muharrem58
07.01.2006, 11:01
sayın forum yöneticileri forumda alıntı yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : alıntı yapamıyorum muharrem58 07.01.2006, 11:01 sayın forum yöneticileri forumda alıntı yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Lamekan 07.01.2006, 11:30 sayın forum yöneticileri forumda alıntı yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. http://www.aleviforum.com/faq.php?faq=vb_faq#faq_vb_board_usage Buraya bir bak kardeş..... olmazsa haber etdersin... Ceyhun 07.01.2006, 12:33 Belli bir yazıdan alıntı yapmak için o yazının altındaki ALINTI düğmesini kullan (sağ-alt köşesinde). Elle alıntı yapmak için alıntı yapacağın yazıyı [Q UOTE] ve [/Q UOTE] (Q lardan sonraki boşluklar yok) içerisine yaz. Kimden alıntı yaptığını belirtmek istiyorsan [Q UOTE=XXXX] yaz. Alıntı bittikten sonra da gene [/Q UOTE] ile bitir. songül alpay 07.02.2006, 21:26 iyi akşamlar ben sivas şarkışla ortaköylüyüm :) alevi foruma katıldıgım için çok mutluyum :p daha ilerde sizlerle fikir alış verişi yaparsak çok mutlu olurum muharem ayımız kutlu olsun Alevimen 07.02.2006, 21:34 iyi akşamlar ben sivas şarkışla ortaköylüyüm :) alevi foruma katıldıgım için çok mutluyum :p daha ilerde sizlerle fikir alış verişi yaparsak çok mutlu olurum muharem ayımız kutlu olsun ilk üç mesajı okuyun ve ardından kendi mesajınızı! Bu mudur? Ne bu? Neden ısrarla rastgele yere mesaj yazmakta özen gösteriliyor? Şimdi bu mesajıma gene gereksiz cevap-mesajı yazacağınızı tahmin ettiğim için yada gene büyük ihtimal - çünkü rastgele geziyorsunuz - bu mesajımı ve uyarımı göremiceksiniz. Bu nedenlerden dolayı forumu daha iyi tanımak için size 2 gün istihrat zamanı hediye ediyorum. Saygılar. |