Orijinalini görmek için tıklayınız : ABD nin 11 Eylül ü yalan mı?

alevi_che
12.09.2007, 18:20
Fidel: 11 Eylül saldırılarıyla ilgili kandırıldık

Küba lideri Fidel Castro, ABD hükümetini, 11 Eylül saldırılarıyla ilgili olarak halkı kasten kandırmakla suçladı.

Castro, dün Küba devlet televizyonunda okunan makalesinde, "Şimdi biliniyor ki saldırılarla ilgili kasıtlı bir dezenformasyon var. Dünya üzerindeki herkes gibi kandırıldık" ifadelerine yer verdi.

Rahatsızlandığı ve görevini kardeşi Raul'a devrettiği geçen yılın ortalarından bu yana kamu önüne çıkmayan Castro, 11 Eylül'deki saldırılarda Pentagon'un bir uçak değil füzeyle vurulduğunu, çünkü uçağın yolcularının izine rastlanamadığını da öne sürdü.

ABD'nin bu saldırılarda olası bir rol oynadığı teorileri, geçmişte de Castro'nun siyasi müttefiki Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez tarafından dile getirilmişti.

Kimi yorumcular, New York'taki Dünya Ticaret Merkezi ikiz kulelerinin, 2001'de teröristlerin kaçırdığı uçakların binalara çarpmasından sonra patlayıcılarla yıkıldığını ve Washington'da da Pentagon'un bir uçakla değil füzeyle vurulduğunu ileri sürüyor.

ABD den her şey beklenir.Ancak ben yinede kararsız kaldım.Yani saldırılar sırasında bir uçak varmış gibiydi.Castro da ''uçak değil füzeyle vurulduğunu, çünkü uçağın yolcularının izine rastlanamadığını'' söylüyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz?

Serhatlı
12.09.2007, 18:25
ben olabilir diyorum çünkü bush ve ailesinin binladin le ortaklıkları varmış düzmece gibi

dünyanın her yerini izleyen mudahele edenler kendilerine yapılacak birşeyimi göremedi inandırıcı gelmiyor hele sonrasında yaşananlarla beraber

ilker_che
12.09.2007, 18:27
görüntülerde ucakları görmüştük.ama ladin in bi piyon oldugu bunların hepsinin uzun vadeli planlar oldugu fikri de var.ladin piyon mudur bilmem ama 11 eylül olayında binaların en alt katında yangın cıkarıldıgı ve çelik kolonların yakıldıgını duymustum ve inandırıcı da gelmişti.Dünya Ticaret Merkezi nde binlerce de yahudinin çalıstıgı ve o gün hiç birinin binalarda olmadıgı da ispatlanmıstı.Castro nun sölediklerinin komplo teorisi olma ihtimali düşüktür bence...

alenya
12.09.2007, 18:27
bence halkı kandırma.abd nin ne yapacağına akıl sır ermiyor.sonuçta celik kondüksüyonlu binaların patlayıcı dışında birşeyle yıkılacağını sanmıyorum.ucaklarda bol miktarda patlayıcı olabilir.11 eylül olayı çözülmesi gereken bir muamma olarak duruyor.

bluehero88
12.09.2007, 19:00
Kesinlikle katılıyorum bunu destekleyen birçok kanıt ve tanık var.Eğer bu kanıt ve tanıkları görmek isterseniz arkadaşlar internette yayılmış bir belgesel var.Belgeselin adı;
LOOSE CHANGE SECOND EDITION....Tavsiye ederim arkadaşlar süper bir belgesel...Bir de tabi A.B.D. 'li Bush karşıtı gazeteci Micheal Moore ' un FAHRENEIT 9/11 'i var...saygılar...

anadolu75
12.09.2007, 19:40
bin ladin bir cia ajanidir zaten.11 eyluldede amerikanin parmagi olabilir.amerikadir bu kendi halkinada herseyi yaparlar bay bush ve ekibi.

koçgirli
12.09.2007, 20:00
evet arkadaşlar bende katılıyorum
o kadar yahudi çalışanın olduğu bir yerde nasıl oluyorda binlerce yahudi tatile çıkarılıyor ve o kadar gelişmiş radar vs gibi teknolojik donatılara sahip,istihbaratı kuvvetli bir ülke bu saldırıyı haber alamıyor,anlayamıyor
çünkü bu işte kendisinin de parmağı var aynı zamanda da çıkarı
terörizm vs diye birtakım yalanlar da savurarak dünyaya demokrasi,barış vs getiriceğini vaat ediyor
ne ilginç ki abd olmadan önce insanlar daha özgür ve barışla yaşıyordu
amerika dediniz mi ben iki kez düşünürüm canlar