izmirksk
10.01.2006, 01:41
türkiyede alevilerin takip edebileceği pek çok alevi sitesi olmasına rağmen herkesin düşüncesine açık tek bir site var.
SADECE ALEVİ FORUM
diğer sitelerde maalesef sansür var.yani bir yazı gönderirsiniz işlerine gelirse ve eğer bir forumları var ise koyarlar foruma ama işlerine gelirse.
ayrıca genel bağlamdada alevi forum Türkiye'de yaşayan alevilerin birleşeceği şimdilik tek forum.
alevi forum a bakıldığında kurucusu ve moderatörleri açısından da bakınca demokrat ,çağdaş ,aklı başında insanlar.yani aleviforum, aleviler için bir şanstır.
sevgili erhan, istemese idi böyle bir şey yapmazdı.kimse zorlamamıştır sonuçta.böyle bir şey ancak hobi yada misyon için yapılabilir.bu yüzden böyle bir şey yaptığı için kendisine teşekkür ederim.
alevimen den (sevgili erhan'dan) tutunda sude,ezo,ccgunal başta olmak üzere yazıları ile fikirleri ile aleviforuma renk katan tüm değerli arkadaşlara bir kez daha teşekkür...
bütün bunları ne için söylediğimi de açıklayayım.
hayatta herşeyin kıymetini elden gidince anlıyoruz henüz hayatta iken ve alevi forum un üyesi iken bu teşekkürü yaparak , iyi ve güzel şeylerin zamanında farkında olmanın ve herkesin bunu bilmesinin iyi olacağını düşündüm
NİCE YILLARA ALEVİFORUM
Bir Zeynep
10.01.2006, 01:51
türkiyede alevilerin takip edebileceği pek çok alevi sitesi olmasına rağmen herkesin düşüncesine açık tek bir site var.
SADECE ALEVİ FORUM
diğer sitelerde maalesef sansür var.yani bir yazı gönderirsiniz işlerine gelirse ve eğer bir forumları var ise koyarlar foruma ama işlerine gelirse.
ayrıca genel bağlamdada alevi forum Türkiye'de yaşayan alevilerin birleşeceği şimdilik tek forum.
alevi forum a bakıldığında kurucusu ve moderatörleri açısından da bakınca demokrat ,çağdaş ,aklı başında insanlar.yani aleviforum, aleviler için bir şanstır.
sevgili erhan, istemese idi böyle bir şey yapmazdı.kimse zorlamamıştır sonuçta.böyle bir şey ancak hobi yada misyon için yapılabilir.bu yüzden böyle bir şey yaptığı için kendisine teşekkür ederim.
alevimen den (sevgili erhan'dan) tutunda sude,ezo,ccgunal başta olmak üzere yazıları ile fikirleri ile aleviforuma renk katan tüm değerli arkadaşlara bir kez daha teşekkür...
bütün bunları ne için söylediğimi de açıklayayım.
hayatta herşeyin kıymetini elden gidince anlıyoruz henüz hayatta iken ve alevi forum un üyesi iken bu teşekkürü yaparak , iyi ve güzel şeylerin zamanında farkında olmanın ve herkesin bunu bilmesinin iyi olacağını düşündüm
NİCE YILLARA ALEVİFORUM
Tamamiyla katiliyorum her dediklerine sevgili Özgür can. Nice yillara canlar.. Ben bitek bu forumu taniyorum, tesaadüfen rastlamistim ve ilk andan beri cok sevdim, atmosförü cok güzel, kardesce ve saygili, insanlarimiz üyelerimiz birbirinden güzel ve sicak, cok rahatim aranizda. Bana baska site, baska forum lazim degil. Burayi buldum, burada kalacam, ilk "gözagrim" bu alevisitesi, Erhan sana bendee tsk etmek istiyorum. Tüm canlara sevgilerimi, saygilarimi yolluyorum. Ne iyi ettinde actin bu konuyu dost.
selam olsun herkese.
Zeynep.
Serkan_Devrim
10.01.2006, 02:01
alevilik adı altında alevilikle ilgili konularla beraber; diğer inançlar hakkında da konuşulacağı, foruma alevi olmayanlarında alınacağı, içinde mizah ta bulunacağı, her türlü konuyu kapayacağı, matematik ve fizik (ki bu ikisi benim hayatımın anlamı) konularının da bulunacağı ve hiçbir milliyetçiliği barındırmayacağı bir forum bulmak abartmıyorum mucizeden başka birşey değildir. bütün bu özelliklerin bir arada bulunduğu bir siteye üye olduğum için çok mutluyum ve beni de aralarına aldıkları için bütün üyelere teşekkürü bir borç bilirim. derslerden zaman çalıpta buraya giriyorum.(böyle giderse sınıfta kalacam.:yamukgul: ) çünkü sürekli burayı düşünüyorum. tiryaki oldum galiba. :yamukgul:
Saolsın kardeş ama zorluklar öle yada böle yenilecek başka çıkarı yok...
Tüm dostlar gerçekden dost olan herkese teşekürler....
zannediyorum ki moderatörlerin ve alevimenin yönetim tarzı sebebiyle forumda güzel bir ortam sağlanmış görünüyor. bu durum üyelerinde daha seviyeli olmasını sağlıyo gibime geliyor. forum yöneticileri ben dedim oldu şeklinde yönetseydi eğer forum çekilmez bir hal alabilirdi. ben yeni bir üye sayılırım aslında ama şimdilik nezih bir ortam var diyebilirim forumda.
Ben de kendi adıma forumun iyileşmesi ve ilerlemesi için elinden geleni yapan senin gibi kullanıcılara teşekkür ederim Izmirksk.
Ben de kendi adıma forumun iyileşmesi ve ilerlemesi için elinden geleni yapan senin gibi kullanıcılara teşekkür ederim Izmirksk.
bende gunalla ayni düsunuyorum bende tsk ederim Izmirksk