Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbol haricindeki diğer sporlar

schafbock
08.01.2006, 14:51
Ya konulara baktımda nedense hep futbol var. Ve konuyu açanlar hep erkekler. Gerçi bir kızın futbolla erkekler kadar ilgilendiği söylenemez. Tamam bende Fenerbahçeliyim ama abartmayalım bu kadar futbolu. Birazda diğer sporlara bakalım, konuşalım. :3D_NG:

KoCGIRİ
08.01.2006, 15:03
biz sporu yapmaktan çok konuşmasını seven bir milletiz.
en başarılı olduğumuz spor dalı da çene geliştirme sanırım:)
ama yine de başka spor dalları hakkında konuşma fikri güzel
önerin var mı schafbock?

schafbock
08.01.2006, 15:09
aslında önerim yok ama bir çok spor var. Basketbol, voleybol, hentbol, tenis vb. Erkekler basketbolda izliyorlar neden basketbol yerine futbol konuşuluyor bunu anlayamıyorum :)

Lamekan
08.01.2006, 15:14
Masa teniside var.. Hatte bu sporlarla ilgili açılmış konularda var.. Ama bizim yaptıgımız spordan çok konuşmayı sevdiğimizden dolayı futbol konuşuluyor...

Basket konuşulmaya başlanınca ilgi görmediği içindir belki...

Oli
08.01.2006, 15:21
aslında önerim yok ama bir çok spor var. Basketbol, voleybol, hentbol, tenis vb. Erkekler basketbolda izliyorlar neden basketbol yerine futbol konuşuluyor bunu anlayamıyorum :)

çünkü, basketbolda oyuncu sirkülasyonu daha fazla... bir oyuncu aynı ligden 10 takımda da oynayabiliyor. futbılda ise futbolcu takımla özdeşleşiyor. 11 kişiye karşın 5 kişiyle oynanmasıda etkili herhalde... baskette bu seneki kadro belki seneye tamamen değişebilir.... Bu da ilgiyi azaltıyor bence...

Spor sevmek değişik bir duygu... Futbol bir kenara... Gerçek bir spor sever. tenisde izlerken zevk alır. voleybolda izlerken zevk alır. Biz küçükken kendi sokağımızda Basketbol potası yapıp hem çift pota hemde tek pota oynamış bir nesiliz. Yine ip çekip voleybol da oynamışlığımız var. Araba gelince ipi kaldırmak yada sökmek... "abi başka sokaktan git" diyen bir nesiliz. Hatta ve hatta birkaç kez Beyzbol bile oynamışlığımız var. Ancak en basiti futbol. futbol için top bile gerekmeyebiliyor. iç içe çorap koyulabilir, gazoz kapağı ile oynanabilir.

KoCGIRİ
08.01.2006, 15:21
ama dünyanın heryerinde bu böyledir sadece bize özgü değil.
verdiğin örnekten hareketle heralde dünya üzerinde basketbolun futboldan fazla konuşulduğu tek yer a.b.d. dir sanırım.bu forumdada basketbol konusu var, yeni açıldı umarım uzun soluklu olur ve devamı diğer sporlarla ve sportif faaliyetlerle gelir.

schafbock
08.01.2006, 15:22
Evet haklısın futbola verilen ilgi diğer sporlara verilmiyor. Ben beden eğitimi bölümündeyim. O yüzden böyle bi konu açtım yüzme de var spor olarak. Yaa daha bi çok spor var ama ilgi yok.

schafbock
08.01.2006, 15:25
Tabikide bende futbola ilgisizim diyemem bende çok severim futbolu. Benim arkadaşlarım evcilik bebek oynarken ben akrabalarımızın oğullarıyla falan futbol oynardım, bilye oynardım ama birazda diğer sporlardan bahsedilsin artık hep futbol hep futbol olmaz ki ama :)

hammerthrower
23.08.2006, 18:30
Atletizm de var arkadaşlar sporların anası :) atletizm deyipte geçmeyın taşı kaldırıp altına bı baksanız birsürü branş var :) izle izle bitmez.. nerdenmı bılıyorum çünki ben bir atletim :P

keanu_1907
23.08.2006, 20:43
forum yöneticilerine sesleniyorum ''SABİT BİR FORMULA 1'' topiği olsun lütfen yaa ben innıyorum ki eğer bole bi topik olsun yada basket ve voleybol sabit topkleri olsun kesinlikle yazılar yazılır fakat ---sabit---- olması lazımmm

adem_58
07.09.2006, 19:44
masa tenisini iyi bilirim
voley boluda iyi bilirim
aslında bir çok spor dalından anlıyorum