Orijinalini görmek için tıklayınız : Cep tel’inde rahatsız edilmek istemiyosan
belki bilenler vardır ama yine de bilmeyenler için anlatayım.Şu kodu yazıyoruz:
*21*02822616982# bu kodu yazıp arama tuşuna bastığımızda bizi arayanlar
''aradığınız kişi rahatsız edilmek istemiyor.Lütfen bir daha aramayınız''sözüyle karşılaşıyorlar.
iptal etmek için #21# yi tuşluyoruz
işlem %100 işe yarıyordur denenmiştir ;)
''aradığınız kişi rahatsız edilmek istemiyor.Lütfen bir daha aramayınız''sözüyle karşılaşıyorlar.
bu gerçek mi?:sook
tam diyecektim ne güzel..moralim bozukken bunu uygulamaya koyarım diye ama 2.cümle bana ters ya..yani o an annem ararsa bir daha aramayınız dedirtemem ben..:no: :blushing:
:biggrin:
onur melis 17.09.2007, 12:13 güzelmişte her defaısndamı bunu yapacam
eldorado 17.09.2007, 12:16 aha tam benlik bir durum...her türlü hat için geçerlimi bu?
EREN izm 17.09.2007, 12:35 paylaşım için teşekkür ederim işime yapar :D
Tüm hatlar için Geçerli Arkş. Ücret Yok Bedava Telefon Gelmiyor Fakat ,Mesaj ile size ulaşma şansları var
İşe Yarıyor. Teşekkürler dostum. Ama Kullanacağımı sanmıyorum. Çok Sert Bir Cümle :):) Arada Bir Rahatsız edilmek İyidir. :yamukgul:
eger telefonun yonlendırma ayarlarından ulasılamıyorsa yada mesgul ıse yonlerdır seceneklerınden bırınede yapabılırsınız ben mesgulse yonlendır secenegıne sadece koddakı telefon numarasını gırıp yonlendırdım bu sekılde sadece telefonla konustugum zaman bırde mesgule attıgım zaman etkın oluıyor super oldu gercekten bende hep boyle bısey arıyordum paylasımın ıcın tesekkurler
eger telefonun yonlendırma ayarlarından ulasılamıyorsa yada mesgul ıse yonlerdır seceneklerınden bırınede yapabılırsınız ben mesgulse yonlendır secenegıne sadece koddakı telefon numarasını gırıp yonlendırdım bu sekılde sadece telefonla konustugum zaman bırde mesgule attıgım zaman etkın oluıyor super oldu gercekten bende hep boyle bısey arıyordum paylasımın ıcın tesekkurler
Bak bu iyi fikir. Ben Meşgule Alınca Böyle Bir Uyarı vermesi güzel. Sağol.
Arkş. Buyyrun O zaman size yeni bir yöntem bu yönlendirme işlemini yaptığınız zaman karşı taraf sizi aradığı zaman şebeke hatası veriyo böylece size ulaşamadığı zaman'da sizesöylicek bir bahanesi kalmıyor hatlar'dan diyorsun özellikle kız arkş. kavga ettiğiniz zaman bu yöntem tamamen bana aittir : )
*21*0542542454#
çözmek içini #21#
Güle Güle kullanın
pazarcıklı 17.09.2007, 13:29 cümle gerçekten çok sert bence de direk kullanılmaz,kendimi aradım kendime alındım o kadar yaw:crying: ...
o zaman eski usul en güzeli galba, direk meşgule alıyoruz vatandaşı:yamukgul:
bu arada paylaşım için teşekkürler, genede ben biyere not alimde belki lazım olur:D
Bu çok faydalı bir bilgi teşekkür ederim zaman zaman lazım olabilir:thumbup:
ben böyle zamanlarda telimi kapattırdığım hattıma yönlendiriliyorum ama dediğin gibi msj alıyorum msj geldiği anda da yakalanıyorum:)
epikurus 17.09.2007, 21:33 Bana göre ne anlama geldiği bile belli olmayan bu yöntemlerden kaçınmak gerekir. Madem ki böyle birşeye ihtiyaç duyuyorsunuz o halde yönlendirmeden kendi numaranızı bir eksik yazarak "eksik numara çevirdiniz" mesajıyla konuşmak istemediğiniz kişiyle irtibat kurmamış olursunuz. Ya da kullanılmayan bir numaraya da yönlendirme yapabilirsiniz. Ayryıca madem ki arayan kişiyle konuşma gereği duymuyorsanız o halde telefonu direkt kapatın. Böyle numaralara da hiç gerek kalmaz. Sonuç olarak *21* ne anlama geliyor? diğer numara şehirlerarası bir numara bu ne anlama geliyor? Bilmediğiniz birşeyi yapmayınız...
paylaşım için teşekkürler.ama bende kullanacağımı sanmıyorum.karşıdakine ayıp olur.konuşmak istemediğim zaman teli sessize alyorum duymuyorum.
çok gzl :))
ama buda sadece bizi rahatsız edenlere özel olsa ama eminim sen bunuda başarırsın :)) bekliyorum
zelal_sultan 18.09.2007, 10:06 vallhı SÜPERMİŞŞŞ BAYILDIMMM SERT OLSUN HATTA HATA KÖTUSU YOKMU BU SAKANIN :))))
GUZELMISS SAGOLASIN CAN
|