Orijinalini görmek için tıklayınız : Siyah Martı Artık Göklerde. Başımız Sağolsun (Biri şaka yapmış birine, ayıp..)

LaDY
30.08.2007, 00:36
Uzun zamandır yoktu aramızda...
Onu sevecen edasıyla tanıdık çoğumuz, yeri geldi şair oldu aktı yüreklerimize, yeri geldi can oldu, abi oldu, dost oldu... kimseyi incitmedi, çoğu gönüllere taht kurdu.
Biz onun düğününe de şahit olduk hep beraber, hayallerde de olsa halaylar çektik omuz omuza, şimdi ise onun acısını paylaşıyorum ne yazık ki sizlerle :crying:

Sevgili Siya Saperen / Siyah Martı (Devrim) (http://www.aleviforum.com/member.php?u=10147) beynindeki tümöre yenilmiş ve ne yazık ki Haziran ayında aramızdan ayrılmıştır. Haberini yeni aldık ve onun buradaki Vefalı Dostları ile paylaşmak zorunda hissettik kendimizi.

bu son dönemlerde AleviForum'da verdiğimiz ikinci yürek dağlayan acımız.
Ben Devrim Canomu saygı ve sevgilerimle anıyorum. Allahın rahmeti üzerinde bol olsun. Eşi ve Ailesine de sabırlar diliyorum.

LaDY
30.08.2007, 00:36
Siyah bir martı düşle... (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=16858)

Bir imge düşerse içine,
siyah bir martının peşine takılırsan,
düşlerinden kumral bir kız geçerse,
ve yanındayken bile,
uzaksan sevgiline,
ellerin yaşlanıyorsa senin dışında,
bir şairi tanıyorsan kendi evinde,
özgürsen...

sadece ölebilmek için bile,
yaşamış olması gerekir insanın.
bu yüzden ölen bebekler bile şanslıdır
ki onlar kısacık yaşamlarına
ne düşler sığdırırlar kimbilir
ağızlarında anne tadıyla.

ve şimdi oturmuş masa başında
bir bardak suda dalgalar yaratıyorum
parmaklarımla,
suya dokunmak sana dokunmaktır aslında.
kabullenmek seni, kabullenmek sevgili,
orada olduğunu ve beni sevmediğini bilerek,
beklemek, avuçlarına bir geminin demirleyişini.

varlığın yüzümde kolonya ferahlığı
yokluğunu tariflemişti ahmed arif
uzun yıllar önce,
ve nicedir o mısralar içimde
ve nicedir özlediğim görmediğim, özlediğim, gözlerini,
“yokluğun cehennemin öbür adıdır
üşüyorum kapama gözlerini”

üşüyorsam ve bebek ellerinin kokusu
içimdeyse hala
ve bir imge düştüğünde içime
aklımda siyah martının çığlıkları
ben takılıp gidiyorsam bu şehirden
düşlerimden kumral bir kız geçiyorsa
her gün yeniden özgürsem
ve bu değiştirmiyorsa hiçbir şeyi
söyle bana;
çocukluğum mu daha güzeldi
yoksa annem mi...

söyle bana;
her gün yeniden koşacaksam umuda
ve akşam yatağımı ıslatacaksam
gözyaşlarımla
söyle bana nedir geçmişi şimdiden ayıran
aklımdan çıkaramadığım
kumral gözlerin mi...

Gittiğin yerden bize el sallamayı unutma Siyah Martı, Gökler Artık Senindir. Yolun Açık Olsun Dost

alevi_siyah
30.08.2007, 00:38
Gerçekten çok üzücü hepimizin başı sağolsun

PirO_62
30.08.2007, 00:39
Devrim İyi Bir Dosttu. Ve Çok Güzel Yorumları Vardı. Haberini Geç Aldık Başımız Sağolsun. ÖZellikle Eşine ve Sevdıklerıne Sabır Diliyorum.

PAÜlü
30.08.2007, 00:45
başımız sağolsun. eşi ve ailesi için zor bir durum allah sabır versin. mekanı cennet olsun

garcia
30.08.2007, 00:59
çok üzüldüm.....

döneNce
30.08.2007, 01:02
başımız sağolsun sevenlerine ve ailesine allah sabır versin

ilker_che
30.08.2007, 01:06
gec oldu ama başımız sağ olsun...sevenlerine de sabır diliorum...

epikurus
30.08.2007, 01:22
Suyunsesi ablamızın yüreklerimizde açmış olduğu yara hala kanıyorken sevgili dostumuzun acılı haberi yüreklerimizi dağladı. Kanayan yüreğimizi dahabir kanamasına sebebiyet verdi. Kederli ailesine sabır ve metanet diliyorum. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve aleviforum ailesine başsağlığı diliyorum.

Alevimen
30.08.2007, 01:22
Kederli aileye metanet ve sabır diliyorum. Devrimi saygılarımla anıyorum.

xolxol_12
30.08.2007, 01:27
Siyah martı da Suyunsesi ablamız gibi beyninde çıkan tümor yüzünden mi vefat etmiş ?
İkisininde aynı sebeple ölmesi çok ilginç..
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun
Forumda 3. bir ölüm haberi duymamak dileğiyle...

spartacus
30.08.2007, 01:42
Ah ne büyük acı. Kara haberler hep böyle üst üste mi gelir? Sanki bir karabasan gibi. Suyunsesi'yle yaşadıkları ne çok birbirine benziyor. Gerçekten çok üzüldüm. Ölüm vaktinde gelseydi sefa gelmiş hoş gelmiş derdik. Henüz bir fidanken dalından kırılıp devrilmek sindirilmesi çok güç bir durumdur.
Bu durumda bütün sözcükler ve kelimler kifayetsiz kalıyor. Bende aynı acıları yaşıyor ve yastayım. Biliyorum ki sabırdan başka bir ilaç yok bu yürek acısına. Kederli ailesine ve sevenlerine sabır dilemek düşüyor kendi payıma.

ankh
30.08.2007, 01:56
Gerçekten çok üzüldüm siyah martıyı çok iyi tanımıyordum ama yazılarını takip ediyordum. Sevgili suyunsesinden sonra bu çok üzdü beni çok genç bir arkadaşımızmış hepimizin başı sağolsun ayrıca ailesine ve eşine sabır diliyorum.

Kılıç Ali
30.08.2007, 03:21
Geride kalanlarına sabır diliyorum, çünkü ateş düştüğü yeri yakar...

sahrut75yagmur
30.08.2007, 03:24
Kendisini tanımam ama,çok değer verdiğim insanlar onun hakkında çok güzel dizeler döktüğüne göre...Demek ki bu canımızın kıymetide büyükmüş...Ne denilir ki bu durumlar da Allah mekanını cennet eylesin...Ailesine de büyük sabır...Acı büyük acı...Ölümler hep acı ve hep yanı başımızda ....

Saygılarımla.

Garaoglan
30.08.2007, 04:02
Allahtan Rahmet diliyorum , Mekani cennet olsun

Güzelyürek
30.08.2007, 08:40
bu ne menem bir hastalıktır ya allah sevdiklerine sabır versin.mekanı cennet oolsun.söz vermiş çocukları isimlerini kendileri seçecekmiş.onlar seçsede o bunu bilemicek.çok acıı.alemizin üstünde karabulutlar mı dolaşıyo acaba.canlar sağlığınıza çok dikkat edin nolur.azalmayalım çoğalalım.hepinize allah sağlık versin.çok üzgünüm.

alenya
30.08.2007, 09:34
çok üzüldüm allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.mekanı cennet olsun

İrMaK_D
30.08.2007, 10:35
gerçekten çok üzücü bir durum allah sevdiklerine sabır versin. Hepimizin başı sağolsun...:crying:

semah12
30.08.2007, 10:37
önce suyun sesi kesildi sonra siyah martı uçtu kanatlarını hafifçe vurarak semaya ve hakka yürüdüler ard arda ...

ikisi de gönlümüzde her zaman cem olacak.

şahı merdan şefaatçileri olsun.Allah tüm sevenlerine sabır versin

siyah_incim
30.08.2007, 11:14
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.tüm sevenlerinin başı sagolsun ALLAH ailesine sabır versin

EŞİTLİK PARTİSİ
30.08.2007, 12:01
Değerli Arkadaşımıza Allahtan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.

Bektaş ÇELEBİ

Findorin
30.08.2007, 12:26
Kendisiyle forumdan tanışıklığım yok ama ailesine ve eşine sabır diliyor tüm sevenlerinin başı sağolsun.:sad:

Şah-ı Merdan yardımcımız ola ...

suzi34
30.08.2007, 12:42
Siyah Martıya Allah rahmet etsin,mekanı cennet olsun. Eşine ve Ailesine baş sağlığı diliyorum, Allah sabır versin...Alevi Form ailesininde başı sağ olsun...

erkan2434
30.08.2007, 12:47
Seni sevmek ihanet etmekse tüm değerlere,
Ve hayatın herhangi bir yerinde sessiz kalmaksa
Tam ihtiyacı olduğunda kavganın
Sonra yaşıyorum
Sonra haykırıyorum
Ve ben kimliksiz
Ben şerefsiz...

Yanındayım diyebilmekse eğer...

Yüreğimdeki o yabani
Siyah olan
Esir şu...

Vurulmuşsa eğer...

Kavganın diğer adı da aşk olabilir mi sevgili?

Sonra yaşamın, kavganın, emeğin ve dökülen terin
Kaybettiğimiz dostların
Bir gece vakti nahoşluğunda
Söyle bana ihnetin
Ne anlamı kalırdı?

Seni sevmek ayrı da olsa
Şerefli ve sağdık kalabilmektir kavgamıza.

marti...

O yüzden
Kaybettiğimiz dostlar
Hala gülümsüyor bize...

şu anda bile

NiSAN_Rojda
30.08.2007, 12:48
Her ölüm sonu olmayan gidişdir....
Valizini almadan koyulursun yola...
Sevdiklerine hoşçakal bile diyemeden....
Onları son kez öpemeden.........
Dipsiz kuyu gibidir ölüm.....
Sadece karanlığı görürsün...
Birde geriye kalan sancıları....
Henüz 25 yaşındaydın can......
Gidişin erken oldu...
Daha yaşayacak güzel günlerin varken;
Eşine,ailene,dostlarına..
Hoşçakal dedin gittin can....
Tek engel olamadığımız ölümlerdir...
Doğarız ve bize verilen süre bittiğinde gideriz...
Geriye kalan bi kaç resim,sevgi,dostluk...
Ve birde hiç gitmeyen hayallerin.......

Yerin cennet olsun can.....
Tüm sevenlerin,ailenin,eşinin başı saolsun...

Ölüm hepimizi bir gün çağıracak..........
Her ne kadar acısı derindende olsa
Her ne kadar kabullenemesekde......

nihallll
30.08.2007, 13:42
Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.mekanı cenneet olsun.:uzgunsok:

gözdecst
30.08.2007, 14:54
Bu Nasıl Bi Haber Allahım Abimmm Bizi Bırakmış O Gitmiş Aylardır içimdeki Bilmnediğim Sıkıntı Bumuyduu Abi Sen Naptın Yedin Canımızı Gittin Abi Gözyaşlarım Yazmama Engel Ama Geri Getirmiyor Seni Ben Bi Devrim Tanıdım Adı Gibiydi Bir Abimdi Benim Hep Yanımda Oldu Hep Destek Oldu Hep İyliğimiz İstedi Öz Abim Gibi Sevdim Evlendi Sevincini Paylaştı Onun Kadar Mutlu Oldumm.offf Düşünmesi Bile O Kadar Acıki Ben Ona Nasıl Rahmet Dilerim Yakışmıyor Bu Söz Ağzıma Ona Karşı Yakıştı mı Bu Ayrılık Öyle Bi Parça Gitti ki Kalbimden Tarifi İmkansız Ben Bi Devrim Tanıdım Adı Gibiydi Siyah Bir Martı Oldu Uçtu Gitti Buralardan Öyle Bi Parça Aldiki Yüreğimden Asla Unutmam Onu Asla Abimdi Benim Devrim Abim. Şimdi Düşlerimiz Gerçek Gerçeklerimiz Yalan............

sausen
30.08.2007, 14:55
Hepimizin başı sağolsun.
Güzel yorumları vardı kendisinin...

shahrud
30.08.2007, 15:02
.........................
gece leylâk
ve tomurcuk kokuyor
bir basın işçisiyim
elim yüzüm üstümbaşım gazete
geçsem de gölgesinden tankların tomsonların
şuramda bir çalıkuşu ötüyor
uy anam anam
haziranda ölmek zor!
Hasan Hüseyin Korkmazgil

okyanus
30.08.2007, 15:12
allah rahmet eylesin .çok üzüldüm gencecik yaşında geçip gitti.

isyan ateşi
30.08.2007, 15:39
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım DEVRİM arkadaşı tanımıyorum
ama her ölüm erkendir ve her veda erken veda'dır
ailesine sabır diliyorum hepimizin başı sağolsun

azel24
30.08.2007, 15:44
S essizlik şimdiki duruşunun adı
i mkansız geri dönmelerin
Y akarışlarımız sanadır
A nlamsız belki kimine göre
H aykırsak duyarsın biliriz

M artı gibi yükseklerdesin
A ma biliriz hep bizimlesin
R üyalarımız sanadır bilesin
T anrının melekleriyle slm gönderdik sana
I ssız diyarların bereketli topraklarının tadında

gittiğin yer her neresi ise bizlerden uzaklarda selam olsun göklerin yoldaşı...

azel24
30.08.2007, 20:11
son uyarısı kaptanın
güvertede kuşlarla konuşmak yasak
yolculuk başladı (mı)
şimdi ne zaman bir martı görsem
gözlerimden su içiyor...

kolpa
30.08.2007, 20:33
rockçı hemşehrim için çok üzüldüm,niye hiç girmiyor nete diye düşünüyordum,keşke moral verme imkanımız olsaydı.daha bir yalnız hissettim kendimi.Yazılarını istekle takip ettiğim kişilerin başındaydı.Hep düşünce olarak bir adım öndeydi.

firariHH
30.08.2007, 20:38
Basimiz saolsun,Ailesine ve yakinlarina sabir diliyorum.

hevalim
30.08.2007, 20:38
kendisiyle hiç tanışmadım o fırsatımız olmadı eminimki iyi yürekli biriydi yerin cennet olsun Allah rahmet eylesin ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun

vitamin
30.08.2007, 20:43
hayata beraber başladığımız dostlarlada ayrıldı yollar bir bir gittikçe artıyor yalnızlığımız demiş büyük üstad Cahit Sıtkı Tarancı Allah rahmet eğlesin:(

Nesimi
30.08.2007, 22:27
Olayı yeni öğrendim. Gerçekden üzücü bir olay çok kez birlikte güzel sohbetler yapmıştık. Kendisi Kürtçeye meraklı bir arkadaşdı neşeli eğlenceli bir insandı. Rock müzik alanında büyük merakı vardı birlikte pek çok konudan sohbetimiz olmuşdu bu haber oldukça üzücü oldu...

alevi_kiz_
30.08.2007, 22:40
onu tanıma şansım olmadı hiç:( keşke bende tanıyabilseydim... ama harika bir yüreğe sahip olduğu kesin sanırım... çünkü tanıyanlar onun ne büyük bi yüreğe sahip olduğundan bahsediyor hep... ama üzülmeyelim canlar hep tebessüm oluşsun o aklımıza geldiğinde... çünkü eminimki onu düşünen her yüreği gökyüzünden görebiliyor...
mekanı cennet olsun...:crying:

YezdaN
30.08.2007, 23:18
leyla ne bu forumun kaderi ölen ölene önceden foruma girerken korkusuzdum şimdi ise acı haber mi duyacam acaba diye korkuyorum...
ailesine allah sabırlar versin.....

Niwan
30.08.2007, 23:23
Çok Üzüldüm Allah Rahmet Eylesin.Ailesine Sabır Diliyorum Hepimizin Başı Sağolsun.

kreşmir
30.08.2007, 23:54
her gidiş zamansız bir gidiş....tüm sevenlerinin başı sağolsun.....

glsmer
31.08.2007, 10:09
gidişinle yine geç kalmışlık hissettim. zamansız bir ayrılık olmuş gidişin.
henüz okunmamış sayfaların varken nereye böyle... gittiğin yerden selam gönder martılarla .

isyaaannn
31.08.2007, 13:41
Başımız sağolsun canlar ailesine ve sewenlerine Allah'tan sabır diliyorum mekanı cennet olsun

Seyduna
31.08.2007, 16:42
Kendisi ile forumda, cesitli konularda bilgi paylasmisligim vardi. Gusel ve kurallariyla tartisan, edep sahibi ve bilgili bir insandi. O yuzden ordaki kisa konusmalarimizdan bile birseyler ogrenmis ve kendisine saygim artmisti. Bu dunyaya verecek ve ogretecek daha cok seyi vardi diye dusunuyorum.
Ruhu sad olsun.

Dj Eco
31.08.2007, 18:58
mekani cennet olsun ... ailesinin ve tüm yakinlarini ve bizim basimiz sagolsun...

güldestim
31.08.2007, 21:14
Çok üzüldüm.Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.

heviznur
31.08.2007, 21:51
Şimdi değildi...

zamansız bi gitme bu,DEVRİM arkadaş,zamansız...
başımız sağolsun,hak yardımcımız olsun...

ÇaKıL
01.09.2007, 15:35
Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

yaşamaya dair
01.09.2007, 17:22
üzüldüm. Suyun Sesİnİn Kİ İle Ayni. çok GençmİŞ.
ölümler Vakİtsİz Olmasa. Bu Kadar Derİnden Yaralamaz İnsan
Sevenlerİne Ve Aİlesİne Sabir Dİlİyorum.

Lazoşa_62
02.09.2007, 00:11
LaDY nin bu haberi ikinci büyük bir üzüntüyü beraberinde getirdi. Ne diyecegimi ve yapacağımı şaşırmış bir durumdayım.Açıkçası ŞOK yaşıyorum .Anlam veremiyorum.Artık bu gibi haberler ömrümde birer parça getiriyor.Onların bedeni toprakta olsada ruhu bedenimizde yaşıyor.Tüm sevenlerine ,ailesine ve Forum ailesine başsağlığı diliyorum. Başımız sağolsun.

puduhepa
03.09.2007, 10:30
yüreğimini sızısını dindirmeyi başaramıyorum kaç gündür.kelimelerim anlmasız kalıyor...tüm duygularım körelmiş,içim yandıkça yanıyor...ve ben SANA dair birşeyler yazamıyorum...çünkü ölümünü kabul etmiyorum ve inanamıyorum...
yüreğimdesin birtanem,sevgi dolu,yürekli,bir o kadar da bilgi dolu dost...
unutamam seni...

huseyn
04.09.2007, 14:56
uzun zamandır yoktum forumda; öğrendim keşke diyorum şimdi; girmeseydim de bu acı haberi öğrenmeseydim... yolun açık olsun siya saperen...

Urfalı
05.09.2007, 01:07
Dostlar,
Suyunsesi, bu yılın başında, Siya Saperen'e şöyle yazmış:

"Denizi Yusufu Hüseyini bir kez daha sayğıyla anıyorum...
yukardaki darağacındaki işkence öfkemi kinimi bin kat daha arttırdı...
(ve cellat uyandı yatağında bir gece tanrım dedi bu ne zor bilmece öldürdükçe
çoğalıyorlar adamlar ben tükenmekteyim öldürdükçe)"

Bu yazıdaki tek değişiklik, bir satırın altını çizmiş olmamdır.

Bu genç, akıllı ve düzgün yoldaşımı da, Suyunsesi gibi ansızın yitirdiğimi fark ettiğimde bu kez durakladım.
Benimle birebir örtüşen fikirleri (özellikle "din bir afyondur" söylemi) ile "ne güzel bir insan" demiştim kendi kendime.
Siyah Martı'nın din konusundaki düşüncelerini bilmeyenlerin, duygularını ifade ederkenki, kimi öylesine söylenen yazıları okurken bile derin üzüntümü belirtmek için bir kaç gün beklemem gerekti.

Amma velakin, Onlar'ın bayrağı hala dimdik. Ta ki sıra bana gelip de, küllerim havaya savuruluncaya kadar aynı düşünceleri savunmaya devam edeceğim.

Beni gerçekten üzdün delikanlı. Bunu yapmayacaktın.

spartacus
06.09.2007, 00:09
Ne Suyunsesi nede Siyah Martı'nın gidişi ardından onlara "öldü" demek içimden gelmiyor. Dilim bu sözcükleri onlar için telafuz edemiyor, çok zor geliyor. Çünkü çok erken ve zamansız gittiler. Böyle erken gitmelerini kabul etmek elbette güç oluyor.

Siyah martı'nın hastalığı hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olan canlar bu konuyla ilgili bilgilerini paylaşabilir mi? Konu hakkında yeterince bilgilenemedik. Bu gibi ayrıntılar aynı zamanda diğer canların bu gibi hastalıklara karşı önceden tedbir almasını sağlar...

garcia
06.09.2007, 09:30
yaşam ne kadar acımasız,ölümde öyle.aslında dünyaya her gelen insan ölümü tatmak için geliyor ancak,bu kadar erkenden ölmek,çok acı.fazla tanımadığım halde,gerçekten çok üzüldüm ve bazı mesajlarını okumuştum devrim'in.suyunsesi ablayı kaybettikten sonra,devrim arkadaşıda kaybetmiş olmak,yaşamın adaletsizliğine isyan ettiriyor insanı.genede hepimizin başı sağolsun...

çavreşe
06.09.2007, 09:48
Allah sevdiklerine sabır versin.daha çok gençmiş
Tanımasamda çok üzüldüm mekanı cennet olsun

Urfalı
07.09.2007, 01:19
Vah vah vah,
Demek ki, doğruları söyleyenler de, anlayanlar da azaldı.
Bu bir göreceler bakış açısı değildir. Herkes aynı bakıyor, herkes aynı görüyor, ancaaak çok az insan yiğitlik gösteriyor.
Adını bilmediğim, ama şanını bildiğim bu genç yoldaşım için yazılanların azlığı, "doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar"ı onayladı.
Lütfen.

-58-
07.09.2007, 11:00
allah rahmet eylesin

dogan_09
07.09.2007, 17:23
Ve yine ölüm sadık kalmıştı randevusuna.
Hayat ne garip ! Tam da sorunları aşıp hızınızı almışken bitiveren bir yol gibi. Varlığında yeterince farkedemediğimiz değerleri yokluğunda yüreğimizin derinlerinde bir acı olarak hissetmek. Geride daha ne bırakılabilir ki Yolun sonuna geldiğinizde takdire değer bir hayatı yaşarken aniden çekip gidişinize üzülen insanlar bırakabildiyseniz bu dünyada.
Ailesinin ve sevenlerinin(bizlerin) başı sagolsun.

Urfalı
07.09.2007, 21:28
Ve yine ölüm sadık kalmıştı randevusuna.
Hayat ne garip ! Tam da sorunları aşıp hızınızı almışken bitiveren bir yol gibi. Varlığında yeterince farkedemediğimiz değerleri yokluğunda yüreğimizin derinlerinde bir acı olarak hissetmek. Geride daha ne bırakılabilir ki Yolun sonuna geldiğinizde takdire değer bir hayatı yaşarken aniden çekip gidişinize üzülen insanlar bırakabildiyseniz bu dünyada.
Ailesinin ve sevenlerinin(bizlerin) başı sagolsun.

Dost,
Güzel yorumun için teşekkürler; düzgün anlatımını düzgün Türkçe ile taçlandırmışsın.
Teşekkürler dost.
Sen iyi bir arkadaşsındır çevrende.

Tolgamanco
09.09.2007, 20:36
arkadaslar bu gercek ölüm haberimi ??? yanlışınız olmalı yahu ??? eminmisiniz

spartacus
10.09.2007, 16:17
arkadaslar bu gercek ölüm haberimi ??? yanlışınız olmalı yahu ??? eminmisiniz

Sevgili tolgamanco. Sizin yazdığınızı anlamlandırmaya çalışıyorum. Sanırım böyle erken gidişi kabul edemiyorsunuz. Keşke bir yanlışlık olsaydı da, yüreklere kor düşmeseydi.

Canan58
12.09.2007, 01:00
Oyyy yüreğimi acılarıyla dağlayan zalim kahpe dünya. Yine dar gelmiş sana bu yeryüzü alıp götürmüşsün 2 canımızı...Hayat öylesine acımasızki bu dünya öyle kahpeki hiç acımamış bir sevdalı taze gelinin gözyaşlarına ,bir evladın anasının arkasından haykırışına...
Yüreğim acıdı canlar dilim tutuk ne söylesem boş...Allah geride kalanlarına sabır versin.Hayat bu işte bomboş bir dünya geride sevdiklerinizle geçirdiğiniz güzel anılar kalıyor.Giden gidiyor çaresiz elden ne gelir...Mekanları cennet olsun ...:bitmisbu:

Şoreş
12.09.2007, 15:41
Yer ve Gök yanarken,
Dersimin Melekleri süzülürken Kızıldağa doğru,
Qewreş beyleri alev alev yanarken,
Yenice kurşuna doyarken......
Gün Siyaha dolandı.... Güneş Siyahla sıvandı....
Siyah Gökyüzü ve Siyah Martı...

Ama Siyah Martı Göklerde, belkide aramızda...

azel24
14.09.2007, 11:10
canlar size güzel bir haberim var;;;

Siya Saperen yani devrim arkadaşımız yaşıyo ölmemiş..
kendi egosunu tatmin etmek isteyen tutarsızın yalan yanlış haberidir..hayatının baharındaki devrime ölümü yakıştıran insan müsvettesini kınıyor ve lanetliyorum..
kendisi şuan şokta olup bitenlerden habersiz bir şekilde bu oyuna alet olan bizler için üzgün..eminim en yakın zamanda buraya da gelip gereken açıklamayı yapacaktır..ben herşeyi unuttum sizde unutun..sadece devrimin yaşıyor olmasının tadını çıkartın..

sevgiyle...

azel24
14.09.2007, 11:18
Malum konuyla ilgili olarak, adımın geçmesi ve verdiğim üzüntü sebebiyle bütün dostlardan özür diliyorum. Sanırım bu durumun gerçekleşmesinde benim payım büyük. O yüzden affınıza sığınıyorum...

Dünden beri hala kendime gelebilmiş değilim. O yüzden kapsamlı bir şeyler yazamıyorum. İyi dileklerini belirten herkese teşekkür ederim...

Dostlukla...

bu Devrim arkadaşımızın bu olaylarla alakalı yapmış olduğu açıklamadır..kendisinin bu olup bitenden haberi olmadığı gibi bu oyuna alet olmaktan büyük üzüntü duyuyor..tıpkı bizler gibi

sertur
14.09.2007, 11:27
demek Devrim yaşıyor ölmemiş, sevindirici ama kafa karıştırıcı bir durum, Neden???

azel24
14.09.2007, 11:32
demek Devrim yaşıyor ölmemiş, sevindirici ama kafa karıştırıcı bir durum, Neden???

dedim ya abicim birtakım insanların ego tatmini adına iğrenç oyunları bizlerin duygularını sömürmek adına..araştırılıyor kimlerin ne için bunu yaptıkları içiniz rahat olsun.. devrim en yakın zamanda gelecek ve sizlere açıklamalar yapıp kaldığı yerden devam edecek..ama şuan çok üzgün..hemde çok

ÇaKıL
14.09.2007, 11:38
Siya Saperen'in yaşıyor olması sevindirici bir haber.Sertur'un da söylediği gibi kafada karıştırıyor.Şimdi kim diye soruyu sormayı hak olarak görüyorum kendimde.Kim bu düşüncesizliği yapar sevgili Asude'nin acısı yüreğimizde kanarken yeni bir üzücü haberin acısını yaşatır.Sevgili LaDY'e bu haberi bildirenlerin açıklama yapmasını bekliyoruz.

azel24
14.09.2007, 11:42
Siya Saperen'in yaşıyor olması sevindirici bir haber.Sertur'un da söylediği gibi kafada karıştırıyor.Şimdi kim diye soruyu sormayı hak olarak görüyorum kendimde.Kim bu düşüncesizliği yapar sevgili Asude'nin acısı yüreğimizde kanarken yeni bir üzücü haberin acısını yaşatır.Sevgili LaDY'e bu haberi bildirenlerin açıklama yapmasını bekliyoruz.

çok haklısınız..ama dediğim gibi olayın iç yüzü araştırılıyor..martı döndü üzüntüler gittti değil..kim neden bunu ortaya attı..bizleri üzme hakkını kendinde nasıl gördü bu soruların cevabı elbette gün yüzüne çıkacak..kimse kafasının içindeki soru işaretlerini uzuunca bir süre taşımayacak emin olun..ama dediğim gibi şimdilik sadece devrimin yaşıyor olmasının tadını çıkartın

sevgiyle...

LaDY
14.09.2007, 13:00
Ne diyeceğimi bilemiyorum, bir şok etkisi var üzerimde, seviniyorum Devrim Canom aramızda, bunu bilmesi bile bütün kızgınlığımı silmeme yetmeli aslında ancak...
Bir gece gelen bir mail ile şok olduk, mail bize Sevgili Devrim'in artık aramızda olmadığını, geçirdiği rahatsızlıktan ötürü yaşama veda ettiğini söylüyordu. ardından diğer forumlarda da haber teyitlenince gözyaşlarım arasında cümleleri zar zor toparlayıp, Devrim'e olan vefa borcumuzu ödememiz gerektiğini ve sizlerin de mutlak haberi olması gerektiğini düşündüm çünkü biz her defasında büyük bir aile olduğumuzu ifade ediyorduk...
Gerçekten Neden sorusu takılıyor kafama? Neden? kim niye yapsın bunu? Sanıyorum bir açıklamayı hakediyoruz bu konuda!

Neyse en azından Devrim'in hayatta olduğunu bilmek yatıştırıyor beni, bu bağlamda çok mutluyum.

İyi Forumlar.

azel24
14.09.2007, 13:13
Ne diyeceğimi bilemiyorum, bir şok etkisi var üzerimde, seviniyorum Devrim Canom aramızda, bunu bilmesi bile bütün kızgınlığımı silmeme yetmeli aslında ancak...
Bir gece gelen bir mail ile şok olduk, mail bize Sevgili Devrim'in artık aramızda olmadığını, geçirdiği rahatsızlıktan ötürü yaşama veda ettiğini söylüyordu. ardından diğer forumlarda da haber teyitlenince gözyaşlarım arasında cümleleri zar zor toparlayıp, Devrim'e olan vefa borcumuzu ödememiz gerektiğini ve sizlerin de mutlak haberi olması gerektiğini düşündüm çünkü biz her defasında büyük bir aile olduğumuzu ifade ediyorduk...
Gerçekten Neden sorusu takılıyor kafama? Neden? kim niye yapsın bunu? Sanıyorum bir açıklamayı hakediyoruz bu konuda!

Neyse en azından Devrim'in hayatta olduğunu bilmek yatıştırıyor beni, bu bağlamda çok mutluyum.

İyi Forumlar.

leylacım kendini zan altında bırakma canem..olay senle alakalı değil..devrimin üye kaydı olan her forumda topikler açıldı devrimi kaybettik diye sana bunu bizzat ben izah etmiştim..olayı daha bu sabah öğrendik yalan olduğunu..devrim de şokta..hiçbişeyden haberi yok..araştırmalar yapılıyo..kendisi atlatmaya çalışıyo ve çok üzgün mahçup ve kızgın..sen olayı duyunca yapman gerekeni yaptın sen açmasaydın bir başkası açacaktı..açılmasaydı yanlışın büyüğü olurdu üzülme sakın..derdin zaten sana yetiyo..eminim en yakın zamanda devrim foruma girip kendisinden beklenen açıklamayı yapıp insanların kafasındaki soru işaretlerini kendi kalemiyle yok edecektir

gözdecst
14.09.2007, 13:24
Dün gece saat 2.30-3 sıralarıydı kendi profilime bakarken Devrim abinin benim hakkımda bundan aylar önce yapmış olduğu yorumu gördüm daha önce hiç dikkat etmemiştim annem arkamda kitap okuyordu ve ben yazıyı gördüğüm gibi hıçkırıklara boğuldum annem zor sakinleştirdi!!! bu ilk değil ben bunu o yazıyı okuduğum günden beri kim bilir kaç kez yaşadım ve şimdi bu haberin yalan oldunu duyuyuyorum bi yanda abinin hayatta olması bambaşka yapıyor içimi seviniyorum ama ya yaşadıklarımız? kim uydurduysa lanet ediyorum ya lanet olsun ona !!!!!böyle bi konuda yalan söylenirmi insanlarının duygularıyla oynamak bu kadar kolaymı onca gece dökülen o gözyaşlarının harap olan kalbimizin hesabını nasıl vericek o şahıs???tekrar lanet olsun başka lafım yok

Alevimen
15.09.2007, 00:34
Konu Kilitlenmistir!

LaDY
15.09.2007, 01:40
Her ne kadar suçlu olmasam da yeniden ve yeniden ÖZÜR DİLİYORUM... Emin olmadan böyle bir topik açmamalıydım, ancak böyle bir durumun dedikodusu olabileceğini de düşünemezdim; İNSAN olarak. ne diyeyim benim mertebeme ulaşamayan utansın...

Devrim'in yaşıyor olması benim içimi, kızgınlığımı dindiriyor umarım sizin de öyledir.

Saygılarımla...

Nesimi
17.09.2007, 02:28
Terbiyesizce bir şaka. Ancak arkadaşımızın sağ olması sevindirici.