Orijinalini görmek için tıklayınız : Biz bunları çok Gördük basit politikalar basitçe biter
Serhatlı 04.09.2007, 13:41 Diyarbakır B.B. başkanından ERDOĞAN' a açık çağrı yardım talebi bize hiçbir şekilde katkı sağlamadınız ama isterseniz Ankara 'nın Su sorunun çözeriz :D:komik
Kendilerine verilen emanet oylarla havaya girenler gene aynı şekilde o hüsranıda yaşamaya mahkumdurlar yerel seçimlere az kaldı :sarkazm
Siz böyle devam edin Sayın ERDOĞAN ve AKP si akibetiniz size kimsenin kafa tutamadığı yerde Bizlerden Olacak Biz ki Ateşin vede Güneşin Çocukları SİZİ o DİYARBAKIR da vede tüm doğuda O sandığa Gömeriz
Şile şile şile dotma me
gule gule gule dotmam me
ware gundeme pir xaşe
wez rabesim sor gevezee
gule dotmam me çu meclise
Şile şile şile dotma me
gule gule gule dotmam me
şilele şilele şile dotmam me
wulele wulele wule dotmam me
Sizinle daha Şemmam me oynayacaz
http://www.milliyet.com.tr/2007/09/04/son/sonsiy01.asp
Ayrıca Toplumda bazı kesimlerin yaklaşımlarından dolayı sevmesede ben el etek öpeceğine bu kadar cesur ve net şekilde meydan okuduğu için kendisini tebrik ederim :surrender
bence akp yerel seçimlerde %50'yi aşar :D
başta dtp olmak üzere diğer partiler 2004 yerel seçimlerini kavrayamadıkları için bu seçimde gözle görülür bir başarı elde edemediler.çünkü dtp bağımsız adaylarını 2002'de ki oylarına göre yerleştirdi bu ise yanlışdı.
akp 2002 genel seçimlerde %33 oy aldı ve 2004 yerel seçimleriden %40'lara dayandı.dehap 2002'de doğu ve güneydoğuda diğer partileri ezerek ülke genelinde %6,2 oy aldı ama 2004'de ki yerel seçimlerde shp çatısı altında 4,5 parti birleşmesine rağmen %5 oy aldılar.ve 5,6 il kazandılar.
dtp'nin 2002'de ki %6,2'yi değilde 2004 yerel seçimlerde ki %5'lik oyu esas alıp adaylarını öyle çıkarmaları gerekirdi.
birde dtp eski gücünde değil özellikle batıda.mesela geçmiş dönemlerde ki yerel seçimlerde istanbulun en büyük 2. ilçesi ümraniye'yi kıl payı kaçırırken.şimdi bu ilçede 3. , 4. oluyor.
Serhatlı 04.09.2007, 14:04 bence akp yerel seçimlerde %50'yi aşar :D
başta dtp olmak üzere diğer partiler 2004 yerel seçimlerini kavrayamadıkları için bu seçimde gözle görülür bir başarı elde edemediler.çünkü dtp bağımsız adaylarını 2002'de ki oylarına göre yerleştirdi bu ise yanlışdı.
akp 2002 genel seçimlerde %33 oy aldı ve 2004 yerel seçimleriden %40'lara dayandı.dehap 2002'de doğu ve güneydoğuda diğer partileri ezerek ülke genelinde %6,2 oy aldı ama 2004'de ki yerel seçimlerde shp çatısı altında 4,5 parti birleşmesine rağmen %5 oy aldılar.ve 5,6 il kazandılar.
dtp'nin 2002'de ki %6,2'yi değilde 2004 yerel seçimlerde ki %5'lik oyu esas alıp adaylarını öyle çıkarmaları gerekirdi.
birde dtp eski gücünde değil özellikle batıda.mesela geçmiş dönemlerde ki yerel seçimlerde istanbulun en büyük 2. ilçesi ümraniye'yi kıl payı kaçırırken.şimdi bu ilçede 3. , 4. oluyor.
burda verdiklerin doğru orantılar ama o zaman AKP yeni idi vede böyle bir misyon yüklenmemişdi Ama türkiye NİN kendi elinde olan yerlere destek verip kendilerinden olmayana farklı davranırlarsa sonuç dahada farklı olacakdır
Sadece biraz hükümeti topa tutdu diye Ahmet türk BU kadar akılsızca hareket etmeye gerek yok yoh şurayı şöyle ilan et tarzı yaklaşımla destek değil köstek alır AKP'e çünkü ordaki insanlar sözde rüşvetle oy topladı diyenlerin aksine bir an önce orada barış ı sağlaması kardeşlik için çalışsın diye oy vermişlerdir şu ana kadar AKP nin bakış açısı yakın gelmişdi oranın insanına bunu yapmazlarsa takiye yapıp başkalarına yapıldığı gibi kullanmaya çalışırsa verilecek tepki diğerlerinden çok farklı olacakdır vede son zamanlarda bakıldığındada DTP nin yeniden toparlanma sürecine girdiğini görüyoruz biri bindiği dalı keserken diğeri kendini tedavi vede geliştirmekle meşgul bunuda ilerleyen zamanlarda daha net bir şekilde göreceğiz buna eminim
Ayrıca bunun etkileri bizzat kendilerine yakın olan yerlerden tartışılmaya başlanmışdır
Ateş olmayan Yerden Duman Çıkmaz Derler
buyrun burda linki:http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=584052
kal salıcakla :surrender
Merhaba,
Dünde ben bu açıklamaları izledim.
Ve eminim ki bu sefer Akp'yi en azından doğu da sandığa gömecekler.
Yerel bölgeler halka yakın olduğu için bence daha önemli.
Ve bunun için herkes elinden ne geliyorsa yapmalı.
Bu yerleri onlara bırakmayalım...
yine sandıktan akp'nin çıkacağı görüşündeyim.. çünkü şimdiye kadar ki veriler ve sözler de bunu gösteriyor.. güneydoğudaki kürtlerin önündeki "din" engeli kalkmadığı sürece bu böyle sürecek gibi görünüyor. yani sünni-kürtlerin din olguları kimlikleri ve ezilmişliklerinden önce gelmekte...
ismailgokhan 04.09.2007, 15:15 Merhaba,
Dünde ben bu açıklamaları izledim.
Ve eminim ki bu sefer Akp'yi en azından doğu da sandığa gömecekler.
Yerel bölgeler halka yakın olduğu için bence daha önemli.
Ve bunun için herkes elinden ne geliyorsa yapmalı.
Bu yerleri onlara bırakmayalım...
arkadaşlar akp silme götürür bence çünkü herzaman sünnü Kürtler iktidar partilerine ve dinci partilere oy vermişlerdir bundan önceki seçimleri inceleyin iktidarda kim varsa güneydoğundan birinci partidir iddaa edildiği gibi Kürt halkını dtp temsil etmiyor oradaki şehyler tarikatlar aşiret reisleri yönetiyor peki büyük şehrler farklımı büyük şehirlerde şu kadar Kürt var bu kadar Kürt var deniyor niye oy alamıyorlar çünkü benim tanıdığım bütün sünnü Kürtler Akp'ye verdiler Kürtler osmanlı zamanında padişahının en büyük destekçisiydiler o yüzden Alevilere sesleniyorum boşyere peşlerinden gitmeyin ortada kalırsınız
Serhatlı 04.09.2007, 15:29 yine sandıktan akp'nin çıkacağı görüşündeyim.. çünkü şimdiye kadar ki veriler ve sözler de bunu gösteriyor.. güneydoğudaki kürtlerin önündeki "din" engeli kalkmadığı sürece bu böyle sürecek gibi görünüyor. yani sünni-kürtlerin din olguları kimlikleri ve ezilmişliklerinden önce gelmekte...
Walla kürdlerin üzerinde ne etkili olursa olsun ama sıkıyönetim veya OHAL etkili olmasın Ordaki oylarda tabiki din in üzerlerindeki etkiyi yok sayamayız bunuda kolay kolay değiştiremezsiniz ama ordakilerin vede bizlerinde istediği rahatça bir şehri gezmek rahatça kardeşçe bir arada horgörülmeden yaşamak insan olarak anılmak gittiğimiz yerde konuştuğumuzda bize ters bakılmamasıdır buda ordakilerin en büyük kilit noktasıdır burda vede doğuda bunu istemeyecek kişi yoktur biz büyükşehirlerde veya gelişmemişlerde rahat sayıyoruz bir yerde ama ordakiler öyle değil BU soruna çözüm getirsin diye verilen desteğiAçıkça basit yaklaşımlarla çıkmaza sürekledikleri sürece orada çok şey kaybedecekler buna eminim sonuç olarak DOĞRU dinin etkisi çok ama orda olaylarda çok
en büyük dilekde bu olayların bitmesidir bu çoğu olgulardan daha fazla öne çıkmaktadır çünkü orayı sadece yaşayan bilir yaşamayanlar ne kadar tahmin etsede onlar kadar bilemeyiz seçimlerde nasılki o desteği verdilerse aynı şekilde kendine sırt çevirenlerede çok rahat DERS verebilirler Ordaki oyun en büyük etkenlerinden biri dini yapıları onunla islam ın verdiği kardeşlik içinde yaşanılabilir tezi vede propagandasıdır ama, bundan zaten uzaklaşıyorlar değişiyorlar vede diğerleri gibi basitleşiyorlar o zaman onlara ordan oy çıkmaz çıksada çok düşük seviyede çıkacakdır AKP bu seçimde doğudan aldığı oyun aynısını bir daha çıkaramaz heleki kendilerine temsilci olarak seçilen kişilere bu şekilde davranarak hiç oradaki insanlar neyin ne şekilde olduğu vede nasıl davranıldığın farkında Bu ülkenin vekil ine böyle davranılıyorsa sıradan vatandaşa nasıl davranılır onun farkına varabilecek düzeydeler bu davranışları yaklaşımları onlara OY KAYBI olarak GERİ DÖNECEKDİR
kalın salıcakla :surrender
Serhatlı 04.09.2007, 15:34 arkadaşlar akp silme götürür bence çünkü herzaman sünnü Kürtler iktidar partilerine ve dinci partilere oy vermişlerdir bundan önceki seçimleri inceleyin iktidarda kim varsa güneydoğundan birinci partidir iddaa edildiği gibi Kürt halkını dtp temsil etmiyor oradaki şehyler tarikatlar aşiret reisleri yönetiyor peki büyük şehrler farklımı büyük şehirlerde şu kadar Kürt var bu kadar Kürt var deniyor niye oy alamıyorlar çünkü benim tanıdığım bütün sünnü Kürtler Akp'ye verdiler Kürtler osmanlı zamanında padişahının en büyük destekçisiydiler o yüzden Alevilere sesleniyorum boşyere peşlerinden gitmeyin ortada kalırsınız
tek cümleye yakın yazacam fazla değil bu konuları çok konuşduk onları okumanızı tavsiye ederim kısırdöngü kimseye fayda sağlamaz
biz kimseye peşimizden gelin demiyoruz sürüklemiyoruz
biz beraber hareket edelim diyoruz ki zaten de öyle yapıyoruz partimizde vede gönlümüzde baş tacısınız
kısada bir cevap yazam Osmanlı dönemi ile taşı vurmuşsun kafamıza şöyle yakın tarihine bir gelsene:mad: Sivas,maraş,çorum ONUDA mı biz yaptık bune cehalet bune kasap sevdası böyle yaklaşım olmaz olursada ben senin hakkında sağlıklı düşünmem çünkü sen sağlıklı düşünemiyorsun kal salıcakla:surrender
ismailgokhan 04.09.2007, 16:08 tek cümleye yakın yazacam fazla değil bu konuları çok konuşduk onları okumanızı tavsiye ederim kısırdöngü kimseye fayda sağlamaz
biz kimseye peşimizden gelin demiyoruz sürüklemiyoruz
biz beraber hareket edelim diyoruz ki zaten de öyle yapıyoruz partimizde vede gönlümüzde baş tacısınız
kısada bir cevap yazam Osmanlı dönemi ile taşı vurmuşsun kafamıza şöyle yakın tarihine bir gelsene:mad: Sivas,maraş,çorum ONUDA mı biz yaptık bune cehalet bune kasap sevdası böyle yaklaşım olmaz olursada ben senin hakkında sağlıklı düşünmem çünkü sen sağlıklı düşünemiyorsun kal salıcakla:surrender
ben taş felan vurmadım Kürt aşiretleri Osmanlıyı destekliyorlar mıydı? destekle miyorlarmıydı Osmanlı en çok destek verenlerin başında Kürt aşiretleri geliyor tarihi bir gerçek niye gocunuyorsun ki Alevilerde Osmanlı'nın kuruluş yıllarında destek vermiştir Osmanlıya bunu saklamanın anlamı varmı
Türkiye'de siyasal islamın tüm tohumlarını atan Kürtlerdir Türk sünnülerin büyük bölümü Kürt şehylerin başında olduğu tarikatlara bağlıdır Silahlı eylem yapan İslamcı örgütlerin büyük bölümüde Kürtlerin kurdukları örgütlerdir Çorum'da Sivas'ta yaşanan katliamalrla Kürtlerin islamcı partilere oy vermesin ne alakası var olayı o taraflara çekmenin mantığı ne (kışkırtmak istiyorsan yapma iyi birşey değil)kimse öyle birşey söyledimi Kürtlerin ezildiğini herkes biliyor ama Kürtlerin öyle bir sorunu yok bence Kürtlerin bir sorunu olsaydı her seçimde sağ partilere dinci partilerle iktidar partilerine oy vermezdi İstanbulda 2 milyon Kürt var deniyor niye dtp oy alamıyor Ankaradaki Kürtler vermiyor bunun sebebini anlatsana din değil mi onun için söylüyorum dtp'ye Kürtler oy vermez diye
Kürtleri ezen devletten ziyade ne yazık ki aşiret reisleri;aşiret reisleri öyle bir düzen kurmuşlar ki sizi ezen bu sistem aslında devlet istesede bu düzeni kıramıyor zaten işinede gelmiyor aşiret reisleri milletvekili oluyor sonra yakınlarına illerinde ihale veriyorlar devlet bu sayede aşiret reisleri sayesinde
bölgeyi kontrol altında tutuyor aşiret reislerinin cebi doluyor devlet güvenliğini sağlıyor burada şehyler sahneye çıkıyor aşiret reislerinin saadet düzenini devam etmek için sıkı bir din ve töre baskısıyla insanlar eziliyor böylece aşiret reilerine itaat eden sözünden çıkmayan aşiret üyeleriyle bu sistem sürüp gidiyor bu düzeni yıkılmazsa Kürtle binlerce yıl ezilir aşiret reislerinin kurduğu bu düzen devletin işine geliyor güneydoğu'da eğitime neden önem verilmiyor bu sistemi kırmak istemior devlet
Serhatlı 04.09.2007, 16:21 ben taş felan vurmadım Kürt aşiretleri Osmanlıyı destekliyorlar mıydı? destekle miyorlarmıydı Osmanlı en çok destek verenlerin başında Kürt aşiretleri geliyor tarihi bir gerçek niye gocunuyorsun ki Alevilerde Osmanlı'nın kuruluş yıllarında destek vermiştir Osmanlıya bunu saklamanın anlamı varmı
Türkiye'de siyasal islamın tüm tohumlarını atan Kürtlerdir Türk sünnülerin büyük bölümü Kürt şehylerin başında olduğu tarikatlara bağlıdır Silahlı eylem yapan İslamcı örgütlerin büyük bölümüde Kürtlerin kurdukları örgütlerdir Çorum'da Sivas'ta yaşanan katliamalrla Kürtlerin islamcı partilere oy vermesin ne alakası var olayı o taraflara çekmenin mantığı ne (kışkırtmak istiyorsan yapma iyi birşey değil)kimse öyle birşey söyledimi Kürtlerin ezildiğini herkes biliyor ama Kürtlerin öyle bir sorunu yok bence Kürtlerin bir sorunu olsaydı her seçimde sağ partilere dinci partilerle iktidar partilerine oy vermezdi İstanbulda 2 milyon Kürt var deniyor niye dtp oy alamıyor Ankaradaki Kürtler vermiyor bunun sebebini anlatsana din değil mi onun için söylüyorum dtp'ye Kürtler oy vermez diye
Kürtleri ezen devletten ziyade ne yazık ki aşiret reisleri;aşiret reisleri öyle bir düzen kurmuşlar ki sizi ezen bu sistem aslında devlet istesede bu düzeni kıramıyor zaten işinede gelmiyor aşiret reisleri milletvekili oluyor sonra yakınlarına illerinde ihale veriyorlar devlet bu sayede aşiret reisleri sayesinde
bölgeyi kontrol altında tutuyor aşiret reislerinin cebi doluyor devlet güvenliğini sağlıyor burada şehyler sahneye çıkıyor aşiret reislerinin saadet düzenini devam etmek için sıkı bir din ve töre baskısıyla insanlar eziliyor böylece aşiret reilerine itaat eden sözünden çıkmayan aşiret üyeleriyle bu sistem sürüp gidiyor bu düzeni yıkılmazsa Kürtle binlerce yıl ezilir aşiret reislerinin kurduğu bu düzen devletin işine geliyor güneydoğu'da eğitime neden önem verilmiyor bu sistemi kırmak istemior devlet
peki senin sürdüğün tezin konuyla ne alakası var madem ben kışkırtma yapıyorum bir İDRİS İ BİTLİS İ dene köpek tüm bir toplumumu bağlar
canım cigerim senin saydıkların geçmişde kaldı sen bu günlere gel AHMET TÜRK de aşiret reisi dincimi sence veyahut diğerleri körükörüne islam a bağlı diğelim parti başkanı vede ALEVİ olanlar neci sen hiç konu okuyormusun
bizleri destekliyor demişsin eyvallah sizler bizzat osmanlıda yeniçeri değilmiydiniz çoğunluk ALEVİ değilmiydi ben mi yanlış biliyorum nereye varacaz bu şekilde açıklarmısın
bu şekilde şu veya bu nıye oyvermiyor diyemezsin kardeş nedir o seçilenleri, uzaydan mı oy aldılar iki adayımızda bize yakın olanı küçük bir çekişmeden dolayı seçilemedi sen nerden veya hangi zamandan bahsediyorsun
bizim hiç sorunumuz yok canım sorun bize uzak kelime ondan 45 bin ölüm var ortada sorun neki ne gezer bunlar zaten doğuda olmuyor kürtlerle alakası yok batıda oluyor dimi
Senin bu yaklaşımınla eğerki bu partiler içinde DTP ve benzerleri olmasa şuan iktidar olan o parti AKP demekki yüzde100% 60 la iktidar olurdu o kadar bir bakış açısıyla değerlendiyorsun ki DTP olmasa bunun böyle olacağını geçen seçime göre verdiğin sonuçlarını göremiyorsun AKP nin şuan kaç milletvekili var geçen meclisde ne kadar vardı bir hesapla istersen çıkacak şuki senin dediğin feodal toplum ilişkileri DTP sayesinde çöküyor devam da edecek şuana kadar bunu başarabilen başka bir parti TÜRKİYE cumhuriyet 'inde çıkmadı :no:
AYrıca nıye seçilmiyor vede oy alamıyorlar demişsin biz devlet ten trılyon destek almıyoruz propaganda çalışması yapabilmek için elimizde olan imkanlarla birşeyler yapıyoruz ha bu işe yarıyomu bilmem ama etki ediyor bulunduğum ANkara da DTP (DEĞİL) BAĞIMSIZ ADAYININ sadece iki kere propagandasını gördüm kendisini bile değil ama genede o şekilde gidip oyumu verdim tabi bu kişiye göre değişir bunlarıda hesaplamak gerekir
ismailgokhan 04.09.2007, 16:36 peki senin sürdüğün tezin konuyla ne alakası var madem ben kışkırtma yapıyorum bir İDRİS İ BİTLİS İ dene köpek tüm bir toplumumu bağlar
canım cigerim senin saydıkların geçmişde kaldı sen bu günlere gel AHMET TÜRK de aşiret reisi dincimi sence veyahut diğerleri körükörüne islam a bağlı diğelim parti başkanı vede ALEVİ olanlar neci sen hiç konu okuyormusun
bizleri destekliyor demişsin eyvallah sizler bizzat osmanlıda yeniçeri değilmiydiniz çoğunluk ALEVİ değilmiydi ben mi yanlış biliyorum nereye varacaz bu şekilde açıklarmısın
bu şekilde şu veya bu nıye oyvermiyor diyemezsin kardeş nedir o seçilenleri, uzaydan mı oy aldılar iki adayımızda bize yakın olanı küçük bir çekişmeden dolayı seçilemedi sen nerden veya hangi zamandan bahsediyorsun
bizim hiç sorunumuz yok canım sorun bize uzak kelime ondan 45 bin ölüm var ortada sorun neki ne gezer bunlar zaten doğuda olmuyor kürtlerle alakası yok batıda oluyor dimi
Senin bu yaklaşımınla eğerki bu partiler içinde DTP ve benzerleri olmasa şuan iktidar olan o parti AKP demekki yüzde100% 60 la iktidar olurdu o kadar bir bakış açısıyla değerlendiyorsun ki DTP olmasa bunun böyle olacağını geçen seçime göre verdiğin sonuçlarını göremiyorsun AKP nin şuan kaç milletvekili var geçen meclisde ne kadar vardı bir hesapla istersen çıkacak şuki senin dediğin feodal toplum ilişkileri DTP sayesinde çöküyor devam da edecek şuana kadar bunu başarabilen başka bir parti TÜRKİYE cumhuriyet 'inde çıkmadı :no:
Ahmet Türk 2 milyon Kürtün yaşadığı istanbuldan aday olsa seçilirmiyidi ben sanmıyorum Kürtler Ahmet Türk'e oy vermezdi
Ahmet Türk, SIRRI SAKIK, PERVİN BULDAN bunlar aşiret oyları almıyor mu aşiret reisleri olmasaydı bunlar oy alırmıydı ,dtp akp'yi felan engellemedi başta kars'ta olmak üzere aldğınız sonuç yenilgidir 40 tane çıkarmanız lazım yarı yarı oy aldınız çoğu yerde Akp katladı dtp'yi arkadaşım sabit düşündüğün için anlamıyorsun Kimse Kürtler ezilmedi faili meçhul cinayetler yok demiyor köyleri yakıldı zulüm yapıldı Kürtlere buna rağmen diyorum ki Kürtler sağ partilere dinci partilere oy verir sebebide aşiret düzenidir ben Dtp'nin toprak reformu isteidiğini aşiret düzenin yıkılması için politika geliştirdiğini görmüyorum Kürtlerin özgürleşmesi için aşiret düzeni yıkılmalıdır
Serhatlı 04.09.2007, 16:55 Ahmet Türk 2 milyon Kürtün yaşadığı istanbuldan aday olsa seçilirmiyidi ben sanmıyorum Kürtler Ahmet Türk'e oy vermezdi
Ahmet Türk, SIRRI SAKIK, PERVİN BULDAN bunlar aşiret oyları almıyor mu aşiret reisleri olmasaydı bunlar oy alırmıydı ,dtp akp'yi felan engellemedi başta kars'ta olmak üzere aldğınız sonuç yenilgidir 40 tane çıkarmanız lazım yarı yarı oy aldınız çoğu yerde Akp katladı dtp'yi arkadaşım sabit düşündüğün için anlamıyorsun Kimse Kürtler ezilmedi faili meçhul cinayetler yok demiyor köyleri yakıldı zulüm yapıldı Kürtlere buna rağmen diyorum ki Kürtler sağ partilere dinci partilere oy verir sebebide aşiret düzenidir ben Dtp'nin toprak reformu isteidiğini aşiret düzenin yıkılması için politika geliştirdiğini görmüyorum Kürtlerin özgürleşmesi için aşiret düzeni yıkılmalıdır
seviyen için teşekkür ederim
ama şunu unutmaki DTP türkiye PARTİSİ olma yolunda onun çıkarına vede halkın çıkarına çalışıyor eğerki DTP şuan sırf doğu ya endeksli işler yapsa zaten var olan vedenecek aha kürt Milliyetçileri TAMAM bunu başarı olarak görme 20 DE olsa sonuçda çıkmış bu bir engeldir bunu görmek lazım yukarda dediğim gibi bizler olmasak o oyların çoğu Dersim DIŞINDA hemen hemen hepsi AKP ye gidecekdi nasıl ki diğer taraflarda olduğu gibi
ayrıca aşiret oyları demişsin şuan doğudaki çoğu aşiret devlet eliyle koruyucu yapılmışdır onlar kendi çıkarına çalışanlardır DTP genel için mücadele etmektedir AYRIMLARI ne kadar iyi yaparsak çözümlerimizde bir o kadar net olur
Ayrıca biz bu benzeri sorunları parti olarak çözmeye çalışıyoruz nedenleri araşdırıyoruz ki buda takdirlikdir
körler ve sağırlar birbirini ağırlar hesabı yapmıyoruz ÖRNEK vede güzel çıkışlarla ne istediğimizi neden yana olduğumuzu kimler için orda olduğumuzu gayet güzel bir şekilde vurguluyoruz
kal salıcakla :surrender
Serhatlı 27.05.2008, 02:25 Diyarbakır B.B. başkanından ERDOĞAN' a açık çağrı yardım talebi bize hiçbir şekilde katkı sağlamadınız ama isterseniz Ankara 'nın Su sorunun çözeriz :D:komik
Kendilerine verilen emanet oylarla havaya girenler gene aynı şekilde o hüsranıda yaşamaya mahkumdurlar yerel seçimlere az kaldı :sarkazm
Siz böyle devam edin Sayın ERDOĞAN ve AKP si akibetiniz size kimsenin kafa tutamadığı yerde Bizlerden Olacak Biz ki Ateşin vede Güneşin Çocukları SİZİ o DİYARBAKIR da vede tüm doğuda O sandığa Gömeriz
Şile şile şile dotma me
gule gule gule dotmam me
ware gundeme pir xaşe
wez rabesim sor gevezee
gule dotmam me çu meclise
Şile şile şile dotma me
gule gule gule dotmam me
şilele şilele şile dotmam me
wulele wulele wule dotmam me
Sizinle daha Şemmam me oynayacaz
http://www.milliyet.com.tr/2007/09/04/son/sonsiy01.asp
Ayrıca Toplumda bazı kesimlerin yaklaşımlarından dolayı sevmesede ben el etek öpeceğine bu kadar cesur ve net şekilde meydan okuduğu için kendisini tebrik ederim :surrender
Ayrıca Toplumda bazı kesimlerin yaklaşımlarından dolayı sevmesede ben el etek öpeceğine bu kadar cesur ve net şekilde meydan okuduğu için kendisini tebrik ederim
Baydemir e bir tebrik daha
Kararlı ve onurlu duruşuyla el etek öpmeyen kendi yağında kavrulan bu ülkenin sorunlarını en açıkça belirten biri olarak umarım daha iyi yerlerde görürüz kendini bu seçimlerde bölge halkının vereceği cevapda bu şekilde olacakdır şimdiden emin olabilirsiniz
Yaşasın Barış Yaşasın Onurunu koruyanlar zülme baskıya boyun eğmeyenler
Bizim katillerle işimiz olmaz:sneaky2::sneaky2:
Baydemir'den Erdoğan'a ret:shuriken:
Erdoğan yarın Diyarbakır'da GAP planını açıklayacak. Baydemir, Erdoğan'ın ziyaret davetini kabul etmedi.
Hükümetin en önemli öncelikleri arasında yer alan GAP planı yarın Başbakan Erdoğan tarafından Diyarbakır’da açıklanacak.
Erdoğan’ın Diyarbakır programına çok sayıda bakan, bölge milletvekillerinin tamamı ve bürokratlar katılacak. Hükümetin ve AKP’nin gövde gösterisi yapacağı Diyarbakır’da Erdoğan açık hava toplantısı düzenlemeyecek. Diyarbakır çıkarması için AKP’nin TBMM Grup toplantısı da iptal edilirken, Erdoğan’ın Kürt sorunuyla ilgili bir mesaj verip vermeyeceği ise merakla bekleniyor.
BAYDEMİR DAVETİ REDDETTİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın yapacağı Diyarbakır ziyaret programına daha önce olduğu gibi bu kez de Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı dahil etmedi.
Erdoğan’ın daha önce ziyarete dahil etmemesine karşın, Başbakan’ın programına katılan Belediye Başkanı Osman Baydemir’in bu kez Erdoğan’ın programına katılmayacağı bildirildi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada, Başbakan Erdoğan’ın belediyenin davetlerine karşın şu ana kadar hiçbir Diyarbakır gezisinde Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etmediğine dikkat çekildi. Açıklamada, şöyle denildi:
“Oysa, Başbakan olarak diğer kentlere yaptığı gezilerde belediye ziyaretlerini de programına almaktadır. Doğal olan ve olması gereken de budur. Görüldüğü kadarıyla, Başbakan’ın bu Diyarbakır programında da Büyükşehir Belediyemize bir kez daha bir ziyaret planlanmamıştır. Sayın Başbakanın kentimiz Diyarbakır’a, Belediyemize ve yurttaşlarımıza yaklaşımı bir Başbakan yaklaşımından ziyade, bir siyasi partinin genel başkanı yaklaşımıdır
Başbakan kentimize bir kez daha ülkedeki tüm dinamiklere karşı sorumlu olan ‘Türkiye’nin Başbakanı’ olarak değil, ‘AKP Genel Başkanı’ kimliğiyle gelmektedir. Bu nedenle AKP Sayın Genel Başkanı’nın programlarına iştirak edilmeyecektir.”
Serhatlı 27.05.2008, 02:36 DTP inandırıcı bulmadı
DTP, Başbakan Erdoğan’ın Diyarbakır’da açıklayacağı GAP eylem planını seçim malzemesi olarak değerlendirdi.
Demokratik Toplum Partisi (DTP) Diyarbakır İl Başkanı Nejdet Atalay, düzenlediği basın toplantısında Diyarbakır ve bölge halkının Başbakan Recep Tayiyp Erdoğan’ın açacağı pakete inancının kalmadığını söyledi.
GAP projesinin yaklaşık elli yıldır tüm hükümetlerin seçim malzemesi olmaktan öteye gitmediğini ileri süren Atalay, “AK Parti hükümeti de diğerleri gibi bölge halkının oyunu almak için son çare olarak GAP projesine el atma eğilimindedir” dedi.
Bölgenin dezavantajlı durumunun giderilmesi isteniyorsa istihdama yönelik kamu yatırımlarının yapılması gerektiğini vurgulayan Atalay, özel sektöre de teşvik verilmesini istedi. Türkiye’nin tüm sorunlarının esasının Kürt sorununun çözümsüzlüğünün oluşturduğunu savunan Atalay, sorunun siyasal karakterli bir sorun olduğunu dile getirdi.
Gerçekten çözüm vede samimi olanlar 50 yıllık masallarla değil icraetle göstersin
Sonuç Bu ülkede birleri sevsede sevmesede öle veya böyle deselerde şuan en gerçekçi çözümleri üretenler DTP ve Ufuk Uras Onun dışındakiler iki paket açıklamakla veya Ciwan Haco çalarak oy toplamak isteyenler değildir...
|