Orijinalini görmek için tıklayınız : ücretli öğretmenlik

horasan66
10.09.2007, 13:35
Arkadaşlar benim gibi aranızda atanaması olmayan ve ücretli öğretmenliğe baş vuran arkadaşlarımız var mı? Varsa ücretli öğretmenliğin aldığı ücret ve ücretli öğretmenlik hakkında bilgileri olan varsa paylaşabilir misiniz?
Teşekürler

AlininEvi
10.09.2007, 13:39
Arkadaşlar benim gibi aranızda atanaması olmayan ve ücretli öğretmenliğe baş vuran arkadaşlarımız var mı? Varsa ücretli öğretmenliğin aldığı ücret ve ücretli öğretmenlik hakkında bilgileri olan varsa paylaşabilir misiniz?
Teşekürler

ücretli öğretmenlikten kastın vekil öğretmenlik değil mi?
eğer buysa onların çok da tatmin edici bir rakam almadıklarını biliyorum...:(((

AlininEvi
10.09.2007, 13:41
ama yine de hiç yoktan iyidir ama kendi memleketinde olacaksan...
yani tutup da uzak bir yere gitmeye değmeyeceğini sanıyorum... bunu biraz daha araştırmam lazım... akşama haber ederim dostum sana...

halitseyfi
10.09.2007, 14:18
üçretli öğretmenlik sadece ders üçreti karşılığı derse girme şeklinde olur. Bu öğretmenler bazı derslere girmeleride engellene bilir. Mesela müzik vb yetenek derslerine. Branş öğretmenleri bu konuda daha şanslıdır. Bir okulda örneğin sosoyal dersi 6,7,8 . sınıfların dersine girip üçret alına bilir. ücretli Sınıf öğretmenliği pekte karlı olmaya bilir. 1,2,3,4,5. sınıflarda yetenek derslerine bu öğretmenlerin girmesi engellene bilir. O zamanda girmediği saatlerde üçret alamaz. Özellikle branş öğretmenlerinde bu daha iyi olabiliyor tabiki girdiği ders saatine bağlı olarak.

AlininEvi
10.09.2007, 18:41
üçretli öğretmenlik sadece ders üçreti karşılığı derse girme şeklinde olur. Bu öğretmenler bazı derslere girmeleride engellene bilir. Mesela müzik vb yetenek derslerine. Branş öğretmenleri bu konuda daha şanslıdır. Bir okulda örneğin sosoyal dersi 6,7,8 . sınıfların dersine girip üçret alına bilir. ücretli Sınıf öğretmenliği pekte karlı olmaya bilir. 1,2,3,4,5. sınıflarda yetenek derslerine bu öğretmenlerin girmesi engellene bilir. O zamanda girmediği saatlerde üçret alamaz. Özellikle branş öğretmenlerinde bu daha iyi olabiliyor tabiki girdiği ders saatine bağlı olarak.

evet arkadaşa katılıyorum az önce arkadaşımla konuştum... alacağın para maximum 300-400 gibi bişey oluyor o da full derse girersen...şu an bir ders saati 5.60 ytl civarı full 72saat yazılsa 400ytl yapıyo...

horasan66
10.09.2007, 19:43
Benim geçen sene arkadaşımın ablası yaptı bu işi ve haftada 27 saat derse giriyormuş 550 ytl para alıyormuş arkadaşlar. bende bu topiği açtıkdan sonra öğrendim.

halitseyfi
10.09.2007, 19:46
sevgili horasan66

branşınızı biliyorum ama eğerki gerçekten sık, çok işlenen bir branşsa görev alma şansın yüksek olabilir. size bir tablo yollayayım burda atanacak branşların sayıları yer alıyor belki size yardımcı olur. Sadece fikir vermesi açısından inceleyin.