Orijinalini görmek için tıklayınız : İnsan Etini Sevdim...

sahrut75yagmur
16.09.2007, 17:50
'30 yıl yatar çıkarım yine öldürür yine yerim'

Pişman olmadığını söyleyen katil ifadesinde “İnsan etini sevdim. Bundan sonra da yemeyi düşünüyorum” dedi

Öldürdüğü adamın vücudundan bazı parçaları keserek köpeğine yediren ve daha sonra yemek üzere evindeki buzdolabına saklayan katil zanlısı, tüyler ürpetti. Cani ifadesinde Oscar ödüllü “Kuzuların Sessizliği” filmindeki “Dr. Hannibal” karakterinden etkilendiğini söyledi.

Emekli astsubay olan babası Satılmış D. ve ev hanımı annesi Sultan D. ile birlikte Mamak General Zeki Doğan Mahallesi’ndeki bir sitede oturan Özgür D. (27), emekli belediye temizlik işçisi Cafer Er’i ruhsatsız silahı ile öldürdü. Maktülü satırlarla kesen ve derisini yüzen zanlı, bir parça eti de evine götürdü. Cesetten geri kalanını ise çöplüğe gömdü.

Buzdolabına koydu

İddialara göre insan parçalarını evine götüren Özgür D., anne ve babasının iftar açtığını gördü. Eti buzdolabına koyarak saklayan Özgür D., polis ekiplerinin çöplükteki kan izlerinden cesedi bulmasıyla yakayı ele verdi. Cinayet yerinde bulunan bir sırt çantası ve cep telefonunun bir süre önce öldürülen bilgisayarcı Sedat Erzurum’a ait olduğu tespit edildi. Telefon kayıtlarından zanlının ev adresi tespit edildi. Eve baskın yapan polisler zanlıyı uykuda yakaladı. Evde arama yapan dedektifler buzdolabındaki insan eti parçalarını buldu.

‘Tadını sevdim’

Özgür D., ifadesinde cinayeti şöyle anlattı: “Adamın kafasına iki el ateş ettim. Sonra sırt çantamdaki satırlarla yenebilecek kısımlarını kestim. Bir kısmını köpeğe verdim. Ama keserken biraz tiksinti duydum. Tiksintim geçsin diye çiğ etten biraz yedim. İnsan eti hayvan etine göre yağsız ve hafifmiş. İlk tattığımda tadı çok kötüydü. Yavan geldi. Alışmak için yemeye devam ettim. Tadını sevdim. Bundan sonra da bu eti yemeyi düşünüyorum. Etin kalanını çantama koydum. Eve gelince bir bölümünü dolaba koydum, bir bölümü de çantada kaldı.”

Katil zanlısı ifadesinde polisi bile dehşete düşürdü: “Yakalanmasaydım cinayetlere devam edecektim. Kendi kendime bundan sonra öldürdüğüm insanların etini yeme kararı vermiştim. Rüyamda sürekli kurban edildiğimi görüyordum. Bu kararı da bu rüyalar üzerine ’ben kurban olacağıma başkalarını kurban edeyim’ diye düşünerek aldım. Pişman değilim. Ben olacağıma başkası olsun. 30 yıl yatar çıkarım o zamana kadar da af çıkar” dedi.

Özgür D. polisteki ifadesinde bilgisayarcı Sedat Erzurum’u öldürme gerekçesini şöyle anlattı:

“Bilgisayarcı bana laptop gösteriyordu. Dükkanına gittim. Beraber internetteki laptoplara bakıyorduk. Bir tanesini sordum. ’Sen alamazsın, gücün yetmez’ deyince babamın ruhsatlı silahı ile ateş edip öldürdüm. İki tane laptop çaldım. Birini gazete ilanı ile sattım ama parasını alamadım.”

Ankara Adliyesi’ne çıkarılan Özgür D. , Nöbetçi Mahkeme tarafından 2 kişiyi “canavarca hisle öldürmek, bir kişiyi de yaralamak suçundan tutuklandı.

KENDİ HALİNDE EMEKLİ

Vahşi bir cinayete kurban giden Cafer Er’in evinde büyük bir yas var. Er’in kızı Yeliz, Çelebi, “Bu bir vahşettir. Babam kendi halinde emekli biriydi. Kimseyle kavga etmezdi. Kendi hayat kavgasını kendi verirdi” dedi.

En ünlü yamyamlar

Fritz Haarman (Almanya): Hannover kasabı olarak biliniyor. 24 kişiyi öldürdü. İdam edildi.

Andrei Chikalito (Rusya): Çoğu çocuk 53 kişiyi öldürdü bazılarını yedi. İdam edildi.

Jeffrey Dahmer (ABD): 17 kişiyi öldürdü. Mahkemeden ölümünü istedi. Kendini yeniden doğmuş bir Hıristiyan olarak görüyor.

Alfred Packer (ABD): Colorado katili olarak biliniyor. Cesetlerin bazılarını yedi. İdam edildi.

Gary Heidnik (ABD): Tecavüz ve cinayet zanlısı. ABD ordusundan atıldı. Tanrının papazları kilisesine üyeydi. İdam edildi.

İssei Sagawa (Japonya): Fransa’da şişman bir kadını öldürüp iki günde yedi.

Arthur Gary Bishop (ABD): Cinsel sapıklıkları vardı. Hayvanları öldürüp işkence ediyordu. Big Brother programına katıldı. 5 kişiyi öldürdü. İdam edildi.

Richard Trenton Case (ABD): Köpekleri ve insanları öldürüp kanlarını içiyor. 6 kişiyi öldürdü. Beyinlerini blenderden geçirdi. İdam edildi.

Marc Sappington (ABD): Dört kişiyi parçalayıp yedi. İdamı bekliyor.

Gerçekten inanılmaz gazeteyi okurken ben dona kaldım...Nereye gidiyor bu insanlık...Ne kadar uç noktalara kadar gelindi...Daha dün 12 yaşında kıza 45 kişinin tecavüzünden bahsederken şimdi de bu ve pişman olmadığını ve cinayet işlemeye devam edeceğini söylüyor...Neler oluyor bize...neler...

Düne kadar tüm siyasi suçlara idam düşünenler ve yapanlar asil bu gibi adi suçlara idami düşünmeliler veyapmalılar bence...tecavüzcüler...ve bunun gibi canilere...

Saygılarımla

PAÜlü
16.09.2007, 17:58
Evet yağmur can bu haberi duydum sabah...;ve bu insan olmayan şeyin evinin yakınlarında oturuyoruz. Evimizin üst sokağında oturuyorlar....Hiç görmüşlüğüm yok ama duyunca tüylerim diken diken oldu....

Gerçekten artık sokağa cıkmaya korkar olduk....

Findorin
16.09.2007, 18:00
Bu adama hayvan demek hayvanlara hakaret olur başka bir şey bu madem çok sevmiş insan etini kendisini yesin.

alenya
16.09.2007, 18:03
resmen çıldırma noktasına geldik.hastalıklı ve sapık bi toplum yolunda hızla ilerliyoruz.bu ruh hastası sapık resmen.allah kahretsin.yazık ölen kişiye acıdım.bunlrın islahı olmaz katli vaciptir dicem onlardan bi farkım kalmıcak.

lion12
16.09.2007, 18:05
E adam akli dengesini kaybetmiş işte böylelerini atacaksın tımarhaneye başka yapılabilecek birşey yok çünkü onun ceza ile ıslah olacağı falan yok.

cem_art
16.09.2007, 18:12
artık o kadar kolay ki herşey. bir vahşet yavaş ve kararlı adımlarla damarlarımıza zerk ediliyor. eskiden yerde yatanların üzerlerindeki gazetelerden anlarken ölü olduklarını. şimdi çocuklarımız cinayetleri katliamları ve işkenceleri canlı yayınlarda izleyip kanıksıyorlar...
amerikan uşağı medya yapıtlarıyla bizlere daha iyi psikopat ve katil olma eğitimi veriyor... herkes kanıksıyor ölümü ve öldürmeyi.

kurban bayramlarında görülen kanlı görüntüleri saklayamadık çocuklarımızdan ve üstüne daha vahim baharatlar serptik.. en güzel duygu hümanizm bir birinizi sevin ama yiyecek kadar değil.

CaNCa
16.09.2007, 18:20
Dehşet verici bir haber. Sapkınlığın doruk noktalarına eriştiğinde insan zihninin cani boyutlarının erişeceği noktaları gösteriyor.

Allahtan ailesinin iftar esnasında etleri dolaba yerleştirirken, ertesi iftarın menüsü olarak tüm aileye bir ziyafet çekmemiş..

''30 yıl yatar çıkarım o zamana kadar da af çıkarım'' dedi.

Bence adalet sistemimiz adına utanılması gereken, katilin acı'da olsa gerçekleri söylediği bir nokta..!

Tecavüz, cinayet, hırsızlık gibi vatandaşın, vatandaşa yapmış olduğu adi suçları devlet suçta hiç bir mağduriyet hakkı olmadan afediyor. Ama devlete karşı yapılmış bir hareket olarak kabul edilen eylemler asla afedilmiyor.

Bu nasıl bir çelişkidirki devlet kendisi ile alakalı olmayan insanlık düşmanlarını afederken, kendi adına tek affetme hakkı olan durumdaki hükümlüleri çürümeye bırakıyor..

Son af'tan sonra çıkan adi suçluların önemli bir kısmı aynı haltlarını tekrar yiyip, yüzlerce kurban daha ekleyerek hapishanenin yolunu yeniden tuttular. Bunların kalan diğerleride halen potansiyel tehlikeler olarak toplum içerisinde geziyor. İşte bu mantalitenin bilince olan cani ruhlu insanların bilinç altında bir rahatlık yatıyor.

ilker_che
16.09.2007, 18:25
rahşan affından yararlanıp cıkmıs zamanında.o kadar sogukkanlı konusuyo ki:"köprü altına gittim.amacım cinayet işlemekti" bile diyebiliyo.
daha neler görecez bakalım.bu milletin hali hiç de normal görünmüyo bana...

sahrut75yagmur
16.09.2007, 18:36
Tecavüz, cinayet, hırsızlık gibi vatandaşın, vatandaşa yapmış olduğu adi suçları devlet suçta hiç bir mağduriyet hakkı olmadan afediyor. Ama devlete karşı yapılmış bir hareket olarak kabul edilen eylemler asla afedilmiyor.

Bu nasıl bir çelişkidirki devlet kendisi ile alakalı olmayan insanlık düşmanlarını afederken, kendi adına tek affetme hakkı olan durumdaki hükümlüleri çürümeye bırakıyor..

Son af'tan sonra çıkan adi suçluların önemli bir kısmı aynı haltlarını tekrar yiyip, yüzlerce kurban daha ekleyerek hapishanenin yolunu yeniden tuttular. Bunların kalan diğerleride halen potansiyel tehlikeler olarak toplum içerisinde geziyor. İşte bu mantalitenin bilince olan cani ruhlu insanların bilinç altında bir rahatlık yatıyor.

İşte asil korkunç olanda bu Canca...Adam kandan o kadar zevk almış ki devam edeceğini söylüyor...Eline insan kanı değmemiş nice canlarımız idam edildi...Ve de hala sadece siyasi idealleri uğruna ömür boyu hapisle yargılanıyor...Yani bunlar düşünce olarak çok insan öldürmüş...:cursing:

Bu nasıl zihniyet ve nasıl bir bakış açısı...
İdam edilecekler dışarıda...Ülkeyi ileri götürecek genç fikirler parmaklıklar ve toprak altında...:crying:

Saygılarımla.

rozerin62
16.09.2007, 18:38
Sonumuz hayrolsun inşallah dostlar.Okurken kanım çekildi resmen.Ellerim gevşedi.İğrenç cani adam bir de diyorki nasılsa çıkıcam yine insan eti yiyicem diyor.Bu adalet sisteminin değişmesi lazım tez elden.

pazarcıklı
16.09.2007, 18:41
insanlıktan çıkmış, çok tehlikeli canlılardan,nerede, ne zaman karşımıza çıkacağını da bilemiyoruz bu canlıların,görünüm itibariyle insana benzemeleri işimizi zorlaştırıyor:excl: ...geçenlerde en tehlikeli canlılar diye bir topic vardı...aslında en başa bu canlıları koymak gerekiyo...lanet olsun böylelerine,ne desek az gelecek sanırım:excl: ...

EREN izm
16.09.2007, 18:47
Sonumuz hayrolsun inşallah dostlar.Okurken kanım çekildi resmen.Ellerim gevşedi.İğrenç cani adam bir de diyorki nasılsa çıkıcam yine insan eti yiyicem diyor.Bu adalet sisteminin değişmesi lazım tez elden.

evet katılıyorum sana. bu insan nasıl bir yaratık insan eti yenirmi yaw

onu bırak sen nasıl kestin kanlı kanlı. bence bu kişinin aklında problemleri var

diger türlü normal bir insan kesinlikle böyle birşey yapmaz. :crying:

gunisigi
16.09.2007, 19:41
teşekkür edrim can ben pek pazla gazete okumam bu olayıda senden öğrendim
bence bu tür şerefsizleri idam falan etmeyecekler komple derisi yüzülsün o acıyı hissetsin ve tuzlu suya basılsın sonra yıkansın en son da köpeklerin önüne atılsın (köpekler tuzlu yiyemez)
yerilecek en iyi ceza bu olur

songull
16.09.2007, 20:00
Acaba Bunu Yapan İnsanlar Mi Suclu Insanlari Bu Psİkolojİye Getİrenlermİ Suclu İnsanlarin Yaptiklarindan Cok Sebeplerİnİ DÜŞÜnÜr Olduk Artik Bu Ülkede. Daha Ne Kdr ŞaŞircaz Kİm Bİlİr Allah Sonumuzu Hayir Etsİn.

ankira
16.09.2007, 20:05
İşte insanlığın geldiği son nokta,işte son dakikaka Türkiye gerçeği.......
Başka birşey demeye gerek yok sanırım.

Garaoglan
16.09.2007, 20:21
Vay beaa Türkiyeninde bi Hannibal Lectoru varmis

http://www.halloween-mask.com/Alvarez/hannibal_alv.jpg

sahrut75yagmur
16.09.2007, 20:32
Vay beaa Türkiyeninde bi Hannibal Lectoru varmis

http://www.halloween-mask.com/Alvarez/hannibal_alv.jpg

Evet...Çoşkun...

Sinemamızda katillerimiz gibi gelişme gösterirse filmlerini de yapacağız...

Kuzuların Sessizliği 3...Made in Turkey...:lol: :lol:

Saygılarımla.

Güzelyürek
17.09.2007, 12:48
bende dün izledim haberi.iğrenç birşey bu bir pisliğin zevki uğruna hiç günahı olmayan bir insan öldü.allahın belası ona uygun bir söz bulamıyorum ya.onunda cezası aynı şekilde olmalı ya.diri diri onunda etlerini kesmeliler.ve azına vermeliler etini.bakalım oda tatl gelecek mi.sabah izledim haberi yine eğer akli dengesinin olmadığı anlaşılırsa serbest kalabilirmiş.keşke kalması zaten kalırsa onu içerde temizlerler.adi pislik insan.şerefsiz yaaa.

anadolu75
17.09.2007, 21:35
insan eti degil kisiligi,durustlugu,insani duygulari sevilmelidir.ama turkiyede bunlar cok az ve turkiyede bunlar beklenemez.