Orijinalini görmek için tıklayınız : ölümcül saç modası bayanlar bu size ders olsun

cem_sultan
14.09.2007, 22:46
1970'lerde, saçları dimdik, yukarıya doğru kalıp gibi yaptırmak moda olmuş. Buna uymak için insanlar saçlarını yaptırıyo, haftalarca da yıkamıyolarmış. Bir liseli kız, okulundaki en yüksek saç yarışmasını kazanmak için saçlarını bu şekilde yaptırmış. Eve dönerken saçları örümcek ağına takılmış ama farketmemiş. Okuldaki yarışmayı kazandıktan sonra saçlarını birkaç hafta yıkamamış. E havasını atacak ya, banyoya kafasına bi torba geçirip giriyomuş.

Bi gün okulda sınav olurken kız aniden, şak diye bayılmış. Hastaneye kaldırmışlar, fakat maalesef kurtaramamışlar. Doktorlar ölüm nedenini anlamak için otopsi yaparken, kızın saçlarını aralayınca morgu binlerce örümcek basmış. Meğerse kızın takıldığı ağdaki örümcek, kafasının içine yumurtlamış ve o örümcekler sonraki birkaç hafta da kızın kafa derisini kemirip beynine girmişler. Bu olaydan sonra Amerika'da, saçlarını öyle havaya doğru yapmak yasaklanmış

İrMaK_D
14.09.2007, 22:49
zaten hiç bir zaman öyle bi modaya uymadım bunu okudukdan sonrada asla uymam...kötü oldum okurken çok kötü bişey...

renat
14.09.2007, 22:50
galiba örümcek kafalı veya örümcek beyinli lafları bu olaydan dolayı söylenmekte

paylaşımın için sağol

cem_sultan
14.09.2007, 22:52
alemsin renatsev ya nerden buluyorsun böyle şeyleri:)

horasan66
14.09.2007, 22:59
abi peki örümcekler kafa derisini delerken bu kız nerdeydi hiç mi canı acımadı örümcek kafalının acaba:D hey allahım sen nelere kadilsin

cem_sultan
15.09.2007, 12:40
kız uyuyordu heralde:)gerçekten örümcek kafalıymış heralde...

Labrys
15.09.2007, 12:52
şu örümceklerde şu türbanların içine sızamadı gitti ne gülerdim ama :) :) :)

Xece
15.09.2007, 13:01
Bende bir yaşanmış hikaye izlemiştim.Kız evleneceği gün peruk takıyor saçları daha uzun görünsün diye ama peruğun içine akrep girmiş önceden.Tam nikah masasında kızın başına bir ağrı giriyor ve hastaneye kaldırılıyor.Hastanede tabi kız ölüyor.Otopsi sonucu kızın zehirlenme sonucu öldüğü anlaşılıyor.Neyse kızın eşyaları falan teslim ediliyor o perukta bunun içinde.Bir arkadaşı peruğu eline alıyor yere kocaman bir siyah akrep düşüyor ve orda herşey anlaşılıyor.

cem_sultan
15.09.2007, 13:12
merak etme bigün sızar türbanların içine...:)aslında sızması lazım değil mi malum anladınız ben açıklarsam yer yerinden oynar

küçük peri
15.09.2007, 13:19
:devil: bu işe gülünür mü yoksa espri ya da şaka diye gülünür mü bilmem ama kız gerçekten örümcek kafalıymış.......:wink: