Orijinalini görmek için tıklayınız : size 5 soru cevablarmisiniz?

leyla can
10.01.2006, 18:09
1. Insanin basi neden agrir?
2. Insanin kalbi neden agrir?
3. Insanin istahi neden kesilir?
4. Insanin gözü neden doymaz?
5. Insan neden zoru sever?

Kemal
10.01.2006, 18:32

bu tür sorulara ilk cevabı yazmak biraz risklidir ama..
işte kendimden yola çıkarak tüm sorulara verdiğim ortak cevap:
AŞK

Serkan_Devrim
10.01.2006, 18:38
1. pimanlıktan
2. aşk acısından
3. ayrılıktan
4. açgözlülükten
5. manyaktırda ondan:yamukgul: hehehe

yaw olmadı galiba ama
napalım:3D_NG (28

Oli
10.01.2006, 18:47

- başım hemen hemen hiç ağrımadı (tahtaya vurun:3D_NG (7) )...
- insanın kalp rahatsızlığı varsa kalbi ağrır. yani kriz falan... gönül ayrı kalp ayrı :yamukgul:
- valla iştah kesilir bin tane sebebi vardır belki
- nefs meselesi
- her insan zoru sevmez ki

görüldüğü üzere bakış açısına göre herkes farklı cevaplar verebiliyo...

foodal
10.01.2006, 18:55

İlk üçü bence stresten
Diğerleri insan kişiliğine bağlı

Ezo
10.01.2006, 19:06

1 yanlisi seçersen,
2. fazla sevgiden
3. fazla düsünursen
4. vermesini bilmezsen
5. Zor Ask güzel ve tatli oldugu icin....

Bunlarda benim cevaplarim:)))

TheGodfather
10.01.2006, 19:39

1-Buna biraz espirütüel cevap verelim..Ağır baş iyidir..Uçmaz. :))
2-İnsanın kalbi ağırması diye bir şey yoktur..Tıbben bu enfarktüs olarak adlandırılır. Kalp kaslarının kasılmasıda bir çeşit kalp krizidir..Kalbim ağrıyor diyen kişilerde gözlenen sonuç ise sadece psikolojik olarak kalp krizinden korktuğu için kalp bölgesindeki ağrıyı ''kalbim ağrıyor'' diye yorumlar.Oysa bu tammemn kalp bölgesindeki kasların kasılmasıyla ilgilidir.Kalp krizi ise kalbe giden Aort atardamarının tam ortasından geçen kalbi besleyen koroner tabakanın yetersiz beslenmesi veya dış etkenlerden dolayı iş görememesinden ileri gelir...Başka çeşit kalp krizleri nednleride vardır ama uzatmayalım..
3-İnsanın iştahi bir çok nedenden dolayı kesilebilir..Bunları Moral bozukluğu,sigara içme,aşırı stress,korku ve çeşitli iç hastalıkları olarak sırlayabiliriz.
4- Midesi herşeye amenna diyen herkes aç gözlüdür..Aç gözlü mecazi bir tarif olmasına rağmen bunu tamamiyle insanın iştahi ve ego tatminiyle açıklayabiliriz.
5-Ulaşılması zor olan he rşey değerlidir..Buna bir örnek verirsek..Elmas neden pahalıdır..Çünkü çok az bulunur..Az bulunan şeyler değerli olduğu gibi zor olana ulaşmak cazibelidir..

Umarım azda olsa açıklayabilmişimdir.
Sevgilerimle

mercan
10.01.2006, 21:48

yarışmaya istanbuldan katılıyorum ve yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
evet cevap veriyorum

1-kesin kocasıyla yada karısıyla kavga etmiştir :P
2- doğuşdan kalp rahatsızlığı olabilir,yada kalpte delik
3-belki birisi bi forumda iğrenç bi yılan ve fare resmi yayınlamıştır ve bu resme bakanlarında iştahı kesilmiştir:3D_NG (9)
4-insan oğlu adı üstünde işte insan ,doyumsuz yaratıklar
5-hııı zoru severiz çünkü kolay kolay bişeyi elde edemiyozki garibanlar alışmışız zora:3D_NG (9)

Seyduna
10.01.2006, 23:34
1. Ya uykusuzken ya da acken basım agrır
2. Kalp konusuna girmek istemiyorum.
3. Asıkken istahım olmaz yda cok uzgunken. Tam tezat yani.
4. Yoooo, benim gozum kucuk seylerle kolayca doyar.
5. Sınırlarını asmak evrenin de, bizim de, tum canlıların da yapma egilimde oldugu birseydir sanırım diyebilecegim ancak.

Lamekan
10.01.2006, 23:43
Cevap veriyorm Sewdasızlıkdan......:)

Kemal
10.01.2006, 23:51
Cevap veriyorm Sewdasızlıkdan......:)

yaa ben de tam ümidimi kesmek üzereydim..
bi tek ben mi böyle düşünüyorum diye düşünürken sen yazdın..

Lamekan
11.01.2006, 00:10
yaa ben de tam ümidimi kesmek üzereydim..
bi tek ben mi böyle düşünüyorum diye düşünürken sen yazdın..

cevap bu kardeş adım gibi eminim... Bizden başka kabul etmeyenler olabilir ama gerçek bu herkes öünde sonunda gerçeğin farkına varır elbet...:)

mercan
11.01.2006, 00:16
cevap bu kardeş adım gibi eminim... Bizden başka kabul etmeyenler olabilir ama gerçek bu herkes öünde sonunda gerçeğin farkına varır elbet...:)

ben muhalefet oluyom işte cevap bu değil yada kişisine göre değişir diyelim

belki benim sevdasızlıkdan iştahım kesilmiyoda tam tersi çatlayıncaya kadar yiyom hıııı

Lamekan
11.01.2006, 00:19

belki benim sevdasızlıkdan iştahım kesilmiyoda tam tersi çatlayıncaya kadar yiyom hıııı

Eğer böle diyosan sadece muhalefet olmak için konuşuyon derim sana... bence sewdasızlık dan sence aşksızlıkdan iştahın kesilmezmi, seni aramadıgında can sıkıntısından başın agrımazmı.......

Kemal
11.01.2006, 00:20

birgün iştahın kesilince anlarsın gerçek sevdanın ne olduğunu, merak etme..

mercan
11.01.2006, 00:21
Eğer böle diyosan sadece muhalefet olmak için konuşuyon derim sana... bence sewdasızlık dan sence aşksızlıkdan iştahın kesilmezmi, seni aramadıgında can sıkıntısından başın agrımazmı.......

yaa sen bayanları bilmezmisin bizde ters tepiyo iştahımız açılıyo neden okadar tombik kadın var sanıyon sen heee:3D_NG (9)

Lamekan
11.01.2006, 00:25
yaa sen bayanları bilmezmisin bizde ters tepiyo iştahımız açılıyo neden okadar tombik kadın var sanıyon sen heee:3D_NG (9)

hep kadınarı anlamaya çalıştım yıllarca ve hiçde anlayamadım.. Ama anlayabilen bir insanda görmedim onun içinde pek şaşırmadımm.. Kadınlar bile kendini anlayamazken be nasıl anlayım.....:)

kadın 48 kilodur deliler gibi koşar forumda kalmak için.... yada kahve bile içmez selülüt olmasın diye.....

dediğim gibi anlamak imkansız sizleri. Onun için anlamaya çalışma sadece yaşa hayatı taktiği geliştirilmiş heralde :)

mercan
11.01.2006, 00:29
hep kadınarı anlamaya çalıştım yıllarca ve hiçde anlayamadım.. Ama anlayabilen bir insanda görmedim onun içinde pek şaşırmadımm.. Kadınlar bile kendini anlayamazken be nasıl anlayım.....:)
kadın 48 kilodur deliler gibi koşar forumda kalmak için.... yada kahve bile içmez selülüt olmasın diye.....
dediğim gibi anlamak imkansız sizleri. Onun için anlamaya çalışma sadece yaşa hayatı taktiği geliştirilmiş heralde :)

şşşiiiiiiittt ne alaka :)) ben buna sadece kel alaka derim aa unutmusum sende keldin dimi hehhehh :yamukgul:

şimi o bayan bikere koşuyo çünkü sağlıklı bi yaşam istiyo ayrıca koşmayıda seviyooooo sevmediği bişeyi kimse yaptıramaz bana ayy pardon o bayana
sonra kahve konusuna gelince kahveyi sevmek zorundamı her bayan hııııı

hemmm neden bunları burayaaa döküyon yaaaa:3D_NG (6)

Lamekan
11.01.2006, 00:35
şşşiiiiiiittt ne alaka :)) ben buna sadece kel alaka derim aa unutmusum sende keldin dimi hehhehh :yamukgul:

şimi o bayan bikere koşuyo çünkü sağlıklı bi yaşam istiyo ayrıca koşmayıda seviyooooo sevmediği bişeyi kimse yaptıramaz bana ayy pardon o bayana
sonra kahve konusuna gelince kahveyi sevmek zorundamı her bayan hııııı

hemmm neden bunları burayaaa döküyon yaaaa:3D_NG (6)

ya unuttunmu ben kuş gribi olabilirim öle bir ihtimal dahilindeyim ben bu yazdıklarımı yazıya döktüğümün farkında bile değilim desem :))) yemez galiba....

koşmayı sevdiğinden hasta olduydun dimi.....

kahveyi sevmeme özğürlüğün var pardon o bayanın var ama olmayan bişeydende korkmana gerek yok bence:3D_NG:

mercan
11.01.2006, 00:38
ya unuttunmu ben kuş gribi olabilirim öle bir ihtimal dahilindeyim ben bu yazdıklarımı yazıya döktüğümün farkında bile değilim desem :))) yemez galiba....
koşmayı sevdiğinden hasta olduydun dimi.....
kahveyi sevmeme özğürlüğün var pardon o bayanın var ama olmayan bişeydende korkmana gerek yok bence:3D_NG:

anaaaaaaaaa şuna bak yaww halen devam ediyoo:3D_NG (8)
şşşşşşiiiiiiiiiittttttttt keltoş yaw yeter sus rezil ettin beni :3D_NG (9) ayy işte o bayanı :3D_NG (5)

kizilbas44
11.01.2006, 00:40
ilk üçünü cevaplıyorum bence sitresten
dördüncüsü değişir ama çok gözü doymaz insan.
zorlarda başarılmak için vardır.

Lamekan
11.01.2006, 00:41
anaaaaaaaaa şuna bak yaww halen devam ediyoo:3D_NG (8)
şşşşşşiiiiiiiiiittttttttt keltoş yaw yeter sus rezil ettin beni :3D_NG (9) ayy işte o bayanı :3D_NG (5)

pardon ben hala halüsülasyon görüyom zannediyom bunları benmi yazmışım sana pardon o bayana.... :) Ben hastayım yatıp uyuyup dinleneyim bari :)

Bu arada konu dagılmasın 5 sorununda cevabı Sewdasızlık yada başka adıyla Aşk acısı....

kizilbas44
11.01.2006, 00:49
ya lamekan abi herkeste var sevdasızlık kafana takma geçer ahhh ahhh aşk ne güzel bi duyguda bana halen uğramadı.ben bu soruları nasıl cevaplıyam ya cevabı yokki.
sana katılıyorum şimdi Lamekan evet sewdasızlık

Lamekan
11.01.2006, 00:53
ya lamekan abi herkeste var sevdasızlık kafana takma geçer ahhh ahhh aşk ne güzel bi duyguda bana halen uğramadı.ben bu soruları nasıl cevaplıyam ya cevabı yokki.
sana katılıyorum şimdi Lamekan evet sewdasızlık

benim bişeyi kafama taktıgım yok bir yaramda yok ...... bunun için geçmesini istediğim bir durumumda yok söleyimde habariz olsun ....

ama cevap bu sewdasızlık...

Serkan_Devrim
13.01.2006, 19:34
yeşim soruların cevabını ver artık. meraktan çatlayacam yaw.

Kemal
13.01.2006, 19:57

boşuna bekleme kardeş, söylemiyo..

leyla can
13.01.2006, 20:51
boşuna bekleme kardeş, söylemiyo..

Arkadasim cevap tabi ki verecegim,bilgisayarim bozuktu 3 gündür yeni giriyorum okey....

leyla can
13.01.2006, 20:54

Ali Ekber merhaba istersen sorularin cevabini bir kac gün sonra vereyim cünkü henüz yazmak isteyen arkadaslar olabilir o zaman ne anlami kalir ,biraz daha zaman istiyorum okey....

Serkan_Devrim
13.01.2006, 21:03
Ali Ekber merhaba istersen sorularin cevabini bir kac gün sonra vereyim cünkü henüz yazmak isteyen arkadaslar olabilir o zaman ne anlami kalir ,biraz daha zaman istiyorum okey....
tamam ama fazla geciktirme. sonra tadı kaçar. bu arada bilgisayarın bozuk olduğu arada baya bi mani yazıldı. kaçırdın.
kendine iyi bak.

ISIK
13.01.2006, 21:51
yarışmaya istanbuldan katılıyorum ve yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
evet cevap veriyorum

1-kesin kocasıyla yada karısıyla kavga etmiştir :P
2- doğuşdan kalp rahatsızlığı olabilir,yada kalpte delik
3-belki birisi bi forumda iğrenç bi yılan ve fare resmi yayınlamıştır ve bu resme bakanlarında iştahı kesilmiştir:3D_NG (9)
4-insan oğlu adı üstünde işte insan ,doyumsuz yaratıklar
5-hııı zoru severiz çünkü kolay kolay bişeyi elde edemiyozki garibanlar alışmışız zora:3D_NG (9)

Hahah acayipsin Mercan!

skandinava
13.01.2006, 22:18

1.çünkü o günü çok yorucu ve stresli geçmiştir
2.tabi o kadar sigara içerse damarlar tıkanır.kalp mi dayanır buna
3.belki biraz cık aşık olmuştur veya üşütmüştür,ondan
4.gözünde gözlük varsa doymaz tabi.
5.biraz kot kafalı olduğundandır

sila
14.01.2006, 00:04

bunlarin hepside artik olumun bir belirtisidirirrr..... bunlari hissediyorsanizz yakinda oleceksinizz dmektirrrr:3D_NG (9)

leyla can
14.01.2006, 01:23
bunlarin hepside artik olumun bir belirtisidirirrr..... bunlari hissediyorsanizz yakinda oleceksinizz dmektirrrr:3D_NG (9)

Sila ne yapiyorsun Allah askina bu sorunlari olan herkes ölecek olsa vay halimize kimse kalmaz ki,senin hic basin agrimiyor mu,yada istahin kesilmiyormu,cok karamsar bir cevap vermissin ,bence bir defa daha dene ..
saglicakla kal..

Adam
14.01.2006, 03:06

1)sıkıntı,uykusuzluk,yorgunluk,adet dönemi gibi bazı etkenlere de bağlı olabilir veya migren veya çeşitli rahatsızlıklarda sık görülen bir olgudur.
2)insanın kalbi ağırmaz,bu olay mümkün değildir ancak sıkışabilir, kriz geçirebilir veya geçirdiğini hissedebilir tıkanabilir. Bunların sebepleri de farklı olmakla beraber genel itibariyle sağlıksız yaşam koşulları ve kalp hastalıkları bunu tetikler.
3)ruhsal veya fiziksel sıkıntılar, madde bağımlılığı, piskolojik doyuma ulaşma vb. insanın istahını keser.
4)insan ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli bir çaba içindedir,bu çabayı gerçekleştirirken çoğunlukla ihtiyaçlarının miktarıyla ilgilenmez maksat egonun doyurulmasıdır o yüzden ihtiyaçları gerçekleştiği an başka ihtiyaçlara yönelir çünkü ego tatmin olduğunda dahi kendine yeni bir hedef koyar.
5)insan sınırlarını öğrenmek ve bunları aşmak ister ve kolay elde edilebilen birşeyin değeri yoktur bu temel dünyevi kuraldır. bkz kum bkz altın veya elmaz. Bunun temel nedeni gene ego tatminidir.

bonus soru:bu soruları bir insan neden sorar?
a)hepsine toptan yüzeysel bir cevap verip, kendi durumunu hissettirmek için. bkz:aşk vb.
b)bir yerde okuduğu bir şeyi bizle paylaşırken olaya heycan katmak için
c)sohbet olsun :)

mercan
14.01.2006, 03:21
a)hepsine toptan yüzeysel bir cevap verip, kendi durumunu hissettirmek için. bkz:aşk vb.

d) cevap verilsin diye:3D_NG (9)

e) soruyu soran anketörde olabilir :))

Serkan_Devrim
14.01.2006, 03:29

f) belkide delidir ve kuyuya bir taş atmıştır.(:yamukgul: hehehe)
g) belkide bizim deli olup olmadığımızı sınıyordur.
h) hiçbiri

mercan
14.01.2006, 03:39
f) belkide delidir ve kuyuya bir taş atmıştır.(:yamukgul: hehehe)
g) belkide bizim deli olup olmadığımızı sınıyordur.
h) hiçbiri

devam edelim ozaman h den sonra ne geliyodu yaaa:3D_NG (9) :3D_NG (9)

ı) sakın h şıkkını seçmeyin tuzak şık o
i) bu soruları sorduk çünkü devamında a dan z ye kadar şıkları olan bi bonus soru yaratın diye:3D_NG (9)
j) mercanın ve ali ekberin nekadar sazan olduğunu anlayın diye:3D_NG (9) (yalanmı ali ekber adam sordu bizde atladık balıklama)

Serkan_Devrim
14.01.2006, 03:46
devam edelim ozaman h den sonra ne geliyodu yaaa:3D_NG (9) :3D_NG (9)

ı) sakın h şıkkını seçmeyin tuzak şık o
i) bu soruları sorduk çünkü devamında a dan z ye kadar şıkları olan bi bonus soru yaratın diye:3D_NG (9)
j) mercanın ve ali ekberin nekadar sazan olduğunu anlayın diye:3D_NG (9) (yalanmı ali ekber adam sordu bizde atladık balıklama)

k) alfabeyi saymayı öğrenin diye
l) insanlar nekadar yaratıcı öğrenmek için
m) sabahın üçünde ali ekberle mercan sıkılmasında bişeylerle uğraşsın diye

mercan
14.01.2006, 03:49

n) aaa saat okadar olmuşmu yaaw demek için
o) n den sonra o geldiğini öğrenmek için
ö) ö nün o dan tek farkı noktalarının olması:3D_NG (9)
ali ekber bence devam etmiyelim yarın milletbunları okuyunca baya bi şapşal olduğumu düşünecek yoksa ( tabi seninde:3D_NG (9) ) :3D_NG: :3D_NG: yada hepsini tek bi kalemde bitir sen :)) tek tek değilde topdan şapşal desinler:))

Adam
14.01.2006, 03:51
p) türk alfabesindeki bütün harfleri kullanmadığımız anlaşılsın diye

Serkan_Devrim
14.01.2006, 03:58
n) aaa saat okadar olmuşmu yaaw demek için
o) n den sonra o geldiğini öğrenmek için
ö) ö nün o dan tek farkı noktalarının olması:3D_NG (9)
ali ekber bence devam etmiyelim yarın milletbunları okuyunca baya bi şapşal olduğumu düşünecek yoksa ( tabi seninde:3D_NG (9) ) :3D_NG: :3D_NG: yada hepsini tek bi kalemde bitir sen :)) tek tek değilde topdan şapşal desinler:))

arkadaşlar tek bir şıkla topluyorum. burdan şu sonuç çıkıyor.

R) mercanın şapşal olduğu anlaşılsın diye.(sen kabul ettin şapşal olduğunu ban kabul etmiyom.:yamukgul::yamukgul::yamukgul: hehehe)

çok haince oldu yaw. :yamukgul: hehehe

mercan
14.01.2006, 04:01
arkadaşlar tek bir şıkla topluyorum. burdan şu sonuç çıkıyor.

R) mercanın şapşal olduğu anlaşılsın diye.(sen kabul ettin şapşal olduğunu ban kabul etmiyom.:yamukgul::yamukgul::yamukgul: hehehe)

çok haince oldu yaw. :yamukgul: hehehe

hhhhhhhhhııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrr rrrrr:3D_NG (8) anladın umarım sen nedediğimi :3D_NG (7) :3D_NG (8) :3D_NG (7) :3D_NG (8) :3D_NG (7)

bugünden sonra ali ekbere karşı olinin yanındayım nedese o doğrudur :))

müttaki
14.01.2006, 15:44
1. Insanin basi neden agrir?= yeniden başa döndüğü zaman
2. Insanin kalbi neden agrir? = yapmak zorunda oldukları ile yaptıkları çatıştığında
3. Insanin istahi neden kesilir? = acı çekmek için her acı veren şeyi yaşamak için ve kendini cezalandırmak amacıyla kalbin ağrıdığı için:)
4. Insanin gözü neden doymaz? = çünkü göz doyarsa daha bakmaz. bakmak için aç kalması gerekir.
5. Insan neden zoru sever? = çünkü her zorlukta bir kolaylık vardır. ve zor olan çekicidir. gözde doymadığından insan çekici olana kayar:)

Oli
14.01.2006, 15:53
hhhhhhhhhııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrr rrrrr:3D_NG (8) anladın umarım sen nedediğimi :3D_NG (7) :3D_NG (8) :3D_NG (7) :3D_NG (8) :3D_NG (7)

bugünden sonra ali ekbere karşı olinin yanındayım nedese o doğrudur :))

aha mercan dişlerini gösterdi..:uhhm:
evet yozcayı da aldık mı ali ekbere karşı cephemizi kurarız. :yamukgul:

Serkan_Devrim
14.01.2006, 16:12
aha mercan dişlerini gösterdi..:uhhm:
evet yozcayı da aldık mı ali ekbere karşı cephemizi kurarız. :yamukgul:

yaw sen ne istiyon yozcaydan. o kesin benim tarafıma geçer. seni napsın. :yamukgul: hehehe

leyla can
14.01.2006, 17:35
c)sohbet olsun :)[/quote]

neden sorar dersin arkadasim.
a) bu siktaki durum söz konusu degil yani kendi durumumla sorularin alakasi bulunmamaktadir.
b) heyecan hepimizin hayatinda yer almasi gereken bir duygudur.
c) bos amaclar icin aman iste sohbet olsun amacli bir yazim degildir.

fikirlerin ve paylasimin icin tsk ederim...

leyla can
14.01.2006, 17:39
2. Insanin kalbi neden agrir? = yapmak zorunda oldukları ile yaptıkları çatıştığında......

sevgi yönünden olsun ,yasam yönünden olsun,hayatta hep isteklerimizle istemediklerimizin catismasi yönünden ,hayatimizda hep üzüntüler yasiyoruz......

cevabin maantikli olan cevap !! paylasimin icin tsk ederim...

leyla can
14.01.2006, 17:42
Arkadaslar Black"1[/B].[/sorunun cevabi verildi...
INSANIN BASI NEDEN AGRIYOR: YAPMAK ZORUNDA OLDUKLARIYLA;YAPTIKLARI CATISTIGI icin üzüntüden agrir,iyi düsünün cevabi sizde mantikli bulacaksiniz......

geriye 4 soru cevabi kaldi ....

Oli
14.01.2006, 17:44
Arkadaslar " 2. sorunun cevabi verildi...
INSANIN KALBI NEDEN AGRIYOR: YAPMAK ZORUNDA OLDUKLARIYLA;YAPTIKLARI CATISTIGI icin üzüntüden agrir,iyi düsünün cevabi sizde mantikli bulacaksiniz......

sıktın ama yeşim:3D_NG (7) ... verem mi etmek istiyon beni:3D_NG (22 .. öhü öhü öhü aha ağzımdan kan kusmayada başladım :3D_NG (28 uzatmasan diyorum :uhhm:

leyla can
14.01.2006, 17:47
sıktın ama yeşim:3D_NG (7) ... verem mi etmek istiyon beni:3D_NG (22 .. öhü öhü öhü aha ağzımdan kan kusmayada başladım :3D_NG (28 uzatmasan diyorum :uhhm:

oli biz ne kadar aceleci milletiz görüyorsun degil mi,SIKILMANA sebeb oldugum icin özür dilerim simdi bana 3. soru icin mantikli bir cevab verirmisin?...

Serkan_Devrim
14.01.2006, 17:50
oli biz ne kadar aceleci milletiz görüyorsun degil mi,SIKILMANA sebeb oldugum icin özür dilerim simdi bana 3. soru icin mantikli bir cevab verirmisin?...
yemek zorunda olduklarıyla yedikleri farklı olduğu için :yamukgul: hehehe

Oli
14.01.2006, 17:51

acele mi?:yorgun1: 5 sayfa cevap gelmiş ya!:yorgun1: :yorgun: :sas:

Oli
14.01.2006, 17:52

evet en mantıklısı bu... bravo!

leyla can
14.01.2006, 17:56

bu sorulari sorarken inan bu kadar sizlerin nese dolu cevab vereceginizi tahmin etmiyordum,bu formun ne kadar egitici ve bir o kadarda eglenceli oldugunu sayenizde gördüm tsk .ederim...
Ama cevabin yinede mantiksiz degil mi ???

leyla can
14.01.2006, 17:58
acele mi?:yorgun1: 5 sayfa cevap gelmiş ya!:yorgun1: :yorgun: :sas:

oli bu 5 sayfanin 3 sadece arkadaslarin birbiriyle sakalasmalari dogrultusunda, bunlarda tabi ki konunun tuzu ,biberi ama cevap degil ki...

leyla can
14.01.2006, 18:02
e) soruyu soran anketörde olabilir....

anketler bazi sorularin cevablarini % 80 oraninda dogru cikarmak icin yapilir...buda dogrularin,birde insanlarimizin konu ile ilgili egilimlerini en cok hangi yönde cikacaginin bir belirtisidir....

Oli
14.01.2006, 18:03
ağlamak istiyorum! :32:

leyla can
14.01.2006, 18:06
ağlamak istiyorum! :32:

Aglama kiyamam sana ..gülmek var dünyada aglamak yok,sil göz yaslarini....

Serkan_Devrim
14.01.2006, 18:09
bu sorulari sorarken inan bu kadar sizlerin nese dolu cevab vereceginizi tahmin etmiyordum,bu formun ne kadar egitici ve bir o kadarda eglenceli oldugunu sayenizde gördüm tsk .ederim...
Ama cevabin yinede mantiksiz degil mi ???

doğru mantıksız. şakaydı zaten. :3D_NG (4)

ati_laa
14.01.2006, 20:22
çok çalışmaktan
damar tıkalı olabilir
güzel yemek yapmamış olabilirler
gözü dünya kadar büyük şeyi gördügündendir
kolay kolay oldugu için

KIZILEFE
15.01.2006, 15:36
ruhsuz bir salağa aşık olmuştur :)

müttaki
15.01.2006, 18:26
sn. yeşim yeniden cevaplama hakkımız varmı:)
1. Insanin basi neden agrir? = yaptıklarından pişmanlık duyduğu zaman:)
3. Insanin istahi neden kesilir? = o kadar mide düşkünüyüm ki daha iştahım kesilmedi:) ama bir tahminde daha bulunayım. yemek güzel olmadığı için:)

Serkan_Devrim
15.01.2006, 18:46
3. Insanin istahi neden kesilir? = o kadar mide düşkünüyüm ki daha iştahım kesilmedi:) ama bir tahminde daha bulunayım. yemek güzel olmadığı için:)

ohooo öyle tekrar cevaplamak varmı ya. :3D_NG (26 cevabı verdin bikere. ilk verdiklerin kabul edilir. ona göre:yamukgul: hehehe
müttaki seni ilk defa şaka yaparken görüyorum. çok sevindim dostum. :3D_NG:

müttaki
15.01.2006, 18:55
ohooo öyle tekrar cevaplamak varmı ya. :3D_NG (26 cevabı verdin bikere. ilk verdiklerin kabul edilir. ona göre:yamukgul: hehehe
müttaki seni ilk defa şaka yaparken görüyorum. çok sevindim dostum. :3D_NG:
buna bende seviniyorum ama o kadar ruhsuz mu gözüküyorum anlamadım müttaki şaka yapamazmı yani zaten bu ilk kez olmuyor ama o kadarda öcü değilimdir:)

Serkan_Devrim
15.01.2006, 19:10
buna bende seviniyorum ama o kadar ruhsuz mu gözüküyorum anlamadım müttaki şaka yapamazmı yani zaten bu ilk kez olmuyor ama o kadarda öcü değilimdir:)

seninle hem şakalaşmak hemde ciddi konularda tartışmak zevk veriyor. daha çok şey paylaşabilmek umuduyla kardeşim.
saygılar.

Adam
15.01.2006, 19:43
Arkadaslar Black"2[/B].[/sorunun cevabi verildi...
INSANIN KALBI NEDEN AGRIYOR: YAPMAK ZORUNDA OLDUKLARIYLA;YAPTIKLARI CATISTIGI icin üzüntüden agrir,iyi düsünün cevabi sizde mantikli bulacaksiniz......

yeşimcim cevapları ver artık bekletmek iyi güzeldir beklentiyi arttırırır ama bu cevabı verdikten sonra benim bir beklentim kalmadı zaten :) çünkü bahsettiğim gibi insanın kalbi ağırmaz yok böyle bir şey. :) Senin bahsettiğin vicdanın sızlaması :)

genclik_atesi
15.01.2006, 21:25

1. stresten
2. bunalimdan, uzuntuden
3. doyumusuzlugundan
4. zor olan herzaman cekici geldiginden

leyla can
16.01.2006, 00:26

evet müttaki cevaplaya bilirsin tabi ki ,belki yazilanlardan yeni fikir sahibi,olmussundur,neden olmassin....

sevgi ile kal...

müttaki
16.01.2006, 01:05
1. Insanin basi neden agrir? = şüphe
2. Insanin kalbi neden agrir? = şüpheden dolayı vicdan azabı
3. Insanin istahi neden kesilir? = vicdan azabından dolayı isteksizlik
4. Insanin gözü neden doymaz? = ama yine de şüpheye devam
5. Insan neden zoru sever? = çünkü kolay olanı bilmez:)

Serkan_Devrim
17.01.2006, 03:43
yeşim cevapları bugünde vermezsen kafayı yiyecem. ya yeter ver şu cevapları. valla birdaha sorduğun bir soruya cevap vermiyecem. :))) çatlattın bizi

müttaki
17.01.2006, 14:25
yeşim şunun cevabını biliyosan yaz sende kurtul bizde kurtulalım

Naz
18.01.2006, 05:21
yesim´isimli üyeden Alıntı

1. basim zaten hep agirir, doktor bir migren der sonra sinuzit, bazen hic biseyin yok stressten der.. yani derde der... tip bile anlamadi ben nasil cvp vereyim :D

2.kalbimede bazen agri atiyordu... onuda sordum efendime soyliyim demir eksikliginden kaynaklaniyormus... en azindan bende ole :D

3. istahim genellikle yogun oldugum zamanlarda kesiliyor... dusensiz uyku ve beslenmeden kaynaklana biliyor vede asiri yorgunluk ve stress.

4 hersey midesine sigmadigindan olsa gerek :D

5.ben sahsen zoru sevmem ama o gelir beni bulur.. mesela gecen bir odev verdim sorma... acayip zordu... ama kahraman ben onunda ustesinden geldim :D hocalara kapak olsun :D

eee cevapladim bak hepsini ne kazandim :D:D:D

müttaki
18.01.2006, 11:35
eee cevapladim bak hepsini ne kazandim :D:D:D

:buyukgoz: :buyukgoz: :buyukgoz:
:p bunu yazmasaydın belki bişeyler kazanabilirdin. ama illa bişey yaptığında bişey kazanmalımısın. bişey de kaybedebilirsin peki ne kaybettin :garibbak: :garibbak: :garibbak:

şaka şaka üzülme yeşimin cevap falan yazacağı yok zaten galiba kendiside bilmiyo sallayıp duruyo zaten bu kadar beklenti ile ne yazsa daha tatmin olmam ben.:S

leyla can
18.01.2006, 12:46
tamam cevaplari bu hafta verecegim...üstüme gelmeyin arkadaslar.....

leyla can
18.01.2006, 12:48
:buyukgoz: :buyukgoz: :buyukgoz:
yeşimin cevap falan yazacağı yok zaten galiba kendiside bilmiyo sallayıp duruyo zaten bu kadar beklenti ile ne yazsa daha tatmin olmam ben.:S

beni üzüyorsun ama ne yani ben neden sallayim ki,saygili biriyim sizi oyalamak icin yapmadim ki..

müttaki
18.01.2006, 12:51
ya yeşim Allah aşkına cevabı ver artık gına geldi. yoksa üzülmen için yazmadım üzülme zaten eğer cevap verirsen bizi sevindirirsin biz sevinirsek sende sevinirsin dimi :)

leyla can
18.01.2006, 12:55
ya yeşim Allah aşkına cevabı ver artık gına geldi. yoksa üzülmen için yazmadım üzülme zaten eğer cevap verirsen bizi sevindirirsin biz sevinirsek sende sevinirsin dimi :)

verecegim dedim ya okumadin mi?

KIZILEFE
19.01.2006, 19:22
bunların bide mantıklı cevabımı var :))) olsa olsa saf aşık olmaktır başka ne olcek

leyla can
21.01.2006, 20:58
simdi cevap zamani geldi!....

1. insanin basi neden agrir?
Yapmak zorunda olduklariyla ,yaptiklari catistigi icin basi agrir...

2.Insanin kalbi neden agrir?
Kalbin agrimasi olayinin olmadigini söyleyen arkadaslar bu soruyu dogru cevapladilar;
a) kalp hastalik disinda agrimaz,hemen bir doktora gidilmelidir.
b) Vicdanini rahatsiz eden bir sey varsa,vicdani sizlar ,bu bir agri degildir.

3:Insanin istahi neden kesilir?
Bir zamanlar ya kilosu yüzünden,ya yasadiklari olumsuzluklardan,mutsuzluklardan,olsun yemek konusunda midesinin kücülmesine sebeb olmustur bu yüzden artik mide kabul etmez,istahida olmaz...

4.Insanin gözü neden doymaz?
Cok hirsli oldugu icin doymaz,bu sadece zarar getirir.birde bollukta yetismisse yok nedir bilmedigi icin gözü doymaz...

5.Insan neden zoru sever?
zor elde edilince en büyük mutlulugu verdigi icin ...

KIZILEFE
21.01.2006, 21:43
cevaplar idare eder ama beni tatmin etmedi bence bunlara çok daha ağdalı cevaplar yakışırdı :)
mesela 5. soruya dogru cevap : hayallere erişmek mümkün olmamıştır ama hayaller insana umut ve yaşam verir bu yüzdende zoru sever

müttaki
21.01.2006, 22:16
simdi cevap zamani geldi!....

1. insanin basi neden agrir?
Yapmak zorunda olduklariyla ,yaptiklari catistigi icin basi agrir...

2.Insanin kalbi neden agrir?
Kalbin agrimasi olayinin olmadigini söyleyen arkadaslar bu soruyu dogru cevapladilar;
a) kalp hastalik disinda agrimaz,hemen bir doktora gidilmelidir.
b) Vicdanini rahatsiz eden bir sey varsa,vicdani sizlar ,bu bir agri degildir.

3:Insanin istahi neden kesilir?
Bir zamanlar ya kilosu yüzünden,ya yasadiklari olumsuzluklardan,mutsuzluklardan,olsun yemek konusunda midesinin kücülmesine sebeb olmustur bu yüzden artik mide kabul etmez,istahida olmaz...

4.Insanin gözü neden doymaz?
Cok hirsli oldugu icin doymaz,bu sadece zarar getirir.birde bollukta yetismisse yok nedir bilmedigi icin gözü doymaz...

5.Insan neden zoru sever?
zor elde edilince en büyük mutlulugu verdigi icin ...

birincisi cevabı olmayan bir soruyu neden sorarsın anlamam. ikincisi vicdan azabı kalbe sancı yapar. üçüncüsü ...........yorumsuz.......

Leyla
23.01.2006, 20:25

1. Yorgunlukdan, uykusuzlukdan :kapaligöz
2. sigaradan olabilir...kalp kirizi :uzgunsok:
3. Usutmus olabilir :S
4. Bir kere alisdimin manti yemeye...insanin gozu doymiyor :höng
5. Zorluk insana daha cok aci verir...ve bu acidan bir zefk alirlar (ispatlanmis birsey bu) :garibbak:

nasil...iyi oldu mu?

leyla can
23.01.2006, 21:48
1. Yorgunlukdan, uykusuzlukdan :kapaligöz
2. sigaradan olabilir...kalp kirizi :uzgunsok:
3. Usutmus olabilir :S
4. Bir kere alisdimin manti yemeye...insanin gozu doymiyor :höng
5. Zorluk insana daha cok aci verir...ve bu acidan bir zefk alirlar (ispatlanmis birsey bu) :garibbak:

nasil...iyi oldu mu?

Canim Leyla`cigim sorularin cevaplari verildi yukarda tatlim okursan göreceksin..
Ama yinede paylasimin icin tsk ederim tatlim..
Kendine iyi bak dastca kal....

seher.yeli
23.01.2006, 22:22
;ILACI OLMAYAN BIR HASTALIGA YAKALANMIS HEMEN OZEL TEDAVIYE IHTIYACI VARDIR FAZLA BEKLEMEYIN DERDINISE BIR CARE ARAYIN BU BOYLE CEKILMEZ INSANI ÓDÚRÚR :3: :24: :25:

Leyla
24.01.2006, 18:36
Canim Leyla`cigim sorularin cevaplari verildi yukarda tatlim okursan göreceksin..
Ama yinede paylasimin icin tsk ederim tatlim..
Kendine iyi bak dastca kal....

Aaaa evet, hic okumadim sayiden...pardon canlarim, gelecek sefer okurum :komik bende dedim deysik birsey olsun....ama olmadi :p benden once davrandilar!!

bye canlarim