Orijinalini görmek için tıklayınız : 19 Eylül İsteK topiği

Serhatlı
19.09.2007, 22:09
buyrun akşam saatlerinde birşeyler dinlemek isteyenler veya birilerine türkülerle ezgilerle seslenmek isteyenler ben aracı olarak burdayım herzamanki gibi sizden istek gelene kadar ilkler bizden sizlere armağan

ilk ezgimiz meymane usari metin kemal kahraman dan sevgili (ıııyyy) saliha (PAÜlu) için herkese iyi akşamlar

songull
19.09.2007, 22:14
Seyduna Türküler- İstanbul Agliyor Rİca Edİyorum

Tesekkürler

Serhatlı
19.09.2007, 22:16
Seyduna Türküler- İstanbul Agliyor Rİca Edİyorum

Tesekkürler

hay hay hemen sırada hüseyin ay unutamam seni ardından istanbulu ağlatacaz kal salıcakla

BerfeM
19.09.2007, 22:18
kolay gele serhat...

Kapının önünde önlük dikiyi ölem dikiyi

Yürüdükçe ince belin büküyü

Dedim güzel sen kimlerin yarisin

Söyledikçe dolu gibi döküyü

bu türküyü istiyorum senden eğer mümkünse...sebahat akkiraz da söylüyor..kimden olursa...

songull
19.09.2007, 22:21
serhatli size bi önerim olacak flatcasttan hesap alsak alevi forum uyeleri olarak aramzda dj belirlesek düzenli bi radyo yayinimiz olsa gece gündüz hoş sohbetler esliginde daha b paylasim ve yaklasim olur die düşünüyorum sizler ne düşünürsünüz bu konuda _?

MısriKız
19.09.2007, 22:22
slm Serhat abi bende Ahmet Kaya can yoldaşımı rica ediyorum...iyi akşamlar herkese:)

Serhatlı
19.09.2007, 22:23
kolay gele serhat...

bu türküyü istiyorum senden eğer mümkünse...sebahat akkiraz da söylüyor..kimden olursa...

bulur bulmaz yayınlayacam türkünün ismi yok zorluyor

eylülde
19.09.2007, 22:23
nurentin rençber yanlızlığa serenat çalabilir misiniz
teşekkür:D

Serhatlı
19.09.2007, 22:27
slm Serhat abi bende Ahmet Kaya can yoldaşımı rica ediyorum...iyi akşamlar herkese:)

sırada hemen yayınlıyorum

Serhatlı
19.09.2007, 22:29
serhatli size bi önerim olacak flatcasttan hesap alsak alevi forum uyeleri olarak aramzda dj belirlesek düzenli bi radyo yayinimiz olsa gece gündüz hoş sohbetler esliginde daha b paylasim ve yaklasim olur die düşünüyorum sizler ne düşünürsünüz bu konuda _?

açıkçası fazla birşey diyemeyeceğim yetkili veya yönetici değilim ancak forumda zaten uzun süreli yayınımız oluyor genede sorumlu arkadaşlarla bir görüşün derim LADY ve Alevimen yardımcı olacakdır size

songull
19.09.2007, 22:31
açıkçası fazla birşey diyemeyeceğim yetkili veya yönetici değilim ancak forumda zaten uzun süreli yayınımız oluyor genede sorumlu arkadaşlarla bir görüşün derim LADY ve Alevimen yardımcı olacakdır size

flatcast yayını alırsak eger hem sürekli bi yayınımız olur hem toplumumuzun foruma ilgisini daha cok cekmiş oluruz kesintisiz yayın:wink:

Serhatlı
19.09.2007, 22:31
nurentin rençber yanlızlığa serenat çalabilir misiniz
teşekkür:D

şuan çalmaya başladı iyi dinlemeler

Serhatlı
19.09.2007, 22:34
flatcast yayını alırsak eger hem sürekli bi yayınımız olur hem toplumumuzun foruma ilgisini daha cok cekmiş oluruz kesintisiz yayın:wink:

birşeyleri sindire sindire gitmek daha güzel gelişme çabuk olursa dağılmada hızlı olur dediğim gibi kuzen yöneticiler karar verir ben sadece gariban bir radyocuyum yüklenme bana bu kadar:p :biggrin:

eylülde
19.09.2007, 22:34
çok teşekkürler:D

Serhatlı
19.09.2007, 22:40
kolay gele serhat...

sabahat ten buldum inşallah odur

songull
19.09.2007, 22:40
birşeyleri sindire sindire gitmek daha güzel gelişme çabuk olursa dağılmada hızlı olur dediğim gibi kuzen yöneticiler karar verir ben sadece gariban bir radyocuyum yüklenme bana bu kadar:p :biggrin:

:))

peki benimki sadece b öneri idi bence bu ortam hiç dagılmaz neyse ben senin üzerine daha fazla varmayım kuzen kolay gelsin cok gzl yayın yapıyosun emeğine yüregine saglık daha sık yayın beklerizz:))

Serhatlı
19.09.2007, 22:57
kolay gele serhat...

biraz uğraşdık ama sonunda bulduk şuan yayında

ismini vede sözlerini verdiğiniz türküler içerisinde bulamayacağımız hemen hemen yokdur çünkü bizler aleviforumradyo suyuz bizde yok yokdur az gecikmelide olsa vardır :rolleyes: :surrender

BerfeM
19.09.2007, 22:59
saolasın serhatım ne güzel bir türkü ya...

seni kim düşürdü
bu zalım derde offfff offf...

birde eğer varsa taner özdemir---gözün aydın

olmadı nazlı nazlı adlı türküyü istiyom...

bütün canlara gelsin...

Serhatlı
19.09.2007, 23:01
saolasın serhatım ne güzel bir türkü ya...

seni kim düşürdü
bu zalım derde offfff offf...

birde eğer varsa taner özdemir---gözün aydın

olmadı nazlı nazlı adlı türküyü istiyom...

bütün canlara gelsin...

şuan nazlı nazlı diğerine bakıyorum

bendende sana gelsin

diğeride 15 dakika sonra yayında olur

songull
19.09.2007, 23:06
ilyas salman - yaram sızları canem için rica ederbilirmiyim o kendini biliyo :)

Serhatlı
19.09.2007, 23:09
ilyas salman - yaram sızları canem için rica ederbilirmiyim o kendini biliyo :)

ok o kendini bilene kuzen ilyas salman yaram sızlar

BerfeM
19.09.2007, 23:25
bir umudum sende var seher yeli es deli deli...sana bana arifeme gönülüme gelsin...

eylülde
19.09.2007, 23:27
çok güzel istekler var çok güzel parçalr dinliyoruz:d
bi parça daha isteyebilirmiyim? efkan şeşen den dokuz altı yollarında yürümek yasak:d

Serhatlı
19.09.2007, 23:40
bi parça daha isteyebilirmiyim? efkan şeşen den dokuz altı yollarında yürümek yasak:d

hemen sıraya alıyorum diyecem ama var olan türküyü şuan pc de bulamıyorum nazaramı geldik ne :D bulunca hemen kusura bakma hala bulamadım efkan şeşen güller perişan sen için

Serhatlı
19.09.2007, 23:59
bir umudum sende var seher yeli es deli deli...sana bana arifeme gönülüme gelsin...

anam bizim için taner özdemir gözünaydın geliyor sonra diğeride gelir :whistling

Serhatlı
20.09.2007, 00:11

şuan yayınlıyorum kusura bakma makına apdallaşdı birden :blushing:

Serhatlı
20.09.2007, 00:20
benden bu akşam bu kadar yayınımız devam edecek herkese iyi geceler