Orijinalini görmek için tıklayınız : şimdilik Allahismarladik...
EŞİTLİK PARTİSİ 10.01.2006, 19:57 Sevgili GERÇEK CANLAR...
İkince kez tahmin ettiğimiz gibi diyor,ama sizleri asla yanlız bıraktığımızı düşünmemenizi özellikle rica ediyor,atalarımzın kazandığı 30/08/1922 TARİHLİ ZAFERİ yeniden kazanmak üzere olduğumuzu MÜJDELİYOR,artık sadece ön adı ALEVİ ismine saygı duyduğumuz,açık kimlikleri bizde saklı,iki gün önce defaaten ve ismen bildirdiğimiz ajan ve provaktörleri,''aslına'' uygun,ABD ŞİKELİ BOKS anlayışıyla bizim üzerimizden ALEVİLİĞE ince ''hakaret'' edilmesine göz yuman,bizim çok iyi bildiğimiz,ALENİ mücadelemize rağmen,elektronik bilgileri ''muhbirlik'' anlayışıyla,hiç bir ahlak anlayışına sığmayacak şekilde bu ajan ve provaktörlere ( Cc Gunal tarafından...) verdikleri,ajan ve provaktörün tüm yöneticilere aleni ''mesajının'' ne anlama geldiğini,yine ajanların klasik taktiği olan,kraldan çok kralcı kesilme yeni versiyonuyla yazdığı ve önerdiği yazı içinde,-bize cevaben yazdığı,robinsonun yanlızlığı adlı başlıkta...-görmek mümkün...
Elbetteki emperyalistlere ve onların işbirlikçilerine karşı her alanda verdiğimiz mücadele amansız şekilde devam ediyor...
Ajan ve provaktörleri şimdilik ''başarıları'' için kutlamak isterdik ama,bu taktiri siz iyiniyetli canlara bırakıyor saygılar sunuyor,bu mesaj yayınlanır yayınlanmaz üyelikten ayrıldığımızı İLAN ediyoruz...
BEKTAŞ ÇELEBİ
Ya ben hiçbirşey anlamadım. Kim ajan provokatörmüş? Kim kimin bilgilerini kime vermiş? Kim muhbirlik yapmış? Adım da geçiyor :D N'oluyo ya? Güvende miyim :D Valla benim CIA'le MİT'le neyim bir alakam yok. Kimseye kimsenin açık bilgisini neyim vermedim :D
Cidden ya. N'oldu bana birisi açıklasın :D Yukarıda benim birilerine birilerin bilgisini verdiğim falan mı iddia ediliyor? Tam anlayamadım. Bektaş Bey sizin bende ne bilginiz var ki, kime vereceğim? Gene birşeyleri yanlış anladınız sanırım. İki adet kişisel tartışmanız da konuyu yaptım ve tarafları uyardım. Ne bilgisi, ne muhbirliği; konuyu Kurtuluş Savaşı'na falan bağlamışsınız. Böyle birşey kabul edilemez. Zaten yukarıda benim yerime bir başka kullanıcımızı hedef gösterseydiniz anında bu siteden uzaklaştırılmanızı talep ederdim diğer yöneticilere. Ama beni hedef gösterdiğiniz ve benim bahsettiğiniz konulara tamamen "fransız olmam" sebebiyle yazınız sadece komik olmuş. Benim bildiğim sadece sizin içinde bulunduğunuz iki tartışmayı büyümeden kapatmaya çalıştığım ve tarafları kibarca uyardığımdır. Neden bahsettiğinizi anlamıyorum. "Çamur at, izi kalsın." bile diyemiyorum ki bunu diyebilmem için iddialarınızı ciddiye almam lazım. Ama sadece güldüm. Çünkü hiçbirşeyden haberim yok :D
hiç hoşlanmadığım bir espriyi yapmak istiyorum:3D_NG (28 ...
daha karpuz keseceğdik :3D_NG:
Sayin Bektas yine ne oldu??bize acik yazarsaniz seviniriz...gizli kapakli olmus biraz ya tam acik olun yada hic böyle seyler yazmayin..:garibbak:
Sevgili GERÇEK CANLAR...
İkince kez tahmin ettiğimiz gibi diyor,ama sizleri asla yanlız bıraktığımızı düşünmemenizi özellikle rica ediyor,atalarımzın kazandığı 30/08/1922 TARİHLİ ZAFERİ yeniden kazanmak üzere olduğumuzu MÜJDELİYOR,artık sadece ön adı ALEVİ ismine saygı duyduğumuz,açık kimlikleri bizde saklı,iki gün önce defaaten ve ismen bildirdiğimiz ajan ve provaktörleri,''aslına'' uygun,ABD ŞİKELİ BOKS anlayışıyla bizim üzerimizden ALEVİLİĞE ince ''hakaret'' edilmesine göz yuman,bizim çok iyi bildiğimiz,ALENİ mücadelemize rağmen,elektronik bilgileri ''muhbirlik'' anlayışıyla,hiç bir ahlak anlayışına sığmayacak şekilde bu ajan ve provaktörlere ( Cc Gunal tarafından...) verdikleri,ajan ve provaktörün tüm yöneticilere aleni ''mesajının'' ne anlama geldiğini,yine ajanların klasik taktiği olan,kraldan çok kralcı kesilme yeni versiyonuyla yazdığı ve önerdiği yazı içinde,-bize cevaben yazdığı,robinsonun yanlızlığı adlı başlıkta...-görmek mümkün...
Elbetteki emperyalistlere ve onların işbirlikçilerine karşı her alanda verdiğimiz mücadele amansız şekilde devam ediyor...
Ajan ve provaktörleri şimdilik ''başarıları'' için kutlamak isterdik ama,bu taktiri siz iyiniyetli canlara bırakıyor saygılar sunuyor,bu mesaj yayınlanır yayınlanmaz üyelikten ayrıldığımızı İLAN ediyoruz...
BEKTAŞ ÇELEBİ
Sayin Bektas yine ne oldu??bize acik yazarsaniz seviniriz...gizli kapakli olmus biraz ya tam acik olun yada hic böyle seyler yazmayin..:garibbak:
Valla ben de hiçbirşey anlamadım Gülizar. Birden ajanların, provokatörlerin, emperyalistlerin, vatan hainlerinin falan arasında buldum kendimi. Aksiyon filmi oldu tam. Bir de konuyu bilsem iyi olacak :)
ben de anlamadım, öncelikle neden üyelikten ayrılıyorsunuz, bu iletinizi anlayacağımız bir şekilde yazar mısınız?bu kadar kolay mı önce suçladığınız kişinin cevabını bir yanıtlayın,ağır hitamlarda bulunmuşsunuz, siyasetçi meydanı bırakır mı sayın Bektaş yakışmadı size...
Valla ben de hiçbirşey anlamadım Gülizar. Birden ajanların, provokatörlerin, emperyalistlerin, vatan hainlerinin falan arasında buldum kendimi. Aksiyon filmi oldu tam. Bir de konuyu bilsem iyi olacak :)
hic hosuma gitmiyor böyle tarz aciklamalar,sayin Baktas' a sözüm,hemen birilerine dolayli yoldan birseyler söylemesi...acik olsun ne ajani ne kahramani...aynen aksiyon film gibi valla...kafa karisikligi yaratmak istiyor herhalde...bosver günal.
İşin şakası bir yana. Sanırım YOZCAY bizi bilgilendirebilir. çünkü onunla epey didişiyorlardı.
Kizilbas 66 10.01.2006, 21:44 Arkadaslar yapmayin böyle ..Özellikle Esitlik Partisi yazilarinizi uzun zamandan beri takip ediyorum,,Sayenizde Türkiyede bir partiden daha haberimiz oldu..Tutarli oldugunuzu söylemek gercekten zor,eger kalici ve dise dokunur cözümler getirmek istiyorsaniz böyle komplo teorileri üretmekten vazgecmelisiniz,cünkü bu size bir sey kazandirmadigi gibi secmenler ve insanlar tarafindan ciddiye alinmazsiniz.
Sizin yapacaginiz kisir döngü halindeki bizlere getirisi olmayan tartismalari birakip ,ciddi anlamda politikalar üretmek ve bunlarida bir sekilde insanlara sunmak yoksa ati alan üsküdari gecer.unutmayin..
Saygilarimla...
bu arada konu başlığı hazır allahaısmalardıktan açılmışken özel bazı işlerim dolayısıyla ben de artık foruma yazamayacağım herkes kendine iyi baksın,allahaısmalardık(alakasız oldu gerçi içerikle ama konu başlığıyla uyumlu)...
Hüseyin69 10.01.2006, 22:05 esitlik partisi arkadasi bende anlamiyorum ama bazen anlamis gibi yapip es gecmek lazim
oli nin dedigi gibi
daha karpuz kesecektik
özgüreren 11.01.2006, 01:39 gitmeyeciğinizi umud ediyorum..siz giderseniz buradaki dostları kim bilgilendirecek..sizi çok takip ettim asla kimsenin kalbini kırmadınız kırılsanız dahi..olaylar son aşamaya geldi sizi anlıyorum..umarım gitmezsiniz demekten başka çarem yoktur..Lütfen
izmirksk 11.01.2006, 01:59 Sevgili GERÇEK CANLAR...
...
BEKTAŞ ÇELEBİ
şimdi emperyalist ccgunal arkadaşımız işbirlikçiside yozcay arkadaş mı oluyor.:3D_NG:
çok şifreli ve birazcıkda karışık olmuş abi:3D_NG:
tam bir derin devlet gibi olmuşsun abi
bektaş bey siz oyun oynuyorsunuz bence.. adı da particilik herhalde. burada ben sizin üzerinizden aleviliğe saldıran görmedim. ancak siz kendi görüşlerinizi beğenmeyenleri alevilik düşmanı zannediyorsunuz herhalde.
kendinize bazı düşmanlar seçip üzerine siyaset oyunu oynuyorsunuz.
bana malum olur bektaş bey :3D_NG:
lütfen bırakın şu oyunu maskeli balo ve onun sahte yüzleri diye çeviriyorum başlığınızı. sizde en sahte yüzsünüz malesef. bi yazı yazıyoruz yok adana teşkilatımız iletti mardin teşkilatımız yanıtladı vs. dalgamı geçiyorsunuz ciddimisiniz ben anlamadım. veya ciddi bir psikolojik yardıma ihtiyacınız var. sürekli yazıyorsunuz ama hep aynı şeyleri. tüm teşkilatınızı foruma devam ediyorum bakalım kaç kişi üye olacak. sizden ricam tüm teşkilatınızı bu siteye üye yapın acaba üye sayımız kaç adet artacak.
gerçeği ve rüyayı ayırt etmenizi bekliyorum. alaısmarladık diyorsunuz o sözünüzün bile altında eziliyosunuz.
:garibbak: simdi agliyalimmi gülelimmi ??:3D_NG (3) :kapalig?z
Hüseyin69 11.01.2006, 21:59 :garibbak: simdi agliyalimmi gülelimmi ??:3D_NG (3) :kapalig?z
ister agla ister gül
ben yukarida belirttim anlamis gibi yapin :3D_NG (4) hersey yoluna girecektir
ee nede olsa ESITLIK PARTISIDIR
Bir Zeynep 11.01.2006, 22:01 Cok ayip yaptiginiz, hic yakistiramadim ikinizede. Hele de böyle tehtitlere hic gelemem. Üyelikten ayrilma karaini aldiginza üzüldüm. Nedenlerini bilmesemde -zaten beni ilgilendirmez- bu üzücü bir olay bence ve keske ayrilmasaniz ama saygi duyarim tabiki. Bir kez daha böyle bir yazi okumustum, bilmiyorum kimin yazisiydi. Ben gidiyom canlar, hosca kalin yazisi. Orada da demistim. Keske böyle olmasa, buraya birbirimizi üzmeye yormaya gelmedik, huzursuzluga gelmedik. Biz bir aileyiz, tatsizliklar ciksa bile, bu sorunlari aradan cikarmayi da biliriz. Ama ne yazik ki son karar sizde. Saygi duyarim. Bilmiyoum belki o önceki yazida sizindi. Her neyse, üzgünüm... Gidenlere güle güle, yolunuz acik olsun.. Ama böyle tartismala gercekten gerek yok. Su üc günlük dünyada hic bir anlami yok canlar.
Saygilarimla.
Cok ayip yaptiginiz, hic yakistiramadim ikinizede. Hele de böyle tehtitlere hic gelemem. Üyelikten ayrilma karaini aldiginza üzüldüm. Nedenlerini bilmesemde -zaten beni ilgilendirmez- bu üzücü bir olay bence ve keske ayrilmasaniz ama saygi duyarim tabiki. Bir kez daha böyle bir yazi okumustum, bilmiyorum kimin yazisiydi. Ben gidiyom canlar, hosca kalin yazisi. Orada da demistim. Keske böyle olmasa, buraya birbirimizi üzmeye yormaya gelmedik, huzursuzluga gelmedik. Biz bir aileyiz, tatsizliklar ciksa bile, bu sorunlari aradan cikarmayi da biliriz. Ama ne yazik ki son karar sizde. Saygi duyarim. Bilmiyoum belki o önceki yazida sizindi. Her neyse, üzgünüm... Gidenlere güle güle, yolunuz acik olsun.. Ama böyle tartismala gercekten gerek yok. Su üc günlük dünyada hic bir anlami yok canlar.
Saygilarimla.
merak etme giden falan yok... o fermânı oku... iftira atıp sonra özürle iş geçiştirilir genelde... :yamukgul:
izmirksk 11.01.2006, 23:12 burası tam bir pembe dizi olmuş
bektaş beye belkide içinden diyordur ya halla halla biz bir konu açtık bunlar burada geyik yapıyor
keh keh
özgüreren 12.01.2006, 03:39 yaw bune yaw bir parça çocuklar neler yapıyor burada bide resmen git diyorsunuz forum babanızın malımı..dua edinde sayın Çelebi gitmesin .................burayı sildim msj herhangi bir hakaret içermemektedir yanlış anlaşılmasın
Cidden ya. N'oldu bana birisi açıklasınccgunal
şimdilik Allahismarladik...
Sevgili GERÇEK CANLAR...Sahte olanları sizmi belirliyorsunuz?
İkince kez tahmin ettiğimiz gibi diyor,ama sizleri asla yanlız bıraktığımızı düşünmemenizi özellikle rica ediyor,atalarımzın kazandığı 30/08/1922 TARİHLİ ZAFERİ yeniden kazanmak üzere olduğumuzu MÜJDELİYOR,artık sadece ön adı ALEVİ ismine saygı duyduğumuz,açık kimlikleri bizde saklı,iki gün önce defaaten ve ismen bildirdiğimiz ajan ve provaktörleri,''aslına'' uygun,ABD ŞİKELİ BOKS anlayışıyla bizim üzerimizden ALEVİLİĞE ince ''hakaret'' edilmesine göz yuman bu nasıl iftiradır böyle,bizim çok iyi bildiğimiz,ALENİ mücadelemize rağmen,elektronik bilgileri ''muhbirlik'' anlayışıyla,hiç bir ahlak anlayışına sığmayacak şekilde bu ajan ve provaktörlere ( Cc Gunal tarafından...) verdikleri el insaf be hayalperest adam,ajan ve provaktörün tüm yöneticilere aleni ''mesajının'' ne anlama geldiğini,yine ajanların klasik taktiği olan,kraldan çok kralcı kesilme yeni versiyonuyla yazdığı ve önerdiği yazı içinde,-bize cevaben yazdığı,robinsonun yanlızlığı adlı başlıkta...-görmek mümkün...ha haa haaa ne desem ya iyiki bu ülke sizin gibiler tarafından yönetilmiyor dicem ama maleseff
Ajan ve provaktörleri şimdilik ''başarıları'' için kutlamak isterdik ama,bu taktiri siz iyiniyetli canlara bırakıyor saygılar sunuyor,bu mesaj yayınlanır yayınlanmaz üyelikten ayrıldığımızı İLAN ediyoruz... valla alan kaçkınlığı sizi bi yere götürmez.ne varsa içinizde daha anlaşılır bir Türkçeyle site yönetimine bana ve yazan herkese açıklamak etik açıdan önemli.ama yinede buna mecbur değlsiniz.ee zaten siz buradan ayrılmışınız,öyleyse artık geri dönüp arkanıza bile bakmıcanıza göre bu açıklamayı biz beklemeyelim.sağa sola ajanlık suçlamaları yapıp ayrılmanız "çamur at izi kalsın" politikasıdır.attığınız her çamur sizden bişiler taşıyor.
BEKTAŞ ÇELEBİ
NAZIM HİKMET VATAN HAYİNLİĞİNE DEVAM EDİYOR.
ANAYASAMIZIN 301.MADDESİ
Eleştiri amacıyla yapılan düşünce açıklamaları suç oluşturmaz.
ALEVİFORUM SİTE YÖNETİCİLERİ,SİTEDE YAZILAR YAZARAK FİKİR DÜNYASINDA ÇEŞİTLİLİK SAĞLAYANLAR,KARŞITLARIM,YANDAŞLARIM VE DÜŞÜNCESİNİ MEDENİ CESARET ÖRNEĞİ SERGİLEYEREK YAZAN HER İNSAN MERHABA.
Ya ben hiçbirşey anlamadım. Kim ajan provokatörmüş? Kim kimin bilgilerini kime vermiş? Kim muhbirlik yapmış? Adım da geçiyor :D N'oluyo ya? Güvende miyim :D Valla benim CIA'le MİT'le neyim bir alakam yok. Kimseye kimsenin açık bilgisini neyim vermedim :D
Şaşırmanız normal sayın cc gunal...ancak bu şahsın tavırlarını takip eden biri olarak sizlere bir kaç şey söylemek isterim.Bilim kanıt, kanıtlar deney ister ama yorumlar bilimi çarpıtan en büyük tehlikelerdir.Bu tehlikeler ise cezayı haketmezler.Çünkü sonuçta bunlarda fikirdir.
Sevgili ccgunal ın suçlandığı konu MIT,ABD ajanlığı kadar büyütülmüşsede asıl suçu bana yani YOZCAY rumuzuyla yazılar yazan şahsa (mecburen,yada bilim gereği,etik gereği) "destek" vermesindedir.Bu desteği gizli saklı e mailler yoluyla değil site içerisinde yaptığı uyarılarla sınırlıdır.Bunun bir destek olduğu yorumu bana aiitir.Ancak bu blimsel yolu "ajanlık" nitelemesiyle açıklamak bu kişinin ilk kez yaptığı bir şey değil.
Bu suçlamaları ve bu kişiyi kayle alıp yazılar döktürmek boşuna ama bunu bizi izleyen insanlara olan borcumuz olarak görüyorum.
Kişisel sataşma boyutunu aştığının sizlerde farkındasınız.Önüne her çıkan insana "ajan" yakıştırması yapan ve bu fobiyi kronikleştiren kişilerle mücadele bir görevdir.
Bu konuda sommut bir şey istenirse yaparım.Moderatörlerle istedikleri her yarde (Ankara'da olması tercihimdir çünkü işim burada) buluşmak ve yaşamımdan bir şeyleri beraber yaşamak önerisini getiricem.Gelin buyrun misafirim olun,bakalım ajanlık gerçeğinde yaşayan bir yönmümü bulabilecekmisiniz.Moderatörleride ajanlıkla suçlayıp (hiç bir bilimsel kanıt olmadan hemde) birbirlerine düşürmeye çalışmak ajanlık değildirde nedir.Alevi fikirlerinin savunucusu görünüp bilimden bu kadar uzak olmak büyük harflerle sadece cahillikmidir yoksa ajanlıkmı?Ben yinede CEHALET derim.
"Çamur at, izi kalsın." bile diyemiyorum ki bunu diyebilmem için iddialarınızı ciddiye almam lazım. Ama sadece güldüm. Çünkü hiçbirşeyden haberim yok :D
moderatörümüz sadece gülmüş ama bence bu ciddiye
alınmalı.nedenmi,çünkü karşındaki bunu cümle alemin uğrak yerinde yaptı ve kanıtıda yoktu.bu bir linçtir yada bu kültürü yaygınlaştırmaktır.
İşin şakası bir yana. Sanırım YOZCAY bizi bilgilendirebilir. çünkü onunla epey didişiyorlardı.
Bu bir didişme değil ama karşı tarafın tarzı bu şekli mecbur kıldı.Ortada varlığı olna hiç bir ajalık hikayesi mevcut değildir.En azından benim bildiğim bu ama çok biliciler çıkıp bu insanlara bu iddayı açıklamaya mecburlar yada değiller.
Arkadaslar yapmayin böyle ..Özellikle Esitlik Partisi yazilarinizi uzun zamandan beri takip ediyorum,,Sayenizde Türkiyede bir partiden daha haberimiz oldu..Tutarli oldugunuzu söylemek gercekten zor,eger kalici ve dise dokunur cözümler getirmek istiyorsaniz böyle komplo teorileri üretmekten vazgecmelisiniz,cünkü bu size bir sey kazandirmadigi gibi secmenler ve insanlar tarafindan ciddiye alinmazsiniz.
Sizin yapacaginiz kisir döngü halindeki bizlere getirisi olmayan tartismalari birakip ,ciddi anlamda politikalar üretmek ve bunlarida bir sekilde insanlara sunmak yoksa ati alan üsküdari gecer.unutmayin..
Saygilarimla...
KIZILBAŞ 66 NIN YAZISINI ÖNEMSEMEK HATTA BİR AN ÖNCE ONUN DEDİĞİ CİDDİYETLE ÜLKE SORUNLARINI KONUŞMAK GEREKİR.
Gelelim sevgili yönetmenimizin açıklamalarına,yani Cc Gunalın...kabak senin başına patladı vede suçun yok olduğunu açıkladın o halde senden bazan yaptığım gibi değil,ciddi anlamda özür dilerim dersem anlayacağını ümit eder,gereği için yapılan ''küsme'' işlemininde sona erdiğini açıklar...bu açıklamamın,demirelin yaptığı gibi,çok şey söyleyip,ama,hiç bir şey söylememek olmadığını belirtir,inşallah bir daha buna gerek duymayacağımızı temenni eder vede özellikle HERKESE TEŞEKÜR EDERİM...
Bektaş ÇELEBİ
Demirel ve onun sözlerinden ilk alıntı değil bu ve bu şahsın ilk özürü de değil.Özür dilemek Erdemdir ama ciddi yanılgılar ciddi kanıtların yanlışlığından sonra olmalıdır.Ancak ne ciddi bir kanıt nede ciddi bir yanılgı var.Kanıt yok ama yanılgıda yok diyorum çünkü ccgunal ve aklıselim her insanla ortaklığımız ve işbirliğimiz var.Bu işbirliğinide kimse çözemez.Bu işbirliğinin adını bilimsel düşünce oluşturur.
ADIM BİLİM
Saygılar
EVEET...
İşi gücü bıraktık birde oli çıktı başımıza...
İşte bu nedir?
Oli, olsa olsa bu sitede bir üyedir ve birilerinin başına çıkmak internetten yapılabilecek son iştir.
Ama başımızda görmek istediğimiz son kişi veya parti kim sizce?
|
|