Orijinalini görmek için tıklayınız : mecliste başörtüsünü çıkardı.
Antalya'da Kepez Belediye Meclis üyeliğine atanan başörtülü Nuray Asar, ilk meclis toplantısına başı açık olarak geldi. Röfleli ve fönlü saçlarıyla dikkat çeken Asar, bütün meclis üyelerinin tek tek elini sıktı.
Çok güzel bir davranış.Olması gereken de bu. İnşallah Cumhurbaşkanı eşide böyle bir davranış sergilerde tüm Türkiyeyi şaşırtır.
Antalya'da Kepez Belediye Meclis üyeliğine atanan başörtülü Nuray Asar, ilk meclis toplantısına başı açık olarak geldi. Röfleli ve fönlü saçlarıyla dikkat çeken Asar, bütün meclis üyelerinin tek tek elini sıktı.:garibbak:
ha şöleee.....:biggrin:
Merhaba,
Soruna karşı çözüm üretmiş.
Mantıklı bir yaklaşım.
Kendisini tebrik ediyorum...
ömürgözlü 04.09.2007, 13:28 Egerki bu ülkede bişeyler sembol olarak kullanılıyorsa ve sırf bu sembol yüzünden bazı ayrıcalıklar yaşanabiliyorsa tabiki yapılması gereken en tutarlı davranış o sembolu ortadan kaldırmaktır.Dilerim örnek teşkil eder...
önemli olan kişinin dışarıdan nasıl göründüğü değildir.başı açık olup mhp,akp hatta saadet partisine oy veren birsürü insan var.önemli olan kişinin düşüncesidir.şimdi başını açtı da ne oldu?düşüncelerini terk mi etti?kişilerin giysilerini değilde düşüncelerini değiştirmeye yönelik hareketlerde bulunmak gerekir.
Güzelyürek 04.09.2007, 13:46 açmayacak adam hiç açmazdı.işte bu insanlar hep gösteriş için bişileri yapıyo.desinleree
eldorado 04.09.2007, 13:59 meclis ile meclis dışı;
allah aşkına bu iki yerde türkiyenin içi değilmi?
yani hala ikiyüzlü olmakla bu insanlar neden direniyor...yada meclis halkın meclisi değilde başka bir yerin meclisimide dışarı çıkınca geri takıyor bu bez parçasını...? kimi kandırmaya çalışıyorlar anlamak mümkün değil...
koçgirli 04.09.2007, 14:00 çok güzel bir davranış
bende dilerim ki diğerlerine örnek olur
ama labrys zannetmiyorum ki cumhurbaşkanının eşide böyle davransın
keşke olsa ama olmaz maalesef
neyse bu da bir gelişmedir
inş devamı gelir
ömürgözlü 04.09.2007, 14:12 Bu arada ben yeni üye oldum ve site hakkında pek bir bilgim yok. Buradan bütün canlara selam olsun...Umarım kısa sürede ögrenicem. Yardımlarınızı bekliyorum.. :)
Hinoralı 04.09.2007, 16:56 arkadaşlar açmayana neden açmıyor, açanada gösteriş diye desinler diye açtı diyoruz yapmayın artık, bence çok olgun bir hareket yapılması gerekende budur.
Serhatlı 04.09.2007, 17:16 Walla talihsiz yaklaşımlar hala sürmekde bir bez parçası niye bu kadar sorun anlamadım gitti yav bir tülbentle bii ülke yıkılabilirmi bunun mantığı ne insan özgürdür inançları varsa ona göre hareket etmede özgürdür ister taksın ister takmasın bu insanın beyninde içinde şerri bir düşünce yoksa taksa ne olur takmasa ne olur burda kendine çoğu ben laik im ondan diyenlerin ben uzak olsamda benim annem bacım ablam yengem bu eşarp tülbent türban benzeri şeyleri takarlar vede bunun ALEVİ lerdede olduğunu çok iyi biliyorum çoğu siyah eşarp tarzı takar bunun manası nedir bu bez bizi niye korkutur bunu yapanlar siyaset için kullananlar erbakan vede tayfası şuanki AKP dir daha önce bu benzeri şeyler için eylem yapanlar buna destek olan solcularda vardı AKP döneminde sus pus olmuşlardır niye acep SERBESTMİ ilan edildi AKP döneminde burda bir kullanma vardır Sizlerde buna ortak oluyorsunuz niye takılı kalıyorsunuz biz bez neyi değişdirir sadece beyni kafayı kapatır başka içindekilere mudahele edecekseniz buyrun yoksa böyle boş içeriği dolu olmayan suni gündemlerle uğraşmayın bir işe yaramıyor bana göre ayrıca kişi inancına göre yaşıyorsa bırakın taksın laik vede demokratik değilmiyiz ki hak ve inanç özgürlüklerini kısıtlıyoruz
kalın salıcakla:surrender
Walla talihsiz yaklaşımlar hala sürmekde bir bez parçası niye bu kadar sorun anlamadım gitti yav bir tülbentle bii ülke yıkılabilirmi bunun mantığı ne insan özgürdür inançları varsa ona göre hareket etmede özgürdür ister taksın ister takmasın bu insanın beyninde içinde şerri bir düşünce yoksa taksa ne olur takmasa ne olur burda kendine çoğu ben laik im ondan diyenlerin ben uzak olsamda benim annem bacım ablam yengem bu eşarp tülbent türban benzeri şeyleri takarlar vede bunun ALEVİ lerdede olduğunu çok iyi biliyorum çoğu siyah eşarp tarzı takar bunun manası nedir bu bez bizi niye korkutur bunu yapanlar siyaset için kullananlar erbakan vede tayfası şuanki AKP dir daha önce bu benzeri şeyler için eylem yapanlar buna destek olan solcularda vardı AKP döneminde sus pus olmuşlardır niye acep SERBESTMİ ilan edildi AKP döneminde burda bir kullanma vardır Sizlerde buna ortak oluyorsunuz niye takılı kalıyorsunuz biz bez neyi değişdirir sadece beyni kafayı kapatır başka içindekilere mudahele edecekseniz buyrun yoksa böyle boş içeriği dolu olmayan suni gündemlerle uğraşmayın bir işe yaramıyor bana göre ayrıca kişi inancına göre yaşıyorsa bırakın taksın laik vede demokratik değilmiyiz ki hak ve inanç özgürlüklerini kısıtlıyoruz
bence o kadar basit değil arkadaşım! bunu siyasi sembol haline getiren düşünceler yüzünden bu hal aldı! o sadece tülbent yada bez parçası olmakdan çıktı, tamamen siyasal bi görüşü temsil ediyo artık; anti laik düşünceleri... hörmetler.
erik_kiraz 04.09.2007, 19:10 Antalya'da Kepez Belediye Meclis üyeliğine atanan başörtülü Nuray Asar, ilk meclis toplantısına başı açık olarak geldi. Röfleli ve fönlü saçlarıyla dikkat çeken Asar, bütün meclis üyelerinin tek tek elini sıktı.
Çok güzel bir davranış.Olması gereken de bu. İnşallah Cumhurbaşkanı eşide böyle bir davranış sergilerde tüm Türkiyeyi şaşırtır.
olması gerekende bu cumhurbaşkanı eşindende beklenen bu ama pek sanmıyorum
erik_kiraz 04.09.2007, 19:15 Walla talihsiz yaklaşımlar hala sürmekde bir bez parçası niye bu kadar sorun anlamadım gitti yav bir tülbentle bii ülke yıkılabilirmi bunun mantığı ne insan özgürdür inançları varsa ona göre hareket etmede özgürdür ister taksın ister takmasın bu insanın beyninde içinde şerri bir düşünce yoksa taksa ne olur takmasa ne olur burda kendine çoğu ben laik im ondan diyenlerin ben uzak olsamda benim annem bacım ablam yengem bu eşarp tülbent türban benzeri şeyleri takarlar vede bunun ALEVİ lerdede olduğunu çok iyi biliyorum çoğu siyah eşarp tarzı takar bunun manası nedir bu bez bizi niye korkutur bunu yapanlar siyaset için kullananlar erbakan vede tayfası şuanki AKP dir daha önce bu benzeri şeyler için eylem yapanlar buna destek olan solcularda vardı AKP döneminde sus pus olmuşlardır niye acep SERBESTMİ ilan edildi AKP döneminde burda bir kullanma vardır Sizlerde buna ortak oluyorsunuz niye takılı kalıyorsunuz biz bez neyi değişdirir sadece beyni kafayı kapatır başka içindekilere mudahele edecekseniz buyrun yoksa böyle boş içeriği dolu olmayan suni gündemlerle uğraşmayın bir işe yaramıyor bana göre ayrıca kişi inancına göre yaşıyorsa bırakın taksın laik vede demokratik değilmiyiz ki hak ve inanç özgürlüklerini kısıtlıyoruz
senin anlamadığın şu anayasanında değişmez maddesi TÜRKİYE DEMOKRATİK LAİK VE SOSYAL BİR HUKUK DEVLETİDİR ama başa gelen adam belli olduğu gibi dinci bir tutum sergiliyor çankayaya böyle birinin girmesi nasıl normal olabilir söyler misn türban medeniyet göstergesi oluyor bence halkla kıyasla yapmamak lazım ülkeyi yönetecek kişinin türbanlı olması ayrıı bir durum dünya gündeminede oturmuş ama türkiyenin gözü görmiyor nedense
erik_kiraz 04.09.2007, 19:18 önemli olan kişinin dışarıdan nasıl göründüğü değildir.başı açık olup mhp,akp hatta saadet partisine oy veren birsürü insan var.önemli olan kişinin düşüncesidir.şimdi başını açtı da ne oldu?düşüncelerini terk mi etti?kişilerin giysilerini değilde düşüncelerini değiştirmeye yönelik hareketlerde bulunmak gerekir.
tabiki önclik düşünce ama insanın düşünceleride dış görüntüsüne yansır yani aşırı dinci bir insan tutupta sokakta askılıyla gezmez heralde bence dış görünüşüde değiştirmek şart olmalı
tabiki önclik düşünce ama insanın düşünceleride dış görüntüsüne yansır yani aşırı dinci bir insan tutupta sokakta askılıyla gezmez heralde bence dış görünüşüde değiştirmek şart olmalı
zaten o türbanlı şahısın düşünceside dış görüntüsüne yansımış o yüzden türban takmış başına.....
şimdi meclise girince türbanı mecbur olduğu için ''mecburiyetten'' çıkartıyor yoksa düşüncesini değiştirdiği için değil....
sen onun düşüncesini değiştirdiği için mi türbanı başından attığını sanıyorsun?????
tansu çillerinde başı açıktı ama mitinglerinde türbanlı resimlerini asıyordu her tarafa...........
erik_kiraz 04.09.2007, 19:32 zaten o türbanlı şahısın düşünceside dış görüntüsüne yansımış o yüzden türban takmış başına.....
şimdi meclise girince türbanı mecbur olduğu için ''mecburiyetten'' çıkartıyor yoksa düşüncesini değiştirdiği için değil....
sen onun düşüncesini değiştirdiği için mi türbanı başından attığını sanıyorsun?????
tansu çillerinde başı açıktı ama mitinglerinde türbanlı resimlerini asıyordu her tarafa...........
bende mecburiyetten gireceğine hiç girmesin diyorum işte bu düşünceye sahip değilse modernlikten yoksun medeniyetten geri kalmışsa girmeseydiler meclise kimse zorlamadı
Hinoralı 06.09.2007, 14:33 aylardır herkes abdullah gül'ün eşinin türbanını konuşuyor, kimse bu adama abdullah efendi, bu kadar asker şehit oluyor terörle ilgili ne düşünüyorsun, işsizlikle alakalı ne düşünüyosun, ekonomi hakkında ne düşünüyosun diye sormadı bırakın şu türbanı artık inanın daha önemli sorunlarımız var, biz konuştukça bunlar inadına çıkartmaz sonrada böyle %47 le başımıza geçerler.
erik_kiraz 31.03.2008, 15:52 tabiki böye düşünmüyorum onların beyni yıkanmış zoraki olarak çıkardığı türbanı sadece bir blöf yoksa düşünceleri aynıdır
geygel60 31.03.2008, 16:09 açmayacak adam hiç açmazdı.işte bu insanlar hep gösteriş için bişileri yapıyo.desinleree
Hayır Tc anayasasına saygısından bunu yapıyor takdir etmeli işi ile inancını ayrı ayrı değerlendiriyor.Kamuya ait yerlere nasıl girilmesi gerktiğini çok iyi biliyor ben takdir ediyorum.
vay ülkemin gündemini iki karis beze hapsetmis zavalli vatandaslarim..
o cikardi,bu cikarmadi..
o tokalasti,bu tokalasmadi..
Ülke bos bir kavganin icinde..
dincilik-laiklik...
ebu turab 31.03.2008, 19:13 ben bunun bir kandırma meselesi olduğunu düşünmüyorum. sonuçta o hanımefendi de toplumun bir bireyidir ve diğer bireyler için geçerli olan hak ve özgürlükler onun için de geçerlidir.
türban problemi kamusal alanları ilgilendiren bir sorundur. sokakta isteyen takar isteyen takmaz. fakat mau dairesine girildiğinde başı açık girilmesi gerekir.
bu hanımefendi de bunu yapmış. şov diye yorumlayan arkadaşlar var ama türban fikrini savunanların böyle bir şov yapması pek mantıklı gelmiyor bana. zaten ülke yönetiminde söz sahibi olan bir parti olabilecek en ateşli biçimde türbanın her açıdan serbestisi için çalışırken bu hanımefendinin türbanını çıkararak meclis toplantısına girmesi abes olurdu.
burada sadece doğru olan yapılmış gibime geliyor benim. ama doğru olanlar ı kadar az ve nadir yapılıyor ki, bizler de şaşırmakta haklıyız elbette...
|