Orijinalini görmek için tıklayınız : Nejat Uygur felç geçirdi.

alevite
11.09.2007, 15:58
Geçirdiği kısmi felç nedeniyle Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi'nde tedavi altında bulunan tiyatro sanatçısı Nejat Uygur'un genel durumunun iyi ve vital bulgularının stabil olduğu, nörolojik durumunda ise değişiklik bulunmadığı açıklandı.
Dün sabah beyninin sağ tarafındaki tıkanıklığa bağlı olarak kısmi felç geçiren Uygur'un hastanenin nöroloji servisindeki tedavisi sürüyor.

Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Teoman Benli, "Hastamızın şu anda hayati tehlikesi yok gibi gözüküyor. Ancak bir kaç gün daha gözetim altında kalacak. Şuuru açık, konuşuyor" dedi.

Uygur'un rahatsızlanmasının üzerinden henüz 24 saat geçtiği için kesin birşey söylemenin yanlış olacağını belirten Benli, "Hastamızın durumunun tam belli olması için 48 saat geçmesi lazım" diye konuştu.
Prof. Dr. Önal, beynin sağ tarafındaki tıkanıklığa bağlı olarak, vücudun sol tarafında kan akımında yavaşlama olduğunu aktararak, Uygur'un sol kolunu hareket ettiremediğini, yüzünde kayma olduğunu, bacağında biraz hareket olduğunu, konuşmasının ise düzgün olduğunu ifade etti.

Önal bu durumu, kısmi felç olarak nitelendirdi. Prof. Dr. Gökalp de, şu an için cerrahi müdahaleye gerek olmadığını söyledi.

İnşallah düzelir Türkiye'nin onun gibi değerli, gerçek tiyatrocu ve insanlara ihtiyacı var... :uzgunsok: :sad:

xolxol_12
11.09.2007, 16:49
Çok değerli bir sanatçı.Gerçekden üzüldüm .Acil şifalar diliyorum

sir60
11.09.2007, 17:26
allahtan şifalar dilyorum umarım bir an önce saglıgına kavuşur her zaman güldüren nejat uygur sevenelrini bu sefer güldüremedi

nuran
11.09.2007, 17:35
Çok değerli bir sanatçı.Gerçekden üzüldüm .Acil şifalar diliyorum

katılıyorum.büyük değerlerimize kaybetmeden sahip çıkmak dileğimle...

Beşiktaşli58
11.09.2007, 17:40
Acil sifalar diliyorum, Nejat abi çok büyük bir kisilik. Böyle bir kisiligi yitirmek istemeyiz, umarim iyilesir.

PAÜlü
11.09.2007, 18:36
Bencede umarım iyileşir cünkü tiyatro da örnek aldığım sanatçılardan biri. Umarım hastaneden iyi bir sekilde cıkar, ailesinede üzüldüm.

saygılarımla......

dilekbktş
11.09.2007, 19:18
turkıyenın en iyi tıyatrocularndan bırı herzaman gulduren umarım iyi sekılde cıkar yıne herkesın yuzunu guldurr allahtan acil şifalar dılıyorm :)

EREN izm
11.09.2007, 19:39
evet bende seviyodum büyük geçmiş olsun.

naze-yezda
11.09.2007, 20:05
nejat uygur bugüne kadar gelen ender sanatçılardan biri biran önce toparlanması dilegiyle acil şifalar diliyorum...

pazarcıklı
11.09.2007, 20:23
umarım kısa zamanda iyileşir...seviyeli, düzgün işini çok iyi yapan tiyatrocularımızdan...

ONU®
11.09.2007, 21:00
Çok büyük geçmiş olsun bu gerçek sanatçımıza.

renat
11.09.2007, 21:32
tiyatromuzun gelmiş geçmiş en büyük ustalarından biri
nejat ustaya acil şifalar diliyorum . geçmiş olsun Nejat usta

kara_kız
11.09.2007, 21:55
nejat işler tiyatromuzun gelmiş geçmiş en ii ve sağlam ismidir acil şifalar diliyorum

alevite
11.09.2007, 22:16
nejat işler tiyatromuzun gelmiş geçmiş en ii ve sağlam ismidir acil şifalar diliyorum

Nejat İşler değil kara_kız Nejat Uygur felç geçiren şaşırdın herhalde :höng

gunisigi
12.09.2007, 00:11
gerçekten türkiyenin en iyi tiyatro oyuncusu
inşallah iyileşir ve halıya basma lan diye bağırdığı çığlıklar yine yankılanır kulaklarımızda

alenya
12.09.2007, 00:35
türkiyenin en büyük ustalarından gercek bir değer.tiyatrocu kimliğinin yanında duruşu ve özel hayatıylada tam bir modeldi.bir kere oyununa gitmiştim.çok üzüldüm allah acil şifalar versin.nejat usta umarım en kısa zamanda iyileşirsin.dualarım seninle

onur melis
12.09.2007, 00:57
çok üzüldüm duyunca gercekttewn büyük bir sanatcı umarın en kısa zamanda sahnelere geri döner