Orijinalini görmek için tıklayınız : 19 Eylül İsteK topiği
Serhatlı 19.09.2007, 22:09 buyrun akşam saatlerinde birşeyler dinlemek isteyenler veya birilerine türkülerle ezgilerle seslenmek isteyenler ben aracı olarak burdayım herzamanki gibi sizden istek gelene kadar ilkler bizden sizlere armağan
ilk ezgimiz meymane usari metin kemal kahraman dan sevgili (ıııyyy) saliha (PAÜlu) için herkese iyi akşamlar
Seyduna Türküler- İstanbul Agliyor Rİca Edİyorum
Tesekkürler
Serhatlı 19.09.2007, 22:16 Seyduna Türküler- İstanbul Agliyor Rİca Edİyorum
Tesekkürler
hay hay hemen sırada hüseyin ay unutamam seni ardından istanbulu ağlatacaz kal salıcakla
kolay gele serhat...
Kapının önünde önlük dikiyi ölem dikiyi
Yürüdükçe ince belin büküyü
Dedim güzel sen kimlerin yarisin
Söyledikçe dolu gibi döküyü
bu türküyü istiyorum senden eğer mümkünse...sebahat akkiraz da söylüyor..kimden olursa...
serhatli size bi önerim olacak flatcasttan hesap alsak alevi forum uyeleri olarak aramzda dj belirlesek düzenli bi radyo yayinimiz olsa gece gündüz hoş sohbetler esliginde daha b paylasim ve yaklasim olur die düşünüyorum sizler ne düşünürsünüz bu konuda _?
MısriKız 19.09.2007, 22:22 slm Serhat abi bende Ahmet Kaya can yoldaşımı rica ediyorum...iyi akşamlar herkese:)
Serhatlı 19.09.2007, 22:23 kolay gele serhat...
bu türküyü istiyorum senden eğer mümkünse...sebahat akkiraz da söylüyor..kimden olursa...
bulur bulmaz yayınlayacam türkünün ismi yok zorluyor
nurentin rençber yanlızlığa serenat çalabilir misiniz
teşekkür:D
Serhatlı 19.09.2007, 22:27 slm Serhat abi bende Ahmet Kaya can yoldaşımı rica ediyorum...iyi akşamlar herkese:)
sırada hemen yayınlıyorum
Serhatlı 19.09.2007, 22:29 serhatli size bi önerim olacak flatcasttan hesap alsak alevi forum uyeleri olarak aramzda dj belirlesek düzenli bi radyo yayinimiz olsa gece gündüz hoş sohbetler esliginde daha b paylasim ve yaklasim olur die düşünüyorum sizler ne düşünürsünüz bu konuda _?
açıkçası fazla birşey diyemeyeceğim yetkili veya yönetici değilim ancak forumda zaten uzun süreli yayınımız oluyor genede sorumlu arkadaşlarla bir görüşün derim LADY ve Alevimen yardımcı olacakdır size
açıkçası fazla birşey diyemeyeceğim yetkili veya yönetici değilim ancak forumda zaten uzun süreli yayınımız oluyor genede sorumlu arkadaşlarla bir görüşün derim LADY ve Alevimen yardımcı olacakdır size
flatcast yayını alırsak eger hem sürekli bi yayınımız olur hem toplumumuzun foruma ilgisini daha cok cekmiş oluruz kesintisiz yayın:wink:
Serhatlı 19.09.2007, 22:31 nurentin rençber yanlızlığa serenat çalabilir misiniz
teşekkür:D
şuan çalmaya başladı iyi dinlemeler
Serhatlı 19.09.2007, 22:34 flatcast yayını alırsak eger hem sürekli bi yayınımız olur hem toplumumuzun foruma ilgisini daha cok cekmiş oluruz kesintisiz yayın:wink:
birşeyleri sindire sindire gitmek daha güzel gelişme çabuk olursa dağılmada hızlı olur dediğim gibi kuzen yöneticiler karar verir ben sadece gariban bir radyocuyum yüklenme bana bu kadar:p :biggrin:
Serhatlı 19.09.2007, 22:40 kolay gele serhat...
sabahat ten buldum inşallah odur
birşeyleri sindire sindire gitmek daha güzel gelişme çabuk olursa dağılmada hızlı olur dediğim gibi kuzen yöneticiler karar verir ben sadece gariban bir radyocuyum yüklenme bana bu kadar:p :biggrin:
:))
peki benimki sadece b öneri idi bence bu ortam hiç dagılmaz neyse ben senin üzerine daha fazla varmayım kuzen kolay gelsin cok gzl yayın yapıyosun emeğine yüregine saglık daha sık yayın beklerizz:))
Serhatlı 19.09.2007, 22:57 kolay gele serhat...
biraz uğraşdık ama sonunda bulduk şuan yayında
ismini vede sözlerini verdiğiniz türküler içerisinde bulamayacağımız hemen hemen yokdur çünkü bizler aleviforumradyo suyuz bizde yok yokdur az gecikmelide olsa vardır :rolleyes: :surrender
saolasın serhatım ne güzel bir türkü ya...
seni kim düşürdü
bu zalım derde offfff offf...
birde eğer varsa taner özdemir---gözün aydın
olmadı nazlı nazlı adlı türküyü istiyom...
bütün canlara gelsin...
Serhatlı 19.09.2007, 23:01 saolasın serhatım ne güzel bir türkü ya...
seni kim düşürdü
bu zalım derde offfff offf...
birde eğer varsa taner özdemir---gözün aydın
olmadı nazlı nazlı adlı türküyü istiyom...
bütün canlara gelsin...
şuan nazlı nazlı diğerine bakıyorum
bendende sana gelsin
diğeride 15 dakika sonra yayında olur
ilyas salman - yaram sızları canem için rica ederbilirmiyim o kendini biliyo :)
Serhatlı 19.09.2007, 23:09 ilyas salman - yaram sızları canem için rica ederbilirmiyim o kendini biliyo :)
ok o kendini bilene kuzen ilyas salman yaram sızlar
bir umudum sende var seher yeli es deli deli...sana bana arifeme gönülüme gelsin...
çok güzel istekler var çok güzel parçalr dinliyoruz:d
bi parça daha isteyebilirmiyim? efkan şeşen den dokuz altı yollarında yürümek yasak:d
Serhatlı 19.09.2007, 23:40 çok güzel istekler var çok güzel parçalr dinliyoruz:d
bi parça daha isteyebilirmiyim? efkan şeşen den dokuz altı yollarında yürümek yasak:d
hemen sıraya alıyorum diyecem ama var olan türküyü şuan pc de bulamıyorum nazaramı geldik ne :D bulunca hemen kusura bakma hala bulamadım efkan şeşen güller perişan sen için
Serhatlı 19.09.2007, 23:59 bir umudum sende var seher yeli es deli deli...sana bana arifeme gönülüme gelsin...
anam bizim için taner özdemir gözünaydın geliyor sonra diğeride gelir :whistling
Serhatlı 20.09.2007, 00:11 çok güzel istekler var çok güzel parçalr dinliyoruz:d
şuan yayınlıyorum kusura bakma makına apdallaşdı birden :blushing:
Serhatlı 20.09.2007, 00:20 benden bu akşam bu kadar yayınımız devam edecek herkese iyi geceler
|