gebelikte görülen şiddet sonrası bebekte oluşan beyin travmaları,akraba evlilikleri,genetik hastalıklar......vb...bu tip doğumları arttırır...
Biz dünyayı kirletelim,oraya buraya kimyasal/biyolojik araştırmalar yapan istasyonlar kuralım,siyanürle altın arayalım,çernobili tetikleyelim,atom bombası yapalım,........Sonra da "Allah'ım sen bizi koru" diyelim.........Gerisini yorumlamak istemiyorum..........
son zamanlarda bu tür şeyler çok oluyo ya allah kimseye göstermesin