Orijinalini görmek için tıklayınız : yorumsuz

başkabirdünya
04.09.2007, 00:03
http://quellepacha.googlepages.com/iski.jpg

nihallll
04.09.2007, 00:07
yuh ya nerelere geldik.Allah sonumuzu hayır etsin.böyle bi ülkede yaşamak istemiyorum.:osama: :osama: :osama:

Şoreş
04.09.2007, 00:09
Bu görüntüler nereden ?

Konya merkez ? Kayseri ? Hehe :)

başkabirdünya
04.09.2007, 00:10
yakında mezarlıklarıda ayırırlar bu densizler:)
haremlik selamlık diye

başkabirdünya
04.09.2007, 00:12
Bu görüntüler nereden ?

Konya merkez ? Kayseri ? Hehe :)

iski veznesi diye duydum
yani istanbul....

avrupa şehri
uygarlıklar şehri
medeniyetler beşiği
yobazların yeni eğlencesi...

nihallll
04.09.2007, 00:14
istanbul fatih olabilir mi acaba?(mollaların ilçesi)

YoRuM78
04.09.2007, 00:15
bu kadarınada pes diyorum..eğer istanbul avrupa yakası ise Fatih anadolu yakası ise Sultanbeyli'dir:D

firariHH
04.09.2007, 00:18
bu yetmez bide veznelerin arasina duvar örselerdi bari
suna bak yaa ne yapacaklarini sasirdilar.

başkabirdünya
04.09.2007, 00:20
bu yetmez bide veznelerin arasina duvar örselerdi bari
suna bak yaa ne yapacaklarini sasirdilar.

bunu akıl etselerdi garanti yaparlardı
kafaları bu kadarına basıyooo:)

Şoreş
04.09.2007, 00:21
Arkadaşlar, Oğlunu bir Sünni kız ile evlendirip, Düğün Salonunu Kadın ve Erkek diye İkiye bölen Alevileri gördükten sonra, İslamcı kesimlerin bu tavır ve uygulamalarına gerçekten şaşırmıyorum..

sausen
04.09.2007, 00:23
Merhaba,

Araya duvar çekmemişler bu da iyi :)
Böyle bir zihniyet olamaz ya...
Sokakta ne yapıyor bunlar anlamıyorum ki...
Örümcek beyinli bunlar...

alenya
04.09.2007, 00:25
allahım yarabbim yediler ömrümü.ya ben olsam inadına erkek veznesine giderim.bu ne zihniyet ya bu nasıl bi düşüncedir? aklım almıyor.insanımız koyun artık ne diim.oraya yazmış diye sıraya girmişler.ne kadar güdülmeye meraklılar.bu uygulamayı başlatanların o sivri zekaları yuvarlak kafalarına nasıl sığmış acaba?

başkabirdünya
04.09.2007, 00:29
allahım yarabbim yediler ömrümü.ya ben olsam inadına erkek veznesine giderim.bu ne zihniyet ya bu nasıl bi düşüncedir? aklım almıyor.insanımız koyun artık ne diim.oraya yazmış diye sıraya girmişler.ne kadar güdülmeye meraklılar.bu uygulamayı başlatanların o sivri zekaları yuvarlak kafalarına nasıl sığmış acaba?

inadına erkeklerde bayan veznesine gitsin:)

delikanlıların yeni sloganı
'hepimiz bayanız'

not:bu zihniyete sahip olanlarla gırgır yapıcaksın başka işe yaramazlar:)

nihallll
04.09.2007, 00:31
sapkınlıklarını nasıl saklayacaklarını şaşırdı bu insanlar ya.bi insanın namusunun giyim kuşamında olduğunu hiç düşünmüyorum hele ki aynı ortamda bi erkekle yan yana durmanın namussuzluk olduğunu hiç düşünmüyorum.lise zamanında sünni bi vatandaş erkeklerle aynı ortamda bulunmanın en büyük günah olduğunu söylerdi.zihniyete bak ya.yok böyle bir şey.fotoğraftaki zihniyeti yeni nesillere de taşıyorlar.böyle fotoğrafları daha çok göreceğiz ne yazık ki.13678
bu arkadaşta güya kapalı.

Şoreş
04.09.2007, 00:31
Derinden derinden geliyorlar :)

alenya
04.09.2007, 00:32
inadına erkeklerde bayan veznesine gitsin:)

delikanlıların yeni sloganı
'hepimiz bayanız'

not:bu zihniyete sahip olanlarla gırgır yapıcaksın başka işe yaramazlar:)

budur işte.en azından böyle bi tepki verseler bunlar bu kadar at koşturamazlar.burası neresidir acaba?sırf tepki için gidecem.:mad:

firariHH
04.09.2007, 00:39
Buda Barbe´nin Türbanlisi,ohhaaaaaaaaa yani

13679

yobazlar ne yapacaklarini sasirdilar iyice :)

alenya
04.09.2007, 00:41
Derinden derinden geliyorlar :)

:thumbup1: kesinlikle

ankh
04.09.2007, 00:53
:lol: :lol: Daha neler göreceğiz kimbilir bence bunlar iyi günlerimiz sırayla belki taşlanırız yakında he olurmu olur niye şaşırıyorsunuz ki ben gayet memnunum bu durumdan böyle olsunki herkes iyiyi kötüyü ayırabilsin dibe doğru yumuşak iniş. Bunun adına inaçlar için demiyorum arkadaşlar paranın satın alamayacağı hiç bişey yokkk.
Yıllar önce metamorfoz diye bir belgesel seyretmiştim cumhureyetin kuruluş aşamasını anlatıyordu. Atatürk din adamlarını laikliğe ikna etmek için kullandığı yöntemi canlandırmışlar Atatürk bir inek getirtmiş ve ileri gelen din adamlarını toplamış bunlara soruyo hoca efendi bu inek bir gayrimüslimin inekten süt almak için gayrimüslim gibi giyinirmisin o zamanki hocalar giyeriz diyorlar. Şu anki ineklerde bizleriz onlar da bizi sağmak için bir yandan anayasanın açıklarıyla özgürlükleri kullanıyorlar bir yanda kendi rejimlerinin alt yapılarını oluşturuyorlar.
Herkese iyi seyirler.

alenya
04.09.2007, 00:55
Buda Barbe´nin Türbanlisi,ohhaaaaaaaaa yani

13679

yobazlar ne yapacaklarini sasirdilar iyice :)

olay bitmiştir.buyrun arkadaşlar burdan yakın.biz coktaaaaaannnn iran afganistan olmuşuz.ince düşünceyi görüyormusunuz?cocukların küçük yaşta beyinlerinin yıkanma süreci böyle başlıyormuş.barbiler tamamda erkek çocukları için ne yaptılar acaba? :cursing: :cursing:

nihallll
04.09.2007, 00:58
oyuncak imamlar felan olabilir mi.yok yok onlar senden benden yaratıcıdır bekleyelim görelim.belkide yaptılar çoktan biz daha görmedik.:2guns:

başkabirdünya
04.09.2007, 01:00
bu resim avatarımdaki resmin dişi versiyonu:)

http://img130.imageshack.us/img130/3113/carsaf1oy6.jpg

http://img130.imageshack.us/img130/6170/00179md3.jpg

buda girdiği ortama göre renk değiştiren yaratıklardan....

http://img130.imageshack.us/img130/1779/r20070626231612sedazb7.jpg

CaNCa
04.09.2007, 01:12
Arkadaşlar, Oğlunu bir Sünni kız ile evlendirip, Düğün Salonunu Kadın ve Erkek diye İkiye bölen Alevileri gördükten sonra, İslamcı kesimlerin bu tavır ve uygulamalarına gerçekten şaşırmıyorum..

Aynı olay geçen hafta benim de başıma geldi, maraş merkez'den sünni(yobaz) bir erkeğe kaçan bizim alevi bir akrabanın kızının düğününü yapmak için kızın ailesini iş işten geçtikten sonra ikna etmişler.

Neyse hazır bizde maraştayken düğüne gittik, yarabbim bu nedirrr! benim bir gün öncesinde ziyaret ettiğim ve bu ne yobazlıktır diye yakındığım maraşlı sünni akrabalarım bile bunların yanlarında paris hilton kalırlar. Düğün salonu haremlik-selamlık şeklinde ikiye ayırmışlar, hep ilahi tarzı bişeyler çalıyor. Sonradan öğrediğime göre damadın babası imammış.

Kuzenlerimi bahane ederek inadına kadınların olduğu bölüme girdim, herkes acaip bakışlar atıyor. Yasakların cazibesiyle mi bilinmez türbanlı kızlar inanın diğerlerinde daha çok kesiyor. O ortamdan sanki kabus görüyormuş gibi hissettim kendimi. Ve o an alevi olmanın, herşeyden önemlisi yobaz bir ailenin ferdi olmamanın kendi akıl çemberim, hayat tarzım adına büyük bir şans olduğunu bir kez daha anlamış oldum ve onların 5 vakitle çağırdığı allaha bir kerede gönülden şükrettim.

vitamin
04.09.2007, 01:13
bu da benden olsunhttp://img264.imageshack.us/img264/2553/orumcek0jj.jpg

alenya
04.09.2007, 01:31
Aynı olay geçen hafta benim de başıma geldi, maraş merkez'den sünni(yobaz) bir erkeğe kaçan bizim alevi bir akrabanın kızının düğününü yapmak için kızın ailesini iş işten geçtikten sonra ikna etmişler.

Neyse hazır bizde maraştayken düğüne gittik, yarabbim bu nedirrr! benim bir gün öncesinde ziyaret ettiğim ve bu ne yobazlıktır diye yakındığım maraşlı sünni akrabalarım bile bunların yanlarında paris hilton kalırlar. Düğün salonu haremlik-selamlık şeklinde ikiye ayırmışlar, hep ilahi tarzı bişeyler çalıyor. Sonradan öğrediğime göre damadın babası imammış.

Kuzenlerimi bahane ederek inadına kadınların olduğu bölüme girdim, herkes acaip bakışlar atıyor. Yasakların cazibesiyle mi bilinmez türbanlı kızlar inanın diğerlerinde daha çok kesiyor. O ortamdan sanki kabus görüyormuş gibi hissettim kendimi. Ve o an alevi olmanın, herşeyden önemlisi yobaz bir ailenin ferdi olmamanın kendi akıl çemberim, hayat tarzım adına büyük bir şans olduğunu bir kez daha anlamış oldum ve onların 5 vakitle çağırdığı allaha bir kerede gönülden şükrettim.

ucuz kurtulmuşsunuz:001_tongu .emin olun onlar diğer kızlardan daha girişken.bulunduğum bölge itibarıyla burda çoklar.yeni bi misyon geliştirmişler.kızlar daha modern erkeklerle,erkeklerde tesettürsüz kızlarla evlenme peşindeler.amaç o insanlarada fikirlerini empoze etmek ve fikren çoğalmak.

izmir_35
04.09.2007, 01:47
bu görüntü hoş değil ama bazı şeyleride fazla abatmamak lazım bizleler bunları gündeme getirerek bu konuda onların ekmeğine yağ sürmüş oluyoruz yani aklılarında olmayanı aklılarına koymak gibi birşey tabiki böyle bir düşüce olabilir ama bizler sürekli gündeme getirerek onların bu konularda dahada kamçılamış oluyoruz tabiki bu benim fikrim

CaNCa
04.09.2007, 02:08
Akp iktidarından sonra bunlar gibi daha birçok örnek görmeniz mümkün. Eğer devlete ait bir müessenin tepesinde oturmak istiyorsanız, ilk öncelikli şartınız tez zamanda eşinizin başını sarıp sarmalamanız gerekecek. Bir kaçta geçmişten kalma milli talebe birliği fıkralarını ezberleyin bitmiştir. Çünkü son 5 yılda tüm kadrolar bunlarla dolmuş durumda, imamhatip mezunu imamların çoğu her işin en ehli kişileri olarak her gün tv karşılarında demeçler veriyorlar.

http://img237.imageshack.us/img237/7855/hastanedenamazim7.jpg

Kaynak : http://www.milliyet.com/2006/09/23/guncel/gun07.html

bu görüntü hoş değil ama bazı şeyleride fazla abatmamak lazım bizleler bunları gündeme getirerek bu konuda onların ekmeğine yağ sürmüş oluyoruz yani aklılarında olmayanı aklılarına koymak gibi birşey tabiki böyle bir düşüce olabilir ama bizler sürekli gündeme getirerek onların bu konularda dahada kamçılamış oluyoruz tabiki bu benim fikrim

ablam sen sanırım hırsızın aklına taş düşürüyorsunuz demek istiyorsun, ama zaten iş işten geçmiş, adamlar çoktan uygulamaya geçmişler. bu görüntüleri verilen yerler resmi devlet dairelerinden kesitler. yani akıllarında olmayandan değil, resmen icraata geçenler..

sahrut75yagmur
04.09.2007, 05:02
ucuz kurtulmuşsunuz:001_tongu .emin olun onlar diğer kızlardan daha girişken.bulunduğum bölge itibarıyla burda çoklar.yeni bi misyon geliştirmişler.kızlar daha modern erkeklerle,erkeklerde tesettürsüz kızlarla evlenme peşindeler.amaç o insanlarada fikirlerini empoze etmek ve fikren çoğalmak.
Öncelikle bu fotoğrafları her gün sokağımda yaşayan biri olarak çok üzülüyorum...Yarın okullar açılacak ve ben 50 kişilk sınıfın 8 türbansız velisi olarak yine sinir harbi yaşayacağım..Bu sadece bizim sınıfla sınırlı olsa her sınıf böyle...Bir kadın gördüm veli oğlunu okuldan almaya gelmiş...Çarşaflı yanında kızı var 3 -4 yaşında oda çarşaflı...Türbanlı değil ha...Çarşaflı...

Ayrıca diğer konuda Canca ve alenya'ya katılıyorum...Bize pis gözle bakan bu zihnıyetin insanları ,adım ona türban giyiyorlar...Türban o biçim ...Ben bu hayatımda bu türbanlılar kadar hatlarını ortaya çıkaran bir kıyafet giymedim...Ayaklar ojeli...Yüz desen boyadan geçmez...Erkekleri bir süzüşleri var ,ben bayan olarak utanıyorum...
Ama ben müslüman değilim ...Saçım açık...Kolum açık...Onlar müslüman...Ne diyeyim...Allah bilir yine de...Benim bildiğim bana yetmiyor nede olsa...

Saygılarımla.

fatih
04.09.2007, 08:18
Bu fotoğraf eskidi yenisi yok mu?

songull
04.09.2007, 08:52
bu kadarınada pes diyorum..eğer istanbul avrupa yakası ise Fatih anadolu yakası ise Sultanbeyli'dir:D

aynen katılıyorum sana :biggrin:

songull
04.09.2007, 09:03
sapkınlıklarını nasıl saklayacaklarını şaşırdı bu insanlar ya.bi insanın namusunun giyim kuşamında olduğunu hiç düşünmüyorum hele ki aynı ortamda bi erkekle yan yana durmanın namussuzluk olduğunu hiç düşünmüyorum.lise zamanında sünni bi vatandaş erkeklerle aynı ortamda bulunmanın en büyük günah olduğunu söylerdi.zihniyete bak ya.yok böyle bir şey.fotoğraftaki zihniyeti yeni nesillere de taşıyorlar.böyle fotoğrafları daha çok göreceğiz ne yazık ki.13678
bu arkadaşta güya kapalı.

şekil kız şekil tarz yapmış kendine :)
cemil ipekçi yanında halt etmiş cemil abla gör bu dahiyi yeni fikirler genç nesil senin için yaratılmış bu kızz

nuran
04.09.2007, 09:54
valla arkadaşlar yerden göğe kadar haklısınız...biz dinciyiz,çoğu şey günah.haram diye geçinen kapalı kızların okullrda olsun,dışarda olsun,mezarlıklarda(!)olsun..neler yaptıklarını görüyoruz...
en azından bzilerin gizli kapaklı işleri olmuyor!!
neysek o!

NiSAN_Rojda
04.09.2007, 10:00
valla arkadaşlar yerden göğe kadar haklısınız...biz dinciyiz,çoğu şey günah.haram diye geçinen kapalı kızların okullrda olsun,dışarda olsun,mezarlıklarda(!)olsun..neler yaptıklarını görüyoruz...
en azından bzilerin gizli kapaklı işleri olmuyor!!
neysek o!

bide şu var....
kız çocukalarına ilk okul çağından beri baskı yaptıkları için,erkeklere alışamıyorlar,onları daha farklı görüyorlar...biraz büyüdüklerinde gizli ve yasaklı olduğu için daha cazip geliyor...denizden çıkmış balık gibi oluyorlar....hepsi için demiyorum ama bunların sayısıda epeyce var...

NiSAN_Rojda
04.09.2007, 10:20
2 yıl önce üniversiteyi ıspartada okudum....düşündüm ki Isparta akdeniz bölgesi daha gelişmiş,alakası yokmuş....

Bir gün para çekmek için bankaya gittik ve sıra bekliyoruz ilçede olduğumuz için tek şube vardı...sırada çoktu köşeye oturdum bi sigara yakayım dedim,yaktığıma bin pişman ettirdiler...ramazan ayıydı çünkü :turned:
yanımdada bizim kızlar otuyoruz birden bi hacı yaklaştı hacı dediğime bakmayın meğer öğretmenmiş,güya eğitmen olcak...

bana yaklaştı ve dediki 'utanmıyormusun sen...' neye uğradığımı şaşırdım...
sonuçta dolaşarak içmiyorum o sigarayı oturmuşum içiyorum ama sonradan dank etti oruç ayı olduğu...bende onların dilinde cevap verdim..'destur amca' dedim :biggrin: onun cevabı 'asıl sana destur' idi. 'herkes niyetli ve sen herkesin gözü önünde sigara içiyorsun birde üniversite okuyosun yazık Türkiye 'ye dedi '..hacı..bende cevap verdim kalırmıyım altta heheh ..' amca sen kendinden utan kızın yaşındaki insana hesap soruyosun dinimizi baskıylamı aşılayacaksın,ister tutarım ,ister tutmam değil sen ailem bile karışamaz dedim..eğer ki sen ve onlar bu kadar acizseniz,nefsinize bu kadar hakim olamıyorsanız o orucu hiç tutmayın dedim...iyi demişim değil mi :turned:
adamda kafasını sallaya salalya gitti....

ve yine bir gün Isparta merkeze gitmiştik...dedim merkez iyidir,meğerse tek açık olan öğrenci kesmiymiş...otobüse bi bindik önde 5-6 erkek en öndeler arkasıda full siyah çarşaflı kadınlardı,o kadar iğrenç bi görüntü vardı ki 8 yaşındaki çocuğun bile türbanı vardı...bide pis kokmalrı yokmu...bide alevilere diyorlar pis kokuyorlar diye....resmen iğrendim..arka kapıdan kadınlar orta kapıdan erkekler çıkıyordu...şunuda ekleyim ramazan ayında aç kalırsınız tüm lokanta restorantlar ezana kadar kapalı...bırakın içkili yerleri karnınızı doyuracak bi yer bulamazsınız....biz bisküviyle çok karnımızı doyuruk,marketler bile kapalı oluyordu....bide şu çok ilgincime gitmişti..nerde olursanız olun,ister cafe,ister restorant,ister otobüste..nerde olursanız olun ezan başladımı dışarda içerde hiç bi müzik sesi duyulmaz..imkansızdır müzik sesini duymak.....

tabi anlatmadığım şeylerde çok..mesela arkadaşımın koluna bi sakallı hacının tükürmesi kızcaz gayet düzgün giyinmişti kolu görünüyor die tükürük yedi :stuart:

şimdi gülüyorum aklıma geldikce ama o kadar acı şeyler ki bunlar.....Türkiyemiz ne halde........:no: :no: :no:

eldorado
04.09.2007, 10:57
türkiyede belediyelerin büyük bölümü akp nin elinde zaten...bu manzaralara belediyelerin sahip olduğu her kurumda rastlıyoruz...orada çalışan memurların büyük bölümü sakallı ve kravatsız...parti tekelinde himaye edilerek bu kurumlara özerklik sağlanmış ve kadrolaştırılarak yasaları bertaraf etmişlerdir...devlet ise kendileri olduğu için bunlara ses çıkaranda yok....zaten dikkat edersek belediyeye gittiğiniz zaman kim memur,kim vatandaş ayırt etmek gerçekten zor,resmi bir kurumda resmi bir ciddiyetsizlik...

onur melis
04.09.2007, 11:34
arabistanda bile böyle bir şey yok

Labrys
04.09.2007, 12:03
yok artık!!! kamera şakası gibi...

Güzelyürek
04.09.2007, 12:12
bu ne ya.valla sabah sabah çok güldüm ama dikkat edin bay bayan bay bayan yine aralrına erkek sırası vermişler.çok molla işi

xolxol_12
04.09.2007, 12:50
Yakında caddelerde sokaklarda yürürken çizgilerle belirlenmiş olan bay yolu bayan yolu şeritlerinden yürüyeceğiz.
Uyanalım arkadaşlar Şeriat geliyor...
Bütün bunlar şeriatın geldiğini gösterir . İran olacağız .
Ve şu saatten sonra buna kimse dur diyemez.
Cumhurbaşkanlığı da başbakanlık da onların.
bize çekirdek alıp televizyon başına geçip onların yalanlarını seyretmek düşer.
Saygılarımla...

Garaoglan
05.09.2007, 03:17
ya inanmayin böyle seylere bunlarin hepsi fotomontaj
fotomontaj degilse bile bu kesinlikle avrupa ülkesinde bi kamerasakasidir
inanmayin komplo teorisi bu

:D:D:D

pazarcıklı
05.09.2007, 09:01
bence bu da yeterli değil bu insanlara, para yatırırken kadınlar erkekleri rahatlıkla görebilir:ohmy: bence araya duvar çekmeliler en garantisi:p

şu durum gerçekten içler acısı daha neler görecez bakalım:yaw2