Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum Yöneticisi (XXX ) Acik Elestiri

Garaoglan
25.08.2007, 00:22
Forum Yöneticisi (XXX ) Acik Elestiri

26.03.2006, 10:18 bir Forum Yöneticisi Tarafindan acilan Ankette ,

“Kendinizi Müslüman Hissediyor musunuz?” diye

sormus

bende 15.08.2007, 11:23 Tarihinde nacizane görüsümü ve fikrimi yazdim

Kendinizi Müslüman Hissediyor musunuz?

hissetmek baska olmak baska !

elhamdülillah müslümanim

ama ona göre yasiyormuyum ?

Hayir !!!

Peki nasil yasiyorum ?

bildiginiz gibi

Buna dair bu Forum Yöneticisi su elestiriyi yapmis :

Kendinizi Müslüman... 23.08.2007 23:57 (XXX)
müslüman gibi yaşa yada müslümanım diyip konuşma insanların zihnini bulandırma

eeee nolmus buna diyebilirsiniz !

ben yasarim yasamam konusurum konusmam bu hak bana kalmis kimseyide alakadar etmez !
ve kimsede bana böyle emir verir gibi konusamaz

konusmasina izin verdigim taktirde : Diktatörlüge evet demis olurum !!!!

Ben hic birzaman elestiriye karsi degilim hatta her elestiriye acigim

Ama bunun elestiriyle bir alakasi yok apacik sahsima , düsüncelerime fikirlerime hakaret ve saygisizlik olarak sayiyorum

Eger forumda düsüncelerimiz fikirlerimiz hice alinacaksa bir daha foruma bir katkida bulunmayalim

Yöneticiler veya isteyen Anket acar , kendi Anketine cevap verir

Eger bu bir Yönetici olmayipta baska bir üye bu yorumu yazmis olsaydi
Onun insanligina veya seviyesinin düsüklügüne verir kaideye bile almazdim !!!

Sayin Yönetici belki ben senin kadar
-Itibarli biri olmayabilirim
-Sevilen biri olmayabilirim
-güzel Siirler yazan biri olmayabilirim

Bunlarin sizde olmasi benim düsüncelerime fikirlerime saygisizlik etme hakkinida vermez
Hele bana emir verici tavriniz hic olamaz

Neyse cok sey konusmak yazmak istemiyorum
Herkes Yorumunu kendi yapsin ve degerlendirsin

Ben en son sunlari söyleme geregi duyuyorum :

yasim 35,
30 yildir yurtdisinda yasiyorum , , aile , coluk cocuk is sahibiyim
ve ben bunlari aksayarak zamanimin büyük bir bölümünü severek Aleviforum.com
da geciriyorum
burda cok iyi niyetli saygi deger insanlar tanidim , tanimakla kalmayip sevdim saydim
onlarin düsüncelerine fikirlerine
acilarina tatlilarina ortak oluyorum ve severek takip ediyorum

Ben bu zamanacak forumda yazdim düsüncelerimi ve fikirlerimi editliyorum (siliyorum)
Ve birdaha forumda chatten baska bir aktividete bulunmayacagim !!!!

Burdan bu zamanacak benimle ve bana zaman ayiran tüm dostlarima
Sevgilerimi ve Saygilarimi sunuyorum

Hepinize Sevgiler Saygilar

(ulen bide su 300 küsür mesaji silmesi yokmu ? ama bu zamanacak yazmak icin cok zaman ayirdim en azindan silmesi cok zamanimi almaz )

PirO_62
25.08.2007, 00:41
Merhaba Coşkun abi,

Öncelikle anlıyorum sorun eksi puan değil yapılan değerlendirme. Ama Bu Kadar Tepki Fazla Olmamışmı. Kimse Diktatörlük Yapmıyor Eminim. Ve Emir Vaki Bir Uslüp Yok bence O Degerlendırmede. Herkes goruslerıne saygı bekler.

Mesaj beğenilir veya beğenilmez Değerlendırme butonu hakkı verılmıs. O kişide kullanmış. Bence Bunlara Takılmamak Gerekır. Madem ıyı vakıt gecırıyorsun bence devam et.

Ve Mesajlarımı Edıtleyecem Gıbı Bır Eylemın Yanlıs Olacagını Belırteyım. Sevdıgın ınsanlar senı nasıl tanıdıysa oyle kalsın.

Goruntu Acısındanda Edıtlenmıs Mesajlar Hiç Hoş Durmayacagını Belirtirim. Emek Verdiysen. Bırakta Öyle Kalsın Bence.

Ama Israr Edersen. Buna Engel Olmak Zorundayım.

İyi Forumlar.

Serhatlı
25.08.2007, 00:48
coşkun abi selam abi bencede böyle birşey yapma bazı şeyler olabilir aramızda ama bunu güzellikle halletmek daha iyidir bana göre bende sensiz topiklerin tadı olmayacağı düşüncesindeyim onun için ne kendini nede bizleri bir nevi bu şekilde mahrum bırakma olabilir bir takım sorunlar ama hepside halledilebilir

kal sağlıcakla

Garaoglan
25.08.2007, 00:52
Sevgili Pirim ( Musaibim )

ne güzel vatani yönetenlere tepkimizi veriyoruz göstermek istiyoruz
sandik basinda veya en azinda aramizda elestiriyoruz

bu arkadasimiz yöneticidir kendisini tanimam tanima firsatim olmadi
keske olsaydi ama bir defa yönetici ve yönetmek icinde ne düsünürsen düsün
dediklerimizde yazdiklarimizda az dikkat etmeliyiz

O zaman ciksin devlet bakanlari veya herhangi sirketin yöneticileri
istedigi gibi yönetsin desin konussun yapsin etsin ve biz hic bir tepki vermeyelim

inanki ben yine bu arkadasimiza kizmiyorum beni tanimadan bana yapmis oldugu
ihtar , yasa, konusma , bulandirma

ben birakin birini kirmayi , kirabilecegimi düsünerek agir manzarali konulara bile girmiyorum

Musaibim (Pirim) birkac mesajimi editledim
digerleri kalsin simdilik

renat
25.08.2007, 00:52
Coşkun abi mesajlarımı editleceğim diyorsunuz biz sizi mesajlarla tanıdık mesajlarla sevdik. o 300 küsür olan mesajlarınıza emek verdiniz hatdimmi bilmiyorum ama size bişey demek istiyorum emek verdiğiniz mesajlarınıza veya emek verdiğiniz birşeye önce siz sahip çıkın tekrar haddimi aştıysam özür dilerim coşkun abi

PirO_62
25.08.2007, 00:58
Sevgili Pirim ( Musaibim )

ne güzel vatani yönetenlere tepkimizi veriyoruz göstermek istiyoruz
sandik basinda veya en azinda aramizda elestiriyoruz

bu arkadasimiz yöneticidir kendisini tanimam tanima firsatim olmadi
keske olsaydi ama bir defa yönetici ve yönetmek icinde ne düsünürsen düsün
dediklerimizde yazdiklarimizda az dikkat etmeliyiz

O zaman ciksin devlet bakanlari veya herhangi sirketin yöneticileri
istedigi gibi yönetsin desin konussun yapsin etsin ve biz hic bir tepki vermeyelim

inanki ben yine bu arkadasimiza kizmiyorum beni tanimadan bana yapmis oldugu
ihtar , yasa, konusma , bulandirma

ben birakin birini kirmayi , kirabilecegimi düsünerek agir manzarali konulara bile girmiyorum

Musaibim (Pirim) birkac mesajimi editledim
digerleri kalsin simdilik

Eleştiri Olur Abi. Her Üyenin Kendini İfade Etme Hakkı Var. Elimizden Geldiğince Yardımcı Olmaya Çalışıyoruz. Ama Mesaj Editleme de Verilen Emeğe Yazık Olur. 3-5 MEsajın Varsa Edıtle Veya Hıc Gırme. Ama Bir Çok Mesaj Var İnsan Bıkar Yav :biggrin: :biggrin:

Neyse Su Anlık Topıgı Kılıtlıyorum. Muhattap Kişi Geldiğinde Anlayışlı Bir Şekilde Olayı Çözebileceğinize Eminim.

İyi Forumlar.

Nesimi
25.08.2007, 11:51
Öncelikle çok açık bir eleştiri olmamış. Zira benim adım XXX değil NESİMİ'dir. Eksi puan yüzünden bu kadar bunalıma gireceğini bilsem 3-4 tane "+" puan verirdim. Bana yazılan verilen "-" puanları görseniz eminim bu mantıkla gidip köprüden atlarsınız.

Ancak ben bu kişilerin isimlerini bilmeme rağmen ne onlara geri olumsuz puan veriyorum nede birşey diyorum doğaldır insanlar her fikri sever veya sevmez bu kişinin kendi tasarrufudur.

Ayrıca bu "-" puan öyle bunalım yaratmışki sende duygu sömürüsü yapmayıda ihmal etmemişsin. Ben bugüne kadar ne yazdığım şiirlerle övünmüşümdür, ne puanlarımla övünmüşümdür nede sevgi saygıyı ön plana itmişimdir beni bilen bilir tanıyan bilirki oldukça mütevazi bir insanım, zaten birbirimizi tanımıyoruz sende bunu söylemişsin. Forumdaki islamcı sunni, şafi kardeşlerime veya yehova şahidi, ateist vs türlü insanlara sorabilirsin beni, Müslüman düşmanı değilim ancak Aleviliği her inanca karşı savunurum korururum...

Gelelim konuya. "ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM" diyenlerden hep korkmuşumdur. Heleki bu şahıs bir ALEVİ(?) ise bu beni daha çok ürkütür. Avrupa ülkesinde Hristiyan ülkesinde, insan haklarının en iyi şekilde uygulandığı topraklarda elbette her fikir özgürdür. Orada Gay'im deseniz size kimse bir şey demez ama Müslüman ülkesinde kalkıp mevcut otoritenin kalıpları dışında bir karakter olduğunuzu söyleseniz vay haline.

Daha geçen gün kalkıp TTK başkanı Kürt - Aleviler Ermenidir deyip aslında aba altından sopa gösterdi bize yani öyle bir durumki Türk ve Müslüman değilsen faklısın nefes alırken bile dikkatli almalısın der gibi bir mesaj verildi. Bu ortamda halen kalkıp "ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM" gibi hizbullah/el-kaide/koyu islamcı ağzıyla sözler söylemek ve bunu söylemene rağmende müslümanım ama bir şey yapmıyorum demek oldukça tezat bir tavır.

Ben ALEVİYİM ve ALEVİ gibi yaşıyorum. Müslüman değilim Müslüman gibi yaşamayacağım Alevi gibi yaşayacağım. İnsanların zihinlerini bulandıran, şeriatçılara açık kapı bırakan tavırlarlada mücadeleye devam edeceğim. Ancak ginede bireyler kendi özel yaşamında "ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMAN" olmaya devam etsinler namaz kılsın, oruç tutsun hatta cihad edip Hristiyan, Alevi, Dinsiz kim varsa öldürsün mü yani? bravo devam edin daha çok yakılacağız belliki.

Garaoglan
25.08.2007, 15:43
Öncelikle çok açık bir eleştiri olmamış. Zira benim adım XXX değil NESİMİ'dir. Eksi puan yüzünden bu kadar bunalıma gireceğini bilsem 3-4 tane "+" puan verirdim. Bana yazılan verilen "-" puanları görseniz eminim bu mantıkla gidip köprüden atlarsınız.

Ancak ben bu kişilerin isimlerini bilmeme rağmen ne onlara geri olumsuz puan veriyorum nede birşey diyorum doğaldır insanlar her fikri sever veya sevmez bu kişinin kendi tasarrufudur.

Ayrıca bu "-" puan öyle bunalım yaratmışki sende duygu sömürüsü yapmayıda ihmal etmemişsin. Ben bugüne kadar ne yazdığım şiirlerle övünmüşümdür, ne puanlarımla övünmüşümdür nede sevgi saygıyı ön plana itmişimdir beni bilen bilir tanıyan bilirki oldukça mütevazi bir insanım, zaten birbirimizi tanımıyoruz sende bunu söylemişsin. Forumdaki islamcı sunni, şafi kardeşlerime veya yehova şahidi, ateist vs türlü insanlara sorabilirsin beni, Müslüman düşmanı değilim ancak Aleviliği her inanca karşı savunurum korururum...

Gelelim konuya. "ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM" diyenlerden hep korkmuşumdur. Heleki bu şahıs bir ALEVİ(?) ise bu beni daha çok ürkütür. Avrupa ülkesinde Hristiyan ülkesinde, insan haklarının en iyi şekilde uygulandığı topraklarda elbette her fikir özgürdür. Orada Gay'im deseniz size kimse bir şey demez ama Müslüman ülkesinde kalkıp mevcut otoritenin kalıpları dışında bir karakter olduğunuzu söyleseniz vay haline.

Daha geçen gün kalkıp TTK başkanı Kürt - Aleviler Ermenidir deyip aslında aba altından sopa gösterdi bize yani öyle bir durumki Türk ve Müslüman değilsen faklısın nefes alırken bile dikkatli almalısın der gibi bir mesaj verildi. Bu ortamda halen kalkıp "ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM" gibi hizbullah/el-kaide/koyu islamcı ağzıyla sözler söylemek ve bunu söylemene rağmende müslümanım ama bir şey yapmıyorum demek oldukça tezat bir tavır.

Ben ALEVİYİM ve ALEVİ gibi yaşıyorum. Müslüman değilim Müslüman gibi yaşamayacağım Alevi gibi yaşayacağım. İnsanların zihinlerini bulandıran, şeriatçılara açık kapı bırakan tavırlarlada mücadeleye devam edeceğim. Ancak ginede bireyler kendi özel yaşamında "ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMAN" olmaya devam etsinler namaz kılsın, oruç tutsun hatta cihad edip Hristiyan, Alevi, Dinsiz kim varsa öldürsün mü yani? bravo devam edin daha çok yakılacağız belliki.

sacma sapan yazilar ve savunma ,Gülüyorum yazdiklarina :laugh: :clown:

sana laf anlatmaktansa deveye hendek atlatmak daha kolay sanirim

sen olayin inciligini anlayamamissin ne yazikki
aklinca olayi (+) puanina cevirmissin azsonra gidip köprüden atacam kendimi :)
al itibar puanlari senin olsun
sana daha iyi yakisir
istersen adaptasyona al umrumda degil

Sana daha iyi forumlar diliyorum

birde topig kilitlenmese süper olacak ya ......neyse saglik olsun
elhamdülillah....

Alevimen
25.08.2007, 16:01
Merhaba herkes kendince haklı bu hep böyle idi.
Örnek vermek gerekirse bana yapılan son 3 değerlendirmeden birisi şöyle:
"topikden" değil topikten! pis dedikoducu seni çocuk gibisin
birde arkasına gülücükler eklemişler...
Yani ben şimdi ne yapayım ki? Özel mesaj gönderdim kişiye ve neden böyle bir yorumda bulunduğunu kibarca sordum. 1 hafta geçti yanıt yok.
Bundan ilerisi için kafa yormak çok gereksiz, benim umrumda deyil. Yani şimdi herkes kendisi için böyle bir durum anlatabilir konuda uzayıp gider. Kapatıyorum, anlayışla karşılacağınızı umuyorum...